Καλησπερα.
Εχω παρει ενα καινουργιο τυπου ντουλαπας και προσπαθω να βγαλω παγακια.....Ηitachi R-S700GRU8
Γεμισα το δοχειο του με νερο που το εχει μεσα...πατησα το κουμπι να φτιαξει παγο..ειναι πανω απο 3-4 ωρες και μου δινει 4-5 παγακια καθε 1-ωρα περιπου....
ετσι δουλευουν αυτα ?? δεν μπορει να γεμισει ουτε ενα ποτηρι παγακια με τη μια ?
η κανω κατι λαθος ?
ναστε καλα
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
17-04-10, 17:59 Πως φτιαχνουν παγακια τα ψυγεια τυπου ντουλάπας ? #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zodiak : 18-04-10 στις 01:08.
-
17-04-10, 19:24 Απάντηση: Πως φτιαχνουν παγακια τα ψυγεια τυπου ντουλάπας ? #2
Σίιιγουρα κάνεις κάτι λάθος διάβασε προσεκτικά το ενχειρίδιο...
-
17-04-10, 19:49 Απάντηση: Πως φτιαχνουν παγακια τα ψυγεια τυπου ντουλάπας ? #3
Σίγουρα το κάνεις καλά;
Εγω που έχω ψυγείο - ντουλάπα χρειάστηκα παροχή νερού. Απο πίσω, το ψυγείο έχει ένα σωληνάκι που συνδέεται στην κοντινότερη βρύση (εγώ τράβηξα γραμμή). Η κατάψυξη μέσα έχει το δοχείο του πάγου κι μιά μικρότερη θήκη που φτιάχνει τα παγάκια.
Το ψυγείο τραβάει νερό, γεμίζει την παγοθήκη, τα παγώνει και μετά τα αδειάζει στο δοχείο. Αμέσως μετά, ξαναγεμίζει. Υπάρχει ένα λεβιέ. Αν το έχεις κάτω, το ψυγείο κάνει παγάκια μεχρι να γεμίσει το δοχείο και σταματάει μόνο του. Αν το αφήσεις πάνω, κλείνει. Η παγοθήκη έχει μεν έτοιμα παγάκια, αλλά δεν τα αδειάζει.
Απλά πράματα...
-
17-04-10, 23:27 Απάντηση: Πως φτιαχνουν παγακια τα ψυγεια τυπου ντουλάπας ? #4
-
18-04-10, 01:07 Απάντηση: Πως φτιαχνουν παγακια τα ψυγεια τυπου ντουλάπας ? #5
[QUOTE=3lbereth;3436568]Σίγουρα το κάνεις καλά;
Εγω που έχω ψυγείο - ντουλάπα χρειάστηκα παροχή νερού. Απο πίσω, το ψυγείο έχει ένα σωληνάκι που συνδέεται στην κοντινότερη βρύση (εγώ τράβηξα γραμμή). Η κατάψυξη μέσα έχει το δοχείο του πάγου κι μιά μικρότερη θήκη που φτιάχνει τα παγάκια.
Το ψυγείο τραβάει νερό, γεμίζει την παγοθήκη, τα παγώνει και μετά τα αδειάζει στο δοχείο. Αμέσως μετά, ξαναγεμίζει. Υπάρχει ένα λεβιέ. Αν το έχεις κάτω, το ψυγείο κάνει παγάκια μεχρι να γεμίσει το δοχείο και σταματάει μόνο του. Αν το αφήσεις πάνω, κλείνει. Η παγοθήκη έχει μεν έτοιμα παγάκια, αλλά δεν τα αδειάζει.
Απλά πράματα...[/QUOT
Εχω ενα..Ηitachi R-S700GRU8 ...δεν μπορω να βρω και το manual ..κοιταξα και στο internet δεν μπορεσα να το βρω...αν μπορει κανεις να το βρει...τι να πώ....
εχει δικο του δοχειο νερού 4 λιτρα.δεν περνει απο βρυση.απο εκει πινουμε και νερο κρυο.αυτο γεμισα στις 12.00 χτες το μεσημερι..πατησα το κουμπι που γραφει οτι ετοιμαζει παγο..(οχι αυτο που τον βγαζει) και ειδα οτι μετα απο 3 ωρες περιπου αρχισε να βγαζει 5-6 παγακια ανα ωρα.
οταν το αφησα παριπου 5-6 ωρες γεμησε δυο κουπες καφε με παγακια 10-12 κομματια.μετα ..παλι τιποτε..θελει χρονο παλι να βγαλει.
εχει πανω στον καταψυκτη ενα κουτι σαν συρταρι..δεν εκανα τιποτε εκει..γραφει οτι φτιαχνει παγο απεξω.
μεσα αυτο διχνει να εχει κατι σαν μοτερ με φτερωτες κε κατι σαν βατραχοπεδιλο που παει πανω κατω..το επεξα και αυτο τιποτε...
πισω απο την πορτα του καταψυκτη εχει κατι σαν καλαθι που μεσα εχει ενα μαχαιρι-κοφτη ..εκει μαλον πεφτουν για τριψημο παγου...αυτα ειναι ολα.
τι γινετε βρε παιδες ?
ναστε καλα ολοι ευχαριστω.
-
18-04-10, 01:18 Απάντηση: Πως φτιαχνουν παγακια τα ψυγεια τυπου ντουλάπας ? #6
Εχω την εντυπωση πως πρεπει να το εχεις να φτιαχνει παγο συνεχεια....ασ το 2-3 μερες να φτιαξει οσο μπορεσει και μετα το χρησιμοποιεις ...ακομη και οι παγομηχανες θελουν να τις αφησεις να 1-2 μερες να ξεκινησουν παραγωγη για να μη μενεις χωρις παγο...
-
18-04-10, 07:23 Απάντηση: Πως φτιαχνουν παγακια τα ψυγεια τυπου ντουλάπας ? #7
-
20-04-10, 13:29 Απάντηση: Πως φτιαχνουν παγακια τα ψυγεια τυπου ντουλάπας ? #8
κάνε υπομονή λίγες μέρες
αλλιώς αγόρασε παγάκια έτοιμα από supermarket και ρίξτα μέσα
Παρόμοια Θέματα
-
Υπάρχουν ψυγεία χωρίς καθόλου εξωτερικά ανοίγματα;
Από desperate1 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-10, 23:10 -
Πώς φτιάχνουν έναν απλό κατάλογο;
Από paylos στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-09, 21:28 -
Αρχεια τυπου Flashplayer σε midi.Πως?
Από nkoumo στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-09, 15:50 -
Δεν έχω ξαναρυθμίσει προγράμματα τύπου thunderbird.Πώς το κάνω?
Από xaxa1982 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-06, 20:57 -
Να πως φτιαχνουν τα pings!!!
Από capvag στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-06, 14:36
Bookmarks