Desktop Graphics Card Comparison Guide Rev. 22.0
Κατ αρχην η δικια σου εχει μνήμη 512ΜΒ ενω του multirama ειναι pci-e και εχει 1GB...![]()
Εμφάνιση 2.011-2.025 από 21513
Θέμα: Προσφορές καταστημάτων
-
06-03-11, 22:03 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2011Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
06-03-11, 23:16 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2012
-
07-03-11, 02:50 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2013
Πολύ παραμύθιασμα το e-shop.
Την ταμπλέτα των 55 ευρώ (αρχική) την περιγράφει ως "επαγγελματική". Σε αυτά τα λεφτά είναι εντάξει για αρχή και δοκιμή της τεχνολογίας των tablets. (ενα φιλαράκι είχε μία trust που σαν ωρολογιακή βόμβα τον άφησε λίγο πριν την λήξη της εγγύησης κι όμως έτσι κι αλλιώς με την wacom που χε μόλις μπανίσει και παρει δεν πήγα καν να διεκδικήσει την ανταλλαγή της trust)
Εν τω μεταξύ η πιο φθηνές wacom ξεκινάνε λίγα ευρώ παραπάνω ενώ οι επαγγελματικές πάνε αναγκαστικά τριψήφιους, αν όχι τετραψήφιους αριθμούς! Τι κορόιδα που ναι οι χομπίστες που τα σκάνε σε υπερεκτιμημένα προιόντα... δεν συμβουλέυονται το e-shop για αυτο!
-
07-03-11, 04:22 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2014
Κοίτα, πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε το κόστος των επαγγελματικών.
Αλλά για απλές εργασίες, εντελώς home use για τα λεφτά που τη δίνει νομίζω ότι καλά είναι."Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"
Αποποίηση Ευθύνης: Πριν ζητήσετε τα ρέστα για οτιδήποτε ξανακοιτάξτε το user name μου.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;
-
07-03-11, 06:04 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2015
-
09-03-11, 14:28 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2016
Intel Core i5 680 @ 3.6 GHz - 147 €
45% χαμηλότερη τιμή από το 2ο πιο φθηνό κατάστημα στο skroutz.I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
09-03-11, 14:36 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2017
-
09-03-11, 14:42 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2018
Είχε τύχει να βρω σε παρόμοια προσφορά από το ίδιο μαγαζί τον Q9550 που έχω τώρα και τον τσίμπησα με την πρώτη ευκαιρία. Όσο χαμηλή και να φαίνεται η τιμή, βάση της εμπειρίας μου με το μαγαζί, μιλάμε για υπαρκτό κομμάτι (σε αντίθεση με το πλαίσιο που με κρέμασε για μια ακόμη φορά).
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
09-03-11, 14:47 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2019
Πω τι να κάνω.. Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση/καινούργιο κουτί κάποια στιγμή. Έλεγα μέχρι το καλοκαίρι. Να τον πάρω και να τον κρατήσω μέχρι να την κάνω τελικά ή όχι? Τι λες???
-
09-03-11, 14:50 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2020
Αν έχεις προγραμματίσει αναβάθμιση και στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου, σκέψου το. Ο επεξεργαστής είναι τρομερό value για αυτά τα λεφτά. Ας απαντήσουν και οι πιο ειδικοί με το θέμα...
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
09-03-11, 15:04 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2021
Περιμένω να εγκριθεί ένα κονδύλι άμεσα το οποίο και θα κρίνει και την πραγματοποίηση της αναβάθμισης και για αυτό ρωτάω μέχρι πότε θα είναι η προσφορά..
Καμιά χείρα βοηθείας??
-
09-03-11, 15:15 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2022
Η προσφορά ισχύει προφανώς μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Στην δική μου περίπτωση κράτησε μόνο ένα βράδυ...
Πες να σου βγάλουν άμεσα το δάνειο και ζήτα επιμήκυνση αποπληρωμής (με κάποιες παραχωρήσεις από εσένα) μήπως και προλάβεις την προσφορά!I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
09-03-11, 16:06 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2023http://www.fuelprices.gr/GetGeography
1.αυτα ειναι, να παρακαλαμε να πληρωσουμε αυτο που παραγγειλαμε.
ο ξεπεσμος στο μεγαλειο του.
2.ντε ειμαι ξανθια αλλα οδευω
-
09-03-11, 16:30 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2024
Πειτε κατι πολυ αρνητικο για την προσφορα
μπας και παρηγορηθουν οσοι την χανουν (εγω ας πουμε)
πχ η ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι μουφα...Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
09-03-11, 17:44 Απάντηση: Προσφορες καταστηματων #2025
Παρόμοια Θέματα
-
Προσφορές καταστημάτων
Από k0nan στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-09, 14:51
Bookmarks