Σε λιγο για να δεις ποιο προγραμμα σε συμφέρει θα θες batchelor στα συστηματα ηλεκτρικης ενεργειας , master διανεμημένη παραγωγη & PhD στη Ηλεκτρική οικονομία....
στα παιδια που φτιαχνουν τα εξελακια
![]()
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1743. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
540 30,98% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
659 37,81% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,05% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,16%
Εμφάνιση 16.216-16.230 από 25491
-
17-01-24, 03:48 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16216
-
17-01-24, 06:35 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16217
Είσαι κορυφή τέλος!!!
Ζαλίστηκα το Γ1 είναι καλύτερο, όχι το 4all!
Έλεος λίγο! Υπάρχουν τα excell, ο καθένας ανάλογα την κατανάλωση, βάζει τα στοιχεία και μπορεί να βγάλει άκρη.
10 μηνύματα ποιο την έχει μεγαλύτερη το Γ1 ή το 4all. (την έκπτωση, μην παρεξηγηθω?!)
Korakie και DOOM_NX, πραγματικά σας ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για όλα όσα κάνετε! Να είστε πάντα καλά, που νοιάζεστε για τους συνανθρώπους σας και χάνετε από τον πολύτιμο προσωπικό σας χρόνο για να μας ανοίξετε τα μάτια!
-
17-01-24, 08:28 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16218
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά.
Επίσης να είναι καλά αυτοί οι άγιοι άνθρωποι στην κυβέρνηση με τους φίλους τους παροχους που τα σκέφτηκαν ώστε μια ολόκληρη χώρα να ψάχνεται. Με τι θα ασχολούμασταν όλοι χωρίς αυτούς? Ειδικά κάτι μεγάλοι σε ηλικία δεν πεθαίνουν άνοια έτσι.
-
17-01-24, 09:30 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16219
Έχει κανεις ιδέα κάθε πότε βγάζει λογαριασμούς η ΗΡΩΝ ;;
Είμαι 3 μήνες εκεί και ως τώρα έναν έλαβα για μερικές ημέρες από την μεταφορά έως 1/11/23
Από τότε έχω στείλει 3 μετρήσεις αλλά δεν έχω λάβει ούτε έναν λογαριασμό
-
17-01-24, 10:24 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16220
Μήνυμα χτεσινό από πρωτεργεια
Spoiler:
Υποθέτω είναι ένας ωραίος μαρκετινίστικος τρόπος να σου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να είσαι και στα έναντι συνεπής, αλλιώς χάνεις την έκπτωση, λέγοντάς σου ότι νοιάζονται για σένα κάνοντας έκπτωση και στα έναντι..Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
17-01-24, 10:38 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16221
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
17-01-24, 10:42 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16222
-
17-01-24, 11:17 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16223
Εμείς που κάνουμε πολύ βαριά χρήση του νυχτερινού τους κρύους μήνες, του τύπου 30% ημέρα και 70% νύχτα, βολεύει περισσότερο το Γ1 ή το 4all;
Χωρίς να κάνω τους υπολογισμούς, από τα γραφόμενα σου φαίνεται πως τα προράμματα θα εξισωθούν σε πολύ περισσότερες κιλοβατώρες, άρα συμφέρει το 4all;You thought there would be a funny slogan here.
You just fell for one of my classical pranks.
Bazinga
-
17-01-24, 11:21 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16224
-
17-01-24, 11:25 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16225
Επειδή είχα κατεβάσει την ώρα που είδα το μύνημά σου το εξέλ και υπολόγιζα τα δικά μου, έβαλα ενδεικτικά και για σένα 210 μέρα 490 νύχτα και βγαίνει 5 ευρώ φτηνότερο το 4all. Αν έχεις ακριβείς καταναλώσεις θα είναι καλύτερα βέβαια.
Y.Γ.: @ Korakios & DOOM_NX : Και πάλι...Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
17-01-24, 11:35 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16226
-
17-01-24, 11:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16227
πάρε τηλ για ποια περίοδο αφορά , υπήρξε και στο παρελθόν , η ΔΕΗ την απορρόφησε , άλλοι την πέρασαν στους καταναλωτές , βασικά δε θα μου κάνει εντύπωση να ξεκινήσει για αναδρομικά απο το προηγούμενο έτος μιας και με τις ΤΕΜ στεγνώσαν τα ταμεία ,βασικά μείον βγήκε
(άσε που "χάθηκαν" εδώ και μήνες και τα λεφτά του ταμείου απο ΥΚΩ ,υποθετω δεν τα έχουν βρει ακόμα)
- - - Updated - - -
επίσης , μιας και είσαι Ήρων , τσέκαρε τη χρέωση διανομής του ΔΕΔΔΗΕ μιας και χρεώνει κατα καιρούς τη διπλάσια
-
17-01-24, 12:17 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16228
Αυτό το έκαναν γιατί έφαγαν κράξιμο. Μαζί με την nrg χρέωσαν τελικά την ακριβότερη τιμή kWh στους πελάτες με σκοπό να τους παράσχουν την έκπτωση στο μέλλον αν και εφόσον πλήρωναν όλους τους έναντι και τον εκκαθαριστικό στην ώρα τους.
- - - Updated - - -
Αυτό που πρότεινε ο Korakios, βασικά. Κατέβασε και παίξε με τα νούμερα αν θες. Αλλά έχε κατά νου ότι όλα όσα συζητάμε ισχύουν για τις 14 μέρες του Ιανουαρίου που απέμειναν ακόμα. Τον επόμενο μήνα οι τιμές μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με τις σημερινές.
- - - Updated - - -
Απίστευτος. Πόσα ξέρει ακόμα;
-
17-01-24, 12:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16229
Είναι ο πρώτος λογαριασμός στη συγκεκριμένη εταιρεία (1-31/12) και έχω ήδη μεταβεί σε άλλον πάροχο (από 5/1).
Η χρέωση διανομής φαίνεται εντάξει.
Δεν ξέρω αν θα πάρω τηλ., θα περιμένω να δω και τον τελικό λογαριασμό και εξηγώ γιατί. Δεν φτάνει η ταλαιπωρία που τραβάμε όταν καλούμε εμείς τον εκάστοτε πάροχο (ηλεκτρισμού, τηλεφωνίας κλπ) με τα συνήθη διαστήματα αναμονής, όταν άλλαξα πάροχο με κάλεσαν από ΗΡΩΝ με προηχογραφημένο μήνυμα που έλεγε να περιμένω στη γραμμή για να μιλήσω με εκπρόσωπο τους!Περίμενα καθαρά από περιέργεια, να δω αν όντως ήταν κάποιος stand-by, για ένα λεπτό και μετά το έκλεισα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να περιμένω στη γραμμή για να ακούσω το sales pitch τους ή οτιδήποτε άλλο θέλουν να μου πουλήσουν.
Το γράφω ως γενικότερη προτροπή να μην τους αφήνουμε να κάνουν «ό,τι τους βολεύει».
-
17-01-24, 12:33 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #16230
πάλι καλα που το τσέκαρες
τα διπλάσια σου χρέωσαν , αντί 9,41 είναι 18,83
myrae και με την ευκαιρία ρώτα για το ΕΛΑΠΕ
- - - Updated - - -
καταλαβαίνεις τώρα την άποψή μου για τα greenpass και κουραφέξαλα , μας έκανε και την τιμή η ΡΑΕ να μην αυξήσει τη χρέωση ΕΤΜΕΑΡ για φέτος
Bookmarks