οι αυτοκλητοι "εκπροσωποι" της forthnet που εχουν χαθει αληθεια?
ελπιζω να μην βγουν σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη να λενε "δεν υπαρχει προβλημα, το cachefly πεταει @ 900K/s" και αλλα τετοια ωραια![]()
Εμφάνιση 4.921-4.935 από 7253
Θέμα: H forthnet σερνεται...
-
22-09-10, 17:16 Re: H forthnet σερνεται... #4921
-
22-09-10, 17:24 Re: H forthnet σερνεται... #4922
-
22-09-10, 17:24 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4923
Πως είναι δυνατόν μια τέτοια τομή να παραλύει ολόκληρο το δίκτυο; Είναι δυνατόν; ΚΑΦΕΝΕΙΟΟΟΟ
-
22-09-10, 19:07 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4924
Μολις επανηλθε!Απλα ΕΛΕΟΣ!!ΜΕ την πρωτη ευκαιρια αλλαγη παροχου!
-
22-09-10, 19:11 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4925
7 ώρες χωρίς ίντερνετ σήμερα και 1 εβδομάδα χωρίς τηλ πριν από κάνα μήνα και έπιασα τα όρια ανοχής μου...το τηλ στο 13888 έγινε προ ολίγου
...stupidity is infinite...
-
22-09-10, 19:30 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4926
Και γω το μεσημερι εκανα αιτηση στη CYTA. Μου παν θα τα κανονισουν ολα αυτοι με τη διακοπη της Forthnet.
Ημουν απο το 2007 στη forthnet, οταν πρωτομπηκε το 2play δηλαδη, εκανα υπομονη με τις συνεχεις αποσυνδεσεις και τις χαμηλες ταχυτητες, αλλα παραεγινε το κακο τον τελευταιο καιρο (μεσα αυγουστου-σημερα).
7 ολοκληρες ωρες δεν μπορουσα να κανω τη δουλεια μου, η οποια εξαρταται 80% σε email Και 20% σε κινητα τηλεφωνα. Χαρη στο σημερινο, θα πρεπει να ξενυχτησω ολο το βραδυ για να τελειωσω το project μου, ελπιζοντας παντα οτι δεν θα φαω καμπανα απο τους εργοδοτες μου. Παλι καλα που εργαστηκα λιγο χρησιμοποιωντας ενα usb συναδελφου cosmote on the go.
Το πιο εκνευριστικο παντως ηταν οτι δεν υπηρξε ουτε ενα feedback καθησυχασμου, εστω ψευτικου απο το 11831, αφου ουτε καν το σηκωναν και ειχαν βαλει το αυτοματο μηνυμα για κατειλημμενες γραμμες, ξανακαλεστε αργοτερα.
Μπραβο σας κυριοι, μολις χασατε αλλον εναν σταθερο πελατη σας
-
22-09-10, 19:50 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4927
Κι εγώ από το μεσημέρι έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα. Πριν λίγο παρατήρησα ότι το ίντερνετ "πέφτει" (χωρίς να μου δείχνει πουθενά "limited access" πάντως) μόνο όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα με peer to peer συνδέσεις (πχ μtorrent, game downloaders, κλπ) και πρέπει να κάνω restart για να "βρω" ίντερνετ πάλι. Το router μου δεν αποσυνδέεται. Κατά τα άλλα το σερφάρισμα αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποια δική μου ρύθμιση (και αν ναι, πως έγινε αυτό ξαφνικά? μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα) ή είναι θέμα Forthnet και του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί σήμερα?
Let's eat Grandpa!
Let's eat, Grandpa!
Commas save lives.
-
22-09-10, 19:56 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4928
Εχω forthnet εδω και 6-7 χρονια και πιο πολθ... μην πω αλλα δε παει αλλο.....
Κλειστα τηλεφωνα δε τα σηκωνουν, αποσυνδεσεις τωρα καθε μερα θα προσπαθω να μπω στο νετ αν
δεν εχουν προβλημα......
Να πω επισης οτι συνδεομουν στα 17 και τωρα πλεον στα 13.... ΕΛΕΟΣ
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.....
Ακου προτασεις για double play Θεσσαλονικη... Ιντερνετ και τηλ μαζι...
Πειτε να ψαξω ποιες προτεινετε. Εχω τσατιστει απειρα..
Μολις ΤΩΡΑ με πηραν να βαλω και ΝΟVA δωρεαν ενα πακετο με κατι free kanalia οχι ολλα εννοειται....
Φτιαξτε το ιντερνετ πρωτα αλλιως παντε για ψαρεμα....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Martiniskiss : 22-09-10 στις 20:02.
-
22-09-10, 20:00 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4929
-
22-09-10, 20:00 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4930
Μετα απο 7-7,5 ωρες επανηλθε και στο κεντρο.
Για το 2μηνο Αυγ-Σεπτ μετραμε ηδη πανω απο 20 μερες ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ προβληματων στη Θεσσαλονικη.
Παντως το περσινο σερι αισχους, απο 16Αυγ-1 Νοεμβριου που εκαναν τελικα αναβαθμιση, δεν εσπασε. Ακομα...
Το γελοιο ειναι οτι σημερα βρηκαν
να παιρνουν τηλεφωνα σε θεσσσαλονικεις για να πουλησουν νοβα!
Καταπληκτικο timing!!Φιλοκαλούμεν μετ'ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας
-
22-09-10, 20:09 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4931
Ναι με πηρε και μου ρθε να γελασω....
Ας του πουν να μη παρει αλλα τηλ σημερα ......
Καμια ΣΟΒΑΡΗ εταιρια υπαρχει οι κι αλλες τα ιδια ???
Ξενερωσα.....
Καθε περσυ και καλυτερα η Forthnet
-
22-09-10, 20:19 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4932
Μη ρωτάς τέτοια πράγματα βραδιάτικα.
Δες εδώ| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
22-09-10, 20:22 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4933
Μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει που οφείλεται το πρόβλημα που παρατήρησα εγώ? Στο σερφάρισμα δεν παρατηρώ κανένα πρόβλημα, έτσι όμως και ανοίξω peer to peer (πχ μtorrent, blizz downloader, κλπ), "χάνεται" το ρούτερ από το Network map (ούτε το router address μου βγάζει το configuration του), ενώ το network center δείχνει σαν να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και δεν έχω καθόλου ίντερνετ, εκτός αν κάνω restart στο pc, οπότε και έχω και πάλι ίντερνετ, μόνο όμως για browsing.
Καμιά ιδέα παιδιά? Ρωτάω, γιατί πρόσφατα προχώρησα σε format και αλλαγή σε win7, αλλά τις προηγούμενες μέρες δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Σήμερα μου παρουσιάστηκε, οπότε υποψιάζομαι ως υπαίτιο τη Forthnet, αλλά δεν είμαι και ειδικός επί του αντικειμένου. Κάθε βοήθεια και γνώμη θα μου ήταν πολύτιμη.Let's eat Grandpa!
Let's eat, Grandpa!
Commas save lives.
-
22-09-10, 20:53 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4934Μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει που οφείλεται το πρόβλημα που παρατήρησα εγώ? Στο σερφάρισμα δεν παρατηρώ κανένα πρόβλημα, έτσι όμως και ανοίξω peer to peer (πχ μtorrent, blizz downloader, κλπ), "χάνεται" το ρούτερ από το Network map (ούτε το router address μου βγάζει το configuration του), ενώ το network center δείχνει σαν να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Πάλι, αν δεν είχες πρόβλημα πριν...μήπως, λέω μήπως να κοίταγες το antivirus σου;
-
22-09-10, 20:54 Απάντηση: H forthnet σερνεται... #4935
παναγια μου, τι παραθεση ηταν αυτη :P
Παρόμοια Θέματα
-
forthnet σερνεται....
Από metalas1sitia στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4985Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-10, 14:16 -
Σέρνεται Η Forthnet
Από kaktos10 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-09, 20:17 -
Η Forthnet σέρνεται σήμερα
Από action στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 49Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-08, 02:23 -
Η FORTHnet σέρνεται ;;;
Από ibok στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 283Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-07, 11:10
Bookmarks