Kommanto δεν χρειάζεται αν το πέρνεις και τόσο κατάκαρδα το θέμα! Και δεν έχεις δίκιο, τόσα πράγματα έχουν γίνει στην Θεσσαλονίκη. Και εμένα απο Θεσσαλονίκη είναι η καταγωγή μου και την αγαπώ πολύΑρχικό μήνυμα από Kommanto
![]()
. Δεν χρειάζεται όμως να κλαιγόμαστε όλοι τη ώρα! Έχει γυρίσματα ο καιρός!
![]()
Εμφάνιση 316-330 από 1022
-
08-04-06, 15:36 #316
-
08-04-06, 15:36 #317
Αρχικό μήνυμα από EvilHawk
-
08-04-06, 15:38 #318
Αρχικό μήνυμα από Kommanto
-
08-04-06, 15:41 #319
Αρχικό μήνυμα από WAntilles
-
08-04-06, 15:41 #320
Αρχικό μήνυμα από ggeorgak
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 09-04-06 στις 12:33. Αιτία: Συγχώνευση Μηνυμάτων
-
08-04-06, 15:44 #321
Αλλιώς κινείται μια εταιρεία με έδρα την Αθήνα και αλλιώς με έδρα την Α.Ραχούλα.
Νομίζω όμως ότι στην προκείμενη περίπτωση η έδρα δεν έπαιξε κανέναν ρόλο. Ο ΟΤΕ απλά, βρήκε μια εταιρεία σε μια δύσκολη στιγμή και την καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες.
Το αν παράπαιε ή όχι πάντως δεν είχε καμμιά σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών της που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν ΑΡΙΣΤΗ.Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
08-04-06, 15:44 #322
-
08-04-06, 15:49 #323
Αρχικό μήνυμα από HateBreeder
Προς απάντησή σου θα σε προτρέψω να πάρεις από τη βιβλιοθήκη σου και να βάλεις δίπλα-δίπλα:
α. Ένα χάρτη της μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας
β. Ένα χάρτη της μητροπολιτικής περιοχής της Θεσσαλονίκης
γ. Τον Ηρόδοτο
Και δές από τις πηγές, ποιά - και μόνο ποιά - περιοχή της Ελλάδας πρέπει να ονομάζεται αποκλειστικά "Φάληρο" και "Φαληρικός Όρμος".
Και μετά έλα εδώ να ξανασυζητήσουμε για στείρο τοπικισμό.
Αρχικό μήνυμα από Kommanto
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
08-04-06, 15:52 #324
Παρακαλώ, μείνετε ON TOPIC! Το θέμα που συζητάμε είναι πολύ σοβαρόΌσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
08-04-06, 15:58 #325
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Αρχικό μήνυμα από Κομμαντο
Οσο επιμενεις να τα μπερδευεις, τοτε οπως το λες και εσυ θα σου πουλανε "παπαδες". Βρισκουν και τα κανουν, δεν λεω οτι ειστε ηλιθιοι, δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως... (ειναι αυτο που λεω παραπανω οτι τα μπερδευετε ολα μαζι)
Μιας και ειπες για την υποθαλλασια, πες μου ποιος σοβαρος ανθρωπος θα πιστρευε οτι ενα τετοιο εργο μπορει να γινει δημοτικο, ειδικα στις προηγουμενες δημοτικες που ειχαν γινει οι ιστοριες με τους δημοτικους υπολληλους καθαρισμου (ναι... σκουπιδιαρηδες ). Αυτο το αρχι-λαμογιο εστειλε μεσω της ΔΕΗ προφανως σε ΟΛΟΥΣ (ακομα και στους μη δημοτες φοιτητες) τους κατοικους φακελο με τα εργα του. Μαντεψε τι ελεγε ο δημαρχος, μετρο, υποθαλλασια κτλ κτλ... Ρε μεγαλε ξεκαθαριστε πρωτα τα δικα σας λαμογια, που οτι και να σας λενε τους ψηφιζετε, και μετα ελα να διεκδικησεις το δικιο σου. Και αμα βασιζεσαι στη λογικη, θα το βρεις.
Μονο ετσι, οχι με συναισθηματισμους και μιζεριες... Αυτες οι εποχες περασανε οριστικα.
-
08-04-06, 15:59 #326
ο υδροκεφαλισμός του αθηναικού κράτους είναι δεδομένος και αποδεικνύεται καθημερινά..
και δεν ειναι αντιπαράθεση Αθήνας - Θεσσαλονίκης αλλά Αθήνας - υπόλοιπης Ελλάδος.. απλά η Θεσσαλονίκη ακούγεται πολύ περισσοτερο γιατί είναι η πιο δυνατή φωνή καθώς πρόκειται για το πιο μεγάλο χωριό από τα υπόλοιπα..
στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως δεν έπαιξε ρόλο η έδρα της Sparknet
-
08-04-06, 16:01 #327
Το κάθε επόμενο μήνυμα που θα έχει να κάνει με τον κομπλεξισμό των Θεσσαλονικέων και των Αθηναίων θα διαγραφεί!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 08-04-06 στις 16:07.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
08-04-06, 16:20 Sparkllas New Years Day #328
Απο αρχής θα ήθελα να ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που βρήκα εδώ σχετικά με την ανάληψη των υποχρεώσεων της Sparknet απο την Tellas.
Απο την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα δεν είχαμε πρόσβαση.
Τα τηλέφωνα της Sparknet ήταν κλειστά σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.
Ολοι οι φίλοι & συνεργάτες μου που είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα έμειναν ξεκρέμαστοι για 24 ώρες περίπου, αφήστε τη ζημιά που εχουμε πάθει απο υπηρεσίες & συναλλαγές...
Εγω είχα πληροφορίες πως η μετάβαση αυτή στην Tellas μπορεί να γινόταν & αν...σε 15 ημέρες.
Το άλλο σενάριο ήταν ο πΟΤΕ να "φιλοξενήσει" lol τους χρήστες στα κυκλώματα του.
Φανταστήτε το πιό εφιαλτικό σενάριο της άρνησης απο μεριάς της Sparknet να εξυπηρετηθεί απο κάποιον άλλο παροχέα...
Εντιμότατα θα ήθελα ενημέρωση απο την Sparknet επισήμως για την ακρίβεια το απαιτώ με ενα τεράστιο συγγνώμη επειδή έχει χαθεί το φιλότιμο & επιτέλους δεν είμαστε ψωροκώσταινα πάνε αυτά πιά & αν θέλετε φτάνει πιά!!!
Ολοι φταίνε & πιό πολύ τα μεγάλα ψάρια που καταβρόχθησαν την μικρή Sparknet αλλα ο Μακρίδης δεν είναι νέος στο χώρο, έχει συνεργασίες & φιλίες απίστευτες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών για να μην αρχίσω να λέω ονόματα & να εκθέτω διευθυντάδες στο χώρο των παροχέων Internet...
Τέλος καλό όλα καλά
-
08-04-06, 16:27 #329
dovegroup,
Την Παρασκευή στις 16.00 περίπου ο ΟΤΕ κατέβασε απροειδοποίητα τους υπόλοιπους διακόπτες της Sparknet.
Προφανώς εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή το μόνο που μπορούσε να κάνει η Sparknet ήταν να ξεκινήσει τη δουλειά για να μεταφέρει τα κυκλώματά της στην Tellas.
Το γεγονός ότι μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες έκλεισε η συμφωνία και μεταφέρθηκαν οι υπηρεσίες, νομίζω λέει πολλά.
Σύμφωνα με τη Sparknet θα υπάρξει επικοινωνία με όλους τους πελάτες της για να δοθούν οι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ εξηγήσεις.
Όμως στο θέμα της ενημέρωσης θα συμφωνήσω κι εγώ. Ένα μαζικό mail ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είτε χθες το βράδυ είτε σήμερα μετά το πέρας της μετάβασης.
Επίσης:
Ο Μίλτος Μακρίδης δεν έχει καμμιά σχέση με τη Sparknet!
Σταματήστε να αναπαράγετε μια ανοησία που κάποιος πέταξε!!!
Pretty Please?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 08-04-06 στις 16:33.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
08-04-06, 16:35 #330
με λίγα λόγια υποψιάζεσαι συμπαιγνία Tellas ΟΤΕ?
Παρόμοια Θέματα
-
[Sagem] Πρόβλημα σύνδεσης -διακοπη σύνδεσης-Sagem 800
Από ch.eleftheriou στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 22:37
Bookmarks