Κι εγώ, παρόλο που πραγματοποιήθηκε η αναβάθμιση με έχουν ακόμα S3, από τότε δλδ που είχα 2Mb/s δλδ πριν από περίπου 4 χρόνια. Εδώ και 1 1/2 χρόνο είχα 8Mb/s και πλέον 24Mb/s
Εμφάνιση 226-240 από 337
-
30-04-10, 12:21 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #226Εγώ Ποτέ Δεν Απορρίπτω.... Ποτέ Δεν Αντιλέγω....
Εγώ Απλά Ξεχνάω....!
-
30-04-10, 12:33 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #227
-
30-04-10, 14:01 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #228
-
30-04-10, 15:38 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #229
Εγώ μένω στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω αναβαθμιστεί. Χαλαρώστε λίγο και μη γίνεστε παρανοϊκοί. Οι αναβαθμισεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΤΕ θα γίνουν σταδιακά μέχρι τελη Μαΐου.
Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, μπορείτε να μου πείτε γιατι στην Αθήνα οι αναβαθμίσεις άρχισαν νωρίτερα..εεεε; Όχι πείτε μου.. Και η μου πείτε πως δεν είναι κάποια συνωμοσία!! Δε τα τρώω εγώ αυτά, βλέπω Χαρδαβέλα εγώ! Τα ξέρω τα κόλπα σας.. Σε σας μιλάω ατιμα reptilians απο τον αστερισμό του Ωρίωνα.. Νομίζετε δε σας βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο..ε;; Αλλού αυτά/ τα κόλπα.. Επειδή σας έχω καταλάβει δε με αναβαθμίζετε, αυτό είναι.. Θέλετενα με κάνετε να πάθω έμφραγμα απο την αγωνία μου και μετα θα πείτε και καλά "θάνατος απο φυσικά αίτια".. Αλλά δε θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα.. Θα ζήσω για πάντα ρε..
Η φαλάκρα είναι απόδειξη αρρενωπότητας μόνο αν είσαι Klingon.
-
30-04-10, 16:02 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #230
-
30-04-10, 19:11 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #231
Δυστηχως ο οτε δεν δινει adsl2+ router σε οσους δεν εχουν
με αποτελεσμα να ειναι αχρηστη η αναβαθμιση σε αυτους
-
30-04-10, 19:36 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #232
Νομίζω είσαι λάθος. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα πως όταν από 2 με πήγαν στα 8Mb/s αναγκάστηκα να αγοράσω router ADSL2+ ώστε να έχω την ταχύτητα που ήθελα, μιας και αυτό που μου είχαν δώσει στην αρχή -Βaudtec- δεν υποστήριζε μεγάλες ταχύτητες. Με επιχειρήματα τους απέδειξα, πως δεν έπρεπε να διαθέσω χρήματα εγώ, για να το αγοράσω, αλλά να μου παρέχουν εκείνοι τον εξοπλισμό δωρεάν και επειδή δεν το έπραξαν τότε να το πράξουν τώρα. Μου κράτησε η κοπέλα τα στοιχεία μου και με κάλεσαν έπειτα από περίπου 2-3 ώρες και μου είπαν πως δικαιούμαι εξοπλισμό και μάλιστα ενσύρματο router. Εκεί ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αρχίζω μια φασαρία στο τηλέφωνο που ήταν όλη δικιά τους και την επομένη το πρωί μου απέστειλαν με Courier ένα ασύρματο router δώρο. Πριν από 3 μέρες δλδ
Εγώ Ποτέ Δεν Απορρίπτω.... Ποτέ Δεν Αντιλέγω....
Εγώ Απλά Ξεχνάω....!
-
30-04-10, 19:38 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #233
-
30-04-10, 21:54 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #234
-
01-05-10, 00:01 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #235Εγώ Ποτέ Δεν Απορρίπτω.... Ποτέ Δεν Αντιλέγω....
Εγώ Απλά Ξεχνάω....!
-
01-05-10, 11:44 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #236
-
01-05-10, 21:21 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #237
Αρχικό μήνυμα από alkibiadhs
-
01-05-10, 21:42 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #238
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 8ΑΡΑ., ΜΕΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΦΥΛΛΟ ΕΔΩ.ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ;ΠΩΣ;ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
-
01-05-10, 21:47 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #239
-
01-05-10, 22:17 Απάντηση: OTE: Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων adsl - Σε ισχύ οι νέες χαμηλότερες τιμές #240
Αρχικό μήνυμα από Gatsis_G4
........Auto merged post: sexrazat πρόσθεσε 4 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αλφαβητικά από το τέλος. Τώρα είναι στο W. Θα περιμένεις γιατί αρχίζεις από Α.
Ηρεμείστε λίγο. Δεν πατάνε ένα κουμπί. Θέλει πολύ δουλειά και κυρίως σιγά σιγά στην αρχή για να δουν και τυχόν προβλήματα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sexrazat : 01-05-10 στις 22:17. Αιτία: auto merged post
Παρόμοια Θέματα
-
OTE: Αναβάθμιση ταχυτήτων adsl σε όλη τη χώρα
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 574Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-09, 13:15 -
CONN-X: Γρήγορη και εύκολη σύνδεση ADSL από τον OTE με νέες χαμηλότερες τιμές
Από psyxakias στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-04, 04:02
Bookmarks