Μαλλον ο υπουργος μας βλεπει την σειρα Transplant (η οποια ειναι φοβερη την προτεινω) που τα επειγοντα εκει εχουν "κεντρο τραυματος" αλλα μιλαμε φυσικα για αλλες υποδομες....
Εμφάνιση 2.206-2.220 από 2267
-
24-01-25, 10:45 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2206
- Περιοχή
- ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 2
- Τύπος
- VDSL2
- ISP
- Vodafone
-
24-01-25, 15:27 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2207
Στα της νέας εφαρμογής συνταγογράφησης, τώρα που κάπως στρωσανε τα προβλήματα που δεν είχε, απλά δουλεύουμε στη μισή ταχύτητα (λόγω σχεδιασμού, λόγω ui) με πριν.
Συνάδελφος, σήμερα, μου είπε ότι η εφαρμογή πάει να ανοίξει web camera, αν τη βρίσκει συνδεδεμένη.
Θα δω κάποια στιγμή από το λαπτοπ, να αρχίσουμε να γελάμε.Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
24-01-25, 21:06 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2208
Ολόκληρη η φάση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης απο την μαλακία του ΣΚ είναι σκατένια. Ακόμη και μέσω api η εκτέλεση ήταν πιο αργή και απο τον θάνατο, τις τελευταίες ημέρες πάει καλύτερα βέβαια. Τώρα οτι θέλει δικαιώματα στα πάντα, νομιζω οτι ειναι λιγάκι τραβηγμένο, προσωπικά δεν ειδα κάτι και εχω την εντύπωση οτι ο firefox θα ειδοποιούσε σε διαφορετική περίπτωση.
Ακάκιε, το ρουτεράκι να 'ναι Cisco!
-
24-01-25, 21:27 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2209
Τι σκ*τα καναν... έχω υποτίθεται μια 4μηνιαια συνταγή για φάρμακα επιληψίας και πρέπει να εκτελεσω τη 4η συνταγή και έχει εξαφανιστεί η συνταγή από το σύστημα. Στο app φαίνονται εκτελεσμένες οι 1η 2η και 3η. Αλλα η 4η δεν εμφανίζεται.
Έλεος
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
24-01-25, 21:31 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2210
Απο τα χειρότερα migrations που εχουν γίνει ποτέ. Πραγματικά, οι τύποι που ανέλαβαν το έργο ειναι για απέλαση.
Ακάκιε, το ρουτεράκι να 'ναι Cisco!
-
24-01-25, 22:08 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2211Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
24-01-25, 22:44 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2212
-
24-01-25, 22:53 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2213
-
24-01-25, 23:25 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2214
- Περιοχή
- ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 2
- Τύπος
- VDSL2
- ISP
- Vodafone
-
30-01-25, 14:55 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2215
Δεν ήθελα να το διαβάσω το πόρισμα, τελικά δυστυχώς το έκανα.
https://www.news247.gr/ellada/kakopo...-iatrodikasti/
Αρρώστησα μέσα μου, το λέω απόλυτα συνειδητά, στην Αλικαρνασσό με ξεκλείδωτες πόρτες στα κελιά.Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
30-01-25, 15:37 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2216
-
30-01-25, 15:52 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2217
Αν τους αξίζει ή όχι είναι άλλη κουβέντα, αλλά η φυλακή δε θα είναι μια ιδιαίτερη ευχάριστη εμπειρία για αυτούς, να το πω έτσι...
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
30-01-25, 15:58 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2218
Μετά από ένα σημείο δεν έχει καμία σημασία τι θα τους συμβεί. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει ούτε σωφρονισμός ούτε αποτροπή για τους επόμενους. Αυτός που ζει με τον εαυτό του όταν έχει κακοποιήσει τόσο βάναυσα ένα τρίχρονο παιδί είναι χαμένη υπόθεση. Μου έχει γυρίσει το στομάχι.
¯\_(ツ)_/¯
-
30-01-25, 16:22 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2219Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
30-01-25, 16:26 Απάντηση: ΥΓΕΙΑ: Ένα καλό case study για τα χάλια μας σαν χώρα και κοινωνία; #2220
Ειλικρινά, ειλικρινέστατα έχω αρρωστήσει με αυτή την υπόθεση. Δεν το χωράει ο νους μου ρε γμτ.
Τυχαία το άκουσα (γενικά εδώ και πολλά χρόνια αποφεύγω τις ειδήσεις, ότι μαθαίνω είναι από εδώ ή αν πετύχω ειδήσεις στο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο). Μακάρι να μην το άκουγα ρε πστ μου.Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
Παρόμοια Θέματα
-
Ενα σενάριο για τη χώρα μας
Από nik77 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-10, 05:16 -
Ένα καλό ρούτερ για χάλια γραμμές
Από vaggos_fromhell στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-09, 13:52 -
Δυο ρουτερ ενα σαν sip και το αλλο σαν modem router γινεται??
Από georgekap στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-09, 11:31 -
Μήπως έχουμε αυτά τα χάλια σαν Ελλάδα γιατί μας αξίζει;;;
Από Smpl στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 1336Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-06, 14:56
Bookmarks