Ενδιαφέρομαι για τις εμπειρίες σας με audio επικοινωνία (και, προεραιτικά, video) μέσω internet μέ τους γνωστούς instant messengers. Το έχει ψάξει κανείς; Τι επιπτώσεις έχει η παρούσα κατάσταση του broadbad στην Ελλάδα; (αναφέρομαι στο packet limiting)
Έχω σύνδεση με τη HOL και τη τελευταία φορά που το έψαξα είχα δει τα εξής:
Google-Talk: ικανοποιητικό, αλλά χωρίς δυνατότητα video
MSN Messenger: αρκετά ικανοποιητικό, αλλά με χοντρό πρόβλημα στο video (μόλις ενεργοποιούσα το video έπεφτε η σύνδεση του, παλιά θυμάμαι δούλευε καλά το video)
Skype (το δοκίμασα πάλι σήμερα): φριχτό! σπασίματα, τεράστια καθυστέρηση στον ήχο (πάνω από μισό λεπτό!), δεν επικοινωνούσε άλλο τίποτα ταυτόχρονα (κάτι που έκανα download σταμάτησε), και την άλλη φορά που το δοκίμαζα το video ερχόταν 1 φορά στα 5-10"
Εσείς τι λέτε;
Doc
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
09-04-06, 23:05 Instant Messengers (για ήχο και video) #1
-
09-04-06, 23:10 #2
Φίλε μου παίζει τρομερό ρόλο η σύνδεση σου
στην δική μου 512 το MSN & Skype φυσάνε και σε βίντεο και ήχο
οπότε ότι συμπεράσματα να σου πει ο καθένας δεν ειναι ασφαλή
-
10-04-06, 02:45 #3
Συμφωνώ με τον Hwoarang. Δεν μπορείς εύκολα να βασιστείς σε συμπεράσματα άλλων.
Προσωπικά με τον MSN έχω πολύ καλά αποτελέσματα 4 στις 5 φορές που το χρησιμοποιώ, δλδ κάθε βράδυ. Με Skype όπως τα λες κι εσύ, χάλια μαύρα. Με camfrog επίσης.
Είναι τόσο μπλεγμένο που τελικά είναι ποιο απ' όλα θα σου κάτσει. Και μην ξεχνάς τον παράγοντα συνομιλητής.
-
10-04-06, 08:15 #4
Λοιπών με 384 τα πράγματα και σε εμένα ήταν χάλια.... κολλήματα σπασίματα κτλ κτλ...
Με 512 έγιναν πολύ καλύτερα και τώρα δεν αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα...
-
10-04-06, 08:20 #5
-
10-04-06, 08:41 #6
MSN κανένα πρόβλημα σε μένα, περιλαμβανομένου και του video. Skype, ανάλογα με τα κέφια του server, ακόμα και για το skypeout. Στα υπόψιν ότι η ταχύτητα σύνδεσής μου δεν με περιορίζει
Προτείνω MSN από αυτά που ανέφερες. Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, μια ερώτηση: πως και δεν έβαλες το Yahoo messenger στη λίστα σου;
-
10-04-06, 13:52 #7
ΜSN ή Skype.Πάντως η σύνδεση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ότι πρόγραμμα και να χεις.
-
06-05-06, 21:46 #8
Εγώ έχω οτενετ 384, και με msn ο ήχος είναι καλός, η εικόνα μέτρια, αλλά κατέβασα και το yahoo messenger, και ο ήχος και η εικόνα τέλεια!! και πολύ γρήγορο και πολύ εύχρηστο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
-
06-05-06, 22:39 #9
bulldog 8/0.5 mbit
vivodi full llu 1024/256
με skype τέλεια ποιότητα εικόνα και ήχο.
σε μιά φάση η εικόνα ερχόταν για 0,5sec πιο γρήγορα απο τον ήχο!
msn δε μ'αρέσει. και στο yahoo μ'αρέσει η εικόνα.
ότι κάτσει όπως προείπαν
Παρόμοια Θέματα
-
Αύξηση 162% των επιθέσεων μέσω Instant Messengers τον Απρίλιο
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-08, 19:33 -
Τη βοηθεια σας για προετοιμασια και αποστολη Χριστουγεννιατικου email με εικονα και ηχο!!
Από Sebu στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-07, 08:51 -
Ποιο πρόγραμμα για screen capture με ήχο και για MSN;
Από Director CrisAK στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-07, 22:49 -
Κινητοί video messengers
Από chrand στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-06, 20:07
Bookmarks