Εχω μια ιστοσελιδα(οχι dedicate και τετοια) Απλη με αρκετο traffic και χωρο...Θελω να βαζω βιντεακια στυλ youtube,δηλ. να τα στελνω και μετα να φαινονται στο site και απο κατω να εχω μια περιγραφη και αν γινεται να μπαινουν σχολια...Υπαρχει το vidiscript αλλα δεν υποστηριζεται στον server μου...Υπαρχει καμια αλλη επιλογη για να βαζω βιντεακια(δεν χρειαζεται να υπαρχει register,profile και τετοια,ΑΠΛΑ να φαινονται βιντεακια σε μια ωραια ιστοσελιδα)??
Εμφάνιση 1-15 από 20
-
24-04-10, 11:08 πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #1
-
24-04-10, 18:35 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #2
Έχω χρησιμοποιήσει το flowplayer το οποίο κάνει την δουλειά του μια χαρά. Υποστηρίζει video τύπου flv και ουσιαστικά είναι ένα javascript component που χειριζεται ένα flash component που παίζει το video.
-
25-04-10, 00:31 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #3
Θα ανεβάσεις κατά πολύ, έτσι ,την κίνηση της σελίδας σου.
Από τα 384 Kbps ADSL στα 300 Mbps FTTH, 20 χρόνια δρόμος...
-
25-04-10, 10:53 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #4
Το ειδα το flowplayer, αλλα οταν εβαλα ενα βιντακι μου FLV, και το εστειλα,μετα δεν επαιζε στο example που εχει,ΕΝΩ ειχα αλλαξει το link του βιντεο στο index κλπ..,...Ηταν 2,5 mb....τι μπορει να εχω κανει λαθος?
-
25-04-10, 11:48 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #5
Πρέπει να έχεις κάνει κάποιο λάθος.
Το player εμφανίζεται. Και αν ναι σου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρίσκει το video στο url τάδε;
Ή δεν εμφανίζεται καθόλου το player και έχεις κάποιο javascript error;
[QUOTE=blackwar;3449801]
Υπάρχουν διάφορα image gallery component σε javascript, αν κάτι τέτοιο ψάχνεις.
Πχ galleryview
Αυτά είναι συνήθως παραμετροποιήσιμα για να προβάλλουν με ποικίλους τρόπους μια συλλογή από εικόνες.
Αν υπάρχει περίπτωση να θες να του πειράξεις τον κώδικα,θΘα πρότεινα κάποιο που να είναι jQuery plugin, για να είναι πιο εύκολο.
-
25-04-10, 13:31 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #6
Φίλε εφόσον είναι shared hosting δες πρώτα στο licence agreement οτι σε αφήνουν. Γιατί πολλοί συνήθως το απαγορεύουν.
-
25-04-10, 13:38 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #7
στην αρχη επαιζε κανονικα το example στοn server,μετα σταματησε...Θα διαβαζω παλι την αδεια και θα σας πω!!
-
29-04-10, 19:39 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #8
Δεν παίζουν τα βιντεακια στον server μου...Υπαρχει τροπος να κανω να παιξει εδω ενα βιντεακι http://www.gymnasio.info/mattise/ ...δεν θελω να το βαλω στο youtube και με link na παιξει...Θελω να παιζει το βιντεακι ΜΟΝΟ απο τον σερβερ μου..Τι να κανω?
-
30-04-10, 11:24 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #9
πιαζει κανονικα σε μενα....α και χρειαζοντε 5 δευτερολεπτα για να το κατεβασει καποιος οποτε μην εισαι σιγουρος οτι θα σου στειλει email καποιος για να το παρει.....δυστυχως απο τον wmp->ιδιοτητες φαινεται το url του αρχειου,οποτε αν το κανεις copy-paste πανω στην γραμμη διευθυνσεων και μετα πας αρχειο->αποθηκευση σελιδας ως το κατεβαζεις....
-
30-04-10, 14:37 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #10
ΠΑΙΖΕΙ??? εμενα μου ειχαν πει οτι δεν παιζει....δεν με ενδιαφερει αν θα το αντιγραψουν,γιατι ολοι αυτοι με ξερουν.Αλλα γινεται να εμποδισεις να δουν το link!!???
-
30-04-10, 20:05 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #11
ναι ναι παιζει
μια περιπτωση ειναι να μην επιτρεπεις το δεξι κλικ πανω στον player,
αλλη περιπτωση με χρηση javascript να μην φαινεται το full path του αρχειου και να κανεις κατα καποιο τροπο encryption...
και για τα δυο δεν εχω περισσοτερες λεπτομεριες να σου πω...
-
30-04-10, 21:33 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #12
ευχαριστω αλλα κανα link ή βοηθεια εδω ,για το πως να τα κανω??? Τι να googlarw?
-
01-05-10, 00:32 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #13
δες εδω για να απενεργοποιησεις το δεξι κλικ...
-
01-05-10, 11:06 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #14
Ευχαριστω...ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ... http://www.gymnasio.info/mattise/matisse.wmv <--γι'αυτο γινεται τιποτα με το δεξι κλικ???
-
01-05-10, 15:03 Απάντηση: πως βαζω βιντεο(οχι youtube)στην ιστοσελιδα μου!!! #15
Παρόμοια Θέματα
-
Πώς αποθηκεύω ένα βίντεο από το youtube στο pc μου;
Από Ερωτών στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 33Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-11, 14:03 -
Πώς βάζω photo στο προφίλ μου;
Από iphone στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-08, 14:21 -
πως βαζω νοβα το βιντεο?
Από giannhs1984 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-07, 23:23 -
Μένουμε Ελλάδα, όλα τα βίντεο μέσα στην ιστοσελίδα τους.
Από Θάνος στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-07, 16:18 -
Πώς βάζω μια δική μου εικόνα για τα posts;
Από sotiriskakos στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-04, 05:25
Bookmarks