Σελ. 10 από 69 ΠρώτηΠρώτη ... 589101112152030 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 136-150 από 1022
    Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    dimig33 προσπαθω να βγαλω ακρη απο το μυνημα σου και δεν μπορω, ας το παρουμε λεξη προς λεξη να λυσουμε την παρεξηγηση:

Spoiler:
    1. Έχεις 1591 μηνύματα και έχω 31 εκ των οποίων (ναι "το ομολογώ εγώ τη σκότωσα" που έλεγε και ο Τζιμάκος) τα 20 (λέω περίπου γιατί βαριέμαι να τα μετρήσω) αναφέρονται σε κόντρα με τις νεοφιλελεύθερες ιδέες και γενικότερα και στις τηλεποικοινωνίες ειδικότερα. Αν αυτό το θεωρείς κατάχρηση νομίζω ότι πρέπει να μπει στους όρους του site ότι όποιος δεν υμνεί την "ελεύθερη αγορά" (και άλλα παραμύθια) και δεν βρίζει 5 φορές την ημέρα τον ΟΤΕ να αποβάλεται αυτομάτως από το Φόρουμ. Από τα 1951 μυνήματα τα δικά σου πόσα βρίζουν τον "κρατισμό" και τον "πΟΤΕ" όπως τον λέτε?
    1. Δεν εχει νοημα ποσα μηνυματα εχεις εσυ και ποσα εγω, δεν κανουμε διαγωνισμο
    2. Μαλλον δεν εχεις διαβασει κανενα απο τα αρκετα μυνηματα που τα χωνω στις νεοφιλελευθερες ιδεες, μαλλον δεν διαβασες και το ποστ μου στο παρων νημα. Και αν το διαβασες δεν καταλαβες οτι γραφω οτι ο ιδιωτικος ΟΤΕ που ολοι θελατε, συμπεριφερεται σαν ιδιωτικη Α.Ε. Δεν διαβασες οτι εταιριες που διαχειριζονται κοινωνικα αγαθα (φως, νερο, τηλ) δεν πρεπει να πεφτουν σε ιδιωτες. Επισης δεν διαβασες το χωσιμο στους εναλλακτικους παροχους που χρησιμοποιοντας την φτηνα αγορασμενη υποδομη του ΟΤΕ (την οποια εμεις πληρωσαμε) βγαζουν υπεραξιες, βολευονται στο να παιρνουν ατυπο δανειο (δανεικα και αγυριστα) απο τον ΟΤΕ και να βγαζουν κερδη αμεσως ενω διαφορετικα θα επρεπε να παρουν ακριβα δανεια απο τις τραπεζες, να κανουν υποδομες και ισως καποια στιγμη να βγαλουν κερδος. Τελος δεν διαβασες την κριτικη μου σε αυτον τον περιεργο κρατικο καπιταλισμο με τις ευλογιες της Ε.Ε. που ζουμε.
    3. Ποτε δεν τον ειπα πΟΤΕ, ισα ισα ειμαι απο τους λιγους που τον υποστηριζω που και που και αυτο γιατι με ενοχλει αφανταστα που τον ξεφτυλισανε για να τον ξεφορτωθουνε κακην κακως. Με ενοχλει επισης που οσοι λεγανε "αμμαν πια ας γινει ιδιωτικος να αυξηθει ο ανταγωνισμος" τωρα διαμαρτυρονται γιατι ο ανταγωνισμος δειχνει το προσωπο του. Μου την σπαει οτι με την ανοχη των παραπανω που μας λεγανε και γραφικους κρατικοδιαιτους, παλαιολιθικους γιναν οσα γιναν, και τωρα οι ιδιοι ειναι απορρημενοι λες και δεν το περιμεναν. (Δεν αναφερομαι στον yiapap, που στο κατω κατω οι αποψεις του ειναι ισορροπημενες) .

Spoiler:
    2. Το τί κάνει η British telecom (ιδιωτικό μονωπόλειο) με τους "εναλλακτικούς παρόχους", συγνώμη αν δεν το κατάλαβες αλλά ήταν ρητορικό το ερώτημα και δεν έχω "στοιχεία". Επειδή έχω όμως μια ...αμυδρά εικόνα τι σημαίνει "ελεύθερη αγορά" φαντάζομαι (λες να είμαι φαντασιόπληκτος?) ότι τους κόβει τον κ**ο. Αλλά αν δεν δεν γίνει της Γαλλίας (που το εύχομαι) θα το εξακριβώσουμε σύντομα όταν ο ΟΤΕ γίνει η British Telecom της Ελλάδας, αφού ευθαρσώς ο γνωστός για τον πόνο του για τον φτωχό κατναλωτή "κύριος" Βουρλούμης δήλωσε ευθαρσώς ότι ο ΟΤΕ πρέπει να γίνει πλήρως ιδιωτικός και οι εργαζόμενοί του σύγχονοι σκλάβοι. Ονειρεύομαι τον γηραιό (και με εκατομμύρια τον μήνα αμοιβόμενο) Βουλβούμη να να τα λέει αυτά στη γαλλική νεολαία με το επιχείρημα ότι είναι "σύχρονος" και τα εκατομμύρια της νεολαίας "οπισθοδρομικοί". Άντε και στα δικά μας!!!
    [
    Πραγματικα τα παιρνω με ολους οσους χρησιμοποιουν την Μ. Βρεταννια σαν το προτυπο και την λυση στα προβληματα μας. Αυτοι οι ανθρωποι με το να αντιγραφουν λυσεις απο την πρωτοπορα Ευρωπη και αντι να τις προσαρμοζουν να τις κοβουν μας εχουν κανει κακο. Απο τη μια το Γερμανικο, απο την αλλη το Γαλλικα και παει λεγοντας μοντελο... Εισαγωμενη πολιτικη...
    Δεν μπορεσα να καταλαβω τι εννοεις και δεν το καταλαβαινω απολυτα, αλλα εχω την εντυπωση οτι στην Αγγλια δεν υπαρχει ο ορος εναλλακτικος παροχος, για αυτο περιμενα απο σενα απο την στιγμη που διατυπωσες το ερωτημα να με διαφωτισεις. Νομιζα οτι εισαι ενας απο αυτους που αναφερεις την Μ.Βρετανια σαν προτυπο και περιμενα να μου εξηγησεις. Παντως χωρις να εχω ψαξει το θεμα του broadband βλεπω οτι η ΒΤ ειναι ακριβοτερη απο ολους, αλλα πιο αξιοπιστη σε σχεση με αλλες πιο φτηνες και το σημαντικοτερο με πιο ευελικτα συμβολαια.
    Σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω την ελευθερη αγορα και αυτο θα επρεπε να το δεις απο οσα γραφω, ελπιζω να ειναι ξεκαθαρο σε αυτο το ποστ μου. Η συνοπτικοτατη αναφορα μου στην "ελευθερη αγορα" εγινε για να δειξω στους θιασωτες της, οτι υπαρχει και η αναποδη οψη. Και δεν μπορεις να υποστηριζεις κατι μονο για τα καλα του.

Εγραψες 2 σειρες και περιμενεις απο μενα να διακρινω το ρητορικο σου ερωτημα και τις αποψεις σου με ενα λινκ σε αλλο νημα.

Απο οσα εγραψα στο προηγουμενο μου ποστ περιμενα να διακρινεις περισσοτερα και τουλαχιστων να μην μου γραφεις ποσα απο τα ποστ μου βριζουν τον ΟΤΕ (ελαχιστα εως κανενα)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    ~12500/ ~900
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    SNR / Attn
    (dB) / 33,5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG
    dimig33 προσπαθω να βγαλω ακρη απο το μυνημα σου και δεν μπορω, ας το παρουμε λεξη προς λεξη να λυσουμε την παρεξηγηση
    Η παρεξήγηση, της παρεξήγησης ώ παρεξήγηση. Συγνώμη δεν το εκανα επίτηδες αλλά πράγματι δεν διάβασα τα άλλα σου σχόλια αλλά επειδή εδώ έχω συνηθίσει η συντριπτική πλειοψηφία να υμνεί την "ελεύθερη αγορά" σε παρεξήγησα. Τώρα για Μεγάλη Βρεττανία αυτό που εννοώ όταν λέω "εναλλακτικοί πάροχοι" (ειρωνικά) είναι τους "λιανοπωλητές" της ΒΤ ή τις αντίστοιχες Vivodi (αυτό που είναι και οι δικοί μας "ενναλακτικοί" δηλαδή και μάλιστα επιδοτούμενοι και μπαταχτσήδες!). Και δεν νομίζω η ΒΤ να τους χαρίζει φράγκο (ουπς λίρα ήθαλα να πω)

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimig33
    Η παρεξήγηση, της παρεξήγησης ώ παρεξήγηση. Συγνώμη δεν το εκανα επίτηδες αλλά πράγματι δεν διάβασα τα άλλα σου σχόλια αλλά επειδή εδώ έχω συνηθίσει η συντριπτική πλειοψηφία να υμνεί την "ελεύθερη αγορά" σε παραξήγησα. Τώρα για Μεγάλη Βρεττανία αυτό που εννοώ όταν λέω "εναλλακτικοί πάροχοι" (ειρωνικά) είναι τους "λιανοπωλητές" της ΒΤ ή τις αντίστοιχες Vivodi (αυτό που είναι και οι δικοί μας "λιανοπωλητές" δηλαδή και μάλιστα επιδοτούμενοι και μπαταχτσήδες!). Και σεν νομίζω η ΒΤ να τους χαρίζει φράγκο (ουπς λίρα ήθαλα να πω)
    οπά χαλάρα η vivodi δεν ειναι λιανοπωλητής, αυτή τουλάχιστον έχει δικό της δικτύο

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    ~12500/ ~900
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    SNR / Attn
    (dB) / 33,5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    οπά χαλάρα η vivodi δεν ειναι λιανοπωλητής, αυτή τουλάχιστον έχει δικό της δικτύο
    Έκανα ήδη edit. Πραγματι η Vivodi έχει δικό της δίκτυο (όπως και κάποιοι στη Βρεταννία ή και κάποιοι πάροχοι WiFi) αλλά νομίζω ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς τα δίκτυα του ΟΤΕ, της ΒΤ (ή των αντίστοιχων μονοπωλείων, κρατικών ή ιδιωτικών ή λίγο και από τα δύο) καμιά vivodi δεν θα είχε προσβαση σε ευρύτερη πελατεία (κάνοντας τον "λιανοπωλητή") μια και τα δίκτυά τους είναι (για οικονομικά ευνόητους λόγους) περιορισμένα σε ελάχιστες περιοχές.

ΥΓ. Ερώτηση άσχετου: αν το δίκτυο του ΟΤΕ αύριο νεκρώσει, η vivodi (όπως και η ΚΥΠ, η αστυνομία, ο στρατός, ή και συμπαθείς οργανισμοι όπως το πολυτεχνείο) θα μπορούν απρόσκοπτα να βγαίνουν στο internet? Πόσο ανεξάρτητοι τεχνικά είναι όλοι αυτοί δηλαδή? Πραγματικά δεν έχω ιδέα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimig33 : 30-03-06 στις 00:35.

Περιοχή
    Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Nokia κάτι
    Path Level
    Fastpath
    Να κάνω μια άσχετη/σχετική ερώτηση;
    Ο ΟΤΕ δεν πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει όνομα;
    Αυτό το ΕΛΛΑΔΟΣ στο τέλος, δε σημαίνει ότι είναι δημόσιος οργανισμός;
    π.χ Εθνική τράπεζα(ΕΤΕ), Αγροτική(ΑΤΕ), κλπ.
    Antec C8 Constellation
    Asrock X870 PRO RS
    7950X3D
    G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
    RX6800XT
    Corsair 850x

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Alcatel 585 v7
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kadronarxis
    Αυτό το ΕΛΛΑΔΟΣ στο τέλος, δε σημαίνει ότι είναι δημόσιος οργανισμός;
    π.χ Εθνική τράπεζα(ΕΤΕ), Αγροτική(ΑΤΕ), κλπ.
    Καθολου δεν σημαινει αυτο. Υπαρχουν πολλες εταιριες ειδικα παλιες που εχουν το "Ελλαδος" η το " Εληνικος/α/ο"
    Προσοχη!!!!!!!! Τα αυτια εχουν τοιχους.

Ιστοριες καθημερινης τρελλας και παλης.
    Ημερολογιο ανεργου

Περιοχή
    Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Nokia κάτι
    Path Level
    Fastpath
    Ξέρω γω ρε συ maik.
    Ας πούμε Τράπεζα της Ελλάδος.Υπό του Δημοσίου.
    Bank of England(Η μοναδική τράπεζα του Δημοσίου, υπόλοιπες ιδιωτικές).

Γιατί δε λέμε για παράδειγμα, Eurobank της Ελλάδος;

Άσχετη απορία, φταίει και η περασμένη ώρα βέβαια.
    Antec C8 Constellation
    Asrock X870 PRO RS
    7950X3D
    G.Skill f5-5600j2834f16gx2 (28-34-34-89)
    RX6800XT
    Corsair 850x

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Alcatel 585 v7
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kadronarxis
    Ξέρω γω ρε συ maik.
    Ας πούμε Τράπεζα της Ελλάδος.Υπό του Δημοσίου.
    Bank of England(Η μοναδική τράπεζα του Δημοσίου, υπόλοιπες ιδιωτικές).

Γιατί δε λέμε για παράδειγμα, Eurobank της Ελλάδος;

Άσχετη απορία, φταίει και η περασμένη ώρα βέβαια.
    Καθε χωρα εχει μια κρατικη επισημη τραπεζα για να διαχειριζετε τα κρατικα εσοδα-εξοδα. Ειναι μαλιστα αυτη που εκδιδει και τα χαρτονομισματα.
    Προσοχη!!!!!!!! Τα αυτια εχουν τοιχους.

Ιστοριες καθημερινης τρελλας και παλης.
    Ημερολογιο ανεργου

Περιοχή
    Όπου υπάρχει bandwidth
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δίκτυα του ΟΤΕ αναφέρεσαι dimig33, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ένα. Αποτελείται από υποδίκτυα που έχουν διαφορετικές λειτουργίες Δύο από αυτά είναι το δίκτυο μεταγωγής (backbone) και το δίκτυο διανομής (access).

Σε περίπτωση που το δίκτυο διανομής του ΟΤΕ καταρρεύσει, τότε πολλοί από τους ISPs δεν θα μπορούν να φτάσουν στους τελικούς πελάτες τους. Όσοι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο με δικά τους DSLAM όπως η Vivodi, που δεν χρησιμοποιούν το δίκτυο διανομής του ΟΤΕ, παρά μόνο τον χαλκό θα φτάσουν στους πελάτες τους.

Αν το δίκτυο μεταγωγής του ΟΤΕ λειτουργεί ή αν ο ISP έχει ανεξαρτητοποιήσει το δίκτυο μεταγωγής του από του ΟΤΕ, τότε η κίνηση περνάει στο δίκτυο του φορέα (upstream provider), μέσω του οποίου το δίκτυο του ISP συνδέεται με το διεθνές κομμάτι του Internet. Αν στη διεθνή σύνδεση του φορέα δεν υπάρχει πρόβλημα τότε ο τελικός χρήστης δεν αντιμετωπίζει καμιά δυσκολία.

Αν η κίνηση προορίζεται για το Ελληνικό κομμάτι του Internet, που συνδέεται μέσω του AIX, εξαρτάται από την κατάσταση των κυκλωμάτων που συνδέουν τους ISP με το ΕΔΕΤ. Εδώ επίσης θα πρέπει ν' αναφέρουμε ότι το ΕΔΕΤ έχει δικές του ανεξάρτητες συνδέσεις με το εξωτερικό.

Οι περισσότεροι ISP έχουν συνδέσεις με το εξωτερικό μέσω διαφορετικών φορέων, με τους οποίους διασυνδέονται στο Κορωπί ή στην Μεταμόρφωση, στις εγκαταστάσεις της MedNautilus. Από εκεί η κίνηση μεταφέρεται μέσω οπτικών ινών στην Σικελία, και στην συνέχεια στην Ευρώπη.

Περιοχή
    Internet
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Γιατί η sparknet δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση στο site της; Μήπως έκοψαν την πρόσβαση και στους webadmins;

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από t300
    Γιατί η sparknet δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση στο site της; Μήπως έκοψαν την πρόσβαση και στους webadmins;
    Ειναι δακτυλος του οτε και εδω. 3 μερες οι πελατες της ειναι χωρις ιντερνετ, και αυτοι αγρον ...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yianniscan
    Χωρίς να ξέρω σε ποιο από τα δίκτυα του ΟΤΕ αναφέρεσαι dimig33, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ένα. Αποτελείται από υποδίκτυα που έχουν διαφορετικές λειτουργίες Δύο από αυτά είναι το δίκτυο μεταγωγής (backbone) και το δίκτυο διανομής (access).
    Αυτά τα δίκτυα yanni, που βρήκε λεφτά ο ΟΤΕ για να προχωρήσει στην κατασκευή τους;

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jim Slip
    Αυτά τα δίκτυα yanni, που βρήκε λεφτά ο ΟΤΕ για να προχωρήσει στην κατασκευή τους;
    Απο το Ελληνικο κρατος, οταν ομως πουληθηκαν μετοχες του οτε το κρατος πηρε πισω αρκετα χρηματα.

Περιοχή
    Galatsi
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    244/239
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nrg_polini
    Απο το Ελληνικο κρατος, οταν ομως πουληθηκαν μετοχες του οτε το κρατος πηρε πισω αρκετα χρηματα.
    Φαντάζομαι αστείευεσαι; Το δίκτυο ΑΝΟΙΚΕΙ στους Έλληνες πολίτες, στο Κράτος στην πολιτεία...... και 500 εκκατομύρια ευρώ να πάρει το Ελλ. Κράτος εφόσον πουλήσει όλο τον ΟΤΕ, αν παραδώσει το δίκτυο, την διαχείρηση δηλαδή και εκμεταλευσή του σε μια ιδιωτική εταιρία, απλά σκοτώνει την "ελεύθερη αγορά".

ΚΑΝΕΝΑΣ και το ξαναλέω, ΚΑΝΕΝΑΣ πλεόν όπως έχει δομηθεί η Ελλάδα δεν μπορεί να φτιάξει δίκτυο στο τελευταίο χλμ. κτλ..

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HitMan
    Φαντάζομαι αστείευεσαι; Το δίκτυο ΑΝΟΙΚΕΙ στους Έλληνες πολίτες, στο Κράτος στην πολιτεία...... και 500 εκκατομύρια ευρώ να πάρει το Ελλ. Κράτος εφόσον πουλήσει όλο τον ΟΤΕ, αν παραδώσει το δίκτυο, την διαχείρηση δηλαδή και εκμεταλευσή του σε μια ιδιωτική εταιρία, απλά σκοτώνει την "ελεύθερη αγορά".

ΚΑΝΕΝΑΣ και το ξαναλέω, ΚΑΝΕΝΑΣ πλεόν όπως έχει δομηθεί η Ελλάδα δεν μπορεί να φτιάξει δίκτυο στο τελευταίο χλμ. κτλ..
    Ο φιλος ρωτησε που βρηκε τα λεφτα ο οτε οχι σε ποιον ανοικει το δικτυο.

Σελ. 10 από 69 ΠρώτηΠρώτη ... 589101112152030 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Sagem] Πρόβλημα σύνδεσης -διακοπη σύνδεσης-Sagem 800
    Από ch.eleftheriou στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 22:37

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία