Σελ. 2 από 14 ΠρώτηΠρώτη 1234712 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 196
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΗ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από prodromosfan Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι εγινε σταματησανε την εκμεταλευση μεσω Oteplus?
    Συνεχίζεται κανονικά η εκμετάλλευση απλα δεν βγάλανε νέες "δουλικές" θέσεις ακόμα..

Το ΠΑΣΟΚ έχει πιο κοινωνικό πρόσωπο, προτιμάει τους φοιτητές...

Κάποτε έπαιρνε και τοξικομανείς και τους έβαζε να εργάζονται μαζί με τους λοιπούς υπαλλήλους.
    Κόκκινα μάτια τα πρωϊνά, κοπάνες απο την δουλειά, κλεμμένα πορτοφόλια κτλ κτλ.
    Η κοινωνική επανένταξη στο μεγαλείο της. Μαθαίνανε τι δικαιολογίες πρέπει να έχεις για να πηγαίνεις 11 η ώρα στη δουλειά αντι για 7:20 και πολλά άλλα. Σχολείο ο ΟΤΕ..

Τόση δημοσιότητα πήρε το θέμα OTEplus και ακόμα την έχουνε ανοικτή.

ΥΓ: Ο ΟΑΕΔ είναι το απόλυτο μπάχαλο. Ο Γαμπρός μου εργάζεται μόνιμος στον ΟΑΕΔ. Όταν πηγαίνεις να βγάλεις κάρτα σε ρωτάνε πχ "είσαι φοιτητής;" και εσύ εφόσον ΕΙΣΑΙ πρέπει να πείς "ΟΧΙ δεν είμαι" και βγάζεις κάρτα κανονικά.

Δεν έχει κανενός είδους πρόσβαση σε μητρώα φοιτητών για να το διαπιστώσει απλά βασίζονται στο πόσο "ψάρι" θα είναι ο/η νεαρός/η που έχουνε απέναντι τους.

Άλλο ένα τέχνασμα για να εμφανίζονται οι δείκτες ανεργίας μειωμένοι...

Ας μην ξεφύγω απο το θέμα αλλά για τους μεγαλύτερους και ίσως ελεύθερους επαγγελματίες που μας διαβάζουνε να πω πως ο ΟΑΕΔ είναι τόσο άχρηστος ως οργανισμός, τόσο προκλητικά αντιπαραγωγικός και αναποτελεσματικός που έχει δώσει επιδότηση ΝΕΕ (νέου ελεύθερου επαγγελματία) μιλάμε για μερικές χιλιάδες ευρώ, 2 και 3 φορές στον ίδιο άνθρωπο!!

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    19.500/870
    DSLAM
    HOL - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Κανονικα την καρτα ανεργιας θα μπορουσαν να την χορηγουν και ηλεκτρονικα, παρα να χρειαζεται να πηγαινεις στον ΟΑΕΔ. Και ειναι αχρηστο να πηγαινουμε καθε μηνα να δηλωνουμε παρον, λες και ειμαστε εγκληματιες.

Αληθεια ξερετε οτι για να σας χορηγησουν την καρτα πρεπει να εχετε στο ονομα σας και λογαριασμο ΟΤΕ/ΔΕΗ? Αλλο αχρηστο αυτο...
    "Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    ~11000/1000
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    SIEMENS CL-110/Baudtec
    SNR / Attn
    3-6(dB) / 28.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    δεν ισχυει αυτο το τελευταιο που λες....οχι οτι ειμαι υπερ του ΟΑΕΔ γενικα...
    αλλα οταν ειχα παει δεν μου ζητησαν τπτ τετοιο

Helpdesk: How may I help you?
    Customer: I'm writing my first e-mail.
    Helpdesk: OK, and, what seems to be the problem?
    Customer: Well, I have the letter 'a' in the address, but how do I get the circle around it?

Ignorance is bliss

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psaxtiri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ΠΑΣΟΚ έχει πιο κοινωνικό πρόσωπο, προτιμάει τους φοιτητές...
    Το σχόλιο είναι άτοπο. Με άλλη κυβέρνηση πάλι έπαιρνε φοιτητές ως έκτακτο προσωπικό.

........Auto merged post: emeliss πρόσθεσε 1 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psaxtiri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχει κανενός είδους πρόσβαση σε μητρώα φοιτητών για να το διαπιστώσει απλά βασίζονται στο πόσο "ψάρι" θα είναι ο/η νεαρός/η που έχουνε απέναντι τους.

Άλλο ένα τέχνασμα για να εμφανίζονται οι δείκτες ανεργίας μειωμένοι...
    Τέχνασμα θα ήταν αν και μόνο αν ο φοιτητής είχε νόμιμα την δυνατότητα να βγάλει την κάρτα. Όχι να την βγάζει νύχτα και να λέμε και για "τέχνασμα", πάει πολύ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeliss : 03-01-10 στις 12:05. Αιτία: auto merged post

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psaxtiri
    Κάποτε έπαιρνε και τοξικομανείς και τους έβαζε να εργάζονται μαζί με τους λοιπούς υπαλλήλους.
    Κόκκινα μάτια τα πρωϊνά, κοπάνες απο την δουλειά, κλεμμένα πορτοφόλια κτλ κτλ.
    Η κοινωνική επανένταξη στο μεγαλείο της. Μαθαίνανε τι δικαιολογίες πρέπει να έχεις για να πηγαίνεις 11 η ώρα στη δουλειά αντι για 7:20 και πολλά άλλα. Σχολείο ο ΟΤΕ..

Οι προσλήψεις γίνονται βάσει του βαθμού απολυτηρίου του λυκείου εφόσον βέβαια είσαι φοιτητής. Δεν έχει σχέση η ηλικία παρά μόνο σε περιπτώσεις ισοβαθμίας .Απλά επειδή από τον τελευταίο διαγωνισμό έχουν περάσει χρόνια και πλέον πολλοί δεν είναι φοιτητές αναγκαστικά προκυρήχθηκε καινούργιος γιατί πλέον καλούσαν 100 άτομα πχ και μετά βίας έβρισκαν 30-40 φοιτητές από τους οποίους πολλοί δεν ενδιαφερόντουσαν πλέον.

Επειδή υπάρχουν πλέον πολλά 19άρια και 20άρια σε απολυτήρια, παίρνοντας με βάση αυτή τη σειρά κάνανε κανά δυό χρόνια να φτάσουν και σε πιο κάτω βαθμούς. Αυτή τη στιγμή νομίζω είναι κάπου στο 17.

Βάσει του βαθμού απολυτηρίου κατατάσονται αυτόματα σε σειρά επιτυχίας και όταν ειδοποιηθούν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν όλα τα δικαιολογητικά και να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

Οι συνθήκες εργασίας και η αμοιβή για τα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας είναι μάλλον εξωπραγματικές. 500 € το μήνα για 3.36 ώρες πενθήμερο που μπορεί να περάσει και τα 600 δουλεύοντας 3-4 Κυριακές, με ένσημα. ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κανονική άδεια 18 ημερών, φοιτητικές άδειες (δεν πληρώνονται αλλά τα παίρνεις από τον ΟΑΕΔ) κλπ

Φυσικά όσοι προσληφθούν δεν προσκομίζουν ούτε ποινικά μητρώα ούτε περνάνε από επιτροπές ειδικών για ψυχολογικά προβλήματα, ναρκωτικά κλπ Απλά πρέπει να μάθεις να συμβιώνεις με τα προβλήματα αυτά. Και επειδή η απόλυση θα ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και θα ανοίξουμε και ξεχωριστό θέμα στο forum, η κάθε υπηρεσία που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα εκ των ενόντψν. Τον βάζει σε μια πιο light θέση, κάνει τα στραβα μάτια, ανέχεται τις παραξενιές και τα καπρίτσια κοκ

Βέβαια πάντα υπάρχουν και περιπτώσεις παιδιών που νομίζουν ότι είναι η δουλειά του πατέρα τους, μπορούν να έρχονται ότι ωράριο τους βολεύει, να ξύνονται στη δουλειά και γενικά να δημιουργούν μόνο προβλήματα. Πχ η λογική δεν έρχομαι σήμερα γιατί δεν γουστάρω ή έχω διάβασμα κλπ και βάλε μου αδικαιολόγητη απουσία προφανώς μπορεί να ισχύει στο πανεπιστήμιο αλλά όχι σε επαγγελματικό χώρο. Και θα σας φανεί παράξενο αλλά σε κουβέντα με τέτοια παιδιά κάποια μου δήλωσαν ευθαρσώς ότι αν το έκανα στη δική τους δουλειά, δλ. αν αλλάζαμε ρόλους, θα με απέλυαν.

Αντίστοιχα μπορεί να υπάρχουν και υπεύθυνοι που δεν έχουν την εμπειρία να διαχειρισθούν τέτοιες καταστάσεις. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι αλλά γενικά δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και σε σχέση με πολλά ιδιωτικά call center που έχω γνωρίσει (πχ Teleperformance) είναι η μέρα με τη νύχτα

Downloads
    42
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    250/40
    ISP
    Vodafone
    Όποιος είναι φοιτητής και θέλει να συμπληρώσει το εισόδημά του, η προκύρηξη αυτή είναι ταμάμ. Έχω περάσει δύο φορές από εκεί και , εξάλλου, όπως είχε πει ένας φίλος μου: "Ο ΟΤΕ είναι νυφοπάζαρο".
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sexrazat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι συνθήκες εργασίας και η αμοιβή για τα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας είναι μάλλον εξωπραγματικές. 500 € το μήνα για 3.36 ώρες πενθήμερο που μπορεί να περάσει και τα 600 δουλεύοντας 3-4 Κυριακές, με ένσημα. ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κανονική άδεια 18 ημερών, φοιτητικές άδειες (δεν πληρώνονται αλλά τα παίρνεις από τον ΟΑΕΔ) κλπ
    +1
    Για τα ένσημα δεν είμαι 100% σίγουρος,πχ. είναι του ΤΑΠ-ΟΤΕ ή στο ΙΚΑ, είναι συντάξιμα ή όχι κτλ.
    Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
    κι όλο στην αρχή γυρνάει
    πού θα πάει θα ξεκολλήσει
    κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsioy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα ένσημα δεν είμαι 100% σίγουρος,πχ. είναι του ΤΑΠ-ΟΤΕ ή στο ΙΚΑ, είναι συντάξιμα ή όχι κτλ.
    Τα ένσημα του ΤΑΠ-ΟΤΕ μας έχουν αφήσει χρόνους. ΙΚΑ είναι και για τους οτετζήδες.

Φυσικά είναι συντάξιμα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsioy
    Έχω περάσει δύο φορές από εκεί και , εξάλλου, όπως είχε πει ένας φίλος μου: "Ο ΟΤΕ είναι νυφοπάζαρο".
    Αλλά όπως θα έλεγε και η Άννα με 2 συμβάσεις κι αυτή "μεγάλη ζήτηση αλλά μικρή προσφορά και χαμηλής ποιότητας"

Downloads
    42
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    250/40
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sexrazat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλά όπως θα έλεγε και η Άννα με 2 συμβάσεις κι αυτή "μεγάλη ζήτηση αλλά μικρή προσφορά και χαμηλής ποιότητας"
    Mπα, είναι μεγάλος ο "δειγματικός χώρος". Στο κάτω κάτω, 12 μήνες είναι, υπομονή θέλει και κάτι θα βρεθεί..
    Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
    κι όλο στην αρχή γυρνάει
    πού θα πάει θα ξεκολλήσει
    κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsioy
    Mπα, είναι μεγάλος ο "δειγματικός χώρος". Στο κάτω κάτω, 12 μήνες είναι, υπομονή θέλει και κάτι θα βρεθεί..
    Η διαδρομή φοιτητής ψάχνει φοιτήτρια για να μελετήσουν μαζί έχει μεγάλο δειγματικό χώρο Η αντίστροφη που ενδιέφερε και την Άννα έπασχε από ποσότητα και ποιότητα (πάντα κατά την Άννα )

Downloads
    11
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΝΙΚΑΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Καλημέρα και καλή χρονιά,
    Θα σου πω και εγώ ότι κάνεις λάθος. Εγώ τελειώνω την σχολή μου φέτος (πτυχιακή και πρακτική κάνω) Όταν ήμουν στο Βόλο και πήγα να γραφτώ πριν 3 χρόνια στον ΟΑΕΔ μου ζήτησαν και λογαριασμό ΟΤΕ/ΔΕΗ στο όνομά μου, δεν είχα όμως. Τους είπα ότι έχω καταργήσει τον ΟΤΕ (άλλος πάροχος) και η ΔΕΗ είναι στο όνομα του παππού αλλά πηγαίνει στην Αθήνα για να μην χάνεται κάθε φορά. Και τους έδωσα τελικά λογαριασμό της θείας μου σε τελείως διαφορετική διεύθυνση.
    Και στην περίπτωση των φίλων που έχω και γράφτηκαν πρόσφατα, τους ζήτησαν λογαριασμούς ΟΤΕ/ΔΕΗ στο όνομά τους και δεν είχαν, έδωσαν των γονιών τους που μένουν.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    19.500/870
    DSLAM
    HOL - ΔΑΦΝΗ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Hmmytheos Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ισχυει αυτο το τελευταιο που λες....οχι οτι ειμαι υπερ του ΟΑΕΔ γενικα...
    αλλα οταν ειχα παει δεν μου ζητησαν τπτ τετοιο
    Εμενα μου το ειχαν ζητησει την τελευταια φορα που ειχα παει , για εκδοση της καρτας.

Ειχα παει τοτε και με την μητερα μου, και ειχε λογαριασμο στο ονομα της, και μας ρωτησαν αν μενουμε μαζι, οποτε περασε ετσι.
    "Life is what happens to you when you are busy making other plans." John Lennon

Περιοχή
    Pennsylvania
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    25600/5120
    ISP
    Comcast
    Router
    Technicolor
    Γιατί τόση βαβούρα για την προκύρηξη θέσεων για φοιτητές από τον ΟΤΕ? Εχω δεκάδες παραδείγματα συναδέλφων μου που δούλεψαν και δουλεύουν εκει, ολα οκ, τους κολλούν όλα τα ένσημα, τους πληρώνουν κανονικά όλες τις υπερωρίες, ούτε πίεση από προϊσταμένους ούτε τίποτα. Είναι 3,5 ώρες γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους φοιτητές, (με 8ωρη δουλειά κακά τα ψέμματα, το πανεπιστήμιο πάει πίσω λόγω έλλειψης χρόνου) οπότε δεν καταλαβαίνω τα περί "δουλείας" κλπ. Αν θέλει κάποιος φοιτητής να ελαφρύνει λίγο την οικογένειά του, μην παραμελώντας παράλληλα τη σχολή του το θεωρώ ώς ιδανική περίπτωση. Μακάρι να το κάνανε και άλλες επιχειρήσεις και να μην χρησιμοποιούσαν συμβάσεις stage αντ'αυτού .
    Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    ~11000/1000
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    SIEMENS CL-110/Baudtec
    SNR / Attn
    3-6(dB) / 28.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Απο το site
    http://www.oaed.gr/Pages/SN_84.pg

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
    1.Έγγραφο Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας ή βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου χρόνου.
    2.Βιβλιάρια ενσήμων του (της) ενδιαφερομένου (-ης) της τελευταίας διετίας.
    3.Οικογενειακό βιβλιάριο Ασθενείας, εφόσον υπάρχουν συντηρούμενα μέλη.
    4.Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας ή εφόσον δεν υπάρχει, επικυρωμένο αντίγραφο της τελευταίας δήλωσης εισοδήματος.
    5.Αστυνομική Ταυτότητα του ασφαλισμένου.
    6.Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86, την οποία θα συμπληρώσει ο ενδιαφερόμενος σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υπηρεσίας.
    7.Λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης (ΙΒΑΝ) στον οποίο είναι πρώτος δικαιούχος.

Δεν ζητησαν τπτ παραπανω σε μενα...

Οσο για τον Οτε αντε καλη μας 2η συμβαση...
    Και για τις γυναικες εχω να πω πως εκει στην Αθηνα μαλλον(απο οτι λετε τουλ:P) τα πραγματα ειναι χειροτερα απο εδω πανω...

Helpdesk: How may I help you?
    Customer: I'm writing my first e-mail.
    Helpdesk: OK, and, what seems to be the problem?
    Customer: Well, I have the letter 'a' in the address, but how do I get the circle around it?

Ignorance is bliss

Downloads
    92
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14/1 | 8/1
    ISP
    Wind | Cyta
    Router
    Fritz 7170 |NetfasterIAD2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikosl Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν καταλαβαίνω τα περί "δουλείας" κλπ. Αν θέλει κάποιος φοιτητής να ελαφρύνει λίγο την οικογένειά του, μην παραμελώντας παράλληλα τη σχολή του το θεωρώ ώς ιδανική περίπτωση. Μακάρι να το κάνανε και άλλες επιχειρήσεις και να μην χρησιμοποιούσαν συμβάσεις stage αντ'αυτού .
    για τα περι δουλείας που ανεφερα ειναι γιατι κι εγω εχω δουλεψει σαν φοιτητης στον οτε, αλλα ημουν απο τις τελευταιες "σειρες" πριν αρχισει η επιλογη μεσω Oteplus.

το ανεφερα γιατι ενω εμεις δουλευαμε 4 ωρες
    οι αντιστοιχοι μεσω Oteplus δουλευανε 5,5~6 ωρες αντι ελαφρως περισσοτερων αποδοχών.
    πχ σε μας εβγαινε ~18 οι 4 ωρες και στους αλλους 20 οι 6. γιαυτο.

παντως συμφωνω οτι ια φοιθτητες ειναι λουκουμι η δουλεια.
    και ενσημα και bonus (αν υπαρχουν ακομη) και αδειες όλα καλά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prodromosfan : 04-01-10 στις 17:19.

Σελ. 2 από 14 ΠρώτηΠρώτη 1234712 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Νέα αναμονή από ΟΤΕ για αναβάθμιση.............
    Από oal331 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-05, 02:26

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία