Η μητρικη εχει πουθενα σημαδια απο αλλοιωση χρωματος ή μαυρισμενα σημεια?
Σκασμενες κολησεις, σκασμενοι πυκνωτες, καμενα fet (εχουν κανει "μπιλακια") και καμενες αντιστασεις ειναι στο παιχνιδι μαζι με καμενο τυπωμενο ειδικα εκει που κανει επαφη με εξαρτηματα.
Εμφάνιση 16-30 από 62
-
08-05-06, 19:53 #16
-
08-05-06, 20:13 #17
φιλε Patentman δεν ξερω ακομα. πρωτο πραγμα να στησω το καινουριο μηχανημα και μετα με πολυ προσοχη θα κοιταξω αν η μητρικη εχει σημαδια σαν αυτα που αναφερες. εχουμε μελλον ακομα φοβαμαι.
To μυστικό του νεκρού Shuttle. Που θα πάει θα βρω την αιτία.
-
08-05-06, 20:23 #18
ωραιο το RIP
-
09-05-06, 09:09 #19
Εγω παντος θα βγαζα , μπριζες ,μπαταριες , και ολη τη μοβο και θα την ξαναστηνα πριν αγορασω οτιδηποτε-πατα και ενα βοοτ χωρις επεξεργαστη και μετα ξαναβαλτον...Δεν μοιαζει νεκρη απ αυτα που λες..
παραξενο χαλασμα ( και ενω ολα αναβουν ) κατι αλλο-ανεπαρκεια- στην τροφοδοσια μαλλον αλλα που? γιατι ...?..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flevio : 09-05-06 στις 09:16.
-
09-05-06, 20:16 #20
flevio οσα ειπες τα εκανα. θελει μια προσεκτικοτερη ματια σιγουρα. δνε μπορω να πιστεψω πως η mobo πεθανε ετσι απο το τιποτα.
Σημερα αγορασα την καινουρια mobo και αυριο θα εχω την χαρα να στησω το καινουριο μηχανημα. ΜΜΜΜμμμμ φρεσκια σιλικονη.
-
10-05-06, 01:34 #21
Καλη επιτυχια Μανο. Αντε να φυγει εκεινο το RIP
ωραιο το αβαταρ σου, ulysses 31 ετσι? τρομερο καρτουνΤελευταία επεξεργασία από το μέλος gallahant : 10-05-06 στις 01:56.
-
10-05-06, 11:08 #22
ulysses 31 φιλε μου ναι! απλα... θεικο
σημερα σεταρω... θεε μου δωσε δυναμη....
-
10-05-06, 14:34 #23
- Περιοχή
- περιστερι... ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου
- Downloads
- 31
- Uploads
- 1
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- Εως 54 Mbps (wireless)
- ISP
- Οτι εχουν οι α
- Router
- Wifly-City
- SNR / Attn
- 100(dB) / 1(dB)
- Path Level
- Interleaved
Μην την πεταξεις την μητρικη βγαλε την μπαταρια και αστην στην ακρη.
Σε καμια βδομαδα δοκιμασε την παλι.
Ειχα μια μητρικη (εχω ακομα) η οποια τα ειχε κακαρωσει πριν απο ενα χρονο και την ειχα κρατησει
σαν διακοσμητικο (εφαγε κατι πεταματα απο εδω και απο εκει) προχτες μου εφεραν εναν
υπολογιστη να κοιταξω, και λεω, δεν πεταω τον επεξεργαστη πανω να δω τι γινεται,και δουλεψε μια
χαρα σε πληροφορω.
-
10-05-06, 23:00 #24
-
10-05-06, 23:22 #25
Με γεια, πολυ καλη μητρικη.
Α! και απο κουτι και ψυκτρα καλα πας!
-
11-05-06, 07:34 #26
Manos την 7700 ψυκτρα εχεις πανω? Μπενει ενταξει στην μητρικη?? Το εξτρα ρευμα στη γωνια πισω απο τις υποδοχες ps/2 νομιζω θα δυσκολευτεις να το βαλεις με τετοια ψυκτρα πανω τωρα
-
11-05-06, 21:00 #27
Δεν ειχα προβλημα. Η Asus τα εχει σκεφτει ολα ακομα και διπλα σε μια ψυκτρα της mobo αντι να υπαρχει μεταλλικο πιρακι για να την κρατα στην θεση της εχουν βαλει ενα πλαστικο το οποιο εχει και ελατηριο ωστε οταν βαλεις την βαση της Ζαλμαν παταει απο πανω και σπρωχνει το πιρακι κατω ωστε να μην ειναι στην μεση και να επιτρεπει την τοποθετηση της ψυκτρας.
Τα εβαλα ολα και μολις εγκατεστησα Windows XP. Ολα καλα εκτος απο τις θερμοκρασιες που μου δειχνει η cpu. Aν και εβγαλα την ψυκτρα ξαναεβαλα παστα με τον σωστο τροπο παντα και ελενξα αν ολα ειναι στην θεση τους μου δεινει την ιδια θερμοκρασια. Τεσπα θα το κοιταξω λιγο πιο μετα. Προς το παρον πρεπει να εγκαταστησω drivers και software.
Και μερικες φωτο.
-
11-05-06, 21:07 #28
Δεν μου απαντησες φιλε Μανο, ειναι η 7700 η ψυκτρα? Εχουμε την ιδια μητρικη και θελω να σε ρωτησω αν μπενει χωρις προβληματα. Για την ψυκτρουλα των μοσφετ λες ε? Ναι το παρατηρησα και γω οτι πιεζεται κατω, εγχ εχω την μαμα ψυκτρα πανω και δεν μ αρεσει. Τι θερμοκρασιες σου δειχνει εσενα? Εμενα ειναι καπως ψηλες αν και πιστευω ο Πατεντμαν την εβαλε καλα την ψυκτρα
Μπας και ειναι κανα προβλημα της μητρικης και δειχνει λαθος θερμοκρασιες? ΠΑντως αν αγγιξω την ψυκτρα της northbridge(αυτην κατω απ την cpu) ειναι οντως αρκετα ζεστη.
Α και οσο βλεπω ολα αυτα τα λεντακια σκεφτομαι το τζαμπα ρευμα που καις
-
11-05-06, 21:10 #29
Καλορίζικο!
Και καλοδούλευτο...
-
11-05-06, 21:16 #30
@ gallahant
ναι φιλε μου ειναι η 7700-CU. Εχω ξανακουσει για μητρικες που δειχνουν λαθος θερμοκρασιες. Παντως οταν πιανω την ψυκτρα ειναι δροσερη.
Η northbridge ειναι ζεστη και στην δικη μου περιπτωση. Προφανως και μιας και δεν εχει ανεμιστηρακι πρεπει να ειναι φυσιολογικο.
@ teo_L20
να σαι καλα.
Παρόμοια Θέματα
-
Παλιός υπολογιστής
Από portokalou στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-06, 00:14 -
Πεισματαρης υπολογιστης!!!!
Από gallahant στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-06, 16:00
Bookmarks