Σελ. 6 από 69 ΠρώτηΠρώτη ... 45678111626 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 1022
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Alcatel 585 v7
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HadesGr
    .και ερχετε ενα ωραιο πρωινο ο κλητηρας με τους τσουςμπα και σου λεει σου κανουμε κατασχεση το σπιτι σου που το εβαλες υποθηκη...γιατι??? μα φυσικα γιατι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΙΣ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ!!!......χμμμμμ ενδιαφερον ακουγετε....γιατι λοιπον απο αυριο κιολλας συμφωνα με την τακτικη του αγαπητου σε ολους μας ΟΤΕ να μην προχωρισουν και οι τραπεζες το παραδειγμα του ΟΤΕ?....ετσι διχως ειδοποιηση .....διχως μια ενημερωση....Τι ΛΕΤΕ???? Δε θα ηταν υπεροχο αυτο???
    Δωσε μου την διευθυνση σου και αυριο πρωι-πρωι θα ερθω να μου δανεισεις 100 χιλ μονο
    Αν τα παρεις ποτε γραψε μου.... αν φερεις μπατσους θα εισαι καταπτυστος, αν με πας στα δικαστηρια θα εχεις την κατακραυγη του κοσμου... εξαλου θα σου χρωστανε και αλλοι , μονο απο μενα θα τα ζητας;;;;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HadesGr
    ΟΤΕ τελικα ΔΕΝ μπορει..η εστω δεν θελει να κατανοησει πως στην τελικη εχει ΜΟΝΟ την διαχειρηση του ΔΥΚΤΙΟΥ και οχι την κυριοτητα....Αυτη η λογικη ,εχω και το μαχαιρι εχω και την πιτα και κοβω οπως εγω γουσταρω τα κοματια, πρεπει επιτελους να σταματισει ΕΑΝ θελουμε να αποκτησουμε σοβαρο internet στην Ψαροκωστενα.....!!!
    Διαχειριζομαι κατι σημαινει οτι το δινω τσαμπα;;;;
    Προσοχη!!!!!!!! Τα αυτια εχουν τοιχους.

Ιστοριες καθημερινης τρελλας και παλης.
    Ημερολογιο ανεργου

Το avatar του μέλους DSLaManiaC
    DSLaManiaC Guest
    Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όποιος χρωστάει συνήθως ΔΕΝ τον βάζουν μέσα με την ελπίδα να τα πληρώσει με κάποιο τρόπο..
    Βέβαια αν αυτός που χρωστάει κάνει ανταγωνισμό και ΜΠΟΡΕΙ να τον χτυπήσει αυτός που του χρωστάει θα το κάνει..
    Πόσο μάλλον αν πάρει τους πελάτες του..
    Ειδικά αν αυτός που χρωστάει είναι μικρός και ο άλλος είναι γίγαντας..
    Μπορούμε να το συνδιάσουμε με το συγκεκριμένο?
    Τι λέτε?

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap
    Ο HadesGR με κάλυψε πλήρως.
    Κρίμα βρε maik49 να μη δουλεύω σε τράπεζα... να σου κάνω μια προσφορά σε κάτι πιστωτικές με 0% επιτόκιο... Να σου πάρω και το σπίτι (και την ADSL στην οποία στοχεύω), μια ωραία Πέμπτη βράδυ...

nrg_polini, στο παράδειγμά του HadesGR ο ήρωας δεν είναι ο τελικός καταναλωτής. Είναι ο Πάροχος που από τη μια δεν τα παίρνει και από την άλλη (δεν) τα δίνει.
    Εκτός κι αν εσείς δεν ξέρετε περιπτώσεις συνδρομητών που χρωστάνε και χρωστάνε... και στο τέλος ρίχνουν και μια πιστολιά. Ή δύο, ή τρεις...
    Σε λίγο καιρό αναμείνατε τις εξελίξεις... Με το εκκαθαριστικό θα παίρνουμε ADSL και αφού περάσουμε από χίλια μύρια crosscheck με άλλους ISP. Πως είναι τα συμβόλαια κινητής... ένα τέτοιο πράγμα.

Προσωπικά συμφωνώ και με τον JoeBar, το πρόβλημά μου είναι ότι αυτό που θέλει να κάνει ο ΟΤΕ με τη συγκεκριμένη κίνηση ΔΕΝ είναι να εισπράξει τα 200.000 ή 500.000€ της Sparknet. Χθες ήταν η Teledome, σήμερα η Sparknet, αύριο (στην κυριολεξία) ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ISP/Εναλλακτικός (εκτός της ΟΤΕΝΕΤ). Μετά κράζουμε τους Παρόχους που δεν τα βάζουν με τον ΟΤΕ για να απαιτήσουν ποιότητα υπηρεσιών.
    Τέσπα... επαναλαμβάνομαι και σταματώ.
    Δεν τα πέρνει ο παροχός; Γιατί δεν τα πέρνει;
    Μας λέτε για τις δημόσιες υπηρεσίες, τελευταία φορά που είδα οι παροχοι στους απλούς χρήστες κάνουν διακοπή υπηρεσιας και μετά τους στέλνουν και τα νομικά σχετικά.

Ας έκανε το ίδιο και στις δημόσιες υπηρεσίες,

Περαν απο αυτού, αυτή την στιγμή χωρίς να γνωρίζουμε πως και τί έγινε τι χρόνος υπήρχε, αν είπε και τι ειπε ο καθε ενας στον άλλον, καλύτερα να περιμενουμε

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15500/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    DGN2000 / TL-WA801ND
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 8.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Προσωπικά συμφωνώ και με τον JoeBar, το πρόβλημά μου είναι ότι αυτό που θέλει να κάνει ο ΟΤΕ με τη συγκεκριμένη κίνηση ΔΕΝ είναι να εισπράξει τα 200.000 ή 500.000€ της Sparknet. Χθες ήταν η Teledome, σήμερα η Sparknet, αύριο (στην κυριολεξία) ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ISP/Εναλλακτικός (εκτός της ΟΤΕΝΕΤ). Μετά κράζουμε τους Παρόχους που δεν τα βάζουν με τον ΟΤΕ για να απαιτήσουν ποιότητα υπηρεσιών.
    Τέσπα... επαναλαμβάνομαι και σταματώ.
    Φίλε μου yiapap συμφνώ μαζί σου σε αυτό που λες αλλά στην Ελλάδα οι περισσότεροι (στην συγκεκριμένη isp και ΟΤΕ) λειτουργούνε με τους νόμους της αρπαχτής. Ούτε οι μεν, ούτε ο δε νοιάζονται για την πραγματική ανάπτυξη της αγοράς και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών. Το μόνο που τους νοίαζει είναι το εφήμερο κέρδος και λειτουργούνε βάση αυτής της πολιτικής.
    Κάποιος, κάπου κάποτε ίσως αλλάξει την βαθιά ριζομένη νοοτροπία του έλληνα. Τι άκουσα να λες, "χλωμό";;;
    Enjoy the silence...

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JoeBar
    Κάποιος, κάπου κάποτε ίσως αλλάξει την βαθιά ριζομένη νοοτροπία του έλληνα. Τι άκουσα να λες, "χλωμό";;;
    ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟ φίλε μου, ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik49
    Δωσε μου την διευθυνση σου και αυριο πρωι-πρωι θα ερθω να μου δανεισεις 100 χιλ μονο
    Αν τα παρεις ποτε γραψε μου.... αν φερεις μπατσους θα εισαι καταπτυστος, αν με πας στα δικαστηρια θα εχεις την κατακραυγη του κοσμου... εξαλου θα σου χρωστανε και αλλοι , μονο απο μενα θα τα ζητας;;;;
    Ούτε μπάτσους, ούτε δικαστήρια, ούτε τίποτε... Κατευθείαν θα έρθω και θα σου κατασχέσω το σπίτι. Αν είμαι στις καλές μου μπορεί να σε πάρω ένα τηλ. από το δρόμο να προλάβεις μπας και σώσεις τίποτε.
    Αλλά κι αυτό παίζεται και θα το δούμε.

Και ξαναρωτάω: Γιατί ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να κάνει μια ανακοίνωση μια εβδομάδα πριν το κλείσιμο των διακοπτών;
    Ενώ αντίθετα θέλει ο καημένος να βολέψει προσωρινά τους συνδρομητές της κακιάς Sparknet;

@sdikr,
    Ειδικά σήμερα σε ποτεγκάθετους δεν απαντώ
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15500/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    DGN2000 / TL-WA801ND
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 8.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ούτε μπάτσους, ούτε δικαστήρια, ούτε τίποτε... Κατευθείαν θα έρθω και θα σου κατασχέσω το σπίτι. Αν είμαι στις καλές μου μπορεί να σε πάρω ένα τηλ. από το δρόμο να προλάβεις μπας και σώσεις τίποτε.
    Αλλά κι αυτό παίζεται και θα το δούμε.

Και ξαναρωτάω: Γιατί ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να κάνει μια ανακοίνωση μια εβδομάδα πριν το κλείσιμο των διακοπτών;
    Ενώ αντίθετα θέλει ο καημένος να βολέψει προσωρινά τους συνδρομητές της κακιάς Sparknet;
    ΧΑΧΑΧΑ!
    Τόσα χρόνια φοράγαμε το φέσι, φαίνεται μας καλάρεσε τελικά...
    Enjoy the silence...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Alcatel 585 v7
    .
    Κρίμα βρε maik49 να μη δουλεύω σε τράπεζα... να σου κάνω μια προσφορά σε κάτι πιστωτικές με 0% επιτόκιο... Να σου πάρω και το σπίτι (και την ADSL στην οποία στοχεύω), μια ωραία Πέμπτη βράδυ...
    .
    ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ δεν μπορεις να το κανεις. Πρεπει πρωτα να παρεις οοοοολα τα υπολοιπα σπιτια και μετα το δικο μου. Ισως μερικοι να εχουν παρει δανειο και για καμια βιλιτσα οποτε πρεπει πρωτα να παρεις αυτα και το δικο μου τελευταιο.

Ημερολογιο ανεργου

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagskarm
    Αν κάνω λάθος διορθώστε με:

...
    Με βάση αυτό το σκεπτικό πιστεύω ότι: η Sparknet γνώριζε τι γίνεται αφού ήξερε ότι οι επιταγές ήταν ακάλυπτες, γνώριζε και για την διαδικασία σφράγισης. Απλά ίσως δεν φαντάστηκε ότι ο ΟΤΕ θα έφτανε μέχρι εκεί. Ομως δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα και αν δεν σέβεσαι εσύ κ.Sparknet τους συνδρομητές σου θα τους σεβαστεί ο ΟΤΕ ?
    Δεν κάνεις λάθος.
    Αν η Sparknet ειδοποιήθηκε για τη διαδικασία σφράγισης και αδιαφόρησε/αμέλησε είναι απαράδεκτη.
    Το ερώτημα είναι ενημερώθηκε;
    Επίσης αν ενημερώθηκε έγκαιρα και μπορούσε να καλύψει το ποσό, δέχθηκε ο ΟΤΕ;

Και σε κάθε περίπτωση ξαναρωτάω: Η Sparknet είναι κακιά και δεν ενημέρωσε. Ο ΟΤΕ που είναι καλός και θέλει να μας βολέψει βρε αδερφε... γιατί δεν ενημέρωσε;

ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ δεν μπορεις να το κανεις. Πρεπει πρωτα να παρεις οοοοολα τα υπολοιπα σπιτια και μετα το δικο μου. Ισως μερικοι να εχουν παρει δανειο και για καμια βιλιτσα οποτε πρεπει πρωτα να παρεις αυτα και το δικο μου τελευταιο.
    ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ μπορώ και πρέπει να το κάνω!!! Θες να παίξουμε την κολοκυθιά;
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Alcatel 585 v7
    Και σε κάθε περίπτωση ξαναρωτάω: Η Sparknet είναι κακιά και δεν ενημέρωσε. Ο ΟΤΕ που είναι καλός και θέλει να μας βολέψει βρε αδερφε... γιατί δεν ενημέρωσε;
    Γιατι δεν εχει καμια υποχρεωση.
    Δινεις προκαταβολη για ενα ψυγειο και οταν πας να το παρεις το μαγαζι εχει κλεισει λογω κατασχεσης απο χρεη. Θα επρεπε να σε ενημερωσει η AEG ;;;;

Δεν σε ενοχλει καθολου που δεν διαχειριστηκε σωστα τα λεφτα σου ο μαγαζατορας;;;

1.βαρεθηκα να απανταω συνεχως τα ιδια
    2.το ποστ του vasdaris μου λεει πολλα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maik : 28-03-06 στις 22:15.

Ημερολογιο ανεργου

sdikr Guest
    Πάντως ακόμα στην σελίδα τους μια αναφορά δεν έχουν κάνει,
    Πάλι καλά που υπάρχει στο τηλέφωνο, απο όσο είδα πήραν νουμέρο απο την hol (Νομίζω)

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Γιατι δεν εχει καμια υποχρεωση.
    Δινεις προκαταβολη για ενα ψυγειο και οταν πας να το παρεις το μαγαζι εχει κλεισει λογω κατασχεσης απο χρεη. Θα επρεπε να σε ενημερωσει η AEG ;;;;

Δεν σε ενοχλει καθολου που δεν διαχειριστηκε σωστα τα λεφτα σου ο μαγαζατορας;;;
    Ενώ έχει υποχρέωση να "βολέψει προσωρινά τους πελάτες που μείνανε ξεκρέμαστοι"
    Έλα, ρε maik μη μου κάνεις τον αθώο... Αφού η φάση κλαίει από μακριά.
    1. Η Sparknet χρωστάει ΚΑΚΩΣ και άφησε ακάλυπτη επιταγή ΑΝΟΗΤΩΣ
    2. Ο ΟΤΕ κατέβασε τους διακόπτες έχοντας στο μυαλό του άλλα πράματα από το να εισπράξει το χρέος της Sparknet και αδιαφορώντας πλήρως για τους καταναλωτές

Στο γλαφυρό σου παράδειγμα αν η AEG κάνει κόνξες στο μαγαζί, αυτός θα πάρει από την Πίτσος. Και ΦΥΣΙΚΑ η AEG δε θα αφήσει το "μαγαζάκι μου" να της χρωστάει άντερα επί σειρά μηνών/ετών.

Αλλά η AEG και δεν είναι μονοπώλειο και είναι σοβαρή εταιρεία.

Με σύγχισες πάω να φάω. Αύριο το απόγευμα αν δεν έχω γραμμή θα έρθω με το σκηνάκι μου σπίτι σου, στο δηλώνω από τώρα.

sdikr Guest
    Ενώ έχει υποχρέωση να "βολέψει προσωρινά τους πελάτες που μείνανε ξεκρέμαστοι"
    Έλα, ρε maik μη μου κάνεις τον αθώο... Αφού η φάση κλαίει από μακριά.
    2. Ο ΟΤΕ κατέβασε τους διακόπτες έχοντας στο μυαλό του άλλα πράματα από το να εισπράξει το χρέος της Sparknet και αδιαφορώντας πλήρως για τους καταναλωτές

Στο γλαφυρό σου παράδειγμα αν η AEG κάνει κόνξες στο μαγαζί, αυτός θα πάρει από την Πίτσος. Και ΦΥΣΙΚΑ η AEG δε θα αφήσει το "μαγαζάκι μου" να της χρωστάει άντερα επί σειρά μηνών/ετών.

Αλλά η AEG και δεν είναι μονοπώλειο και είναι σοβαρή εταιρεία.

Με σύγχισες πάω να φάω. Αύριο το απόγευμα αν δεν έχω γραμμή θα έρθω με το σκηνάκι μου σπίτι σου, στο δηλώνω από τώρα.
    Θέλεις να πεις οτι έπρεπε να τους κατεβάσει ποιο νωρίς τους διακόπτες;

ΥΓ λες η Οτενετ να έχει προβλημα με συνδρομητές;

οπότε μας μένει το 1

απλά και ξεκάθαρα φταίει ποιος;

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    Θέλεις να πεις οτι έπρεπε να τους κατεβάσει ποιο νωρίς τους διακόπτες;

ΥΓ λες η Οτενετ να έχει προβλημα με συνδρομητές;

οπότε μας μένει το 1

απλά και ξεκάθαρα φταίει ποιος;
    Ο ΟΤΕ, ΠΑΝΤΑ

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Δεν κάνεις λάθος.
    Αν η Sparknet ειδοποιήθηκε για τη διαδικασία σφράγισης και αδιαφόρησε/αμέλησε είναι απαράδεκτη.
    Το ερώτημα είναι ενημερώθηκε;
    Επίσης αν ενημερώθηκε έγκαιρα και μπορούσε να καλύψει το ποσό, δέχθηκε ο ΟΤΕ;
    Ακόμη και εαν δεν ενημερώθηκε σχετικά απο τον ΟΤΕ, και είχαν ξεχάσει τελείως την επιταγή ακάλυπτη (λέμε τώρα, ξεχνιούνται τόσα χρεωστούμενα σε επιταγή; αλλά λέμε τώρα), με τη εμφανίσει της επιταγής στην τράπεζα για είσπραξη απο τον ΟΤΕ, και μη ύπαρξης υπολοίπου που μα καλύπτει το ποσό, ειδοποιεί και η τράπεζα τον πελάτη της σχετικά. (εαν ο πελάτης πάει να βαρέσει κανόνι και δεν βάλει λεφτά, τότε ξέρετε υπάρχει και ένας μάντης που ενημερώνεται σχετικά.....)

Αρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει η Sparknet ότι δεν πλήρωσε τον λογαριασμό. Και φυσικά δεν είναι βλάκας ο ΟΤΕ να μην την σφραγίσει πριν παρέλθει ο χρόνος των 7 ημερών. Συνήθως στις εταιρίες σε ανάλογες περιπτώσεις, ο κακοπληρωτής αντικαθιστά την επιταγή του με άλλη μεταχρονολογημένη και πολλές φορές με νόμιμους τόκους (προβλέπεται) εφόσον θεωρηθεί ότι τελικα θα μπορέσει να τα πληρώσει. Διαφορετικά προχωρά ο κάτοχος της επιταγής σε σφράγισμα της και σχετικές νομικές διαδικασίες προκειμένου να διασώσει ότι μπορεί απο τα χρεωστούμενα με τις γνωστες διαδικασίες (πλειστηριασμός κλπ )

Περιοχή
    Πεύκη
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Bauedtec
    anon, είναι δυνατόν να είμαστε συνεργάτες, να μου δίνεις επιταγή, να βγαίνει ακάλυπτη στη λήξη της, και να μην σε πάρωτηλέφωνο να δούμε τι μπορεί να γίνει ?

Εκτός και αν ο ΟΤΕ την είχε στημένη (μπορεί να επιδιώκει κάτι για όσο διάστημα είναι μονοπώλιο), αλλά και έτσι να είναι η Sparknet δεν έπρεπε να έχει το νού της ?

Τεσπα, αν οι σοβαροί ISP δεν κάνουν LLU τέτοια θα συμβαίνουν... Οσο πιο γρήγορα προχωρήσουν τόσο πιο καλά.

Σελ. 6 από 69 ΠρώτηΠρώτη ... 45678111626 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Sagem] Πρόβλημα σύνδεσης -διακοπη σύνδεσης-Sagem 800
    Από ch.eleftheriou στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-06, 22:37

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία