Σελ. 150 από 152 ΠρώτηΠρώτη ... 130140145148149150151152 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.236-2.250 από 2267
    Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποια ανθρωπιά ρε φίλε; Εδώ δεν σκέφτονται καν να τραβηχτούν όταν πρέπει.

Αλλά "έτσι μεγάλωσαν" θα πει κάποιος και μάλλον θα έχει και δίκιο.
    Εννοώ ανθρωπιά από τουλάχιστον τον κοινωνικό περίγυρο, εκτός και αν (το βρίσκω μάλλον απίθανο) όλα γίνονταν στο απόλυτο σκοτάδι και μυστικότητα, δεν μπορεί η γειτονιά / οι γείτονες να μην άκουγαν ή είχαν υποψίες. Αυτό για εμένα αγγίζει σχεδόν συνενοχή.
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 8anos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, απουσία δομών. Άκουγα χθες για το περιστατικό στη Χαλκίδα. Τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από την οικογένεια μέχρι να διερευνηθεί τι συμβαίνει, και καλώς. Ξέρεις πού φιλοξενούνται; Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, στο νοσοκομείο αν είναι δυνατόν. Πώς κινήθηκε όλο αυτό; Μετά από εισαγγελική παρέμβαση. Δεν υπάρχει προφανώς ούτε πλαίσιο, ούτε δομές, ούτε υπηρεσίες που μπορούν να παρέμβουν προληπτικά, να κάνουν μια προκαταρκτική εξέταση και να απομακρύνουν τα παιδιά δίνοντάς τα π.χ. σε ανάδοχες οικογένειες για όσο καιρό κρατά η διερεύνηση εάν είναι ασφαλή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είμαι σίγουρος εάν υπήρχαν οι δομές και το πλαίσιο, θα άνοιγαν περισσότερα στόματα, περισσότεροι θα σκέφτονταν πριν σηκώσουν το κουλό τους για να χτυπήσουν και περισσότερα παιδιά θα οδηγούνταν τελικά σε ασφαλές περιβάλλον.
    Το φαινόμενο να φιλοξενούνται παιδιά με εντολή εισαγγελέα σε δημόσια νοσοκομεία δεν είναι πρωτακουστο. Συμβαίνει ήδη εδώ και χρόνια, το είχα ακούσει για ένα νοσοκομείο της Αθήνας ότι συμβαίνει. Μάλιστα στις ειδήσεις έλεγαν τότε ότι τα παιδια σχημάτιζαν και συμμορίες και είχαν τσακωμούς μέσα στο νοσοκομείο με ξύλο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοώ ανθρωπιά από τουλάχιστον τον κοινωνικό περίγυρο, εκτός και αν (το βρίσκω μάλλον απίθανο) όλα γίνονταν στο απόλυτο σκοτάδι και μυστικότητα, δεν μπορεί η γειτονιά / οι γείτονες να μην άκουγαν ή είχαν υποψίες. Αυτό για εμένα αγγίζει σχεδόν συνενοχή.
    Είσαι σίγουρος;

Πάρε τους γείτονές σου, (παίρνω εγώ) τους δικούς μου. Εκ δεξιών έχω ζευγάρι με 2 παιδιά, και εκτός των τυπικών "μπουυυυυυυυυυ δε θέλω να φάω φακές", "Γιωργάκη τα μαθήματά σου", ότι εν ολίγοις μπορεί να συμβεί σε μια καθημερινότητα με ένα παιδί, δεν έχω σημάδια ότι μπορεί να συμβάινει κάτι ύποπτο. Γνωρίζοντας το ζευγάρι, αλλά και τους γονείς του άντρα (είμστε γείτονες δεκαετίες τώρα), είναι μια χαρά άνθρωποι, με τα καλά τους και τα κακά τους όπως όλοι μας.
    Να βάλω το χέρι μου στη φωτιά δεν θα το κάνω, αλλά δεν υπάρχουν σημάδια, ούτε καν. Ούτε μπορώ να συμπεράνω αν πχ μια γυναίκα φοράει φουλάρι, ή έχει καλυμμένα άκρα/χέρια χειμώνα-καλοκαίρι, ότι κακοποιείται.

Ταυτόχρονα, δεν αποκλείω περίπτώσεις που προφανώς - και δυστυχώς - υπάρχουν "που να μπλέκομαι τώρα", "δεν είναι δική μου δουλειά", "ε, κάτι θα έκανε το κωλόπαιδο", "τα προκάλεσε, δεν βλέπεις συμεπριφορά".

Αλλά σου ξαναλέω, μην βρίσκεις απίθανο να μην υπάρχουν ενδείξεις. Νομίζω (θέλω να ελπίζω!) το πιο πιθανό είναι, μου είναι αδιανόητο να ακούς (και βλέπεις), και να μη κάνεις κάτι γι'αυτό.
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Μου ήρθε το εξής εμαιλ:

ΠPOΓPAMMA ΠPOΛAMBANΩ AΠO TO YΠOYPΓEIO YΓEIAΣ ΓIA THN ΠPOΛHΨH KAPΔIAΓΓEIAKΩN ΠAΘHΣEΩN ME ΠOPOYΣ AΠO TO TAMEIO ANAKAMΨHΣ : EKΔOΘHKE ΠAPAΠEMΠTIKO ΓIA TON AMKA 2*******59 ME APIΘMO 2*********4 ΓIA EKTEΛEΣH ΔΩPEAN AIMATOΛOΓIKΩΝ EΞETAΣEΩN ΛIΠIΔAIMIKOY ΠPOΦIΛ EΩΣ 20/06/2025. ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO cardio.gov.gr

Από ο,τι κατάλαβα μου το έστειλαν επειδή έχω ΑΜΚΑ και ας ειμαι ανασφάλιστος στην Ελλάδα. Σε ένα μικροβιολογικό εδώ στην Πύλο μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εφόσον μου ηρθε το εμαιλ να το κάνω. Αλλά δεν ξέρω αν το είπαν για να πάρουν τα λεφτά και μετά να κηνυγάει εμένα ο ΕΦΚΑ.
    Τι λέτε, να τις κάνω;

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    κανε οτι θα εκανες χωρις την χρυση αυτη ευκαιρια !
    Spoiler:
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου ήρθε το εξής εμαιλ:

ΠPOΓPAMMA ΠPOΛAMBANΩ AΠO TO YΠOYPΓEIO YΓEIAΣ ΓIA THN ΠPOΛHΨH KAPΔIAΓΓEIAKΩN ΠAΘHΣEΩN ME ΠOPOYΣ AΠO TO TAMEIO ANAKAMΨHΣ : EKΔOΘHKE ΠAPAΠEMΠTIKO ΓIA TON AMKA 2*******59 ME APIΘMO 2*********4 ΓIA EKTEΛEΣH ΔΩPEAN AIMATOΛOΓIKΩΝ EΞETAΣEΩN ΛIΠIΔAIMIKOY ΠPOΦIΛ EΩΣ 20/06/2025. ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO cardio.gov.gr

Από ο,τι κατάλαβα μου το έστειλαν επειδή έχω ΑΜΚΑ και ας ειμαι ανασφάλιστος στην Ελλάδα. Σε ένα μικροβιολογικό εδώ στην Πύλο μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εφόσον μου ηρθε το εμαιλ να το κάνω. Αλλά δεν ξέρω αν το είπαν για να πάρουν τα λεφτά και μετά να κηνυγάει εμένα ο ΕΦΚΑ.
    Τι λέτε, να τις κάνω;
    Είναι πληρωμένες από Ταμείο Ανάκαμψης. Εισπράττουν ανά ΑΜΚΑ και το μήνυμα πάει στους δικαιούχους. Δικαιούχος είσαι αν έχεις ΑΜΚΑ, ενεργή άυλη συνταγογράφηση και 30-70. Δεν είναι απαίτηση να είσαι ενεργά ασφαλισμένος. Άλλωστε δεν έχουν κίνητρο να κόβουν δικαιούχους και να μειώνουν την απορρόφηση. Αν δεν έχεις πρόσφατες εξετάσεις, κάνε τις.
    ¯\_(ツ)_/¯

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου ήρθε το εξής εμαιλ:

Τι λέτε, να τις κάνω;
    Φοβερη χρηση κονδυλιων για ...ανακαμψη.

Τεσπα, στειλτους οτι θελεις υπογεγραμμενη βεβαιωση οτι η εξεταση παρεχεται δωρεαν και ουδεμια οφειλη θα προκυψει εις βαρος σου, να δεις ετσι for the lulz τι θα κανουν.

Αν κωλυονται να στη δωσουν - και σ'ενδιαφερει το κοστος - μην ασχοληθεις. Το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα ασχοληθουν να σου στειλουν τη βεβαιωση γιατι βαριουνται ή ειναι ευθυνοφοβοι οχι επειδη υπαρχει actual cost.

- - - Updated - - -

Meanwhile: https://thepressproject.gr/varia-itt...ni-i-m-pagoni/

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η ΔΗΠΑΚ, η παράταξη του ΚΚΕ, βγήκε πρώτη στην κάλπη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά. Ψήφισαν περισσότεροι από 4.500 γιατροί αναδεικνύοντας με 1.550 ψήφους πρώτη τη ΔΗΠΑΚ και δεύτερη τη ΔΗΚΝΙ, που στηρίζεται από τη ΝΔ, με 1.250 ψήφους.

Τελος η Παγωνη

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MNP-10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τεσπα, στειλτους οτι θελεις υπογεγραμμενη βεβαιωση οτι η εξεταση παρεχεται δωρεαν και ουδεμια οφειλη θα προκυψει εις βαρος σου,
    Οταν και αν εκδοθει το παραπεμπτικο γραφει επανω αν ειναι δωρεαν η οχι.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    my health εφαρμογή με κωδικούς taxisnet και γράφει το παραπεμπτικό αν είναι δωρεάν
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Νοσοκομείο Μεταξά: Σβήνουν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για ατασθαλίες του πρώην διοικητή με «σφραγίδα» κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μιλάμε για τον ίδιο καραγκιόζη που κατάφερε το Μεταξά να μείναι χωρίς φάρμακα για χ/θ.
    Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Μήπως να σας στείλουμε τον Διοικητή του Αγίου Ανδρέα εδώ στην Πάτρα να συνεφέρει λίγο το έρμο το νοσοκομείο? Γιατί επιτέλους το δικό μας που είναι γενικό κρατικό το συνεφέραμε απο την άθλια κατάσταση που λειτουργούσε και είναι σχεδόν νορμάλ οι εφημερίες

- - - Updated - - -

Και αυτό που παρατηρώ είναι το Πανεπιστημιακό του Ρίου είναι σε πολύ χειρότερα χάλια απο το Γενικό. Μάλλον το θέμα δεν είναι τόσο η χρηματοδότηση όσο ο διοικητής εν τέλει.

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως να σας στείλουμε τον Διοικητή του Αγίου Ανδρέα εδώ στην Πάτρα να συνεφέρει λίγο το έρμο το νοσοκομείο? Γιατί επιτέλους το δικό μας που είναι γενικό κρατικό το συνεφέραμε απο την άθλια κατάσταση που λειτουργούσε και είναι σχεδόν νορμάλ οι εφημερίες
    Λες αυτον που ηταν με τον αδωνι πριν 3 μηνες και φωναξε τις καμερες σαββατο που ΔΕΝ εφημερευει και ηταν ΑΔΕΙΑ τα τεπ ? Κοιταξτε ελεγε στις καμερες ουτε ενα ραντζο...

Λες για το ιδιο νοσοκομειο που περιμενα στην αναμονη 8 ωρες με πνευμονικη εμβολη.....

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από galotzas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λες αυτον που ηταν με τον αδωνι πριν 3 μηνες και φωναξε τις καμερες σαββατο που ΔΕΝ εφημερευει και ηταν ΑΔΕΙΑ τα τεπ ? Κοιταξτε ελεγε στις καμερες ουτε ενα ραντζο...

Λες για το ιδιο νοσοκομειο που περιμενα στην αναμονη 8 ωρες με πνευμονικη εμβολη.....
    8 ωρες λίγο δύσκολο εκτός αν εννοείς το Ρίο. Εκεί θα σου πω ναι. Σε φάσεις που χρειαζόμουν τα επείγοντα έκανα μάξιμουμ 3 ώρες. Αλλά μιας και το είπες έχεις κανά βιντεάκι? Επίσης αν όντως έκανε την βλακεία που λες.....θεούλης....

Το επεισόδιο το δικό σου είναι πρόσφατο?

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    Το δικο μου ειναι την εποχη του κοβιντ και ηταν 8 ωρες. Οι 3 ωρες στα επειγοντα ειναι καλα και μακαρι να ηταν παντα 3...

Εδω το βιντεο του αδωνι. Ειναι το τελευταιο στο λινκ.

https://www.newsbreak.gr/politiki/82...a-toy-fonazan/

18 ιανουαριου σαββατο

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Καλά για κόβιντ δεν το συζητώ τυχερός είσαι που επιβίωσες.

Α είναι και λαμόγιο, ήρθε σε μέρα μη εφημερίας να δείξει οτι όλα είναι καλά.

- - - Updated - - -

Και αντί να ντρέπεται που του λένε οτι το νοσοκομείο επιβιώνει λόγω των δωρεών συνεχίζει το δούλεμα.......Αλί στους υγειονομικούς και τους ασθενείς θα πω

Σελ. 150 από 152 ΠρώτηΠρώτη ... 130140145148149150151152 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ενα σενάριο για τη χώρα μας
    Από nik77 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-10, 05:16
  2. Ένα καλό ρούτερ για χάλια γραμμές
    Από vaggos_fromhell στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-09, 13:52
  3. Δυο ρουτερ ενα σαν sip και το αλλο σαν modem router γινεται??
    Από georgekap στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-09, 11:31
  4. Μήπως έχουμε αυτά τα χάλια σαν Ελλάδα γιατί μας αξίζει;;;
    Από Smpl στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-06, 14:56

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •