Γεια σας.
Πρόσφατα αγόρασα το fritzbox fon wlan,ειμαι συνδρομητης στην hol και χρησιμοποιω το e-voice. Εχω συνδεσει την τηλεφωνικιη συσκευη στο fon1 και τηλεφωνω κανονικα και με καλη ποιοτητα μεσω e-voice. Συμβαινει ομως το παρακάτω περίεργο , το τηλεφωνο δεν κάνει το γνωστο τουτ-τουτ ,αλλα ένα μακρόσυρτο τουουουουτ! Τηλεφωνώ όμως χωρίς πρόβλημα. Εχω βρει την ίδια ερώτηση στο forum αλλα η απάντηση αναφέρεται στα τηλεφωνήματα μέσω ΟΤΕ όχι μεσω e-voice. Να συμπληρώσω οτι όσο χρησιμοποιούσα το netroute τετοιο πρόβλημα δεν υπήρχε. Αυτό είναι φυσιολογικό ή υπάρχει κάποιοα ρύθμιση που πρέπει να κάνω ;
Σας ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
31-03-06, 10:46 μακροσυρτος ηχος με hol e-voice #1
-
31-03-06, 12:00 #2
Ναι είναι φυσιολογικό, απο όσο είδα δεν έχει κάποιο τρόπο να αλλάξει ο ήχος που κάνει
δεν έχει να κάνει με τον ποιον sip provider είσαι
-
31-03-06, 12:36 #3
Σε ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση
-
31-03-06, 15:52 #4
Αρχικό μήνυμα από Vagelis Tsoulis
Είναι απόλυτα φυσιολογικό.Και μένα έτσι κάνει.
-
31-03-06, 20:10 #5
Φυσιολογικότατο!!!!!Και εμένα έτσι κάνει.
-
01-04-06, 18:16 #6
Καλησπέρα.Έχω HOL e-voice και γραμμή ISDN 64Kbps(λίγο θα μου πείτε τώρα...).Όταν λοιπόν παίρνω σε σταθερά ακούγομαι σαν εξωγήινος.
Από pc σε pc no problem.Φταίει η χαμηλής ταχύτητας γραμμή ή μπορεί να είναι κάτι άλλο???Επίσης αν θέλω να βάλω και άλλα λεφτα για e-voice πώς μπορώ να το κάνω??Ρωτάω επειδή προς το παρόν στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι έχω μόνο κάποια χρήματα που μου έβαλαν σαν bonus όταν ανανέωσα τη συνδρομή μου και την υπηρεσία αυτή πρόσφατα άρχισα να τη χρησιμοποιώ.
Επίσης γίνεται να με παίρνουν τηλέφωνο όταν είμαι στο internet και αν ναι πώς???Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ενημέρωση.
-
01-04-06, 19:16 #7
Ριξέ μια ματιά εδω
οσον αφορά τα εισερχόμενα ρίξε μια ματιά στης ερωτήσεις απαντήσεις του evoice
-
01-04-06, 19:55 #8
Αρχικό μήνυμα από sdikr
-
02-04-06, 00:11 #9
Όαον αφορά τον μακρόσυρτο ήχο που κάνει όταν κάνεις voip τηλεφωνήματα θα έλεγα ότι πλεονέκτημα είναι και όχι περίεργο.
Για παράδειγμα σε εμένα που έχω συνδέσει ασύρματο τηλέφωνο ξέρω ότι κάνω σίγουρα voip τηλέφωνο και όχι μέσω οτε ακούγοντας τον ήχο αυτό.
Εάν για κάποιο λόγο θέλω να πάρω μέσω οτε καταλαβαίνω ότι αυτό γίνετε ακούγοπντας τον νορμάλ ήχο.
-
02-04-06, 09:43 #10
Αρχικό μήνυμα από minder
-
08-03-07, 11:30 Απάντηση: μακροσυρτος ηχος με hol e-voice [solved] #11
Οταν βαζεις,της ρυθμισεις στο router,και το εχεις δωσει να παιρνει απο το voip και οχι απο τον ΟΤΕ ειναι κανονικα ο τονος,αλλα εαν θελεις να παιρνεις τηλ.απο τον ΟΤΕ τοτε πρεπει να βαλεις πριν κανεις κλησεις το *11#η να ρυθμισεις τον router να κανει τηλ.απο τον ΟΤΕ.
Παρόμοια Θέματα
-
HOL Voice GR ελεύθερα ή Forthnet εθνικά 24
Από elephant στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-07, 12:05 -
HOL Voice GR Ελεύθερα
Από vanels στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 22:46 -
κλήσεις στο e-Voice της HOL
Από Djore στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-07, 20:22 -
Πρόβλημα με το e-voice της HOL
Από perkins στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-05, 00:56 -
Hol e-voice και αναγνώριση αριθμού?
Από Asxetos1 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-05, 21:35
Bookmarks