Παιδιά μόλις τώρα έκανα μια δοκιμή. Πήρα το Modem και το σύνδεσα σε μια πρίζα του σπιτιού, για να δω αν ενεργοποιηθηκε η γραμμή. Το φωτάκι που έπρεπε να γίνει πράσινο, έγινε πράσινο, και μετά για λίγο πάλι πορτοκαλί, και μετά πάλι πράσινο. Επειδή για να κάνω την εγκατάσταση θέλω μια διαδικασία, να την ξεκινήσω;; Έγινε η ενεργοποίηση;;
Επιπλεόν: Οι συσκευές στο σπίτι δεν κάνουνε παράσιτα. Ωστόσο όταν συνέδεσα το μόντεμ, άρχισαν έναν ενοχλητικό ήχο - χωρίς να σημαίνει ότι δεν έδινε σήμα γραμμής, απλά ήτανε λίγο μπερδεμένο με αυτά τα παράσιτα.
Το κακό είναι πως είναι και Σάββατο και αν όντως ενεργοποίηθηκε, ποιος περιμένει ως την Δευτέρα για να πάρει ISP!!!!![]()
Εμφάνιση 1-9 από 9
Θέμα: Ενεργοποιήθηκε;;;
-
17-01-04, 19:30 Ενεργοποιήθηκε;;; #1
-
17-01-04, 19:34 #2
-
17-01-04, 21:40 #3
Ετσι εγινε και με μενα πριν 3 μερες και ειχε ενεργοποιηθει η γραμμη.Απο τον ΟΤΕ μου ειπεν οτι οταν δεν αγοραζουμε τον εξοπλισμο απο αυτους δεν μας ειδοποιουν και γινεται αυτοματα η ενεργοποιηση.Για isp αν εχεις τηλεφωνια με tellas οπως εγω γινεται τηλεφωνικα σε μια ωρα.Για αλλους isp δεν ξερω αν εχουν on line αγορα και ενεργοποιηση.Για κοιτα στην otenet. Για απλες συνδρομες ειχε on line ενεργοποιηση.
Φιλικά Γιάννης
-
17-01-04, 22:55 #4
και γώ που πήρα τον εξοπλισμό από τον οτε τρέξανε αμέσως να με πάρουν τηλέφωνο μολις ενεργοποιήθηκε τι να σου πώ...με έχει κατασυγκινήσει η εξυπηρέτηση του οτέ
για isp πάντως έκανα τηλεφωνικά με acn και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο ήταν ήδη ανοιχτό το account
-
17-01-04, 23:27 #5
-
17-01-04, 23:34 #6
ακριβώς...με τελλάς εμένα ενεργοποιήθηκε σε 5 λεπτά που κλείσαμε το τηλέφωνο.... :P
-
18-01-04, 00:26 #7
Βασικά έτρεξα στο περίπτερο και πήρα μια Netcarta προσωρινά και από Δευτέρα βλέπουμε. Ωστόσο δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα! Δημιούργησα τη σύνδεση κανονικά, αλλά ενώ το είχα συνδεδεμένο μεσω USB, η σύνδεση που δημιουργήθηκε ήτανε μέσω Εthernet!Και δυστυχώς δεν δεχότανε αλλαγή από τα properties. Προσπάθησα να κάνω τις ρυθμίσεις του modem (jetspeed 500) αλλά και πάλι τίποτα!!
PLUS! Έκανα μια πρόχειρη σύνδεση splitter, και το τηλέφωνο που συνδέθηκε πάνω του, εξακολουθεί να κάνει παράσιτα όταν είναι το modem σε λειτουργία (με πράσινο το λαμπάκι!)
Έχω καταμπερδευτεί!Ψάχνω στα topics για καμια ρύθμιση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει αφού τα έχω κάνει όλα κανονικά όπως τα λέει το βιβλιαράκι οδηγιών!!
-
18-01-04, 10:10 #8
Το led με την υδρόγειο πρέπει να είναι πράσινο και να αναβοσβήνει αργά. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δεν πρόκειται να μπεις πουθενά γιατί δεν έχεις καν επαφή με το dslam της περιοχής σου.
-
19-01-04, 00:20 #9
newbikarie
λοιπον και εγω ειχα την ιδια απορια πριν τρεις μερες που με ενεργοποιησαν
αν το λαμπακι ειναι πρασινο εχεις ιντερνετ αν ειναι πορτοκαλι εχει κανει συχρονισμο με adsl
και αμα βλεπεις πως εχεις βαλει κωδικο και παλι τιποτα τοτε σημαινει πως η ενεργοποιηση ειναι στα πρωτα σταδια το οποιο σημαινει οτι την επομενη μερα πρεπει να εισαι ον και αν οχι επομενη την αλλη.
Παρόμοια Θέματα
-
Autopatcher ξανά ενεργοποιήθηκε...????
Από axinosgr στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 18-02-08, 23:43 -
Τελικά ενεργοποιήθηκε ο βρόγχος?
Από ZX1234R στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-07, 17:36 -
Ενεργοποιήθηκε η γραμμή αλλά..
Από akisp στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-06, 16:55 -
Ενεργοποιηθηκε?
Από fernandes στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-05, 23:53 -
Ενεργοποιήθηκε η DSL (?)
Από iparout στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-04, 01:52
Bookmarks