Καλημέρα και καλό μήνα!
Έχω το μοντεμάκι της SAGEM που δίνει ο ΟΤΕ μαζί με το onDSL kit. Έχει 2 πράσινα λαμπάκια, power και adsl. Το power είναι πάντα αναμμένο. Η ερώτηση μου είναι: πώς θα καταλάβω πως ο ΟΤΕ ενεργοποίησε τη σύνδεσή μου? Θα ανάψει και το άλλο λεντάκι μόνο του μόλις πάρει γραμμή, ή θα πρέπει να συνδεθώ πρώτα για να ανάψει?
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
01-05-06, 14:02 Πώς θα καταλάβω ότι το ADSL μου ενεργοποιήθηκε? #1
-
01-05-06, 14:47 #2
Θα ανάψει μονο του εφόσον το έχεις συνδέσει σωστά
-
01-05-06, 16:03 #3
Θα αναψει μονο του, αλλα πρεπει να περιμενεις αφου γινει πρασινο,
να σταθεροποιηθει για πολλες ωρες (ή και μερες) και αφου επιβεβαιωσεις με το 134
οτι ενεργοποιηθηκες πληρως, τοτε να κανεις τη συνδεση σου με την ΟΤΕνετ!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
01-05-06, 16:11 #4
Ετσι ακριβως. Θα περιμενεις το λαμπακι του adsl να μεινει σταθερα αναμμενο αφου πρωτα αναβοσβησει καμποσο.
Θυμαμαι τοτε που περιμενα και γω να ενεργοποιηθει το ondsl kit.Περιμενα να μεινει ανοιχτο αλλα εσβηνε τελειως και εριχνα κατι #$%@@#$%#@
-
01-05-06, 23:05 #5
Ευχαριστώ!! Έχει σημασία για την ενεργοποίηση αν έχω συνδεδεμένο το μόντεμ συνέχεια? Για την ώρα και μια και δεν δουλεύει, δεν το έχω, καθώς χρησημοποιώ το άλλο μόντεμ για την pstn σύνδεση...
-
01-05-06, 23:10 #6
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Δεν είναι απαραίτητο να το έχεις συνέχεια συνδεδεμένο απλά έλεγχε κατά διαστήματα την κατάσταση(αν έχεις ενεργοποιηθεί.)
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
03-05-06, 12:30 #7
Αν πέρνω τηλέφωνο στο 134 και τους απασχολω με ερωτήσεις του τύπου: 'πότε θα πραγματοποιηθεί η σύνδεση adsl;' και άλλα τέτοια θα πετύχω τίποτα?
ωραίο tip αυτό με το modem. Εγώ ούτε καν το έχω εγκαταστήσει.
-
03-05-06, 12:54 #8
Ρώτησε τους σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση. Αν σου πουν ότι ειναι στα τοπικά γραφεία του ΟΤΕ για να το αναλαβουν οι τεχνικοί δεν υπάρχει λόγος να παιρνεις το 134. Ζητάς το τηλέφωνο για τους τεχνικούς και κυνηγάς αυτους...όπως έκανα κι εγώ.
-
03-05-06, 13:03 #9
Αρχικό μήνυμα από axeman
-
03-05-06, 15:40 #10
Αρχικό μήνυμα από PiFd
γιατι τοτε προκοψες απο τεχνικους!!!
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
04-05-06, 02:41 #11
Του Χαλανδρίου το κέντρο πώς είναι???
-
04-05-06, 10:38 #12
Αρχικό μήνυμα από manoulamou
Εσεις εκει στην Vovopoli έχετε και τις Αττικες Τηλεπικοινωνίες που έχουν γεμισει οπτικες όλους τους γύρω δρόμους για να δουλέψουν τα πιλοτικά έργα του Δήμου, έχεις δοκιμάσει να μπεις σε κάποιο απ' αυτά ?
-
04-05-06, 10:53 #13
Αρχικό μήνυμα από axeman
Θα σε λυπησω αλλα
δυο πραγματα διαθετει πραγματικα καλα ο δημος μας αυτη την εποχη:
Τοπικη δημοτικη δωρεαν συγκοινωνια και -απο την τσεπη μας- αψογες δημοσιες σχεσεις του νυνβωβοδημαρχου.
Για τα υπολοιπα???:μεσω pms και ουδεν σχολιον
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Παρόμοια Θέματα
-
Πώς να βεβαιωθώ ότι κάποιος δεν "κλέβει" την ασύρματη σύνδεσή μου?
Από mdsars στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-06, 11:56 -
Τι σημαίνει και πως μπορώ να διακριβώσω ότι η γραμμή ADSL είναι "στο όνομα μου" ?
Από gvp στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-06, 15:35 -
Αναβάθμιση γραμμής πως θα το καταλάβω ??
Από slow στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-05, 00:05 -
Εκανα αιτηση αλλα πως ξερω οτι ενεργοποιηθηκε η γραμμη?
Από petrakis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-05, 08:06 -
Πώς θα καταλάβω πότε έγινε η ενεργοποίηση;
Από Alekos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-04, 15:04
Bookmarks