Εμφάνιση 1-9 από 9
    Το avatar του μέλους Omega9
    Omega9 Guest
    Μετά από πολλά πολλά χρόνια και πλήρη ανακαίνιση χώρου, θέλησα να αλλάξω τα φώτα. Τα φώτα στο χώρο ήταν ένα τετράγωνο φωτιστικών κολλημένων στο ταβάνι, σε στυλ «φροντιστηρίου». Ο χώρος, και το ταβάνι, είχαν ήδη βαφτεί. Η αφαίρεση των φώτων έγινε μετά, περίπου ένα μήνα. Μπήκε άλλο φωτιστικό που χρησιμοποιεί μόνο το χώρο της ροζέτας. Δυστυχώς υπάρχουν σε τετράγωνο σχήμα τα σημάδια των παλιών φωτιστικών, τα οποία και έβαψα από πάνω. Το πρόβλημα τώρα έιναι το φρεσκοβαμμένο «τετράγωνο» έχει διαφορά από το υπόλοιπο ταβάνι. Άρα πρέπει να ξαναβαφτεί ΟΛΟ το ταβάνι. Υπάρχει τρόπος να το βάψω χωρίς να στάζει κάτω; Αυτό είναι το θέμα. Έχω το ρολό, αλλά όχι απλά στάζει, τρέχει κανονικά το χρώμα, όταν το κυλάς στην επιφάνεια και στο διάστημα της μετακίνησής του από τον κουβά με το χρώμα ως την επιφάνεια του ταβανιού. Να δοκιμάσω με πινέλο; Με το που θα πλησιάζω το χέρι μου στο ταβάνι θα τρέχει όλο το χρώμα επάνω στο χέρι μου. Τι να κάνω; Το ζήτημα για μένα είναι να μην χρειαστεί, αν γίνεται, να ξανακαλύπτω όλο το χώρο (πάτωμα), το οποίο όχι μόνο είναι ξύλο, που υπάρχει πρόβλημα αν πέσει χρώμα, αλλά έχουν εγκατασταθεί και όλα τα έπιπλα κλπ (δυστυχώς τα έκανα πριν αλλάξω τα φώτα.

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Αν σου τρέχει όσο λες, είναι γιατί δεν στραγγίζεις το ρολό καλά. Όσες φορές έχω βάψει ταβάνι, ελάχιστες σταγόνες πέσανε. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα νέο σύστημα σαν σφουγγάρι το οποίο αντικαθιστά το ρολό και διαφημίζεται ότι δεν στάζει καθόλου. Πήγαινε στο μαγαζί που αγοράζεις υλικά και ρώτα. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ομολογώ...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    NetFaster WLAN 3
    SNR / Attn
    12(dB) / 11(dB)
    Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι κάτι δεν κάνεις καλά με το ρολό (για το σφουγγάρι κι εγώ άκουσα, αλλά σε 2 μαγαζιά που πήγα πριν 1 βδομάδα που έτυχε να βάψω το ταβάνι μου δεν το είχαν).
    α) στράγγισε καλύτερερα το ρολό.
    β) μήπως έχεις αραιώσει ΠΟΛΥ το χρώμα και φταίει αυτό?
    γ) πιθανώς να φταίει και το ρολό,αν τα έχει παίξει από τον καιρό/χρήση (ή ήταν από την αρχή πολύ χάλια) μπορεί να μην κρατάει το χρώμα.. μπορείς να δοκιμάσεις να δανειστείς από κάποιον άλλο ένα άλλο..

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Εχεις σίγουρα πολύ νερουλό το χρώμα. Αν καθώς βάφεις κάνει φουσκαλίτσες, σίγουρα είναι πολύ νερουλό. Για να μην στάζει επίσης χρησιμοποιείς στον κουβά ένα πλέγμα, και πριν κάνεις τον τοίχο ή τον ταβάνι, κάνεις μια - δυο περασιές στο πλέγμα να φύγει η περίσια μπογιά. Το πόσο "στεγνά" θα το δουλεύεις είναι κα θέμα εμπειρίας. Κάποιες σταγόνες δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Εχεις βρεγμένο πανί και τις καθαρίζεις αμέσως πριν στεγνώσουν που ειναι και πολύ εύκολο τότε, όσο ειναι ακόμα υγρές οι σταγόνες (αρκεί να μην πέσουν σε ύφασμα ή οτιδήποτε ρουφάει). Εναλλακτικά, υπάρχουν ακόμη και στα σουπερμάρκετ ναύλον πολυ πολύ λεπτα μεγάλης επιφάνειας ειδικά για αυτή την δουλειά ώστε να καλύψεις τα σημεία που θέλεις.

Το σύστημα με το σφουγγάρι πρέπει λογικά να θέλει πιο νερουλή την μπογιά απο ότι με το ρόλο.

Περιοχή
    Αλιμος
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Vodafone Power Station
    1. το ρολό πρέπει να είναι σχετικά καλής ποιότητας και να έχει μια α απορροφητικότητα.
    2. μη αραιώσεις την μπογιά σου.
    3. στράγγιζε το ρολό σου πριν βάψεις.

Ετσι δεν θα τρέξει σχεδόν τιποτα κάτω.
    Σε τελική ανάλυση από ενα χρωματοπωλείο αγόρασε ενα πακέτο ναυλον και σκέπασε τα επιπλά σου.

Καλη επιτυχία
    The foundation of every state is the education of its youth.
    Τα θεμέλια κάθε πολιτείας είναι η εκπαίδευση των νέων της.

επισεις για να μην βαψεις το πατωμα και τα επιπλα υπαρχουν ειδικες ναυλον μεμβρανες με τις οποιες μπορεις να καλυψεις το πατωμα και τα επιπλα
    edit με προλαβες

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Τα νάυλον είναι πάμφθηνα. Τα ενώνεις με χαρτοταινίες αν είναι μικρότερα και είσαι κομπλέ. Ούτε να αγχώνεσαι ούτε τίποτε. Για το πάτωμα πάρε χαρτόνι, πάλι από χρωματοπωλείο.

Downloads
    3
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    49999 /4996
    ISP
    Forthnet
    Router
    DSL-AC56U
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 22.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ναυλον, χαρτονι οντουλε, χαρτοταινιες.
    Και ρολο μονο rollex.

Το avatar του μέλους Omega9
    Omega9 Guest
    Μετά από τις πληροφορίες που δόθηκαν, αναγνωρίζω κάποια ίσως σφάλματά μου. Πράγματι το ρολό είχε πολλές φουσκαλίτσες. Αλλά απλά το αραίωσα με 10% νερό όπως έλεγαν οι οδηγίες και είχα πάρει ένα 5κιλο υδρόχρωμα που είναι και η μικρότερη συσκευασία που βγαίνει..

Αυτό το θαυματουργό σφουγγάρι έχει όνομα σαν προϊόν για να το ψάξω; Ενδιαφέρον ακούγεται.

Παρόμοια Θέματα

1. Είναι κατάλληλος αυτός ο ανεμιστήρας ταβανιού?
    Από Ioanna123 στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-07, 19:25

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία