Εμφάνιση 1-4 από 4
    Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Έχω μια tft, η οποία ήρθε σε ...σχεδόν ερωτική επαφή με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα (ε ρε φετίχ που δέρνουν τον κόσμο...). Αποτέλεσμα ήταν να αλλοιωθεί (και τρυπηθεί σε μερικά σημεία) η πλαστική επιφάνεια της οθόνης. Το ίδιο το lcd display έχει ένα πρόβλημα σε ένα σημείο αλλά αν καταφέρω να "διορθώσω" (αλλάξω?) αυτό το "φιλμάκι" τα πράγματα θα βελτιωθούν σχεδόν κατά 60%.

Πήρα την αντιπροσωπεία της LG και εκτός του οτι είναι στο Μενίδι (άντε να τρέχω εκεί και μάλιστα ΔΥΟ φορές), στην ουσία με στείλανε αδιάβαστο λέγοντάς μου οτι δεν δίνουν ανταλλακτικά.

Δεδομένου του χτυπήματος του LCD, δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα για να την επισκευάσω γιατί δεν αξίζει. Προτιμώ να την αφήσω ως έχει.

Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση (ακόμα και λιθοβολισμό της οθόνης με αγκινάρες )

Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    13-15Mb/1Μb
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    USR9108
    SNR / Attn
    9(dB) / 18(dB)
    Όχι αγκινάρες. Καλύτερα με πέτρες... Αλλά όχι την οθόνη. ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ. Ακου εκεί δεν δίνουν ανταλλακτικά.

Κοίτα σε κανα ebay μήπως και βρεις ανταλλακτικά. Αυτά τα φιλμ είναι περίεργα διότι και ευαίσθητα είναι και τα περισσότερα είναι από οργανικά υλικά. Πάντως ρώτα και πάλι αν επισκευάζεται και ποια είναι η τιμή. Φυσικά όμως όχι την τιμή του panel αλλά μόνο του φιλμ (αν και κάτι μου λέει ότι αυτά πάνε πακέτο...).

Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Crypto F200 Ultra Super
    Κουφό να μην δίνουνε ανταλλακτικά
    Δεν νομίζω να στην επισκευάσουν για τον λόγο του ότι ούτε τα μαγαζιά δεν θα έχουνε ανταλλακτικά.
    Είχα δεί μια σελίδα που έλεγε οτι επισκευάζει όλες τις TFT/CRT αλλά δεν θυμάμαι URL και ούτε το βρίσκω..
    Aν βρώ τίποτα θα σου πώ!

Και εγώ κάνω σαδομαζό σε μία CRT της πλάκας που έχω στο παλιό pc. Όλο σφυρίζει.

Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις (άσχετα αν η δική μου ήρθε πολύ αργά ).

Spirosta: Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω καθόλου από αυτές τις οθόνες, οπότε δεν ξέρω και τι(που) να κοιτάξω για ανταλλακτικά Θα μου φανεί λίγο περίεργο πάντως αν όπως λές πάνε πακέτο... Συνήθος αυτό το πλαστικό στα LCD displays (μιλάω για μικρά displays) είναι ... ξεχωριστό....

Johnkall69: Πράγματι, εντελώς κουφό. Ίσως θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω, μπας και πέσω σε άλλη τηλεφωνήτρια... Ή μήπως μπορέσω και μιλήσω κατευθείαν με το service... Συνήθως οι τεχνικοί είναι πολύ πιο εξυπηρετικοί

Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

Παρόμοια Θέματα

1. Κανα φτηνο μαγαζι για επισκευη υπολογιστη?
    Από clyde στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-08, 09:34
  2. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-07, 17:50
  3. Αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα για επισκευή εκτυπωτή ακίδων
    Από Dark_Rex στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-07, 16:51
  4. Πού μπορώ να στείλω για επισκευή APC UPS?
    Από John Galt στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξη
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-06, 10:48
  5. Περίεργο πρόβλημα με σκληρό δίσκο, αξίζει να τον πάω για επισκευή;
    Από Xguru στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-06, 17:38

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία