Δωσε μου την διευθυνση σου και αυριο πρωι-πρωι θα ερθω να μου δανεισεις 100 χιλ μονοΑρχικό μήνυμα από HadesGr
Αν τα παρεις ποτε γραψε μου.... αν φερεις μπατσους θα εισαι καταπτυστος, αν με πας στα δικαστηρια θα εχεις την κατακραυγη του κοσμου... εξαλου θα σου χρωστανε και αλλοι , μονο απο μενα θα τα ζητας;;;;
Διαχειριζομαι κατι σημαινει οτι το δινω τσαμπα;;;;Αρχικό μήνυμα από HadesGr
Εμφάνιση 76-90 από 1022
-
28-03-06, 21:49 #76
-
28-03-06, 21:50 #77
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όποιος χρωστάει συνήθως ΔΕΝ τον βάζουν μέσα με την ελπίδα να τα πληρώσει με κάποιο τρόπο..
Βέβαια αν αυτός που χρωστάει κάνει ανταγωνισμό και ΜΠΟΡΕΙ να τον χτυπήσει αυτός που του χρωστάει θα το κάνει..
Πόσο μάλλον αν πάρει τους πελάτες του..
Ειδικά αν αυτός που χρωστάει είναι μικρός και ο άλλος είναι γίγαντας..
Μπορούμε να το συνδιάσουμε με το συγκεκριμένο?
Τι λέτε?
-
28-03-06, 21:50 #78
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Μας λέτε για τις δημόσιες υπηρεσίες, τελευταία φορά που είδα οι παροχοι στους απλούς χρήστες κάνουν διακοπή υπηρεσιας και μετά τους στέλνουν και τα νομικά σχετικά.
Ας έκανε το ίδιο και στις δημόσιες υπηρεσίες,
Περαν απο αυτού, αυτή την στιγμή χωρίς να γνωρίζουμε πως και τί έγινε τι χρόνος υπήρχε, αν είπε και τι ειπε ο καθε ενας στον άλλον, καλύτερα να περιμενουμε
-
28-03-06, 21:52 #79
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Κάποιος, κάπου κάποτε ίσως αλλάξει την βαθιά ριζομένη νοοτροπία του έλληνα. Τι άκουσα να λες, "χλωμό";;;Enjoy the silence...
-
28-03-06, 21:55 #80
Αρχικό μήνυμα από JoeBar
Αρχικό μήνυμα από maik49
Αλλά κι αυτό παίζεται και θα το δούμε.
Και ξαναρωτάω: Γιατί ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να κάνει μια ανακοίνωση μια εβδομάδα πριν το κλείσιμο των διακοπτών;
Ενώ αντίθετα θέλει ο καημένος να βολέψει προσωρινά τους συνδρομητές της κακιάς Sparknet;
@sdikr,
Ειδικά σήμερα σε ποτεγκάθετους δεν απαντώΌσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
28-03-06, 21:57 #81
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Τόσα χρόνια φοράγαμε το φέσι, φαίνεται μας καλάρεσε τελικά...Enjoy the silence...
-
28-03-06, 22:00 #82
Αρχικό μήνυμα από yiapap
-
28-03-06, 22:01 #83
Αρχικό μήνυμα από vagskarm
Αν η Sparknet ειδοποιήθηκε για τη διαδικασία σφράγισης και αδιαφόρησε/αμέλησε είναι απαράδεκτη.
Το ερώτημα είναι ενημερώθηκε;
Επίσης αν ενημερώθηκε έγκαιρα και μπορούσε να καλύψει το ποσό, δέχθηκε ο ΟΤΕ;
Και σε κάθε περίπτωση ξαναρωτάω: Η Sparknet είναι κακιά και δεν ενημέρωσε. Ο ΟΤΕ που είναι καλός και θέλει να μας βολέψει βρε αδερφε... γιατί δεν ενημέρωσε;
Αρχικό μήνυμα από maik49
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
28-03-06, 22:09 #84
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Δινεις προκαταβολη για ενα ψυγειο και οταν πας να το παρεις το μαγαζι εχει κλεισει λογω κατασχεσης απο χρεη. Θα επρεπε να σε ενημερωσει η AEG ;;;;
Δεν σε ενοχλει καθολου που δεν διαχειριστηκε σωστα τα λεφτα σου ο μαγαζατορας;;;
1.βαρεθηκα να απανταω συνεχως τα ιδια
2.το ποστ του vasdaris μου λεει πολλαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος maik : 28-03-06 στις 22:15.
-
28-03-06, 22:14 #85
Πάντως ακόμα στην σελίδα τους μια αναφορά δεν έχουν κάνει,
Πάλι καλά που υπάρχει στο τηλέφωνο, απο όσο είδα πήραν νουμέρο απο την hol (Νομίζω)
-
28-03-06, 22:18 #86
Αρχικό μήνυμα από maik49
Έλα, ρε maik μη μου κάνεις τον αθώο... Αφού η φάση κλαίει από μακριά.
1. Η Sparknet χρωστάει ΚΑΚΩΣ και άφησε ακάλυπτη επιταγή ΑΝΟΗΤΩΣ
2. Ο ΟΤΕ κατέβασε τους διακόπτες έχοντας στο μυαλό του άλλα πράματα από το να εισπράξει το χρέος της Sparknet και αδιαφορώντας πλήρως για τους καταναλωτές
Στο γλαφυρό σου παράδειγμα αν η AEG κάνει κόνξες στο μαγαζί, αυτός θα πάρει από την Πίτσος. Και ΦΥΣΙΚΑ η AEG δε θα αφήσει το "μαγαζάκι μου" να της χρωστάει άντερα επί σειρά μηνών/ετών.
Αλλά η AEG και δεν είναι μονοπώλειο και είναι σοβαρή εταιρεία.
Με σύγχισες πάω να φάω. Αύριο το απόγευμα αν δεν έχω γραμμή θα έρθω με το σκηνάκι μου σπίτι σου, στο δηλώνω από τώρα.Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
28-03-06, 22:28 #87
Αρχικό μήνυμα από yiapap
ΥΓ λες η Οτενετ να έχει προβλημα με συνδρομητές;
οπότε μας μένει το 1
1. Η Sparknet χρωστάει ΚΑΚΩΣ και άφησε ακάλυπτη επιταγή ΑΝΟΗΤΩΣ
απλά και ξεκάθαρα φταίει ποιος;
-
28-03-06, 22:45 #88
Αρχικό μήνυμα από sdikr
-
28-03-06, 22:57 #89
Αρχικό μήνυμα από yiapap
Αρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει η Sparknet ότι δεν πλήρωσε τον λογαριασμό. Και φυσικά δεν είναι βλάκας ο ΟΤΕ να μην την σφραγίσει πριν παρέλθει ο χρόνος των 7 ημερών. Συνήθως στις εταιρίες σε ανάλογες περιπτώσεις, ο κακοπληρωτής αντικαθιστά την επιταγή του με άλλη μεταχρονολογημένη και πολλές φορές με νόμιμους τόκους (προβλέπεται) εφόσον θεωρηθεί ότι τελικα θα μπορέσει να τα πληρώσει. Διαφορετικά προχωρά ο κάτοχος της επιταγής σε σφράγισμα της και σχετικές νομικές διαδικασίες προκειμένου να διασώσει ότι μπορεί απο τα χρεωστούμενα με τις γνωστες διαδικασίες (πλειστηριασμός κλπ )
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
28-03-06, 23:06 #90
anon, είναι δυνατόν να είμαστε συνεργάτες, να μου δίνεις επιταγή, να βγαίνει ακάλυπτη στη λήξη της, και να μην σε πάρωτηλέφωνο να δούμε τι μπορεί να γίνει ?
Εκτός και αν ο ΟΤΕ την είχε στημένη (μπορεί να επιδιώκει κάτι για όσο διάστημα είναι μονοπώλιο), αλλά και έτσι να είναι η Sparknet δεν έπρεπε να έχει το νού της ?
Τεσπα, αν οι σοβαροί ISP δεν κάνουν LLU τέτοια θα συμβαίνουν... Οσο πιο γρήγορα προχωρήσουν τόσο πιο καλά.
Παρόμοια Θέματα
-
[Sagem] Πρόβλημα σύνδεσης -διακοπη σύνδεσης-Sagem 800
Από ch.eleftheriou στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 22:37
Bookmarks