καλησπερα,
ειμαι πολυ αγανακτισμενος!!
πριν 6 μηνες εκανα το λαθος (οπως αποδειχθηκε για πολλους και διαφορους λογους) να εισελθω στο δικτυο της Vodafone. η ενεργοποιηση μου με φορητοτητα αριθμου απο το προηγουμενο δικτυο που ημουν εγινε στις 10.11.2009.
περιμενα υπομονετικα ενα 6μηνο για να αλλαξω δικτυο και ετσι απο τις 10.05.2010 ειμαι στην wind. ωστοσο, ο εκκαθαριστικος της Vodafone με χρεωνει 58ε για μια συσκευη που μου εδωσαν τον Νοεμβριο οταν μπηκα σε αυτους (και για την οποια τοτε χρεωθηκα 15ε).
Και ρωταω: ειναι νομιμο να μου ζητουν τα χρηματα για αυτη τη συσκευη δεδομενου οτι εκλεισα 6μηνο ακριβως στην εταιρεια και δεδομενου οτι η vodafone ηταν αυτη που αρχικα με προσεγγισε τηλεφωνικα με δελεαστικη ταχα μου προσφορα?
διοτι σε αυτες τις περιπτωσεις αποσο ξερω η προστασια του καταναλωτη τασσεται υπερ του συνδρομητη/λαβοντα την προσφορα και θεωρει οτι αυτος δικαιουται να κρατησει οτι δωρα ελαβε στα πλαισια της συμβασεως και χωρις αντιτιμο αν αλλαξει γνωμη.
σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
18-05-10, 21:49 Χρεωση συσκευης μετα την παροδο 6μηνου!! #1
-
18-05-10, 21:52 Απάντηση: Χρεωση συσκευης μετα την παροδο 6μηνου!! #2
-
18-05-10, 21:53 Απάντηση: Χρεωση συσκευης μετα την παροδο 6μηνου!! #3
-
19-05-10, 00:00 Απάντηση: Χρεωση συσκευης μετα την παροδο 6μηνου!! #4
Τα συμβόλαια και τις τρείς εταιρίες είναι με 12μηνη δέσμευση το λιγότερο (η και 18μηνη/24μηνη σε πιο ειδικές περιπτώσεις). Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, οτι σε περίπτωση διακοπής μέσα στους 6 πρώτους μήνες πρέπει να επιστρέψεις ολόκληρη την αξία της επιδότησης, ενώ απο τον 6ο μέχρι τον 12ο μήνα το ποσό μειώνεται σταδιακά.
Σε κάθε περίπτωση, το τι θα επιστρέψεις στην vodafone το αναφέρει σίγουρα το αντίγραφο του συμβολαίου που έχεις υπογράψει.>> James Randi <<--- A man to admire, a man to respect
Linux4Coffee
You'll never know what you're missing until you try Arch
"Next time you want to buy a computer, consider buying a mac (and installing Windows/Linux on it). Even after five years, when it's cheap chinese hardware is obsolete there will be someone ignorant enough to buy it for ten times the price."
-
19-05-10, 02:25 Re: Χρεωση συσκευης μετα την παροδο 6μηνου!! #5
τα συμβόλαια έχουν ελάχιστη διάρκεια 12 μήνες, και σε κάθε περίπτωση υπάρχει αναλυτικός κατάλογος με την αναπόσβεστη ανά μήνα αξία.
Παρόμοια Θέματα
-
Αντιδράσεις για την χρεώση του tethering από την Vodafone στο iPhone
Από thanar στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-10, 16:12 -
Χρέωση μετά το 12μηνο σε επιδοτούμενο πακέτο
Από whitehed στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-08, 09:55 -
Μηνιαία χρέωσή μετά την λήξη του Broadband pack
Από pasxos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-07, 00:27 -
Χρέωση για τον εξοπλισμό μετά το 12μηνο;
Από gryzor στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 103Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-07, 13:21 -
tellas 50% xωρις χρεωση μετα το 3λεπτο
Από grgr στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-04, 14:42
Bookmarks