Εμφάνιση 1-8 από 8
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Καλησπερα.
    Εχω παρει ενα καινουργιο τυπου ντουλαπας και προσπαθω να βγαλω παγακια.....Ηitachi R-S700GRU8
    Γεμισα το δοχειο του με νερο που το εχει μεσα...πατησα το κουμπι να φτιαξει παγο..ειναι πανω απο 3-4 ωρες και μου δινει 4-5 παγακια καθε 1-ωρα περιπου....
    ετσι δουλευουν αυτα ?? δεν μπορει να γεμισει ουτε ενα ποτηρι παγακια με τη μια ?

η κανω κατι λαθος ?

ναστε καλα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zodiak : 18-04-10 στις 01:08.

Περιοχή
    Κέρκυρα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΕΡΚΥΡΑ
    Router
    Alcatel-Lucent CellpPipe
    SNR / Attn
    11(dB) / 45(dB)
    Σίιιγουρα κάνεις κάτι λάθος διάβασε προσεκτικά το ενχειρίδιο...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σίγουρα το κάνεις καλά;
    Εγω που έχω ψυγείο - ντουλάπα χρειάστηκα παροχή νερού. Απο πίσω, το ψυγείο έχει ένα σωληνάκι που συνδέεται στην κοντινότερη βρύση (εγώ τράβηξα γραμμή). Η κατάψυξη μέσα έχει το δοχείο του πάγου κι μιά μικρότερη θήκη που φτιάχνει τα παγάκια.
    Το ψυγείο τραβάει νερό, γεμίζει την παγοθήκη, τα παγώνει και μετά τα αδειάζει στο δοχείο. Αμέσως μετά, ξαναγεμίζει. Υπάρχει ένα λεβιέ. Αν το έχεις κάτω, το ψυγείο κάνει παγάκια μεχρι να γεμίσει το δοχείο και σταματάει μόνο του. Αν το αφήσεις πάνω, κλείνει. Η παγοθήκη έχει μεν έτοιμα παγάκια, αλλά δεν τα αδειάζει.
    Απλά πράματα...

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 3lbereth Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα το κάνεις καλά;
    Εγω που έχω ψυγείο - ντουλάπα χρειάστηκα παροχή νερού. Απο πίσω, το ψυγείο έχει ένα σωληνάκι που συνδέεται στην κοντινότερη βρύση (εγώ τράβηξα γραμμή). Η κατάψυξη μέσα έχει το δοχείο του πάγου κι μιά μικρότερη θήκη που φτιάχνει τα παγάκια.
    Το ψυγείο τραβάει νερό, γεμίζει την παγοθήκη, τα παγώνει και μετά τα αδειάζει στο δοχείο. Αμέσως μετά, ξαναγεμίζει. Υπάρχει ένα λεβιέ. Αν το έχεις κάτω, το ψυγείο κάνει παγάκια μεχρι να γεμίσει το δοχείο και σταματάει μόνο του. Αν το αφήσεις πάνω, κλείνει. Η παγοθήκη έχει μεν έτοιμα παγάκια, αλλά δεν τα αδειάζει.
    Απλά πράματα...
    Οπως ακριβως τα λεει η 3lbereth

Downloads
    4
    Uploads
    0
    [QUOTE=3lbereth;3436568]Σίγουρα το κάνεις καλά;
    Απλά πράματα...[/QUOT

Εχω ενα..Ηitachi R-S700GRU8 ...δεν μπορω να βρω και το manual ..κοιταξα και στο internet δεν μπορεσα να το βρω...αν μπορει κανεις να το βρει...τι να πώ....

εχει δικο του δοχειο νερού 4 λιτρα.δεν περνει απο βρυση.απο εκει πινουμε και νερο κρυο.αυτο γεμισα στις 12.00 χτες το μεσημερι..πατησα το κουμπι που γραφει οτι ετοιμαζει παγο..(οχι αυτο που τον βγαζει) και ειδα οτι μετα απο 3 ωρες περιπου αρχισε να βγαζει 5-6 παγακια ανα ωρα.

οταν το αφησα παριπου 5-6 ωρες γεμησε δυο κουπες καφε με παγακια 10-12 κομματια.μετα ..παλι τιποτε..θελει χρονο παλι να βγαλει.

εχει πανω στον καταψυκτη ενα κουτι σαν συρταρι..δεν εκανα τιποτε εκει..γραφει οτι φτιαχνει παγο απεξω.
    μεσα αυτο διχνει να εχει κατι σαν μοτερ με φτερωτες κε κατι σαν βατραχοπεδιλο που παει πανω κατω..το επεξα και αυτο τιποτε...
    πισω απο την πορτα του καταψυκτη εχει κατι σαν καλαθι που μεσα εχει ενα μαχαιρι-κοφτη ..εκει μαλον πεφτουν για τριψημο παγου...αυτα ειναι ολα.

τι γινετε βρε παιδες ?

ναστε καλα ολοι ευχαριστω.

Περιοχή
    salonica!
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΥΚΑΡΠΙΑ
    Router
    FRITZ!Box Fon WLAN 7140 A
    SNR / Attn
    11(dB) / 15(dB)
    Εχω την εντυπωση πως πρεπει να το εχεις να φτιαχνει παγο συνεχεια....ασ το 2-3 μερες να φτιαξει οσο μπορεσει και μετα το χρησιμοποιεις ...ακομη και οι παγομηχανες θελουν να τις αφησεις να 1-2 μερες να ξεκινησουν παραγωγη για να μη μενεις χωρις παγο...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgis4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω την εντυπωση πως πρεπει να το εχεις να φτιαχνει παγο συνεχεια....ασ το 2-3 μερες να φτιαξει οσο μπορεσει και μετα το χρησιμοποιεις ...ακομη και οι παγομηχανες θελουν να τις αφησεις να 1-2 μερες να ξεκινησουν παραγωγη για να μη μενεις χωρις παγο...
    μαλλον αυτο πρεπει να συμβαινει τελικα.θα δουμε..σημερα σημπληρωνει μια μερα ολοκληρη στη λειτουργια να φτιαχνει παγακια..μεχρι σημερα το ειχα off για παγακια.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    κάνε υπομονή λίγες μέρες

αλλιώς αγόρασε παγάκια έτοιμα από supermarket και ρίξτα μέσα

Παρόμοια Θέματα

1. Υπάρχουν ψυγεία χωρίς καθόλου εξωτερικά ανοίγματα;
    Από desperate1 στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-10, 23:10
  2. Πώς φτιάχνουν έναν απλό κατάλογο;
    Από paylos στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-09, 21:28
  3. Αρχεια τυπου Flashplayer σε midi.Πως?
    Από nkoumo στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-09, 15:50
  4. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-06, 20:57
  5. Να πως φτιαχνουν τα pings!!!
    Από capvag στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-06, 14:36

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα