Σελ. 27 από 69 ΠρώτηΠρώτη ... 717222526272829323747 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 391-405 από 1022
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
    Router
    Speedport Plus
    Λοιπόν,αυτή τη στιγμή είμαι Online με το 8012003733(αστική χρέωση) μιας και το νουμερο μεσω τελλας δε δουλευει.
    Δεν αναγνωριζει to usermane k password οπως αναφερε ο jimbo1983.
    Οσω για αυτο που ειπε καποιος για το οτι το καταστημα υποχρεουτε να επιστρεψει χρηματα σε πελατες κ.λ.π.
    Εγώ το αναφερα αλλα δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να ισχυει.
    Και εγω προπληρωσα ανανεωση 12 pstn και εχω κανει χρηση 2-3 μηνων + 1 free απο τελλας αρα πανε τα περιπου 50 ευρω απο τα 77 που εκανε η 12μηνη.
    Να παω δηλαδη στο μαγαζι και να ζητησω τα λεφτα μου πισω επειδη πριν 15 μηνες αγορασα συνδεση και τωρα(2-3 μηνες πριν) εκανα ανανεωση (μεσω τραπεζας)?
    Αν το συκγεκριμενο μαγαζι εχει πουλησει χ πακετα και απο αλους provider και φαληρισουν θα πρεπει να πληρωσει ολους τους πελατες του?
    Θα τα παρει το μαγαζι ποτε απο τις εταιριες?
    Αρα πρεπει να τα βαλει απο την τσεπη του.
    Ο οτε λεμε δε "φταιει" γιατι ειναι μια επιχειρηση και αφου του χρωστανε(λεμε αυτο που ισχυριζεται ο οτε,παρασκηνιο κ.λ.π δε ξερω)και δεν πληρωνουν πρατει αναλογα.
    Η καθε επιχειρηση που πουλουσε πακετα sparknet τι ειναι?Το κοροιδο?
    Ενα pc,μια οθονη κ.λ.π τα μαγαζια που τα πουλανε τα στελνουν για service με αυτους που συνεργαζονται.Αν δηλαδη αυτοι(αντιπροσωποι service) δε σηκωνουν τηλεφωνα(βλεπε sparknet)κλεισουν,φαληρισουν τι θα γινει?Θα την πληρωσουν οι καταστηματαρχες?
    Βεβαια αναφερεις προσωπικο περιστατικο και δικαιωθηκες αλλα αυτη ειναι αλλη περιπτωση νομιζω,χωρις να εχω εμπειρια και γνωση για τα "παραθυρακια" του νομου που κρυβει η περιπτωση της sparknet.
    Ενα χρονο και κατι που ημουν στη sparknet οφειλω να πω πως δεν ειχα κανενα προβλημα (εκτος απο 1 μερα που αναβαθμιζανε τα κυκλωματα τους και ειχανε στειλει και mail για ενημερωση).
    Βεβαια και απο οτε/οτενετ 2 χρονια isdn 64 και 5-6 μηνες adsl(στο σπιτι μου.sparknet εχω εδω στη δουλεια) δεν ειχα ποτε προβλημα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Unhappy
    Αρχικά σόρρυ για το crossposting, αλλά ήταν ουσιαστικό.

Το πρόβλημα του προμηθευτή - ανταγωνιστή - πελάτη είναι μεγάλο, και μάλλον δεν ανήκει στο topic. Ο ΟΤΕ στη προκειμένη ήταν προμηθευτής και ταυτόχρονα ανταγωνιστής της Sparknet.
    Μη ξεχνάμε ότι ο ΟΤΕ δεν είναι διαφορετικός από την OTEnet.

Γενικά υπάρχει μία τάση "συγκέντρωσης" εξουσίας, γιατί μόνο έτσι θα ισχυροποιηθεί η θέση των "μεγάλων". Δε θέλω να φύγω εκτός θέματος, αλλά μην πάμε μακριά... κινητά τηλέφωνα, internet, συνδέσεις... ενοποιούν τα πάντα με πλήρη έλεγχο. Οι μικρές εταιρείες δεν συμφαίρουν το σύστημα... τόσο απλά. Αυτό δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος, που κινείται σαν αγέλη.

Δημιουργούν περισσότερα οικονομικά προβλήματα για να μην έχει ο κόσμος χρόνο να σκεφτεί, πόσο μάλλον να αντιδράσει.

Τα πάντα γύρω μας δημιουργούν την συγκέντρωση εξουσίας και ενοποίηση δύναμης ελέγχου.

από τις εργασίες στους δρόμους, τα εμπορικά μαγαζιά, το κλείσιμο εταιρειών... τα ΠΑΝΤΑ. Ισως όταν "ξυπνήσουμε" να είναι ήδη πολύ αργά.

Αλεξ.

Περιοχή
    Xanthi
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΞΑΝΘΗ
    Router
    Siemens SL2-141
    Λοιπον σημερα το πρωι με πειρε τηλεφωνο ο προμηθευτης της sparknet στην περιοχη μου και μου ειπε οτι μπορω να εξυπηρετουμε μεσω tellas. Λοιπον θελοντας να μαθω και αλλες πληροφοριες πηρα τηλεφωνο στο 13800 νομιζω που ειναι η γραμμη εξυπηρετησης πελατων της tellas και τους ειπα τι παιζει πανω κατω. Αφησα το τηλεφωνο μου οπως μου ζητηθηκε και με πηραν σε λιγο να μου πουν τα εξης:

Καταρχην με ρωτησαν αν θελω να ενεργοποιησουν τη συνδεση που ειχα στη sparknet μεσω tellas και μου ειπαν οτι θα ΠΛΗΡΩΣΩ το μηνα. Ακομα μου ειπαν οτι επειδη η γραμμη δεν ηταν στο ονομα μου αλλα την πληρωνα στη Sparknet απο Δευτερα το πολυ Τριτη ο OTE θα την κοψει. Δηλαδη μου ζητησαν να πληρωσω 1 μηνα στην Tellas για να εχω ιντερνετ μεχρι την Δευτερα που θα μου κοψουν τη γραμμη απο τον ΟΤΕ.
    Επιπλεον προσπαθουσαν με καθε τροπο να με πεισουν να μεταφερω τη συνδεση στην Tellas και μου προσεφεραν 5 μηνες δωρεαν συνδεση αν κανω 1 χρονο συμβολαιο για ADSL 384.Οταν τους ειπα οτι θελω πρωτα να παω στον ΟΤΕ για αποδεσμευσω τη γραμμη μου απο τη Sparknet ωστε να ειμαι ελευθερος να κανω μετα οποιο προγραμμα θελω μου ειπαν οτι η προσφορα τον 5 μηνων δωρεαν συνδεση ειναι μονο για τωρα και μπορει τη Δευτερα να μην ισχυει. Δηλαδη να βιαστω να κανω συμβολαιο με την Tellas πριν ψαξω αλλες προσφορες.

Με λιγα λογια ειδα μια προσπαθια μονο να γινω πελατης της Tellas και οχι να εξυπηρετηθω. Παρεπιμπτωντως τωρα ειμαι με καρτα NetKey της Forthnet για 1 μηνα. Αν ειστε σιγουροι οτι η Tellas δινει τον 1 μηνα δωρεαν για τους συνδρομητες της sparknet και μου ειπαν ψεμματα οτι αν ενεργοποιηθει το account backup.tellas.gr παρακαλω ενημερωστε με για να παρω τηλεφωνο παλι αυριο και να τους ζητησω να ενεργοποιησουν τη συνδεση ΔΩΡΕΑΝ οπως διαβασα οτι ειναι για 1 μηνα για οσους ηρθαν απο Sparknet.

Ευχαρισω και συγγνωμη αν κουρασα

Το avatar του μέλους Artisan
    Artisan Guest
    Παιδιά , μήπως ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνει κανείς με Static IP στην Sparknet; Τι αλλαγές να κάνω στο ρουτεράκι; Θα ισχύει το παλιό μου IP; Α, και κάτι επιπλέον - τα password για του ρούτερ το είχε η Sparknet - λέτε να το γνωρίζουν τώρα στην Tellas;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Crypto F360
    SNR / Attn
    6.3(dB) / 22.5(dB)
    Αυτή η ιστορία με τον «ένα μήνα δωρεάν από την Tellas» για τους πελάτες της αδικοχαμένης Sparknet είναι μεγάλη γελοιότητα.
    Αν θέλουν πραγματικά να απορροφήσουν τους πελάτες της, πρέπει να δεχτούν να τους φιλοξενήσουν για το διάστημα που εκείνοι είχαν πληρώσει.
    Από τη στιγμή που πήραν την πρωτοβουλία να μας καλύψουν, είναι πλέον υποχρεωμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο.
    Αλλιώς, αν μου πούνε ότι «κοίταξε, θα σου δώσουμε έναν μήνα δωρεάν και μετά γράψου σε εμάς» είναι φανερό ότι το έκαναν απλώς και μόνο για να κλέψουν τους πελάτες. Και για μένα είναι καλός λόγος αυτός για να μην είμαι πελάτης τους.

Από την άλλη, δεν θα έπρεπε νομικά να μας καλύπτει το κράτος;
    Πώς είναι δυνατόν ο ΟΤΕ να μας αποκόβει από το Internet με το έτσι θέλω, επειδή αυτός είχε κάποια πάρε-δώσε με τη Sparknet; Εγώ ως πελάτης και ως πολίτης είμαι εντάξει, έχω πληρώσει, οπότε απαιτώ κάλυψη!
    Σε ένα δικαστήριο νομίζω ότι θα μου δώσουν απόλυτο δίκιο για αυτό!

Νομίζω ότι πρέπει να συνεννοηθούμε για να κινηθούμε νομικά εναντίον παντός υπευθύνου!

Θα επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου και θα το ξεκαθαρίσω το θέμα του «παντός υπεύθυνου».

Η Sparknet μου πούλησε υπηρεσίες που δεν μπορεί να μου παρέχει, και ο ΟΤΕ είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτό, γιατί διέκοψε τις γραμμές μου! (Οι γραμμές ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο, και όχι στον ΟΤΕ ή στη Sparknet.

Άρα αυτοί οι δύο κύριοι ευθύνονται για την παρακώλυση της δουλειάς μου και πρέπει να με αποζημιώσουν.

Δεν χρειάζεται παρά ένας δικηγόρος για να τα βάλει αυτά σε μια σειρά. Προτείνω να βάλουμε έναν ομαδικό, όλοι εμείς οι πελάτες της Sparknet. Ας συνεννοηθούμε από εδώ μέσα...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 09-04-06 στις 12:51. Αιτία: Συγχώνευση Μηνυμάτων

Περιοχή
    @Χονολουλου@
    Downloads
    9
    Uploads
    6
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΟΖ
    Router
    U.S. Robotics 9108
    Συμφωνω με τον φιλο abouk.
    Και προσθέτω:Μήπως ειναι καιρος να ξυπνήσουμε? Μια ακομή διαμαρτυρία σαν και αυτή που καναμε προς τον Οτε δεν θα με χάλαγε.Μήπως είναι καιρος να ξυπνήσουμε?

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    2. Το πιο ωραίο είναι ότι ο ΟΤΕ δεν είναι ανταγωνστής της Sparknet!!! Είναι ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ της Sparknet!!! Το ανάλογο θα ήταν αν ένας παραγωγός κρέατος δρομολογούσε το κλείσιμο ενός μπακάλικου το οποίο αγόραζε τα προϊόντα του!
    Στη περίπτωση που μπακάλικο του χρώσταγε σε μόνιμη βάση ενώ αγόραζε τα προϊόντα του, προφανώς αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε το κλείσιμο από τον προμηθευτή (καταγγελίες κλπ κλπ)...

Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
    "If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    13944/1227
    ISP
    Forthnet
    Router
    TP-LINK W8961NB
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 8.3(dB)
    Θλίβομαι πραγματικά με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Δυστυχώς για εμένα 1 εβδομάδα
    πριν γίνει η πρώτη διακοπή της Σπαρκνετ είχα ανανεώσει για 1 ακόμα χρόνο όντας ΑΠΟΛΥΤΑ
    ευχαριστημένος. Τώρα ακούω για 1 μήνα ΜΟΝΟ στην Τελλάς. Δηλ πάνε τα ευρώ μας...
    Προσωπικά είμαι απογοητευμένος, όσο οργίστηκα με τον πΟΤΕ αλλό τόσο οργίστηκα με την
    Σπάρκνετ. Με άφησε ξεκρέμαστο, δεν με ενημέρωσε ως όφειλε και έχασα βέβαια τα λεφτά μου.

Δεν με νοιάζει εάν έτρεχε για να καλύψει το χρέος της...ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ! Οχι να τα
    μαθαίνουμε από το adslgr.com Είμαι πελάτης επι πληρωμή και όχι επι πιστώσει για να μου φέρεται
    έτσι.

Πλέον συνδρομή από εδώ και πέρα σε έναν από τους μεγάλους. (otenet, forthnet, tellas, hol)

. και -
    Πας άνθρωπος τοσούτου άξιος, όσου άξια γινώσκει ή φρονεί.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από savids
    Θλίβομαι πραγματικά με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Δυστυχώς για εμένα 1 εβδομάδα
    πριν γίνει η πρώτη διακοπή της Σπαρκνετ είχα ανανεώσει για 1 ακόμα χρόνο όντας ΑΠΟΛΥΤΑ
    ευχαριστημένος. Τώρα ακούω για 1 μήνα ΜΟΝΟ στην Τελλάς. Δηλ πάνε τα ευρώ μας...
    Προσωπικά είμαι απογοητευμένος, όσο οργίστηκα με τον πΟΤΕ αλλό τόσο οργίστηκα με την
    Σπάρκνετ. Με άφησε ξεκρέμαστο, δεν με ενημέρωσε ως όφειλε και έχασα βέβαια τα λεφτά μου.

Δεν με νοιάζει εάν έτρεχε για να καλύψει το χρέος της...ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ! Οχι να τα
    μαθαίνουμε από το adslgr.com Είμαι πελάτης επι πληρωμή και όχι επι πιστώσει για να μου φέρεται
    έτσι.

Πλέον συνδρομή από εδώ και πέρα σε έναν από τους μεγάλους. (otenet, forthnet, tellas, hol)

. και -
    με την TELLAS ισχύει μόνο ένας μήνας ? Η όλη ιστορία νομίζω ότι θα αποτρέψει την είσοδο μικρών στο χώρο . Πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από τον κόσμο. ¨ολοι θα πηγαίνουν στους μεγάλους.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    13944/1227
    ISP
    Forthnet
    Router
    TP-LINK W8961NB
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 8.3(dB)
    Αυτό κατάλαβα...
    Πας άνθρωπος τοσούτου άξιος, όσου άξια γινώσκει ή φρονεί.

Το avatar του μέλους sonicreducer
    sonicreducer Guest
    Κάτι που είναι εύκολο να κάνουμε είναι να αναφέρουμε το περιστατικό σε ενώσεις καταναλωτών όπως o INKA κ.α. Θα πρέπει πριν προχωρήσουμε σε δικηγόρους να ξεκαθαρίσει η θέση της Tellas : θα συνεχίσει την συνδρομή όλων αυτών που ήταν στην Sparknet και για όλο το διάστημα που έχουν πληρωμένο ;

Στο site της Tellas πάντως δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση και οι περισσότεροι δεν έχουμε λάβει καμιά πληροφόρηση από Sparknet.

Μια μικρή παρένθεση : από χθες λειτουργεί κανονικά η γραμμή μου ADSL αλλάζοντας το username. Δεν έχω κάνει reboot ακόμα και δεν ξέρω τι θα συμβεί αν κάνουν κανένα force ip change από την tellas.

Το avatar του μέλους sonicreducer
    sonicreducer Guest
    Προς θεού, μην πηγαίνουμε σε τέτοιες λύσεις.

Πιο λογικό θα ήταν να κάνουμε αορίστου χρόνου συνδρομές και ας κοστίζουν κάτι παραπάνω τον μήνα.

Τελικά η Sparknet έκλεισε λόγω πτώχευσης ; Απορροφήθηκε από την Tellas ; Κάποιος από την εταιρεία (έστω και εργαζόμενος) ας μας πληροφορήσει.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Διαβάζοντας αυτό το νήμα καθώς και το προηγούμενο για την είδηση του κατεβάσματος του διακόπτη, βλέπω πως πολλά πράγματα που ισχυριζόντουσαν οι φίλοι, υποστηρικτές, πελάτες τις sparknet ανατρέπονται.

1 Η sparknet εδώ και καιρό δεν πήγαινε καλά και υπήρχαν σκέψεις για κλείσιμο, μεταφορά πελατών σε άλλο provider.

2 Το γεγονός πως οι πελάτες μεταφέρονται στην tellas με ένα μήνα δωρεάν και πως στην συνέχεια αν θέλουν να παραμείνουν θα πρέπει να πληρώσουν, ακόμα και αν έχουν πληρώσει ήδη συνδρομή που δεν εχει λήξει στην sparknet. Αυτό για μένα είναι μία ακόμα απόδειξη πως η εταιρεία είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Αν το κλείσιμο ήταν αποτέλεσμα του “κακού” ΟΤΕ και όχι του κανονιού που ερχόταν τότε η sparknet θα έπρεπε να πληρώσει τις ήδη πληρωμένες συνδρομές των πελατών της στην tellas.

Συμπερασμα

η Sparknet έπεσε θύμα του ανταγωνισμού των providers, ο ΟΤΕ πήρε χαμπάρι (η αγορά είναι μικρή, όλα μαθαίνονται) πως πρόκειται να βαρέσει κανόνι και να μην πάρει τα λεφτά του και έκοψε τα κυκλώματα. Λυπάμαι ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους της εταιρείας και όχι για τους πελάτες που έχουν καταπιεί το αγγούρι του ανταγωνισμού, οι εργαζόμενοι ήταν θύμα του ανταγωνισμού. Λυπάμαι που μέλη του adslgr από την αρχή των εξελίξεων στο θέμα της sparknet ειχαν καταπιεί αμάσητη την προπαγάνδα για τον κακό ΟΤΕ και την μοιράζανε κακοχωνεμένη στους υπόλοιπους χρήστες του φόρουμ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Με τις συνδρομές SPARKNET που μοιράζει το PC Magazine στο τελευταίο τεύχος του τι θα γίνει?

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Alcatel 585 v7
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από abouk
    ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ τι είναι αυτό που κρύβεται από πίσω.

Αλέξανδρος
    Οταν μπαινεις σε μια αγορα γνωριζεις τους "κανονες" , ειτε επισημοι ειναι ειτε κυριως κρυφοι και ανεπισημοι.
    Οποτε παιρνεις και τα αναλογα ρισκα.
    Αν θελεις και θεωρητικα αυτα τα ρισκα ειναι μεταξυ των αλλων και η δικαιολογια του οποιου κερδους.
    Προσοχη!!!!!!!! Τα αυτια εχουν τοιχους.

Ιστοριες καθημερινης τρελλας και παλης.
    Ημερολογιο ανεργου

Σελ. 27 από 69 ΠρώτηΠρώτη ... 717222526272829323747 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Sagem] Πρόβλημα σύνδεσης -διακοπη σύνδεσης-Sagem 800
    Από ch.eleftheriou στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 22:37

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία