παιδια εχω το παραπανω ρουτερ και το οποιο μιας και καθεται αχρησιμοποιητο εδω και ενα χρονο προτιθεμαι να πουλησω.
εχω το εξης προβλημα.
το ρουτερ συνδεεται με πριζα τηλεφωνου μεσω ενος καλωδιου που η μια ακρη του ειναι τηλεφωνικο βυσμα (RJ-11) και η αλλη του που συνδεεται στο ρουτερ ειναι utp(RJ-45).
η 2η ακρη εχει σπασει το κλιπακι που ασφαλιζει το καλωδιο με αποτελεσμα πολλες φορες να τραβιεται και να αποσυνδεεται. εγω ενταξει το ειχα ασφαλισει με λιγη μονωτικη και εκανα τη δουλεια μου αλλα τωρα που θελω να το δωσω δεν μπορω να βρω τετοιο καλωδιο πουθενα.
εψαξα eshop πλαισιο mimiko και δεν μπορω να βρω καλωδιο με απολιξεις rj-15/rj45 αλλα μονο rj-45/rj/45 το κλασσικο δλδ utp (cat5e).
αν δε βρω τετοιο καλωδιο υπαρχει καποια αλλη λυση??
επισης εχω χασει το splitteraki που μπαινει στη μπριζα του τοιχου και εχει τις υποδοχες adsl/phone...αυτο μπορουμε να το βρουμε απο καπου?
το ρουτερ το ειχα παρει απο vodafone πριν 3 χρονια και ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο. κοστιζει απο οτι βλεπω ακομα και τωρα 140 ευρω. μπορειτε να μου προτεινετε και μια τιμη να το πουλησω???καπου στα 60 ευρω ειναι καλα??
παρα το οτι το πηρα απο μεσω συνδεσης vodafone internet δεν πιστευω να εχει καποιο κλειδωμα ετσι δεν ειναι? εκανα πριν λιγο κανονικα το update στο τελευταιο firmaware και restore factory settings για να φυγουν οι κωδικοι. πρεπει να κανω κατι αλλο πριν το πουλησω?
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
01-05-10, 22:23 fritz 7140 Annex A-pstn και καλωδιο συνδεσης με πριζα #1
-
01-05-10, 23:28 Απάντηση: fritz 7140 Annex A-pstn και καλωδιο συνδεσης με πριζα #2
Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ένα τέτοιο καλώδιο αγοράζωντας ένα ειδικό εργαλείο 'η να πας σε κάποιο κατ΄στημα ηλεκτρονικών ή ΗΥ (όχι κάποιο πολύ γνωστό) και να ζητήσεις να στο φτιάξει. Το πως, το γράφει στο εγχειρίδιο
Αν επιμένεις να το δώσεις κατέβσε την τιμή κι άλλο υπολογίζοντας και την τιμή που το αγόρασες
-
01-05-10, 23:58 Απάντηση: fritz 7140 Annex A-pstn και καλωδιο συνδεσης με πριζα #3
αυτο ειναι το θεμα οτι δεν το αγορασα...το εδινε η vodafone μαζι με τη συνδεση. αλλα ετσι και αλλιως 50-60 ευρω ηταν το μεγιστο που απαιτω. την ειδικη πενσα για utp και καλωδιο δικτυου ψιλοξερω να τη δουλεψω αλλα ελεγα μηπως υπηρχε κατι ετοιμο που θα ειναι και πιο αξιοπιστο και σταθερο.σε ευχαριστω για την απαντηση σου και θα το ψαξω μεθαυριο.
Παρόμοια Θέματα
-
cga philips modemrouter annex b εισχωρεί σε avm fritz 7140 annex b
Από snd στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-10, 12:19 -
Μετατροπή Fritz!box Fon Wlan 7140 απο Annex B σε Annex A
Από REGLEE στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-10, 03:10 -
FRITZ! BOX FON WLAN 7140 ANNEX A to annex B
Από redcom7 στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-09, 00:36 -
Annex-B Fritz.boxes (7140, 7170 ή άλλα) σε PSTN: τι Firmware φοράτε;
Από igna στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-09, 18:03 -
Προβλημα με NETGEAR WPN111 και FRITZ! WLAN 7140 Annex A
Από chrisfinl στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-07, 02:05
Bookmarks