dimig33 προσπαθω να βγαλω ακρη απο το μυνημα σου και δεν μπορω, ας το παρουμε λεξη προς λεξη να λυσουμε την παρεξηγηση:
1. Δεν εχει νοημα ποσα μηνυματα εχεις εσυ και ποσα εγω, δεν κανουμε διαγωνισμοSpoiler:
2. Μαλλον δεν εχεις διαβασει κανενα απο τα αρκετα μυνηματα που τα χωνω στις νεοφιλελευθερες ιδεες, μαλλον δεν διαβασες και το ποστ μου στο παρων νημα. Και αν το διαβασες δεν καταλαβες οτι γραφω οτι ο ιδιωτικος ΟΤΕ που ολοι θελατε, συμπεριφερεται σαν ιδιωτικη Α.Ε. Δεν διαβασες οτι εταιριες που διαχειριζονται κοινωνικα αγαθα (φως, νερο, τηλ) δεν πρεπει να πεφτουν σε ιδιωτες. Επισης δεν διαβασες το χωσιμο στους εναλλακτικους παροχους που χρησιμοποιοντας την φτηνα αγορασμενη υποδομη του ΟΤΕ (την οποια εμεις πληρωσαμε) βγαζουν υπεραξιες, βολευονται στο να παιρνουν ατυπο δανειο (δανεικα και αγυριστα) απο τον ΟΤΕ και να βγαζουν κερδη αμεσως ενω διαφορετικα θα επρεπε να παρουν ακριβα δανεια απο τις τραπεζες, να κανουν υποδομες και ισως καποια στιγμη να βγαλουν κερδος. Τελος δεν διαβασες την κριτικη μου σε αυτον τον περιεργο κρατικο καπιταλισμο με τις ευλογιες της Ε.Ε. που ζουμε.
3. Ποτε δεν τον ειπα πΟΤΕ, ισα ισα ειμαι απο τους λιγους που τον υποστηριζω που και που και αυτο γιατι με ενοχλει αφανταστα που τον ξεφτυλισανε για να τον ξεφορτωθουνε κακην κακως. Με ενοχλει επισης που οσοι λεγανε "αμμαν πια ας γινει ιδιωτικος να αυξηθει ο ανταγωνισμος" τωρα διαμαρτυρονται γιατι ο ανταγωνισμος δειχνει το προσωπο του. Μου την σπαει οτι με την ανοχη των παραπανω που μας λεγανε και γραφικους κρατικοδιαιτους, παλαιολιθικους γιναν οσα γιναν, και τωρα οι ιδιοι ειναι απορρημενοι λες και δεν το περιμεναν. (Δεν αναφερομαι στον yiapap, που στο κατω κατω οι αποψεις του ειναι ισορροπημενες) .
Πραγματικα τα παιρνω με ολους οσους χρησιμοποιουν την Μ. Βρεταννια σαν το προτυπο και την λυση στα προβληματα μας. Αυτοι οι ανθρωποι με το να αντιγραφουν λυσεις απο την πρωτοπορα Ευρωπη και αντι να τις προσαρμοζουν να τις κοβουν μας εχουν κανει κακο. Απο τη μια το Γερμανικο, απο την αλλη το Γαλλικα και παει λεγοντας μοντελο... Εισαγωμενη πολιτικη...[Spoiler:
Δεν μπορεσα να καταλαβω τι εννοεις και δεν το καταλαβαινω απολυτα, αλλα εχω την εντυπωση οτι στην Αγγλια δεν υπαρχει ο ορος εναλλακτικος παροχος, για αυτο περιμενα απο σενα απο την στιγμη που διατυπωσες το ερωτημα να με διαφωτισεις. Νομιζα οτι εισαι ενας απο αυτους που αναφερεις την Μ.Βρετανια σαν προτυπο και περιμενα να μου εξηγησεις. Παντως χωρις να εχω ψαξει το θεμα του broadband βλεπω οτι η ΒΤ ειναι ακριβοτερη απο ολους, αλλα πιο αξιοπιστη σε σχεση με αλλες πιο φτηνες και το σημαντικοτερο με πιο ευελικτα συμβολαια.
Σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω την ελευθερη αγορα και αυτο θα επρεπε να το δεις απο οσα γραφω, ελπιζω να ειναι ξεκαθαρο σε αυτο το ποστ μου. Η συνοπτικοτατη αναφορα μου στην "ελευθερη αγορα" εγινε για να δειξω στους θιασωτες της, οτι υπαρχει και η αναποδη οψη. Και δεν μπορεις να υποστηριζεις κατι μονο για τα καλα του.
Εγραψες 2 σειρες και περιμενεις απο μενα να διακρινω το ρητορικο σου ερωτημα και τις αποψεις σου με ενα λινκ σε αλλο νημα.
Απο οσα εγραψα στο προηγουμενο μου ποστ περιμενα να διακρινεις περισσοτερα και τουλαχιστων να μην μου γραφεις ποσα απο τα ποστ μου βριζουν τον ΟΤΕ (ελαχιστα εως κανενα)
Εμφάνιση 136-150 από 1022
-
29-03-06, 23:43 #136
- Εγγραφή
- 06-03-2005
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Ηλικία
- 45
- Μηνύματα
- 15.569
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
-
30-03-06, 00:03 #137
Αρχικό μήνυμα από KLG
-
30-03-06, 00:07 #138
Αρχικό μήνυμα από dimig33
-
30-03-06, 00:21 #139
Αρχικό μήνυμα από sdikr
ΥΓ. Ερώτηση άσχετου: αν το δίκτυο του ΟΤΕ αύριο νεκρώσει, η vivodi (όπως και η ΚΥΠ, η αστυνομία, ο στρατός, ή και συμπαθείς οργανισμοι όπως το πολυτεχνείο) θα μπορούν απρόσκοπτα να βγαίνουν στο internet? Πόσο ανεξάρτητοι τεχνικά είναι όλοι αυτοί δηλαδή? Πραγματικά δεν έχω ιδέα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimig33 : 30-03-06 στις 00:35.
-
30-03-06, 00:49 #140
Να κάνω μια άσχετη/σχετική ερώτηση;
Ο ΟΤΕ δεν πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει όνομα;
Αυτό το ΕΛΛΑΔΟΣ στο τέλος, δε σημαίνει ότι είναι δημόσιος οργανισμός;
π.χ Εθνική τράπεζα(ΕΤΕ), Αγροτική(ΑΤΕ), κλπ.Antec C8 Constellation
Asrock X870 PRO RS
7950X3D
G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
RX6800XT
Corsair 850x
-
30-03-06, 00:55 #141
Αρχικό μήνυμα από kadronarxis
-
30-03-06, 00:59 #142
Ξέρω γω ρε συ maik.
Ας πούμε Τράπεζα της Ελλάδος.Υπό του Δημοσίου.
Bank of England(Η μοναδική τράπεζα του Δημοσίου, υπόλοιπες ιδιωτικές).
Γιατί δε λέμε για παράδειγμα, Eurobank της Ελλάδος;
Άσχετη απορία, φταίει και η περασμένη ώρα βέβαια.Antec C8 Constellation
Asrock X870 PRO RS
7950X3D
G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
RX6800XT
Corsair 850x
-
30-03-06, 01:03 #143
Αρχικό μήνυμα από kadronarxis
-
30-03-06, 01:39 #144
Χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δίκτυα του ΟΤΕ αναφέρεσαι dimig33, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ένα. Αποτελείται από υποδίκτυα που έχουν διαφορετικές λειτουργίες Δύο από αυτά είναι το δίκτυο μεταγωγής (backbone) και το δίκτυο διανομής (access).
Σε περίπτωση που το δίκτυο διανομής του ΟΤΕ καταρρεύσει, τότε πολλοί από τους ISPs δεν θα μπορούν να φτάσουν στους τελικούς πελάτες τους. Όσοι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο με δικά τους DSLAM όπως η Vivodi, που δεν χρησιμοποιούν το δίκτυο διανομής του ΟΤΕ, παρά μόνο τον χαλκό θα φτάσουν στους πελάτες τους.
Αν το δίκτυο μεταγωγής του ΟΤΕ λειτουργεί ή αν ο ISP έχει ανεξαρτητοποιήσει το δίκτυο μεταγωγής του από του ΟΤΕ, τότε η κίνηση περνάει στο δίκτυο του φορέα (upstream provider), μέσω του οποίου το δίκτυο του ISP συνδέεται με το διεθνές κομμάτι του Internet. Αν στη διεθνή σύνδεση του φορέα δεν υπάρχει πρόβλημα τότε ο τελικός χρήστης δεν αντιμετωπίζει καμιά δυσκολία.
Αν η κίνηση προορίζεται για το Ελληνικό κομμάτι του Internet, που συνδέεται μέσω του AIX, εξαρτάται από την κατάσταση των κυκλωμάτων που συνδέουν τους ISP με το ΕΔΕΤ. Εδώ επίσης θα πρέπει ν' αναφέρουμε ότι το ΕΔΕΤ έχει δικές του ανεξάρτητες συνδέσεις με το εξωτερικό.
Οι περισσότεροι ISP έχουν συνδέσεις με το εξωτερικό μέσω διαφορετικών φορέων, με τους οποίους διασυνδέονται στο Κορωπί ή στην Μεταμόρφωση, στις εγκαταστάσεις της MedNautilus. Από εκεί η κίνηση μεταφέρεται μέσω οπτικών ινών στην Σικελία, και στην συνέχεια στην Ευρώπη.
-
30-03-06, 02:26 #145
Γιατί η sparknet δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση στο site της; Μήπως έκοψαν την πρόσβαση και στους webadmins;
-
30-03-06, 02:37 #146
Αρχικό μήνυμα από t300
-
30-03-06, 02:51 #147
Αρχικό μήνυμα από yianniscan
-
30-03-06, 02:55 #148
Αρχικό μήνυμα από Jim Slip
-
30-03-06, 04:04 #149
Αρχικό μήνυμα από nrg_polini
ΚΑΝΕΝΑΣ και το ξαναλέω, ΚΑΝΕΝΑΣ πλεόν όπως έχει δομηθεί η Ελλάδα δεν μπορεί να φτιάξει δίκτυο στο τελευταίο χλμ. κτλ..
-
30-03-06, 04:06 #150
Αρχικό μήνυμα από HitMan
Παρόμοια Θέματα
-
[Sagem] Πρόβλημα σύνδεσης -διακοπη σύνδεσης-Sagem 800
Από ch.eleftheriou στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 22:37
Bookmarks