Καταρχας να πω ενα γεια σας σαν καινουριος στο forum.
Μολις αγορασα ενα dlink 300T ετσι ωστε να μπορεσω να βαλω και router.(dlink GDL 4300)
Για πανω απο 6 μηνες χρησιμοποιουσα το sagem fast800 της otenet χωρις προβληματα αλλα λογο του οτι ειναι usb...(α, εδω θα πειτε σωστος, ειδα την γνωμη σας μεταξυ usb & ethernet).
Προσπαθησα να κανω οτι ακριβως ελεγαν οι οδηγιες αλλα δεν βγαινω πουθενα.(1η αποπειρα).
Στο modem αναβουν και τα 4 φωτακια(power,status,adsl,ethernet). Στο status(web interface)μου βγαζει κανονικα οτι βλεπει την dsl γραμμη και την ethernet και ο DHCP ειναι ok.
Περιγραφω το προβλημα μου.
Ας υποθεσουμε οτι εκανα σωστα τις ρυθμισεις(μμμ). Στο παραθυρακι της otenet(ειναι ηδη φτιαγμενο απο τοτε που εβαλα το sagem και την εγκαθιστα και αυτην μαζι) λογικα σκεφτομαι εγω, θα πρεπει να παω να απενεργοποιησω το sagem και να το βαλω να συνδεεται μεσω του dlink. Αλλα δεν μου βγαζει καποια τετοια επιλογη. Μονο το sagem usb και το modem το 56k που ειχε ο υπολογιστης. Αν παω να φτιαξω καινουρια συνδεση μεσω του συνδεσεις δικτυου/νεα συνδεση/συνδεση με χρηση ευρειας ζωνης(αυτο μου λεει για συνδεσεις adsl) τοτε δεν εχει επιλογες για να βαλω με ποιο θελω να καλει η ποιον αριθμο. Τι κανουμε εδώ;
Ερωτηση
1)Τι ακριβως πρεπει να βαλω στις ρυθμισεις του modem;
2)Πως θα το βαλω να κανει συνδεση μεσω του dlink;
3)Πειραζει αν αφησω εγκατεστημενο το sagem(για οποτε χρειαστω να αλλαξω);
Η συνδεση μου ειναι otenet 1024/256
Ευχαριστω πολυ. Οτι ξεχασα και δεν βγαινει νοημα πεστε μου να στειλω
Εμφάνιση 1-3 από 3
Θέμα: Αρχαριος dlink 300t
-
10-05-06, 22:34 Αρχαριος dlink 300t #1
-
11-05-06, 13:12 #2
Απ' τη στιγμή που η συνδεσιμότητα με το D-Link είναι ethernet δε χρειάζεται να κάνεις νέα σύνδεση αλλά θα πρέπει να ορίσεις τα TCP/IP properties στο ήδη υπάρχον εικονίδιο Local Area Connection που έχεις.
Αν δεν έχει DHCP ενεργοποιημένο το router θα πρέπει στις ιδιοτητες TCP/IP να ορίσεις τη local ip για το pc σου, την ip του router, και τους dns της OTEnet:
195.170.0.2
195.170.2.2famous
-
11-05-06, 13:40 #3
Να ευχαριστησω το φιλο που εστειλε αν και τελικα τα καταφερα. Δεν ηξερα οτι δεν χρειαζοταν να κανω εγω την συνδεση και οτι θα ειμαι always on.
Το λαθος το ειχα κανει στο llc/vc απο οτι καταλαβα.
Τωρα ερχονται τα δυσκολα πιστευω με το router(DGL 4300).Με βλεπω να ανοιγω καινουριο θεμα.
Παρόμοια Θέματα
-
Αρχάριος στη C
Από N3ptun3 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-07, 11:59 -
Πρόβλημα με uTorrent και D-link DSL-300T
Από Freakanomalos στο φόρουμ BitTorrentΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-06, 10:14 -
[D-Link] DSL 300T Firmware
Από iliasgogakis στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-05, 19:43 -
Αρχάριος needs Help
Από ArNi στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-05, 11:51 -
Αρχαριος με SHAREAZA!!
Από cheez στο φόρουμ ShareazaΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-05, 22:41
Bookmarks