Σελ. 16 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 611141516171821 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 226-240 από 337
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20023/951
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    Netgear DG834 Router
    SNR / Attn
    9(dB) / 9(dB)
    Κι εγώ, παρόλο που πραγματοποιήθηκε η αναβάθμιση με έχουν ακόμα S3, από τότε δλδ που είχα 2Mb/s δλδ πριν από περίπου 4 χρόνια. Εδώ και 1 1/2 χρόνο είχα 8Mb/s και πλέον 24Mb/s
    Εγώ Ποτέ Δεν Απορρίπτω.... Ποτέ Δεν Αντιλέγω....
    Εγώ Απλά Ξεχνάω....!

Περιοχή
    Αμπελόκηπους, Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    Router
    TD-W8901G
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gvenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι εγώ, παρόλο που πραγματοποιήθηκε η αναβάθμιση με έχουν ακόμα S3, από τότε δλδ που είχα 2Mb/s δλδ πριν από περίπου 4 χρόνια. Εδώ και 1 1/2 χρόνο είχα 8Mb/s και πλέον 24Mb/s
    Φίλε, εσύ που μένεις και αναβαθμίστικες?Θέλω να δω ποιες περιοχές έχουν αναβαθμιστεί...

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20023/951
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    Netgear DG834 Router
    SNR / Attn
    9(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gatsis_G4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε, εσύ που μένεις και αναβαθμίστικες?Θέλω να δω ποιες περιοχές έχουν αναβαθμιστεί...
    Ηράκλειο Κρήτης
    Εγώ Απλά Ξεχνάω....!

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Interleaved
    Παίζει να μου εξηγήσεις, αν μπορείς, πως εσάς εκεί στην σαλονίκη σας αναβαθμίζουν γρηγορότερα απ' ότι εμάς στην αθήνα???
    Εγώ μένω στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω αναβαθμιστεί. Χαλαρώστε λίγο και μη γίνεστε παρανοϊκοί. Οι αναβαθμισεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΤΕ θα γίνουν σταδιακά μέχρι τελη Μαΐου.

Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, μπορείτε να μου πείτε γιατι στην Αθήνα οι αναβαθμίσεις άρχισαν νωρίτερα..εεεε; Όχι πείτε μου.. Και η μου πείτε πως δεν είναι κάποια συνωμοσία!! Δε τα τρώω εγώ αυτά, βλέπω Χαρδαβέλα εγώ! Τα ξέρω τα κόλπα σας.. Σε σας μιλάω ατιμα reptilians απο τον αστερισμό του Ωρίωνα.. Νομίζετε δε σας βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο..ε;; Αλλού αυτά/ τα κόλπα.. Επειδή σας έχω καταλάβει δε με αναβαθμίζετε, αυτό είναι.. Θέλετενα με κάνετε να πάθω έμφραγμα απο την αγωνία μου και μετα θα πείτε και καλά "θάνατος απο φυσικά αίτια".. Αλλά δε θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα.. Θα ζήσω για πάντα ρε..

Η φαλάκρα είναι απόδειξη αρρενωπότητας μόνο αν είσαι Klingon.

Περιοχή
    Αμπελόκηπους, Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    Router
    TD-W8901G
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ares Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ μένω στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω αναβαθμιστεί. Χαλαρώστε λίγο και μη γίνεστε παρανοϊκοί. Οι αναβαθμισεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΤΕ θα γίνουν σταδιακά μέχρι τελη Μαΐου.

Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, μπορείτε να μου πείτε γιατι στην Αθήνα οι αναβαθμίσεις άρχισαν νωρίτερα..εεεε; Όχι πείτε μου.. Και η μου πείτε πως δεν είναι κάποια συνωμοσία!! Δε τα τρώω εγώ αυτά, βλέπω Χαρδαβέλα εγώ! Τα ξέρω τα κόλπα σας.. Σε σας μιλάω ατιμα reptilians απο τον αστερισμό του Ωρίωνα.. Νομίζετε δε σας βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο..ε;; Αλλού αυτά/ τα κόλπα.. Επειδή σας έχω καταλάβει δε με αναβαθμίζετε, αυτό είναι.. Θέλετενα με κάνετε να πάθω έμφραγμα απο την αγωνία μου και μετα θα πείτε και καλά "θάνατος απο φυσικά αίτια".. Αλλά δε θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα.. Θα ζήσω για πάντα ρε..

Έτυχε να μένω αθήνα..Από αλλού είναι η καταγωγή μου,κατά προσέγγιση 1 νόμο δίπλα στην θεσ/νίκη..Απλά ανυπομονώ να αναβαθμιστεί η γραμμή μου..

Περιοχή
    Αθυρα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΥΡΑ
    Δυστηχως ο οτε δεν δινει adsl2+ router σε οσους δεν εχουν με αποτελεσμα να ειναι αχρηστη η αναβαθμιση σε αυτους

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20023/951
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    Netgear DG834 Router
    SNR / Attn
    9(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alkibiadhs Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστηχως ο οτε δεν δινει adsl2+ router σε οσους δεν εχουν με αποτελεσμα να ειναι αχρηστη η αναβαθμιση σε αυτους
    Νομίζω είσαι λάθος. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα πως όταν από 2 με πήγαν στα 8Mb/s αναγκάστηκα να αγοράσω router ADSL2+ ώστε να έχω την ταχύτητα που ήθελα, μιας και αυτό που μου είχαν δώσει στην αρχή -Βaudtec- δεν υποστήριζε μεγάλες ταχύτητες. Με επιχειρήματα τους απέδειξα, πως δεν έπρεπε να διαθέσω χρήματα εγώ, για να το αγοράσω, αλλά να μου παρέχουν εκείνοι τον εξοπλισμό δωρεάν και επειδή δεν το έπραξαν τότε να το πράξουν τώρα. Μου κράτησε η κοπέλα τα στοιχεία μου και με κάλεσαν έπειτα από περίπου 2-3 ώρες και μου είπαν πως δικαιούμαι εξοπλισμό και μάλιστα ενσύρματο router. Εκεί ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αρχίζω μια φασαρία στο τηλέφωνο που ήταν όλη δικιά τους και την επομένη το πρωί μου απέστειλαν με Courier ένα ασύρματο router δώρο. Πριν από 3 μέρες δλδ
    Εγώ Απλά Ξεχνάω....!

Περιοχή
    Αθυρα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΥΡΑ
    Νομίζω είσαι λάθος. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα πως όταν από 2 με πήγαν στα 8Mb/s αναγκάστηκα να αγοράσω router ADSL2+ ώστε να έχω την ταχύτητα που ήθελα, μιας και αυτό που μου είχαν δώσει στην αρχή -Βaudtec- δεν υποστήριζε μεγάλες ταχύτητες. Με επιχειρήματα τους απέδειξα, πως δεν έπρεπε να διαθέσω χρήματα εγώ, για να το αγοράσω, αλλά να μου παρέχουν εκείνοι τον εξοπλισμό δωρεάν και επειδή δεν το έπραξαν τότε να το πράξουν τώρα. Μου κράτησε η κοπέλα τα στοιχεία μου και με κάλεσαν έπειτα από περίπου 2-3 ώρες και μου είπαν πως δικαιούμαι εξοπλισμό και μάλιστα ενσύρματο router. Εκεί ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αρχίζω μια φασαρία στο τηλέφωνο που ήταν όλη δικιά τους και την επομένη το πρωί μου απέστειλαν με Courier ένα ασύρματο router δώρο. Πριν από 3 μέρες δλδ
    Σημερα μετα απο τηλεφωνο μου στο 134 η υπαλληλος μου ειπε με ενα ειρωνικο υφος οτι δεν το παρεχουν δωρεαν και πρεπει να το αγορασω εγω

Περιοχή
    Αμπελόκηπους, Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    Router
    TD-W8901G
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Δεν μας λες τα επιχειρήματα( )που τους έθεσες μπας και πάρω κανένα ασύρματο ρούτερ κι εγώ??

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    20023/951
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    Netgear DG834 Router
    SNR / Attn
    9(dB) / 9(dB)
    Δεν μας λες τα επιχειρήματα( )που τους έθεσες μπας και πάρω κανένα ασύρματο ρούτερ κι εγώ??
    το κύριο και βασικότερο ήταν ότι δεν με ενημέρωσε ο συνάδελφός του όταν πήγα στα 8Mb/s ότι δικαιούμαι router δωρεάν, έστω και ενσύρματο με αποτέλεσμα να αγοράσω εγώ ένα δικό μου και τώρα στα 24Mb/s, απαίτησα και πήρα αυτό που ήθελα!
    Εγώ Απλά Ξεχνάω....!

Περιοχή
    Ιωάννινα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    Router
    FRITZ!Box
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sv2evs Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα αν είναι να μας αναβαθμίσουν μόνο το Upload...θέλω την 8άρα μου πίσω....χωρίς αποσυνδέσεις και με full 8 καρφωμένα !
    Και γω...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alkibiadhs
    Αν είχες πάρει στο παρελθόν router από τον ΟΤΕ δωρεάν ή με επιδότηση και είναι συμβατό με adsl2+ δεν δικαιούσαι πάλι. Αν είχες πάρει μη συμβατό ακόμα και δωρεάν ή επιδότηση, δικαιούσαι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 8ΑΡΑ., ΜΕΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΦΥΛΛΟ ΕΔΩ.ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ;ΠΩΣ;ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

Περιοχή
    Αμπελόκηπους, Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    Router
    TD-W8901G
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sexrazat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είχες πάρει στο παρελθόν router από τον ΟΤΕ δωρεάν ή με επιδότηση και είναι συμβατό με adsl2+ δεν δικαιούσαι πάλι. Αν είχες πάρει μη συμβατό ακόμα και δωρεάν ή επιδότηση, δικαιούσαι.
    Μήπως μπορείς να μου πεις και τι να τους πω εκεί στο 134?

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gatsis_G4
    Μήπως μπορείς να μου πεις και τι να τους πω εκεί στο 134?
    Απλά κοιτάνε την καρτέλα σου τι modem είχες πάρει παλιότερα και ανάλογα σου στέλνουν ή όχι. Εσύ απλά ρωτάς αν δικαιούσαι και επιμένεις αν δεν είχες πάρει παλιότερα.

........Auto merged post: sexrazat πρόσθεσε 4 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atzemis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 8ΑΡΑ., ΜΕΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΦΥΛΛΟ ΕΔΩ.ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ;ΠΩΣ;ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    Αλφαβητικά από το τέλος. Τώρα είναι στο W. Θα περιμένεις γιατί αρχίζεις από Α.

Ηρεμείστε λίγο. Δεν πατάνε ένα κουμπί. Θέλει πολύ δουλειά και κυρίως σιγά σιγά στην αρχή για να δουν και τυχόν προβλήματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sexrazat : 01-05-10 στις 22:17. Αιτία: auto merged post

Σελ. 16 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 611141516171821 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. OTE: Αναβάθμιση ταχυτήτων adsl σε όλη τη χώρα
    Από nm96027 στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-09, 13:15
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-04, 04:02

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα