Σελ. 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 46
    Περιοχή
    Ραφηνα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΡΑΦΗΝΑ Β
    Router
    SMC
    Αν θελεις ενα απλο προγραμμα εμπορικης διαχειρισεις προσεξε τα παρακατω
    Να μην εχει καταργηθει οπως το Manager - eurofasma της singular, το πρωτο εχει αντικατασταθει απο το manager next (ψεφτοwindows), το δευτερο εχει αντικατασταθει απο το control το οποιο με την σειρα του θα αντικατασταθει λενε οι φημες απο το omega (οριζοντες) της logic dis μετα την συνχωνευση των δυο εταιρειων. Παρ' ολα αυτα το control ειναι αξιολογο και εχει interface import απο κεφαλαιο.
    Να μην εχει ακριβο φορολογικο μηχανισμο πχ τυπου β δηλ. να ειναι δεμενος με την συγκεκριμενη εφαρμογη κοστο περιπου 600 ευρω και μεταπωληται μονο σε χρηστη της ιδιας εφορμογης. Σου προτεινω τυπου α οπως το synthex 700 περιπου 380 ευρω γιατι μπορεις να το χρησιμοποιησης με οποιαδηποτε εφαρμογη
    Να μην εχει ακριβο ετησιο realese και να μην χρειαζεται τεχνικο να σου κανει την αναβαθμιση (φτου μολις σου ειπα να μην μου δωσεις 50 ευρω)
    Καλη λυση ειναι το Ask της www.softone.gr που ειναι ελαφρει, συνχρονο (sql), αναβαθμισιμο (με αλλαγει του serial number γινεται panorama) εχει αναβαθμισεις και υποστηριξει μεσω internet, φτηνο γυρο στα 270 ευρω για ενα χρηστη για ενα χρονο (ενοικιαζεται για 1 εως 5 χρονια μαζι με τις ενημερωσεις) και εχει import απο κεφαλαιο

pelasgian To ask λει οτι υποστηριζει mysql σε linux που το δοκιμασα και με e-shop και χμ κατι γινεται. Οπως μου λενε απο την softone θα το υποστηριξουν καλυτερα στο μελλον.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    PSI
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pelasgian
    Καλά, πότε θα βγάλουν μία έκδοση εμπορικού προγράμματος τέτοιου για Linux;

Σκέψου πόσο θα αυξηθεί η ασφάλειά τους και πόσο θα μειωθεί το κόστος μηχανογράφησης!

Άραγε κάνα έτοιμο open-source που μπορεί να εξελληνιστεί προσαρμοστεί;

Το σκεφτόμουν εδώ και καιρό, αλλά δεν είμαι λογιστής!
    Ένα τέτοιο περιμένω κι εγώ πότε θα βγει να μπορούμε να προωθήσουμε το Linux και εμπορικά.

Περιοχή
    Πεύκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
    Router
    Linksys WAG300N
    Φίλε BlidG,

σαν νέος στην aDSL, με μεγάλη μου χαρά παρακολουθώ την έντονη ανταπόκριση αγνώστων μεταξύ μας για βοήθεια - επίλυση του αιτήματός σου.

Ομως, έχω την αίσθηση ότι κάπου πελαγοδρομούμε όλοι μας κάνοντας διάφορες προτάσεις, αφού εσεί απλά λες ότι θέλεις ένα πρόγραμα εμπορικής - λογιστικής διαχείρισης που θα πρέπει να κάνει import τα data του κεφαλαίου.

Νομίζω λοιπόν, ότι θα πρέπει να δούμε κάποια πράγματα :

1. Είναι αμφίβολο, ότι τα data του κεφάλαιου μπορεί να περάσουν στο σύνολό τους στο πρόγραμα που θα επιλέξεις.

2. Αν δεν έχεις αρκετές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες πελάτες, το import capability δεν έχει νόημα.

3. Αν δε δεν τηρείς αποθήκη, τότε το import είναι περιττό.

Δεν ξέρω αν το κεφάλαιο είναι μόνο για βιβλία 3ης κατηγορίας. Αν πάντως είναι και για β' κατηγορίας, ή αν τηρείς τέτοια, πήγαινε blind στην Data Comunication για να ησυχάσεις μια για πάντα. !

Περιοχή
    Παγκράτι - Αθήνα
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΡΩΝΑΣ
    Router
    Οτι δουλέψει
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 29,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ πάλι χρησιμοποιώ τον ΠΗΓΑΣΟ της ΤΕΣΑΕ
    Μπορεί να κάνει import σχεδόν από ότι μηχανογραφικό πρόγραμμα έχω δει, το ΦΥΜ που δίνουν μαζί με την εφαρμογή είναι το FM Poundo τύπου β. Είναι φτιαγμένο σε C και η τιμή του αν θυμάμαι καλά είναι περίπου στα 800€.
    Από τα καλυτέρα που έχουν είναι υποστήριξη μέσω VNC,γενικά η συγκεκριμένη εταιρία δουλεύει παρά πολύ “online”.
    Αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες πες

Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    vagskarm και yiapap: Ναι, σκοπεύω να είναι στις απαιτήσεις μου όταν θα επικοινωνήσω με τις εταιρίες. Εδώ πραγματικά δεν πρέπει να γίνουν λάθη.

Ακανθώδη: Θενξ αλλά φαίνεται λίγο περίπλοκο... Άσε που ζητάει Java και φαίνεται μεγάλο και βαρύ... Έψαχνα κάτι απλό μιας που το μηχάνημα που τρέχω το κεφάλαιο αυτή τη στιγμή είναι ένας PIII@666/128MB και δεν υπάρχει λόγος να έχω καλύτερο μηχάνημα για τις απαιτήσεις της δουλειάς... Άσε που, ξέρεις αν παίρνει φορολογικό μηχανισμό??? Δεν είδα καν αν υπάρχει στα... Ελληνικά

alter: Να'σαι καλά που με διαφώτισες για τους φορολογικούς μηχανισμούς... Είναι ένα από τα αγκάθια της ιστορίας μιας που είναι πρόβλημα τελικά η συμβατότητα...

igiorgio: Και αρκετό πελατολόγιο υπάρχει και αποθήκη υπάρχει επίσης. Είναι ζωτικής σημασίας το import και ειδικά για τις λογιστικές κινήσεις/υπόλοιπα/αξιόγραφα αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν πω "οκ, αποθήκη απ'το μηδέν αφού έρχεται καλοκαίρι και μας παίρνει".

TermInuS: Σ'ευχαριστώ! Το μόνο που θέλω είναι ένα τηλέφωνο/σελίδα για να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους.

Δυστυχώς, λόγω της έκθεσης στην οποία παίρνουμε μέρος, τρέχω σαν το Βέγγο και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα σήμερα σε σχέση με αυτό. Έχω κρατήσει όμως τις προτάσεις και από Δευτέρα ή Τρίτη (ανάλογα με το χαμό) θα αρχίσω πλέον να επικοινωνώ με τις εταιρίες για να βρώ άκρη και θα σας ενημερώσω με εντυπώσεις
    Ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις και αν κάποιος έχει και άλλη, the more the merrier (όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα )!!

Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Αγαπητέ BlindG
    πρώτα απο όλα γιατί θέλεις να αλλάξεις απο το Κεφάλαιο σε κάποια άλλη εφαρμογή; οχι ότι το Κεφάλαιο είναι η super duper εφαρμογή, αλλά αυτή την στιγμή κυριαρχεί σε μικρές εγκαταστάσεις. Αυτο σου παρέχει μια εγγύηση συνέχειας, κόσμο που μπορεί να ξέρει την εφαρμογή, και δυνατότητα υποστήριξης απο διάφορους dealers (εαν κάποιος δεν σου κάνει). Επιπλέον φαίνεται η μοναδική εφαρμογή με μεγάλη εγκατεστημένη βάση, που δεν θα αλλάξει λόγω συγχωνεύσεων-αποροφήσεων κλπ.

Εαν έχεις πρόβλημα υποστήριξης, καλύτερα να βρείς άλλο υποστηρικτή.

Εαν ντε και καλά θες να αλλάξεις, τότε όπως προείπαν, πρέπει να δεις την περίπτωση μετάπτωσης δεδομένων. Τα μόνα που θα μπορέσεις να περάσεις (ακόμη και εαν πάρεις άλλη εφαρμογή της Unisoft) είναι τα μαστερ πελατών και ειδών, καθώς επίσης και μια απογραφή ειδών και ίσως υπολοίπων πελατών. Τις κινήσεις (παραστατικά) ξέχνα τα. Δεν περνάνε. Η' μαλλον περνάνε, αλλα με μεγάλο κόστος και δεν αξίζει τον κόπο (ουσιαστικά κρατάς την εφαρμογή σου σε λειτουργία για ένα -δύο χρόνια το πολύ τρία).

Το κόστος αλλαγής λογισμικού είναι πολυ μεγάλο, και δεν είναι μόνο το κόστος προμήθειας του λογισμικού, αλλά και οι υπηρεσίες "στησίματος" ή παραμετροποίησης αυτου, μετάπτωσης δεδομένων, εκπαίδευσης χρηστών. Επίσης θα χρειαστεί κάποιο ευλογο διάστημα να αφομοιώσουν οι χρηστες το νέο σύστημα, στο οποίο διάστημα θα είναι λιγότερο αποδοτικοι => κόστος. ασε που αρκετοί θα αντιδράσουν στο νέο σύστημα κλπ κλπ.

Αρα ο μοναδικός λόγος για αλλαγή λογισμικού είναι να ζυγιστούν όλα τα υπερ και τα κατά, και μόνο εαν απαιτούνται πολλές επιπλέον δυνατοτητες ίσως έχει νόημα η αλλαγή του λογισμικού. Επίσης θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου την δυνατότητα υποστηρίξης, νέες εκδόσεις σύνομες με τον τρέχων ΚΒΣ, καθώς και με δυνατότητες απαραίτητες για την δουλειά σου, βιωσιμότητα της εταιρίας (δεν θες ενα πρόγραμμα που μεθαύριο η εταιρία δεν θα υπάρχει, σωστα; έχει γίνει όμως πολλάκις), βιωσιμότητα του προγράμματος (ποια εφαρμογη να πρωτανεφέρω; το axes (unisoft), maximum (singular), sen (singular), eurofasma (singular), οριζοντες(logic), compac win (dis) και ο κατάλογος είναι δυστυχώς μακρύς)

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Συμφωνώ με τον anon. Θα ήθελα επίσης να αναφέρεις γιατί θέλεις να αλλάξεις το κεφάλαιο;
    Γηράσκων Αεί Διδασκόμενος
    Εγώ τελείωσα...

Downloads
    39
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    906/312
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
    Router
    Gennet OxyGEN
    SNR / Attn
    24.5(dB) / 61.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BildG
    Ακανθώδη: Θενξ αλλά φαίνεται λίγο περίπλοκο... Άσε που ζητάει Java και φαίνεται μεγάλο και βαρύ... Έψαχνα κάτι απλό μιας που το μηχάνημα που τρέχω το κεφάλαιο αυτή τη στιγμή είναι ένας PIII@666/128MB και δεν υπάρχει λόγος να έχω καλύτερο μηχάνημα για τις απαιτήσεις της δουλειάς... Άσε που, ξέρεις αν παίρνει φορολογικό μηχανισμό??? Δεν είδα καν αν υπάρχει στα... Ελληνικά
    Sorry... Παρερμήνευση...
    Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω την χρήση του!!!
    η απάντηση πήγαινε στον Pelasgian

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Ειδα να γίνεται αναφόρα για το Πηγασός, γνωρίζω περιπτώσεις που ο πελάτης εκανέ αμάν να ξαναπάει σε Κεφάλαιο!

Εχω δουλέψει πολλές εφαρμογές, (εποχή dos, κεφαλαίο 3, market, defacto, orizontes)

Την ευκολία που έχει το κεφάλαιο δεν την βρήκα, να μην μιλήσω για το report level II που κάνει παπάδες!

Εβγάλε η altec to market4 και έκανε πατάτα, εβγάλε το κεφάλαιο4 που δουλέυει με την ίδια λογική που δουλέυε το παλιό dosικο,
    Εκτός αν θέλεις να κάνεις χρήση και ποντικιου και πληκτρολογιου για να κόψεις ενα τιμολόγιο!

οσον αφόρα τους φορολογικούς μηχανισμούς, υπάρχουν πολλές επιλογές, όταν το ψάχναμε καταλύξαμε στον DM-100 (δυστήχως του πουλιάδη), μετά απο δοκίμα τους synthex, proline, x-code, taxmanager.

Αν θελεις πάντως να αλλάξεις, θα σου έλεγα να δείς την λύση της espilon, νεά εταίρια, που ώς τώρα ακούει τους πελάτες της και βάζει νέα features etc

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Γενικότερα χρειάζεται προσοχή με εφαρμογή λογιστικής και εμπορικής διαχείρισης, επειδή σχετίζονται άμεσα με τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ) του φορολογικού συστήματος. Προβλήματα που φαντάζουν από την πλευρά του απλού χρήστη ως μηδαμινά, μπορούν να εξελιχθούν σε φορολογικές παραβάσεις με ανάλογες επιπτώσεις (πρόστιμα, κλπ).

Στην επιχείρηση στην οποία δουλεύω, είχαν το ΚΕΦΑΛΑΙΟ (τώρα για άλλους λόγους έχουν περάσει στο SAP). Μεγάλη ευκολία οι τελευταίες του εκδόσεις που συνεργάζονται καλά με τα Windows (export σε Excel/Word), και πολύ άνετη η υποστήριξή του: πολλοί dealers, αν δε σου κάνει ένας πας σε άλλον. Και είναι μια εφαρμογή που την ξέρει πολύς κόσμος ( = ευκολία υποστήριξης).
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    euri, καλό το SAP, κάνει πραγματικά παπάδες, αλλά με το καλημέρα μια σωστή εγκατάσταση μόνο λογισμικό SAP και υπηρεσίες SAP, θέλει 200 μύρια δρχ. Υπάρχει βέβαια και το mySAP με σημαντικά μικρότερο κόστος, αρκεί να σου κάνουν οι έτοιμες παραμετροποιήσεις. Και φυσικά παίζει πάρα , μα πάρα πολυ μεγάλο ρόλο, ποιός το στήνει. Το ξέρω γιατί κληρονόμησα μια μηχανογράφηση SAP με πολύ μάπα εγκατάσταση (o yiapap, για την ακρίβεια η παλιά συνάδελφός του ξέρει την περίπτωσή μας). Χειρότερη και απο Κεφάλαιο. Γιαυτό η εταιρία που το στήνει/υποστηρίζει ίσως παίζει περισσότερο ρόλο απο το ίδιο το λογισμικό τελικά.

Περιοχή
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Καταρχήν σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!!!!!

anon/sdikr/euri:

Η υπόθεση είναι απλή. Θέλω να μειώστω το κόστος του προγράμματος. Η αφορμή όμως ήταν μια μεταβίβαση της επιχειρησης. Αυτή τη στιγμή πρέπει πρώτα να επικοινωνήσω με τον dealer (απ'τον οποίο δεν υπάρχει παράπονο) για να δω ποιό είναι το καθεστός με την μεταβίβαση. Εαν μου πουν οτι το πρόγραμμα πρέπει να αγοραστεί εκ νέου, τότε έχουμε πρόβλημα.

Και το πρόβλημα υπάρχει γιατί: Μετά από κάποιες συνομιλίες που είχα το Σαββατοκύριακο (που δούλευα ωσάν το ζώον) μου βγήκε οτι για να πάρω άλλο πρόγραμμα, πιθανότατα να πρέπει να αγοράσω και καινούριο μηχάνημα (το παρόν είναι ένας PIII@666/128MB ram που τρέχει κανονικά το Κεφάλαιο και ... διπλώνει κιόλας που να μην αβασκαθεί!) το οποίο δεν ξέρω αν θα συμφέρει τελικά.

Το άλλο πρόβλημα είναι η αγορά καινούριου φορολογικού μηχανισμού. Αυτός που δίνει η altec είναι στα 500Ε και κλειδωμένος (ασύμβατος με άλλα προγράμματα). Έλεγα μηπως βρισκόταν κάποιος φθηνότερος αλλά άλλοι μου λένε 600 () και άλλοι μου λένε 380.

Γενικώς λοιπόν θέλω να κοιτάξω να κατεβάσω το κόστος λειτουργίας, χωρίς όμως βάλω άλλα προβλήματα στο κεφάλι μου. Δηλαδή, αν τελικά αποδειχθεί οτι αλλάζοντας το Κεφάλαιο, το μόνο που θα καταφέρω είναι να τρέχω περισσότερο, τότε όχι, δεν θα το αλλάξω. Απλώς μου είχε σχηματιστεί η εντύπωση μέχρι τώρα οτι μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάτι πιο "λιτό" απ'το κεφάλαιο και αυτή η μεταβίβαση ήταν η ευκαιρία για να δω τι και πως.

Πραγματικά πάντως, ο report manager του Κεφαλαίου είναι ίσως το πιο χρήσιμο μέρος του μιας που πραγματικά μπορείς να τον κάνεις ότι θέλεις. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν φτιάχνω συχνά reports με αποτέλεσμα όταν χρειάζεται να φτιάξω, να πρέπει να τα ξαναθυμηθώ όλα απ'την αρχή

WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Πάντα η μετάβαση σε άλλη εφαρμογή έχει πολλά άδηλα κόστη. Και δυστυχώς πολλές φορές ξεπερνούν και το κόστος της ίδιας της εφαρμογής, απο τα πιο μικρά (κατηγορία Κεφάλαιο) έως τα πιο μεγάλα. Πίστεψε με, έχω δουλέψει στον συγκεκριμένο χώρο, και είχα εμπλακεί σε μια μετάβαση σε ERP, καθώς επίσης λόγω προηγουμενης δουλειάς είχα δουλέψει πάνω σε πολλές μεταβάσεις σε ERP. Μεγάλο το κόστος, και κανείς σχεδόν πωλητής δεν πρόκειται να σου το πεί απο την αρχή, γιατί θα φύγεις τρέχοντας. Ολοι λένε τι καλό πρόγραμμα έχουν, κάνει παπάδες, και κοστίζει τόσο λίγο. Το τόσο λίγο, είναι η αξία του λογισμικού. Οι υπηρεσίες όμως που έρχονται μετά, και τις περισσότερες φορές δεν προυπολογίζονται, ή προυπολογίζονται πολύ προς τα κάτω, όταν έρχετε η ώρα της υλοποίησης αρχίζει η χρέωση (πολλές φορές με την ώρα , και κόστος απο 50 έως και 300 ευρώ την ώρα - το τελευταίο στο SAP ) Και ακόμη χειρότερα , πολλές φορές οι υποστηρικτές είναι τελείως χάλια, οπότε οι ώρες αρχίζουν να αυξάνονται. Θα μπορούσαμε να μιλαμε ώρες γιαυτά. Εαν βρεθείς Θεσ/νίκη σε καμμιά συνάντηση, να σε κατατοπίσω (για Αθήνα περιμένω πότε θα γίνει ένα ειδικό σεμινάριο Oracle για να κατέβω - αν θα γίνει )

Περιοχή
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Καλημέρα!
    Δεν ήθελα να γράψω πάλι, πρωτού έρθω σε επαφή με τον dealer μας (για το κεφάλαιο). Απ'ότι μου είπε, είναι δυνατή η μεταφορά καθώς έχει γίνει στο παρελθόν αλλά δεν γίνεται πάντα. Οπότε προς το παρόν θα πρέπει να ετοιμάσω τη χαρτούρα και να δω τι θα γίνει.
    Αν η unisoft δεχθεί τη μεταφορά, τότε μάλλον δεν θα υπάρξουν προβλήματα μετάβασης κτλ.
    Είδωμεν

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon
    euri, καλό το SAP, κάνει πραγματικά παπάδες, αλλά με το καλημέρα μια σωστή εγκατάσταση μόνο λογισμικό SAP και υπηρεσίες SAP, θέλει 200 μύρια δρχ. Υπάρχει βέβαια και το mySAP με σημαντικά μικρότερο κόστος, αρκεί να σου κάνουν οι έτοιμες παραμετροποιήσεις. Και φυσικά παίζει πάρα , μα πάρα πολυ μεγάλο ρόλο, ποιός το στήνει. Το ξέρω γιατί κληρονόμησα μια μηχανογράφηση SAP με πολύ μάπα εγκατάσταση (o yiapap, για την ακρίβεια η παλιά συνάδελφός του ξέρει την περίπτωσή μας). Χειρότερη και απο Κεφάλαιο. Γιαυτό η εταιρία που το στήνει/υποστηρίζει ίσως παίζει περισσότερο ρόλο απο το ίδιο το λογισμικό τελικά.
    Μωρέ και παπάδες και δεσπότες (μπορεί να) κάνει. Το θέμα είναι αφενός να το στήσεις/παραμετροποιήσεις σωστά, αφετέρου οι λειτουργικές διαδικασίες της εταιρείας να είναι έτοιμες να δεχτούν και να υποστηρίξουν το SAP (ή οποιοδήποτε κανονικό ERP). Αλλιώς SAPίζουν πολλοί άνθρωποι... Στη δική μας περίπτωση η επιλογή ήταν μονόδρομος καθώς έγινε από τη μαμά εταιρεία στην Αθήνα, με σκοπό να περάσει σε εντελώς enterprise/corporate εγκατάσταση (περίπου 50 ξεχωριστές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα). Για αυτό το λόγο και υπάρχει ξεχωριστή ομάδα SAPατζήδων στην εταιρεία, που ασχολούνται μόνο με αυτό.
    Ανυπόγραφος

Σελ. 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ψάχνω παρόμοια εφέ από το beryl στο compiz fusion
    Από kalidona στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-07, 03:32
  2. Προβλημα με Α κεφαλαιο σε υπότιτλους
    Από allergic στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-07, 17:42
  3. Παρόμοια Θέματα
    Από lazar στο φόρουμ Η Γνώμη σας
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-06, 20:10