Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 43
    Περιοχή
    Θάσος
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΘΑΣΟΥ
    Router
    BaudTec wireless
    SNR / Attn
    11,7(dB) / 27(dB)
    Η τιμή για κάθε μία από τις πέντε αυτές πρώτες ταινίες ανέρχεται σε $3,99 (περίπου €2,8) και αφορά στην ενοικίαση για χρονικό διάστημα 48 ωρών.

"Content providers will be able to set their own prices, with YouTube taking a cut of the revenue. All but one of the Sundance films is being offered for $3.99 (£2.50) each for users to watch over a 48-hour viewing period. "

Πηγή
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aria : 22-01-10 στις 11:01.

Το avatar του μέλους konenas
    Το μέλος konenas δεν είναι συνδεδεμένο Πρόβατα μην αυτοκτονείτε. Όλα στη σειρά. Ερχόμαστε
    Περιοχή
    PIIGS
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300 bps ή 300Mbps
    ISP
    Το άλλο Πάσχα
    Router
    OpenWrt
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MNP-10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παει το "υπηρεσιες videoclub" (IPTV) των παροχων ... Ο γουγλης θα τους φαει το ψωμακι..
    Σωστός.
    Αλλά εδώ στην Ελλάδα ακόμα δεν άρχισε
    Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
    There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
    30 Hours per Week

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Εγώ ειμαι ακομα πάντα υπερ των Local Resources
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    DSLAM
    Forthnet - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    Thomson 585 v7
    SNR / Attn
    6(dB) / 32,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aria Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η τιμή για κάθε μία από τις πέντε αυτές πρώτες ταινίες ανέρχεται σε $3,99 (περίπου €2,8) και αφορά στην ενοικίαση για χρονικό διάστημα 48 ωρών.

"Content providers will be able to set their own prices, with YouTube taking a cut of the revenue. All but one of the Sundance films is being offered for $3.99 (£2.50) each for users to watch over a 48-hour viewing period. "

Πηγή

Πανάκριβο...!!!
    Ελπίζω οι άλλες εταιρείες να μην ακολουθήσουν αυτή την πολιτική...

Το avatar του μέλους Linus
    Linus Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aria Εμφάνιση μηνυμάτων

Πηγή
    Μεγάλη πατάτα...

Το avatar του μέλους Avesael
    Avesael Guest
    Καλά κρασά... Σιγά μη δώσω 3 ευρώ για να δω ταινία με αυτό τον τρόπο και να κάνω πλουσιότερη τη Google.
    Προτιμώ 2 ευρουλάκια στο βιντεοκλαμπά της γειτονιάς και να δω το DVD/Bluray μου στο σαλόνι μου και στη 40αρα μου tvούλα και με όλα τα features του οπτικού δίσκου που θα νοικιάσω...

GOOGLE, OUST!

Το avatar του μέλους [DSL]MANOS
    [DSL]MANOS Guest
    Αν έχει HD και greek subs εγώ τα δίνω τα 3 ευρώ. Αλλά δεν νομίζω να το δούμε εδώ στην Ελλάδα. Τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49999/4999
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritzBox
    Αποτυχια θα ειναι τουλαχιστον στην Ελλαδα καλυτερα λογαριασμο στο Rapidshare που βρισκεις ταινιες σε 1080

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    3E+προμηθεια του μεσαζοντα πχ paypal==καλα κρασια.Θα προτιμησω να κοιταξω τι παιζει με itunes και Ελλαδα.Αν ετσι περιμενουν να περιορισουν την πειρατεια...
    Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me

Το avatar του μέλους furious99
    furious99 Guest
    Στοιχημα οτι θα εχει περιορισμο σε region1 μονο, ή θα εχει καθυστερηση μηνων στα αλλα region.
    Αν διαβασετε, καποιες εταιριες απαιτησαν απο τη Netflix να παιζει τις ταινιες 1 μηνα μετα την κυκλοφορια του bluray (μεχρι τωρα σε bluray και netflix οι ταινιες εβγαιναν ταυτοχρονα). Σα να λενε στον Αμερικανο που δε θελει να αγορασει/νοικιασει το bluray και θελει να το δει με streaming, κατεβασε το (και αν νομιζετε οτι δεν υπαρχει "κατεβασμα" ταινιων στις ΗΠΑ απατασθε - με το deluge σε ξενο tracker ολο αμερικανικες σημαιουλες ... μαζι και με καμια 100αρια αλλες χωρες...).

Downloads
    1
    Uploads
    0
    εγώ τις προαλες πήγα να δω ταινία από το youtube και αντί να μου δείξει την ταινία μου έβγαλε το μήνυμά access dinied

μόνο για κατοίκους αμερικης θα ισχύει αυτό το μέτρο
    Το 27% των Αμερικανών πιστεύουν πως το “gigabyte” είναι έντομο

[DSL]MANOS Guest
    To itunes έχει HD (1080p???) ταινίες και σειρές με ελληνικά subs??? Και αν ναι, πόσες???

Πάντως σε ένα άρθρο διάβασα ότι το itunes σου δίνει HD με 5 δολάρια για τις καλές ταινίες και σειρές και με 4 δολάρια για τις υπόλοιπα HD.

edit: Διάβασα στο net ότι το Ελληνικό itunes δεν έχει ενοικίαση ταινιών και σειρών. Άρα βλακείες...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    20Mb/4Mb
    ISP
    GR Telecom
    Router
    PowerBeam M5-300
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από [DSL]MANOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχει HD και greek subs εγώ τα δίνω τα 3 ευρώ. Αλλά δεν νομίζω να το δούμε εδώ στην Ελλάδα. Τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον.
    και να μην έχουν κυκλοφορήσει στην ΕΛΛΑΔΑ κάτι γίνεται αλλιος πάω νοικιάζω 1,5€ 2 μέρες

[DSL]MANOS Guest
    1.5 ευρώ 2 μέρες??? Από video club??? Γιατί άντε να βρεις στα video club HD. Εδώ που μένω μόνο 1 video club κοντά μου (με το αμάξι μόνο) έχει αρκετά blu ray, αλλά και πάλι ούτε τις μισές ταινίες που θέλω να δω, δεν τις έχει σε blu ray. Το κοντινό μου video club πρέπει να έχει 50 ταινίες μόνο! Εγώ έχω νοικιάσει από το άλλο video club 50 blu ray!

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Τωρα οι κατοχοι video club θα αλλαξουν tune.. απο "μας σκοτωσε η πειρατια" στο "μας σκοτωσε ο γουγλης"

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-09, 23:34
  2. Μηνύματα: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-09, 10:51
  3. iTunes ενοικιαση ταινιων
    Από nikos00000 στο φόρουμ Apple Hardware και Software
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-08, 14:07
  4. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-06, 10:23
  5. Μηνύματα: 0