Ο απλός άνθρωπος προσθέτει & μιά φράση χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση..όσο ερωτευμένος/η & αν είναι με τη φχψ εταιρία..
Μπα..η ιδέα σου είναι..(not)..
- - - Updated - - -
0,06580 εμπρόθεσμη πληρωμή..
0,07311 εκπρόθεσμη πληρωμή..
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει κ με το πάγιο..
Έτσι για να ξέρουμε κ τι λέμε..![]()
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1735. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,07% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
652 37,58% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,17% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,19%
Εμφάνιση 2.716-2.730 από 25068
-
24-05-19, 01:13 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2716
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 24-05-19 στις 01:31.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
24-05-19, 04:15 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2717
δυστυχώς δεν πιάνεις τα υπονοούμενα και τις παρατηρήσεις των μελών αυτού του δημόσιου φόρουμ ADSLgr.com όπου βρίσκεσαι και κάνεις "διαφήμιση" της εταιρείας όπου εργάζεσαι σαφώς (καταπατώντας φυσικά τους όρους χρήσης και λειτουργίας του παρόντος δημόσιου φόρουμ)
δυστυχώς νομίζεις ότι τα μέλη / χρήστες αυτού του δημόσιου φόρουμ τρώνε κουτόχορτο (σαν τους πολιτικούς μας που θα απογοητευτούν στις εκλογές την Κυριακή) και δεν ενημερώνονται για πράγματα που αφορούν τα οικονομικά τους (την τσέπη τους) και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα
κρίμα και λυπάμαι.
-
24-05-19, 11:59 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2718
-
24-05-19, 18:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2719
Μια απορία για τη Volton ρε παιδιά...
Το ftinorevma.gr λέει ότι είναι:
Το Ftino Revma είναι Επίσημος Συνεργάτης της Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.,
Εκεί δείχνει ευχαριστημένους πελάτες
https://ftino-revma.gr/
Ας τους γνωρίσουμε:
Εδώ είναι ο κύριος Παντελής Μ., λογιστής
Χμμ κάπου τον έχω ξαναδεί.
Μοιάζει με τον κύρio Daniel Goldenberg:
http://goldenbergnahmias.com/people/daniel-goldenberg/
Θα πρόκειται περί μεγάλης ομοιότητος...
Εδώ είναι ο κύριος Γιάννης Γ. , επιχειρηματίας:
ή μήπως είναι ο κύριος William E. Dickεnson;
https://www.rff.org/people/william-e-dickenson/
Tέλος να σας γνωρίσω την κυρία Ελένη Τσ. οικιακά
Μη ρωτήσει κανείς "Ποιά Ελένη;"
Θα έπρεπε να τη γνωρίζετε, και όχι για το διάσημο αδελφό της αλλά γιατί όπως βλέπετε είναι γνωστή διαδικτυακή περσόνα:
@kelly222 μήπως να τους έλεγες να βάλουν και σένα στους "ευχαριστημένους πελάτες";Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gcf : 24-05-19 στις 19:10.
-
24-05-19, 23:23 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2720
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 24-05-19 στις 23:29.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
24-05-19, 23:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2721
-
24-05-19, 23:36 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2722
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 24-05-19 στις 23:42.
Gre-goir-X23.
-
24-05-19, 23:41 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2723
-
24-05-19, 23:57 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2724
Ναι, έκανα αναζήτηση των εικόνων με τη Google.
Όμως δεν είναι τόσο απλό όσο τα έτοιμα templates:
Ενώ οκ, το γυναικείο πρόσωπο είναι από κάποια βιβλιοθήκη εικόνων και το χρησιμοποιούν δεκάδες sites,
ο κύριος "Παντελής" έχει κλέψει τη φωτο υπαρκτού προσώπου, και μάλιστα δικηγόρου!
https://twitter.com/dgoldenbergllb
Tο ίδιο και του "Γιάννη", ο κύριος Dickenson είναι υπαρκτό πρόσωπο που του έκλεψαν τη φωτογραφία
https://washingtonlife.smugmug.com/2...ty/i-kX6r68P/A
To μόνο site που έχει τα πρόσωπά τους είναι το "φτηνό ρεύμα"Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gcf : 25-05-19 στις 00:13.
-
25-05-19, 00:07 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2725
-
25-05-19, 00:17 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2726
Zero, εδώ έχουν κλέψει τις φωτό πραγματικών προσώπων, ιδιωτών και εμφανίζονται μόνο εδώ, πουθενά αλλού.. Άρα δεν τις βρήκαν έτοιμες στο template, πήγαν και τις έβαλαν οι "web developers" τρομάρα τους.
-
25-05-19, 00:23 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2727
-
25-05-19, 02:03 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2728
Από εδώ ε;
Δεν έτυχε να το δοκιμάσω ποτέ..
Υ.Γ..η kelly222 χάθηκε..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 25-05-19 στις 02:08.
Gre-goir-X23.
-
25-05-19, 20:01 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2729
-
28-05-19, 21:11 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2730
Δεν ξέρω αν θυμάστε που έκανα καταγγελία στον "Συνήγορο του Καταναλωτή" σχετικά με την εταιρεία SARRI ERGON επίσημο συνεργάτη/αντιπρόσωπο της εταιρείας ΚΕΝ Α.Ε. και αφορούσε εκπρόσωπο της SARRI ERGON οποίος ήρθε στην πολυκατοικία όπου είμαι διαχειριστής και ιδιοκτήτης διαμερίσματος
λοιπόν η υπόθεση πήρε πρωτόκολλο αλλά επειδή δεν τους αρκούν τα δικά μου χαρτιά ταυτοποίησης
συγκεκριμένα ζητάνε τα στοιχεία ταυτοποίησης και των τεσσάρων ιδιοκτητών/ενοίκων που υπόγραψαν τις σχετικές συμβάσεις προμήθειας ρεύματος με την ΚΕΝ Α.Ε. ώστε να προσπαθήσουν να επιλύσουν το ζήτημα.
Θυμίζω ότι τους προσκόμισα σε φωτοτυπία την ταυτότητα μου , το πρακτικό Γ.Σ των ιδιοκτητών όπου φαίνεται ότι είμαι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας , το συμβόλαιο του διαμερίσματος όπου φαίνεται ότι είμαι ο ιδιοκτήτης και φυσικά οι υπεύθυνες δηλώσεις του σχετικού νόμου με γνήσιο υπογραφής όπου με εξουσιοδοτούσαν για την καταγγελία και για κάθε ενέργεια , με τις φωτοτυπίες των συμβάσεων προμήθειας ρεύματος με την ΚΕΝ Α.Ε. που μου έδωσαν και οι τέσσερις ιδιοκτήτες/ένοικοι της πολυκατοικίας
Οι οποίοι παραπλανήθηκαν από τον συνεργάτη/εκπρόσωπο της SARRI ERGON οποίος τους ζήτησε τον λογαριασμό ρεύματος οποίος ανήκει στην ΔΕΗ (δεν έχει καμία αρμοδιότητα να τον δει) για να δει αν δικαιούνται έκπτωση -30% και φυσικά μετά τους απέσπασε την υπογραφή τους στην σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και παρά την επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της ΚΕΝ Α.Ε. όπου δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και φυσικά ταυτοποίηση και ζητήθηκε να καλέσει η ίδια η εταιρεία ΚΕΝ Α.Ε. κάθε έναν από αυτούς που έχουν υπογράψει σύμβαση προμήθειας και να την επιβεβαιώσει ή να την ακυρώσει.
μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την εταιρεία ΚΕΝ Α.Ε. όπου είπε ότι θα μίλαγε με τον συνεργάτη τους SARRI ERGON.
έτσι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τώρα
εγώ ότι μπορούσα έκανα ως διαχειριστής και ιδιοκτήτης ενάντια αυτής της ύπουλης πρακτικής απέναντι σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα και δεν ασχολούνται με την τεχνολογία - υπολογιστές - διαδίκτυο κτλ.
ούτε μπορώ να υποχρεώσω κανέναν από αυτούς να πάει στα γραφεία του συνήγορου του καταναλωτή ή να μου δώσει πλήρη στοιχεία ταυτοποίησης ή να με εξουσιοδοτήσει με τον τρόπο που θέλει η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή.
το κρίμα στο λαιμό τους καθώς έτσι ανταμείβουν τέτοιες πρακτικές
για αυτό να μην δίνετε σε κανέναν λογαριασμούς ρεύματος/νερού/τηλεφωνίας/αερίου (αυτό να συμβουλεύετε τους δικούς σας ανθρώπους να πράττουν) για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Bookmarks