Εχω Vivo απο τον Σεμπτεβρη και ηταν ολα μια χαρα, με το που επεσαν οι τιμες στο Mbit το χτυπησα και μετα απο 15 μερες με τρελανε στις αποσυνδεσεις και αυτο το βιολι συνεχιζεται μεχρι σημερα. Δανειστηκα ενα μοντεμ και αυτο κανει κατι διαφορετικο απο το με αποσυνδεει. καθε λιγο και λιγακι οταν κατεβαζω αρκετα μηδενιζει η συνδεση για 1 δευτερολεπτο και ξανασηκωνεται.
για να καταλαβετε σας παραθετω το εξης.
και αυτο ειναι σχετικα ηρεμο!!!!το κανει ακομη πιο πολυ!!
δεν ξερω τι να κανω και τι φταιει.μπορει να το δημιουργει το splitter? (παρατηρησα οτι μερικες φορες που μιλαγα στο τηλεφωνο επεφτε η συνδεση)
αν εχετε να μου προτεινεται κατι ευχαριστως θα ακουσω τη συμβουλη!
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
29-04-06, 04:46 Τι φταιει; Μηπως ξερει κανεις;;;; #1
-
29-04-06, 06:20 #2
Μάλλον φταίει το ότι πας να κατεβάσεις από p2p και το usb modem σου τα παίζει από τις πολλές συνδέσεις.Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μέχρι που πήρα έναν router.Το router αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλες τις συνδέσεις και το pc πετάει....
-
29-04-06, 14:51 #3
Κανα τηλέφωνο Βιβοντι πήρες?
-
29-04-06, 14:53 #4
εστειλα mail στη vivo αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομη.
πειρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα η γραμμη και οτι παιζει να ειναι τα multiple connections αμα χρησιμοποιω p2p.
μαλλον παω για router...
ευχαριστω για τις απαντησεις.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Astale : 29-04-06 στις 15:17.
-
02-05-06, 15:25 #5
Ενας φιλος μου ειχε συνδεσει το modem του απο το κυβο μεσω usb και του κατεβαζε με 25kb. Το παραδοξο ηταν οτι αν εβαζε κι αλλο αρχει να κατεβαζει τοτε κατεβαινε και αυτο με 25kb χωρις να πεσει η ταχυτητα του αλλου. Πηρε τηλ στη βιβο αλλα του ειπαν πως ολα ηταν οκ. Με το που συνδεσε το modem μεσω ethernet του λυθηκε το προβλημα.
-
10-05-06, 02:12 #6
πηγα και πηρα σημερα το zyxel 660Η και τελικα το προβλημα ειναι αρκετα μικροτερο αλλα υπαρχει ετσι οπως σερφαρω ξαφνικα κανουν ολα time-out... και μετα απο κανα 15 sec επανερχονται κοντευω να σκασω...
-
10-05-06, 02:38 #7πηγα και πηρα σημερα το zyxel 660Η και τελικα το προβλημα ειναι αρκετα μικροτερο αλλα υπαρχει ετσι οπως σερφαρω ξαφνικα κανουν ολα time-out... και μετα απο κανα 15 sec επανερχονται κοντευω να σκασω...
-
10-05-06, 03:04 #8
Panayotis_Ath ειδα και εσυ τι προβλημα εχεις μονο που εχω και ενα αλλο και τη στιγμη που ειμαι στο νετ ο ρουτερ δεν με αφηνει να μπω στο setup του οποτε οταν λυσω το προβλημα θα δω τα dB ποσα ειναι. Thanks!!!
τελικα τα καταφερα να μπω στο μενου και να τα στατιστικα μου.
noise margin upstream: 6 db
output power downstream: 16 db
attenuation upstream: 46 db
noise margin downstream: 31 db
output power upstream: -28 db
attenuation downstream: 25 db
και απο οτι βλεπω ειναι καλες τιμες...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Astale : 10-05-06 στις 03:17.
Παρόμοια Θέματα
-
vivodi microcom ad 2622 τα 'φτυσε μετα απο επανεγκατασταση , μηπως κανεις ξερει
Από petersole στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-06, 17:34 -
Μήπως ξέρει κανείς τι έπαθε το site του awmn.gr;
Από pakis_ch στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-04, 14:37 -
Μηπως ξερει κανεις τι DSLAM εχει στο Mαρκοπουλο?
Από CRAzYMiLK στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-04, 14:28 -
Μηπως καποιος ξερει???
Από Antonis Papadopoulos στο φόρουμ Broadband SoftwareΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-04, 10:01
Bookmarks