Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-22 από 22
    Περιοχή
    Göteborg, Sweden
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/10 Mbit
    ISP
    Comhem
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ πήρα τηλέφωνο στην φορτθνετ για ανανέωση.Τελικά μου την έκαναν σε 512 και μου είπαν θα μου στείλουν απόδειξη στο σπίτι προκειμένου να πάω να την πληρώσω.Άρα ούε καταθέσεις ούτε τπτ.

Περιοχή
    Usa
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    micen
    ISP
    micen
    DSLAM
    HOL - 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    Router
    ZTE H267A
    Path Level
    Fastpath
    εννοείς ότι είχες 384 adsl in a box και ανανέωσες σε 512 χωρίς να έχει λήξει ακόμα? αν ναι πες τι τους είπες γιατί και γω το ίδιο θέλησα να κάνω και δεν δέχονται με τίποτα ούτε για 512 ούτε για 1024 μου λένε ότι πρέπει να διακόψω το πακέτο (χάνοντας έτσι 2 μήνες που έχω ακόμα) και να αγοράσω καινούριο και φτου από την αρχή όμως πόρτες δεν υπάρχουν οπότε καλό κουράγιο... αν υπήρχαν θα το έκανα για να πάρω την προσφορά με το 12μηνο 117ευρώ στα 512 αλλά ο ΟΤΕς έχει να βάλει νέες πόρτες από το Φεβρουάριο, δηλαδή μας έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια ...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από odys2008
    Εγώ πήρα τηλέφωνο στην φορτθνετ για ανανέωση.Τελικά μου την έκαναν σε 512 και μου είπαν θα μου στείλουν απόδειξη στο σπίτι προκειμένου να πάω να την πληρώσω.Άρα ούε καταθέσεις ούτε τπτ.
    θα χάσεις όμως τις μέρες που είχες μέχρι 23/6 αλλά αυτό δεν είναι και πολύ σημαντικό.

Περιοχή
    Ανω Ιλισια
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    FORTHnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    LINKSYS
    Αγαπητοι φιλοι. Η forthnet ειναι μεγαλη εταιρεια. Λεει νομιζεται λογια χωρις να ξερει πως θα οικονομιση.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από slog
    Αγαπητοι φιλοι. Η forthnet ειναι μεγαλη εταιρεια. Λεει νομιζεται λογια χωρις να ξερει πως θα οικονομιση.
    έχει πιθανότατα και τον μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tem
    έχει πιθανότατα και τον μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών
    Η ΟΤΕΝΕΤ στο DSL τουλάχιστον είναι 1η με 65% περίπου, με 2η την forthnet αν θυμάμαι καλά... Κάπου είχα δει μια έρευνα της ΕΕΤΤ που το ανέφερε, αλλά δεν θυμάμαι που... λογικά καπου στο site της EETT θα υπάρχει.

Περιοχή
    Göteborg, Sweden
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/10 Mbit
    ISP
    Comhem
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nismo
    εννοείς ότι είχες 384 adsl in a box και ανανέωσες σε 512 χωρίς να έχει λήξει ακόμα? αν ναι πες τι τους είπες γιατί και γω το ίδιο θέλησα να κάνω και δεν δέχονται με τίποτα ούτε για 512 ούτε για 1024 μου λένε ότι πρέπει να διακόψω το πακέτο (χάνοντας έτσι 2 μήνες που έχω ακόμα) και να αγοράσω καινούριο και φτου από την αρχή όμως πόρτες δεν υπάρχουν οπότε καλό κουράγιο... αν υπήρχαν θα το έκανα για να πάρω την προσφορά με το 12μηνο 117ευρώ στα 512 αλλά ο ΟΤΕς έχει να βάλει νέες πόρτες από το Φεβρουάριο, δηλαδή μας έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια ...
    Nismo sorry που δεν το είδα πριν να σου απαντήσω.Ακριβώς αυτό που μου λες εσύ μου έλεγαν και στο e-mail που τους έστειλα και στο τηλέφωνο γιατί και εγώ με box ήμουνα.Λοιπόν πήγα και εγώ στην σελίδα τους εδώ στον τύπο συνδρομής έβαλα ανανέωση.Συμπλήρωσα κανονικά τα στοιχεία όπως όταν τα είχα στείλει την πρώτη φορά με την αίτηση.Την άλλη μέρα με πέρνουν από το τμήμα συνδρομών και με ρωτάνε για την ανανέωση.Το τονίζω στην κοπέλα ότι θέλω να γίνει σε 512.Με ρωτάει άν είμαι σε box.Της απάντησα πως ναι , σκέφτεται λίγο και μετά μου λέει οκ.Α ακου και το κουφό.Μόλις πήγα σπίτι πήρα τηλ στο 801.... και την ρωτάω την κοπέλα που να καταθέσω τα χρήματα κτλ της λέω ότι έκανα αναβάθμηση σε 512 και να μου πεί το ποσο και μου λέει δεν γίνετε και δεν ξέρει πως το έκανα αυτό!!Η πλήρης ασυνενοησία τι να πώ.Σημασία έχει πως η δουλειά μου έγινε και σε 2 μέρες έγινα 512.Σου συστήνω να κάνεις το ίδιο γιατί η αίτηση πάει κατευθείαν στο τομέα των συνδρομών και αποφεύγεις τις άσχετες τηλεφωνήτριες.Στον τομέα των συνδρομών είναι γατόνια και θα κάνεις την δουλειά σου.Αυτά

ΕDIT:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tem
    θα χάσεις όμως τις μέρες που είχες μέχρι 23/6 αλλά αυτό δεν είναι και πολύ σημαντικό.
    ΤΟΝΙΖΩ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 3+3 ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.Τωρα η συνδρομή μου είναι μέχρι τις 24 Νοεμβρίου.Ακόμα δεν μου ήρθε ο λογαριασμός σπίτι αλλά η κοπέλα ποτέ δεν μου είπε ότι θα χαθεί μήνας από την συνδρομή.Περιμένω να δω τον λογαριασμό και ελπίζω ότι θα συμψηφιστεί ο μήνας που έχασα με τα χρήματα που πρέπει να πληρώσω αλλιώς θα τους πάρω τηλέφωνο και .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odys2008 : 02-06-06 στις 15:47.

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Ανανέωση συνδρομής
    Από JethroTull στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-07, 07:17
  2. Ανανέωση συνδρομής FORTHNET
    Από NetJim στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-06, 19:32
  3. Ανανεωση συνδρομης on-line
    Από nasdravi στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-09-06, 13:35
  4. Ανανέωση συνδρομής