Εμφάνιση 1-3 από 3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παιδιά καλησπέρα!!θέλω να φτιάξω μια ιστοσελίδα με html και php...html ξέρω καλά αλλα με την php δεν έχω ξαναασχοληθεί...κατέβασα το wamp(που περιέχει php,mysql,apache) και έχω φτιάξει μια σελίδα σε html που περιέχει ένα κουμπί και θέλω μόλις πατάω το κουμπί να καλεί την php και να κάνει ότι έχω ορίσει....τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής:

Α)το php αρχείο θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στον φάκελο www του wamp??
    b)Τι χρειάζεται να κάνω για να καλέσω μέσα στην html(εκεί που έχω το κουμπι)την Php(τι πρέπει να γράψω δλδ)???Που θα δω το αποτέλεσμα όταν το τρέξω???

Οπώς καταλαβαίνετε έχω κολλήσει σε αυτά τα διαδικαστικά και χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας..

........Auto merged post: jim_pas πρόσθεσε 20 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........

μετά απο ψάξιμο είδα ότι όταν γράφω έναν κώδικα στο αρχείο Php και μετά μπαίνω στο C:/localhost/arxeio.php μου εκτελεί τον κώδικα που έγραψα,αλλα δεν θέλω να πηγαίνω εκεί για να τον βλέπω αλλα να με πετάει κατευθείαν όταν πατάω το κουμπί..ξέρετε πως γίνετε??ευχαριστω
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_pas : 09-05-10 στις 16:43. Αιτία: auto merged post

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
    αυτο γίνεται εύκολα με τις φορμες τις html!!

οταν θα ορίσεις μια <form name="input" action="html_form_submit.php" method="get">
    με το πάτημα του κουμπιού που θα είναι μέσα στην φορμ θα τρεχει το αρχείο php και επιλέγεις και αναλόγος αν θα βάλεις get η post!!

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Πρέπει επίσης να ρυθμίσεις τον Apache να εκτελεί τα αρχεία php και όχι να τα βλέπει σαν απλό κείμενο.

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία