Σελ. 41 από 68 ΠρώτηΠρώτη ... 2131363940414243465161 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 601-615 από 1008
    Το avatar του μέλους stamiak
    stamiak Guest
    sdikr

Έλα τώρα.

Αναφέρεσαι σε μάρτυρες του ιεχωβά.

Μα δεν διώκονται επειδή δεν είναι χριστιανοί !!! (έλεος)

Τους φυλακίζει ο Στρατός επειδή παραβιάζουν διαταγές.

Είναι Έλληνες πολίτες και πάνε στον στρατό αλλά δεν παίρνουν όπλο.

Σε καιρό πολέμου άλλωστε σε εκτελούν αν αρνηθείς διαταγή. Σε καιρό ειρήνης σε πάνε στρατοδικείο. Είναι γνωστά αυτά.

Δεν φταίει ο χριστιανισμός ΚΑΙ γι αυτό.

Δηλ. έτσι θα συζητήσουμε;

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Συγνώμη σταμιακ, έχεις δικαιο σε αυτό,
    μήπως να πάρουμε τους μουσουλμάνους της θράκης; που η μονο ειδικότητα που πέρνουν ειναι τυφεκιοφόρος και toilet cleaning;

Γιατί; γιατί αναφεραν το θρησκευμα τους

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Άρθρα
    20
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
    Router
    Alcatel Speedtouch 585v5
    SNR / Attn
    8(dB) / 33,5(dB)

Τι να πρωτοπώ?
    Από τα της θρησκείας/εκκλησίας το φτάσατε στα του στρατού?
    Άντρες σου λέει ο άλλος! Όλο στα δικά τους θέματα θα γυρίσουν την κουβέντα!

Νομίζω το συγκεκριμμένο θέμα δεν θα κάνει ρεκόρ μόνο σελίδων, αλλά κι θεμάτων που έχουν τεθεί παράλληλα προς συζήτηση!

Σας παρακαλώ όμως να ηρεμήσετε, γιατί είδα ότι πάλι έχετε αρχίσει κι παρεκτρέπεστε.
    Δεν υπάρχουν ομάδες με διάφορες ταμπέλλες η κάθε μια.
    Μια είναι η ομάδα!
    Αυτή των μελών του forum!
    Kι το κάθε μέλος έχει την άποψή του για τα θέματα που συζητάμε, κι είναι σεβαστή, όσο κι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μ'αυτή.

Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η καπηλεία των αρχών, ιδεών κι ιδανικών του Χριστιανισμού, τόσο από μέλη του ιερατείου ανά τους αιώνες όσο κι από λαϊκούς, που διαστρέβλωσαν κι με τις μετέπειτα πράξεις τους προσέβαλλαν τα όσα πρεσβεύει η διδασκαλία του Χριστού (κι σ'αυτό περιλαμβάνονται τόσο πολιτικοί/στρατιωτικοί/πνευματικοί ηγέτες ανά τους αιώνες, όσο κι ο απλός πολίτης/χωρικός/στρατιώτης ανά τους αιώνες που τους ακολούθησε).

Συνεχώς μου δίνετε την εντύπωση ότι λέτε τα ίδια πράγματα με διαφορετικά λόγια, κι ότι καταφέρνετε να διαφωνείτε εκεί που στην ουσία συμφωνείτε!

Από μια γρήγορη ματιά, δεν μπορώ να κρατηθώ κι θα σχολιάσω τα εξής:

WAntilles Δεν σου φταίει η εκκλησία που δεν σου φέρνουν δώρα οι προσκεκλημμένοι στον πολιτικό γάμο σου. Η αγένεια κι η γαϊδουριά των προσκεκλημμένων σου φταίει! Γιατί υπάρχουν κι πολλές περιπτώσεις, που κι σε θρησκευτικούς γάμους, οι προσκεκλημμένοι δεν πάνε δώρο, είτε καθόλου είτε με την έννοια του εθίμου (δηλαδή να στηρίξουν το νέο ζευγάρι στο σπιτικό που στήνουν) γιατί το "status" των οικογενειών του ζευγαριού δεν το θεωρούν ανάλογο. Είναι ένα από τα πολλά "κατινίστικα" συμπλέγματα της νεοπλουτίστικης συμπεριφοράς εδώ στην Ελλάδα.

pelasgian Σε ζηλεύω γιατί εσύ πρέπει να είσαι από τις ελάχιστες εξαιρέσεις συνύπαρξης ανθρώπων τόσο διαφορετικής καταβολής μεταξύ τους (ιστορικά, εθνικά, πολιτικά, θρησκευτικά) κι το ότι συμβιώνατε αρμονικά όπως λες!
    Αν έχεις κοκκαλάκι της νυχτερίδας θέλω κι εγώ!

blizard Σοβαρό ατόπημα η φράση "το παιδί που έχεις μέσα σου " (ή κάπως έτσι τέλος πάντων, δεν αντέχω να ψάχνω πάλι να κάνω παράθεση )
    εκτός κι αναφερόσουν στην παιδικότητα του χαρακτήρα σου, γιατί από πότε άλλαξε η ανατομία κι η φυσιολογία των αντρών κι μπορούν να κυοφορούν?
    (Μην δω σχόλια ότι έτσι όπως πάει η γενετική μπορεί να γίνει κι αυτό!
    Από σεβασμό κι μόνο προς τις γυναίκες, όπως ορίζει κι ο Χριστιανισμός, καλύτερα να μην κρίνεται τέτοιες καταστάσεις με τέτοια ευκολία, κι να μην λέτε μεγάλες κουβέντες οι άντρες.
    Είπε ο Χριστός
    "ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλλέτω" *
    κι έσωσε τη ζωή κι ίσως και την ψυχή μιας άλλης γυναίκας τότε που επίσης την είχαν κρίνει άντρες.
    (*lazar δεκτές όλες οι διορθώσεις για ορθογραφία κι τονισμό ειδικά τέτοια ώρα που κάθομαι κι τα γράφω αυτά )

Για τους υπόλοιπους....έχασα λογαριασμό με τόσα μηνύματα!

Τα παραπάνω είναι γραμμένα με διάθεση να σας κάνουν να γελάσετε, να χαλαρώσετε λιγάκι, κι να επανέλθετε στη συζήτηση με ήπιους τόνους, κι δεν έχουν καμμία διάθεση ειρωνείας ή προσβολής κανενός από τους προαναφερθέντες.
    (με καταντήσατε να γράφω disclaimer για τα γραφόμενά μου! )

Κι σας παρακαλώ θερμά να σεβαστείτε αυτή μου την προτροπή κι να πράξετε αναλόγως.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zouzouni : 19-03-05 στις 04:05.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zouzouni
    Τι να πρωτοπώ?
    Από τα της θρησκείας/εκκλησίας το φτάσατε στα του στρατού?
    Άντρες σου λέει ο άλλος! Όλο στα δικά τους θέματα θα γυρίσουν την κουβέντα!
    Αμαν μωρε εσεις οι γυναίκες ολο παράπονα, μην δείτε τον αντρα να πιάσει κουβεντα με τα φιλαράκια ...

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Cosmote
    Router
    hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stamiak
    Γι αυτό τυχαία, όλα τα χριστιανικά κράτη έχουν αναπτυχθεί τόσο.
    Χωρίς σχόλιο και χωρίς παρεξήγηση γιατί δεν έχω τετοιο σκοπό, μετά απο αυτό να μην παραπονιέσαι για την επιχειρηματολογία των άλλων και τα "ασόβαρα σχόλια".
    Και όχι τα μουσουλμανικά ή τα ινδοϊστικά.

Κάποιος δεν ξέρει ότι παρόλους τους αιώνες της φιλοσοφικής σκέψης, βγήκαμε από την νοοτροπία των κλειστών κοινωνιών μετά Χριστό.

Το αίμα των δούλων ήταν πταίσμα για την λαμπρή εκείνη εποχή.
    Κλειστές κοινωνίες μετά το Χριστό; Μήπως αγνοείς το λιντσάρισμα της μαθηματικού από την Αλεξανδρούπολη στα χρόνια της αυτοκρατειρας Θεοδώρας με τις ευλογίες του πατριαρχη;;; αχ... αν οι αθώοι μιλούσαν

Οι Ναοί που διαλύθηκαν σε εμφυλίους και οι σφαγές καθιστούν την περίοδο της αρχαιότητας αποκλειστικά λαμπρή.
    Αναφέρεσαι βεβαίως και στις μαζικές καταστροφές αρχαίων μνημείων απο το ΜΕΓΑ Θεοδόσιο, συμπεριλαμβανομένων των μαντείων και της Φιλοσοφικής σχολής... σωστά;

Οι διώξεις φιλοσόφων για τα πιστεύω τους, καθιστούν τις εποχές εκείνες δημοκρατικές.
    "Κι όμως κινείται" είπε κανεις τίποτε για το σκοταδισμό του χριστιανισμού;;;

Α, και κυρίως η θέση της γυναίκας όλως τυχαία άλλαξε μετά Χριστό, μια που οι αρχαίοι ήθελαν άλλους 20 αιώνες για να αποφασίσουν ότι δεν σκοτώνουμε τη γυναίκα μας για σκοποβολή.
    Oh my god! They killed Kenny!!!
    "η δε γυνή να φοβήται τον άντρα, ο δε ανδρας να σεβεται τη γυνή"
    + που είναι οι γυναίκες ιερείς;;; Ξέρεις γιατί δεν επιτρέπεται;; Και ποιες μέρες δεν μπαίνουν στην εκκλησία και γιατί;;;

Ισοπεδωτικά αυτά που λέω;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    u bet

Υ.Γ. 1 έχεις ακουστά τον Ορφισμό;; (μην το ψάχνεις, προυπήρξε τα μάλλα του χριστιανισμού, κοίτα και λίγο την λατρεία του μυθρά)
    Υ.Γ. 2 κουβέντα κάνουμε, ας μην παρεκτραπούμε

Το avatar του μέλους ZoltriX
    ZoltriX Guest
    Zotrix

Υπάρχουν πολλές ιστορικές απάτες που αποκαλύπτονται με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό γίνεται με μελέτη των ιστορικών στοιχείων. Δεν σημαίνει ότι κάτι που έγινε στο ιστορικό παρελθόν δεν μπορεί να καταριφθεί. Για παράδειγμα τα ψευδεπιγραφα έργα.

Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι να αποκαλυφτούν ψέματα της ιστορίας.
    δε μιλησε κανεις περι ταυτισης των κειμενων με τα "original" γραπτα των αποστολων (τα οποια ετσι κι αλλιως εχουν γραφτει αντιγραφει ξανααντιγραφει και μεταφραστει κλπ, δε με αφορα αυτο).
    για 3η φορα σου λεω οτι τα περιστατικα που περιγραφουν τα ευαγγελια δεν ειναι δυνατον να αποδειχτει οτι δε λενε την αληθεια οπως ακριβως συνεβη. και αυτο δε συνεπαγεται οτι λενε την αληθεια.
    περιμενω να μου πεις μερικες μεθοδους απο τις πολλες που λες οτι υπαρχουν για να αποδειξει καποιος οτι ο χριστος δεν αναστηθηκε, δεν περπατησε στο νερο, δεν πολλαπλασιασε τα ψωμια, κλπ κλπ κλπ ιστοριες, παραβολες, διηγησεις. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ειναι σαν να πω εγω, χτες περπατησα στο νερο. με ειδε ο wantilles και ο ducklord. αν μπορεις ας αποδειξεις οτι λεω ψεμματα.

επαναλαμβανομαι, κουραζω και κουραζομαι, αλλα ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητος.

για τα περι αγαπης με καλυψε το σχολιο περι "δογματικης διατυπωσης", αν ετσι πιστευεις, δε μου πεφτει λογος. κι εγω μπορει να εχω μια συγκεκριμενη αποψη περι του ειναι θεος (you are your own god), δε θα βγαινα ποτε να λεω ομως οτι "ο θεος ειναι αυτος που λεει το δογμα μου" ετσι απολυτα και χυμα στο κυμα. θα κραταγα και μια πισινη ποτε δε ξερεις.

Το avatar του μέλους Σταύρος
    Σταύρος Guest
    Επειδή εδώ γράφεται η εναλλακτική ιστορία του πλανήτη Αλντεμπαράν
    με απίθανες εφευρέσεις - που πλάθει κυρίως η άγνοια :

Ο Χίτλερ και ο Ναζισμός - όπως και ο Στάλιν, ο Χότζας, ο Τίτο -
    πολέμησαν φανατικά τον Χριστιανισμό.

Στις 7 Ιουνίου του 1941 ο Μπόρμαν έγραφε :

«Κανένα ανθρώπινο πλάσμα δεν θα γνώριζε τίποτα Χριστιανικό αν δεν του
    έκαναν εξ απαλών ονύχων πλύση εγκεφάλου οι παπάδες. Ο καλός Θεούλης βλέπετε,
    δεν ενημερώνει για την ύπαρξή του τους νέους και αφήνει αυτή την δουλειά
    στους παπάδες.
    Λοιπόν στο μέλλον τα παιδιά μας δεν θα μαθαίνουν τίποτα για τον Χριστιανισμό,
    του οποίου τα δόγματα μας είναι ξένα,
    και ο Χριστιανισμός θα σβύσει μόνος του ».

Και ο ίδιος ο Χίτλερ στον Χέρμαν Ράουσνινγκ, τον πρόεδρο του Ντάνσιχ :

«Παλιά και Νέα Διαθήκη και όσα είπε ο Χριστός, όλα είναι εβραϊκά παραμύθια.
    Δεν θα μας ελευθερώσουν αυτά.
    Και Γερμανική Εκκλησία, Γερμανικός Χριστιανισμός ; ανωμαλίες.
    Η Γερμανός θα είσαι ή Χριστιανός. Δεν γίνεται να εόσαι και τα δύο.
    Δεν θέλουμε ανθρώπους που να έχουν στο νου τους
    τι θα συμβεί σε μιά άλλη ζωή. Θέλουμε ελεύθερους ανθρώπους που γνωρίζουν
    πως ο θεός είναι μέσα τους »

Θέλω να σκεφτείτε πόσοι εδώ μέσα έχετε αναπαράγει τα λόγια του
    Χίτλερ ακριβώς.
    Και να σκεφτείτε τις ναζιστικές πηγές της σύγχρονης νεοταξικής προπαγάνδας.

Ο Χίτλερ συνεχίζει :

«Το Πάσχα δεν είναι πλέον η εορτή της ανάστασης
    αλλά της αιώνιας αναγέννησης του λαού μας. Και τα Χριστούγεννα είναι
    η γιορτή του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ σωτήρα που είναι το πνεύμα της γενναιότητας
    και της ελευθερίας του λαού μας »

Και αν οι παπάδες αντισταθούν :

« ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Θα ξεσκίσω
    την μάσκα της τιμιότητας από τα πρόσωπά τους. ΚΑΙ ΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. Θα διατάξω να τους
    γελοιοποιήσουμε ακόμα και με την βοήθεια του κινηματογράφου »

Τώρα το κάνουνε οι συνεχιστές σου Αδόλφε με την τηλεόραση !
    Χάϊλ μεγάλε Δάσκαλε !

Ο Μπόρμαν καταγράφει τους λόγους του Χίτλερ :

« Ο Χριστιανισμός είναι αφύσικος, αντίθετος στην φυσιολογική ζωή. Ο Χριστιανισμός
    είναι η συστηματική καλλιέργεια της ανθρώπινης βλακείας»

« Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι η διδασκαλία του Χριστιανισμού»

« Στον αρχαίο κόσμο η σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και Θεών ήταν βασισμένες
    σε ένα φυσικό ένστικτο. Γι αυτό και ο αρχαίος κόσμος ήταν ένας
    κόσμος της ανεκτικότητος. Ο Χριστιανισμός ήταν η πρώτη
    θρησκεία στην ιστορία που γύρεψε να εξαφανίσει τους αντιπάλους του
    στο όνομα της αγάπης. Η ουσία του είναι
    η απουσία της ανεκτικότητας »

ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
    χρησιμοποιούν σήμερα όλοι οι νεοταξικοί
    ιδεολόγοι του χωρισμού της Εκκλησίας από το κράτος,
    οι ψευτοαριστεροί ακόμα και οι κομμουνιστές.
    ΤΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ επαναλαμβάνουν πολλοί εδώ μέσα -
    (θύματα της προπαγάνδας ασφαλώς
    και όχι ενεργοί φασίστες.)
    Και το κράτος, οι δημοσιογράφοι, οι εφημερίδες και οι Ιοί,
    τις μεθόδους και τις πρακτικές που πρώτος
    ο Αδόλφος δίδαξε.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ !
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σταύρος : 19-03-05 στις 03:50.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Άρθρα
    20
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΗΦΙΣΙΑ
    Router
    Alcatel Speedtouch 585v5
    SNR / Attn
    8(dB) / 33,5(dB)
    Pelasgian

Βέπω πως σφοδρή σου επιθυμία είναι να ανήκεις στην ομάδα Wantilles. Τα χαρακτηριστικά σας έχουν πια εξομειωθεί σε τεράστιο βαθμό.

Προφανώς, μέχρι να ξανα-ανακτήσεις κάποια επίπεδα σοβαρότητας που είχες στην αρχή, δεν νομίζω πως αρμόζει κάποια απάντηση στην περίπτωσή σου.

Αν ο σκοπός σου είναι να γίνεις το 2ο φαιδρό πρόσωπο της παρέας, βρίζοντας συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν σου δίνει κανένας σημασία, κοντεύεις να το καταφέρεις...

Το παραπάνω μου ξέφυγε μέσα στα τόσα!

Eιλικρινά μένω άναυδη διαβάζοντας τέτοιους χαρακτηρισμούς.
    Έχω παρακαλέσει κι στο παρελθόν σ'αυτά τα θέματα να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί των συμμετεχόντων, κι θεωρώ απαράδεκτο το ότι μετά από τόσες παρακλήσεις, κι τόσες προσπάθειες να αποφευχθεί αυτό, γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

Εφ'όσον κάποιον από τους συμμετέχοντες σε μια συζήτηση, τον ενοχλούν οι απόψεις, οι αντιδράσεις, τα γραφόμενα κάποιου άλλου που συμμετέχει στην ίδια συζήτηση, έχει κάθε δικαίωμα να τον αγνοήσει κι να το δηλώσει δημοσίως ότι τον αγνοεί, αλλά όχι να τον προσβάλλει κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Η άλλη λύση είναι να αποτανθεί σε κάποιον mod με τα παράπονά του, ώστε να γίνει σύσταση στο άτομο του οποίου τα γραφόμενα ενοχλούν.

stamiak
    Θα παρακαλέσω να ανασκευάσεις το συγκεκριμμένο μήνυμα, κι να ζητήσεις συγνώμη από τους συγκεκριμμένους χρήστες για τους χαρακτηρισμούς αυτούς.
    Έχεις κάθε δικαίωμα, αν θεωρείς ότι σε ενοχλούν τόσο τα όσα γράφουν , να τους το εκφράσεις δημοσίως, καθώς επίσης, κι το αν επιλέξεις, να αγνοείς τα όσα γράφουν κι σε ερωτούν, κι να το δηλώσεις κι αυτό δημοσίως, αλλά με σαφώς καλύτερο τρόπο κι χωρίς να τους προσβάλλεις.

Σταύρος Guest
    Ζουζούνι
    μένω ομοίως κατάπληκτος. Ο Στάμιακ είναι ο ευγενέστερος και
    ψυχραιμότερος όλων, σέβεται και κυρίως
    σέβεται μετά έργου, όχι μόνο με τον λόγο και
    εις απάντηση λούζεται
    ειρωνίες, βλακείες και κουτοπονηριές. Αλλά δεν εξεγέρθηκε κανείς.
    Σχεδόν κανείς.
    Τώρα πέφτεις από τα σύννεφα και ζητάς από τον Στάμιακ να ζητήσει αυτός συγνώμη ;
    Και το παράλογο έχει τα όρια του.
    Δεν είναι προσβλητικό αυτό που έγραψε και στ κάτω κάτω της γραφής
    ας του ζητήσουν συγνώμη πρώτα οι υβριστές του.

Και ξέρεις οιό είναι το χειρότερο ; Ο Σταμιακ γνωρίζει τι γράφει.
    Εχει γνώσεις και μεγάλη καλλιέργεια.
    Γνωρίζει ασφαλώς ότι εδώ δεν τον διαβάζουν και αν τον διαβάζουν το κάνουν
    για καλαμπούρι, για να πούνε καμιά εξυπνάδα του μπίθα.
    Και αυτός συνεχίζει για τον έναν πιθανό καλοπροαίρετο αναγνώστη του φόρουμ.
    Πριν ζητήσουν συγνώμη από τον Στάμιακ ας του πούνε ευχαριστώ.

Εσύ Ζουζούνι πριν γράψεις αυτό, διάβασες τι ανάγκασε τον Στάμιακ να απαντήσει
    με αυτόν τον τρόπο ; Γιατί δεν ζητάς και από εκείνους το ίδιο ;;

Και δεν καταλαβαίνω. Ζητάς να ζητήσει συγνώμη ; !!

Το avatar του μέλους blizard
    blizard Guest
    H αλήθεια είναι ότι έβρισε προσοπικά , έστω και λίγο , επομένως δεν είναι παράλογο να ζητήσει συγνώμη για αυτό αν θέλει , ώστε να μην τραβάμε το σχοινί.
    Βέβαια μπορεί να έχει 100% δίκιο σε όσα είπε ο Stamniak, και αν αποφασίσει δεν είναι δύσκολο να τα δικαιολογήσει, αλλά δεν είναι υποχρεωμένη το ζουζούνι να τα έχει δει και να τα ψάχνει από μόνη της.
    Από τον stamniac εξαρτάτε τι θα προτιμήσει να κάνει.
    Αυτά πρέπει να τα βλέπουν οι mod πάντως, και γενικά δεν είναι κακή κίνηση, εφόσον υπάρχει καλή πρόθεση.

Και για να είμαστε δίκαιοι, εκτός τις ακατάσχετες σαχλαμάρες που έλεγε σε εμένα ο Pelasgian όταν είπα ότι οι Γερμανοί δεν γούσταραν τους Εβραίους, και όταν ανέφερα την λέξη Δαρβινιστής, χαλώντας μάλλον επίτηδες την όποια συζήτηση, είπε και αυτές τις φαιδρότιτες ανάμεσα σε άλλα ανάλογα πράγματα ...
    Στις 3 τελευταίες σελίδες...
    "Όσο πιο δεξιά στο πολιτικό φάσμα κινείται κανείς, τόσο πιο χριστιανικότερος του Χριστού γίνεται. Όταν φτάσει στη χούντα, γίνεται και ιερέας που την ευλογεί.
    Όσες φορές έχω πάει σε εκκλησία, δεν έχω νοιώσει την αηδία που νοιώθω διαβάζοντας εδώ τα μηνύματα «των χριστιανών». Τις περισσότερες φορές στην εκκλησία ένοιωθα καλά, αν και το νοητικό επίπεδο ήταν με IQ ραδικιού.
    Ήδη με κάνει και υποψιάζομαι κόλπα ο Σταύρος με το avatar του Χριστού. Μου δίνει την εντύπωση ότι: «να, έτσι είναι οι χριστιανοί, ασυνάρτητοι, φασίστες, κοροϊδεύουν το κόσμο, λένε τη μία μετά την άλλη.»
    δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να παρατήσω τους «Χριστιανούς» να πιστεύουν ό,τι ανοησίες θέλουν, όμως το θέμα είναι ότι η ανοησία τους είναι κολητική.....
    Οπότε, για κάθε σαχλαμάρα που λέτε και κάθε ανακρίβεια, θα ρίχνω μία ματιά για την επισημάνω, μήπως και σώσω κανέναν από την πνευματική αποχαύνωση ."
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blizard : 19-03-05 στις 05:01.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Δε τρέχει τίποτα, επιβεβαιώνουν περισσότερο το χαρακτηρισμό του «βαλτού» στο μυαλό μου. Νομίζω ότι MrWireless είχε απόλυτο δίκιο όταν ανέφερε την περίπτωση με τα deprogramming groups κατά των Scientologists που τα είχαν ιδρύσει οι ίδιοι οι scientologists για να κάνουν τους αντιπάλους τους να φαίνονται φαιδροί. Εδώ εμένα πλέον διαισθητικά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαστε πιόνια κάποιων που παριστάνουν τους Χριστιανούς, ώστε γελοιοποιούμενοι να κάνουν ζημιά, την οποία την κάνουμε εμείς που τους «ξεσκεπάζουμε».

Η κουβέντα του ReverseR μου άνοιξε αυτή τη προοπτική και μου δημιούργησε αυτή τη πεποίθηση. Το όλο σκηνικό έχει κάτι το Μακιαβελικό, κάτι το έντονα αντισημιτικό, το έντονα αντι-επιστημονικό, κάτι το έντονα παραπληροφοριακό και ο τρόπος με τον οποίο παίζουν παιχνίδια με τη λογική, το θυμικό και συναισθήματα των ακροατών, συνδυασμένο με όλες τις μεθόδους της προπαγάνδας που ξέρω στο βιβλίο, κάνουν όλα τα αλαρμ να χτυπάνε.

Αρχίζω και εξετάζω με σοβαρότητα τα σενάρια αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα, μέσω του χτυπήματος της εκκλησίας. Προσωπικά ο Χριστόδουλος μου τη σπάει, ενώ η θρησκεία του με ανατριχιάζει, αλλά η ξαφνική αναμπουμπούλα μου φαίνεται στημένη. Κάτι παίζεται, κάτι γίνεται αλλού και χάνουμε επεισόδια κοιτώντας εδώ.

Οπότε, βάζω το ερώτημα: «αν υποθέσουμε ότι το εκκλησιαστικό είναι στημένο, ποιος κερδίζει και γιατί;» Μην αρχίσετε μόνο σας παρακαλώ τα κουφά με τους Σιονιστές κλπ. Φυσιολογικές, πεζές και απλές εξηγήσεις.

Σημείωση προς blizard, ό,τι είπα ήταν γενικόλογα, δεν στράφηκε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κατά συγκεκριμένου προσώπου, με εξαίρεση τον Σταύρο, για τον οποία είπα ότι το Avatar είναι ανεπίτρεπτο κυρίως για τους Χριστιανούς, εμένα δεν με κόφτει τίποτα, ας έβαζε και σκηνή σκληρού πορνό αν ήθελε, αλλά αυτά που παρουσιάζεται να εκπροσωπεί και αυτά που κάνει είναι ασύμβατα.

Ήθελε ο Stamniac να τα πάρει προσωπικά και τα πήρε, αλλά σε αντίθεση με εμένα, αυτός απάντησε σαφέστατα προσωπικά και πήραν τα σκάγια και τον WAntilles. Αυτό φυσικά επιβεβαιώνει ότι προσέχει εξαιρετικά αυτά που λέω, σε αντίθεση με το τι έγραψε, γιατί διαφορετικά δεν θα πειραζόταν ούτε και θα πήδαγε μέχρι το ταβάνι βρίζοντας τους πάντες. Και ξέροντας ότι τον έβγαλα από την κατεπίφαση Χριστιανική γαλήνη του, πάω να ρίξω ένα αναίσθητο ροχαλητό τώρα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pelasgian : 19-03-05 στις 05:31.
    ... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
    改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
    Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
    δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
    ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux

blizard Guest
    Άντε να βγάλεις άκρη τώρα και να απαντήσεις σοβαρά σε ένα άτομο που εδώ και λίγο καιρό μας τα έκανε τούμπανο γιατί νομίζει ότι ξεσκέπασε το πόσο γελοίοι είμαστε !!!! , και μετά να συζητήσουμε για τις συνέπειες αυτού του φοβερού "γεγονότος" στην χώρα μας !!!!!

10 φορές καλύτερα να "συζητάμε" με τον wantilles
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blizard : 19-03-05 στις 05:19.

blizard Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pelasgian
    Ο Ναζισμός δεν είχε καμιά σχέση με εργατικό κίνημα. Ήταν μία εξαπάτηση του αφελούς Γερμανικού λαού, για την εγκαθίδρυση μία δικτατορίας, όπου μία ελίτ έπαιζε στρατιωτάκια με τα παιδιά του κόσμου. Αυτό πολιτικά τοποθετείται στην άκρα δεξιά.
    ... αυτοί που τον ακολούθησαν ήταν πολύ φανατικοί καθώς πρέπει χριστιανοί με τις φασιστικές τάσεις που πάνε παρέα.
    Για να το τελειώσουμε ....
    Ο Χιτλερ είχε εργατικό κόμμα, αλλά μην τον μπερδεύουμε με δεξιά ή αριστερά.
    Τον προτιμούσαν από τον Κουμμουνισμό που εξαπλωνόταν τότε, γιατί απευθυνόταν στην ίδια τάξη αλλά με διαφορετικό τρόπο, και στην αρχή νόμιζαν ότι ήταν λιγότερο επικίνδυνος από τους άλλους.

Ιδεολογικά ήταν οπαδός της θεωρίας του Δαρβίνου, αλλά πίστευε ότι οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι και είχαν φυσικό δικαίωμα να επικρατήσουν έναντι των ασθενέστερων και να προοδεύσουνε σαν γένος με κάθε τρόπο.
    (αυτό ήταν το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του, φαίνεται παντού … και αυτό ένωσε όλους τους Γερμανούς, σε μια εποχή που οι εκκλησίες τους έχαναν δύναμη από διαμάχες και ηθική κατάπτωση.)
    Ηταν εντελως αντίθετος με όλη την ουσία του Χριστιανισμού, και αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω οι άλλες απόψεις του θα ταίριαζαν πιο πολύ με τις σημερινές "προοδευτικές".
    Εδώ και ένα ακόμα link για το τι πίστευε στο θέμα του Χριστιανισμού.
    http://homepages.paradise.net.nz/mis...ca_hitler.html
    National Socialism and religion cannot exist together
    Christianity is a rebellion against natural law, a protest against nature. Taken to its logical extreme, Christianity would mean the systematic cultivation of the human failure.
    We'll see to it that the Churches cannot spread abroad teachings in conflict with the interests of the State.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blizard : 19-03-05 στις 07:58.

Σταύρος Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blizard
    Και για να είμαστε δίκαιοι, εκτός τις ακατάσχετες σαχλαμάρες που έλεγε σε εμένα ο Pelasgian όταν είπα ότι οι Γερμανοί δεν γούσταραν τους Εβραίους, και όταν ανέφερα την λέξη Δαρβινιστής, χαλώντας μάλλον επίτηδες την όποια συζήτηση, είπε και αυτές τις φαιδρότιτες ανάμεσα σε άλλα ανάλογα πράγματα ...
    Στις 3 τελευταίες σελίδες...

«Ήδη με κάνει και υποψιάζομαι κόλπα ο Σταύρος με το avatar του Χριστού. Μου δίνει την εντύπωση ότι: «να, έτσι είναι οι χριστιανοί, ασυνάρτητοι, φασίστες, κοροϊδεύουν το κόσμο, λένε τη μία μετά την άλλη.»
    Δεν με ενοχλούν καθόλου Μπλίζαρντ φίλε μου οι σαχλαμάρες.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σταύρος : 19-03-05 στις 08:03.

Περιοχή
    EU
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    1 κόμμα κάτι
    Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να ξεπέσει τόσο χαμηλά η κουβέντα στο επίπεδο του "ο τάδε είναι βαλτός". Εν τοιαύτη περιπτώσει, δεν νομίζω ότι μπορούν να υπάρξουν αποδείξεις που να στηρίζουν τέτοιες κατηγορίες.
    Lupus pilum mutat, non mentem

Σελ. 41 από 68 ΠρώτηΠρώτη ... 2131363940414243465161 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Για τίς ταυτότητες, την θρησκεία, την παγκοσμιοποίηση και .... [split 5001-]
    Από blizard στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-04-05, 20:53
  2. Για τίς ταυτότητες, την θρησκεία, την παγκοσμιοποίηση και .... [split 3001-4000]
    Από lazar στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-05, 01:12
  3. Για τίς ταυτότητες, την θρησκεία, την παγκοσμιοποίηση και .... [split 2001-3000]
    Από Σταύρος στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-05, 20:39
  4. Για τίς ταυτότητες, την θρησκεία, την παγκοσμιοποίηση και το κακό συναπάντημα!
    Από RAGG στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-04, 20:40

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία