Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1741. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

540 31,02%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

657 37,74%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,08%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,17%
Σελ. 630 από 1697 ΠρώτηΠρώτη ... 610620625628629630631632635640650 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 9.436-9.450 από 25444
    Περιοχή
    ILION
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    232000/33000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chrismasgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανεβάζω τους δύο λογαριασμούς που όπως φαίνεται είναι σχεδονον για την ίδια περίοδο Συνημμένο Αρχείο 232870
    Συνημμένο Αρχείο 232871
    Για τα παραπανω έστειλα email σε δεδηε και voltera και περιμένω απάντηση τους . Για το λάθος λογαριασμό της ΔΕΗ περιμένω απάντηση της .
    Ευχαριστώ
    Εκτος όσων ειπαν οι συμφορουμίτες..
    Στο λογαριασμό της Volterra με ημερομηνία έκδοσης 2/12/21 ..
    λέει επόμενη καταμέτρηση 25/11/21..
    Με άλλα λόγια.. ότι να ναι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Tώρα άνοιξα τα PDF... έστω και με 1η σελίδα της volterra βγαίνει άκρη. Δεν ενημερώθηκαν ότι ο πελάτης πήγε ΔΕΗ. Ή ενημερώθηκαν απ'τον ΔΕΔΔΗΕ και για κάποιο λόγο δεν το έλαβε υπόψιν το τμήμα τιμολόγησης. Ένα απλό έντυπο αμφισβήτησης στη Volterra αρκεί λέγοντας τους ότι από 22/10 βρίσκεται σε νέο πάροχο. Θα έλεγχαν θα το έβλεπαν, θα ακύρωναν το λογαριασμό. Απ'το αίτημα αμφισβήτησης έχουν 10 εργάσιμες να απαντήσουν. Και πάλι δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο έστειλε ΔΕΔΔΗΕ. Θα του πούνε το αυτονόητα ότι έστειλαν τη καταμέτρηση και λήξη εκπροσώπησης στη Volterra.

Περιοχή
    Cavern III, Hallway VII
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ανέβασε ολόκληρο το λογαριασμό (χωρίς προσωπικά στοιχεία)
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  w&v-final.jpg 
Εμφανίσεις:  64 
Μέγεθος:  197,3 KB 
ID: 232900

Είναι δεδομένο ότι θα επικοινωνήσω με τον πάροχο για τα εξής:

1. Λανθασμένη επιδότηση ΤΕΜ για λογαριασμό με ΚΟΤ-Β
    2. Υπολογισμένο ΚΟΤ σε λιγότερες KWh από το αναμενόμενο
    3. Αδιαφανής και υπέρογκη ρήτρα κόστους προμήθειας
    4. Χρέωση τέλους απενεργοποίησης ενώ στην ουσία δεν υπήρχε καμία προσφορά σε ισχύ.
    5. Απενεργοποίηση προγράμματος "¨Συνέπειας" λόγω ΚΟΤ-Β

Γενικά, έχουμε αρκετά να πούμε και δεν θεωρώ ότι οφείλω όντως αυτό το ποσό...αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, και στα 3/5 να πέσει, πάλι υπέρογκο είναι για αυτή την κατανάλωση.
    Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sovjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λανθασμένη επιδότηση ΤΕΜ για λογαριασμό με ΚΟΤ-Β
    σίγουρα

Υπολογισμένο ΚΟΤ σε λιγότερες KWh από το αναμενόμενο
    αυτό εσύ το ξέρεις ανάλογα τα όρια , αλλά εφόσον είναι 4μηνο με 1065 κιλοβατώρες θα έπρεπε όλες να μπουν
    (edit είναι 91 μέρες όχι τετράμηνο , άρα μυρίζοντας τα νύχια μου , με 1400 όριο στις 120 μέρες έχεις στις 91 μέρες 1061 κιλοβατώρες για ΚΟΤ)
    βέβαια στο έχει σπάσει σε 2 περιόδους , μήπως ενεργοποίησες αργότερα το ΚΟΤ?????

Αδιαφανής και υπέρογκη ρήτρα κόστους προμήθειας
    0,2047 η ρήτρα , δες το πρόγραμμα τον τύπο υπολογισμού , 186,82 ήταν η ΤΕΑ (χοντρική της περιόδου)
    αλλά για τη ρήτρα είναι λάθος να προχωρήσεις ρωτώντας γιατί είναι τόση

Για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ξεκινάς
    Α) με το έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού (στο site του κάθε πάροχου είναι στα "χρήσιμα έγγραφα")
    Ζητάς από την εταιρία γραπτώς μέσω email :
    1.τι είναι η χρέωση αναπροσαρμογής, (ή ρήτρα ή πως αλλιώς την ονομάζουν)
    2.την ανάλυση του ποσού πως προέκυψε ακριβώς
    3. (σημαντικό) γιατί δεν ενημερώθηκες ποτέ γιαυτή πριν υπογράψεις καθώς επηρεάζει την πραγματική τιμή από τη διαφημιζόμενη
    (ζητάς και τυχών τηλεφωνική ηχογράφηση της προσφοράς που έγινε ή και κοιτάτε email προσφοράς)
    Αιτήσαι
    1. επιστροφή όλου του ποσού της κρυφής χρέωσης
    2. να φύγεις αζημίως (αν το συμβόλαιο προβλέπει ρήτρα αποχώρησης) μιας και το πρόγραμμα άλλη τελική χρέωση έχει από αυτό που σου παρουσίασαν

Β) Αν δεν απαντήσουν εντός 10 εργάσιμων ημερών στέλνεις έντυπο παραπόνου (στα "χρήσιμα έγγραφα" και αυτό)

Γ) Ανάλογα την αρνητική απάντηση (ή μη απάντηση ), τότε μόνο κάνεις αίτηση στο νέο πάροχο και
    προχωράς σε καταγγελία στο ΣτΚ και όποτε βγει η απόφαση, παίρνεις μέρος ή όλο το ποσό

Μπορείς να κάνεις και εγγραφή στο https://my.rae.gr/ και να κάνεις αίτημα/παράπονο

Χρέωση τέλους απενεργοποίησης ενώ στην ουσία δεν υπήρχε καμία προσφορά σε ισχύ.
    δεν ξέρω καν τι είναι αυτό

Απενεργοποίηση προγράμματος "¨Συνέπειας" λόγω ΚΟΤ-Β
    κάποιες εταιρίες όντως δεν εφαρμόζουν συνέπεια στο ΚΟΤ , οφείλανε όμως να σε ενημερώσουνε

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Πραγματικά αυτόν τον λογαριασμό παίζει να τον εκτυπώσω να τον δείξω στη μάνα μου που παραπονιόταν που έπρεπε να πληρώσουμε 100€ για εγγύηση στη ΔΕΗ + οποία έξοδα για ηλεκτρολογικό σχέδιο για το σπίτι των παππούδων..

- - - Updated - - -

Guys, επειδή σε λίγο θα καρυδώσω τη γυναίκα μου που ενώ μιλάω δεν έκανε τίποτα για τη μάνα της (όταν είχε πάρει τηλέφωνο και τη ζενίθ, δεν της είπαν ότι έχει λήξει το συμβόλαιο), έχετε στο μυαλό σας την καλύτερη λύση για ρεύμα και αέριο μαζί; Ή να κοιτάξω τα νέα προγράμματα my home online + αέριο από τη ΔΕΗ;

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικά αυτόν τον λογαριασμό παίζει να τον εκτυπώσω να τον δείξω στη μάνα μου που παραπονιόταν που έπρεπε να πληρώσουμε 100€ για εγγύηση στη ΔΕΗ + οποία έξοδα για ηλεκτρολογικό σχέδιο για το σπίτι των παππούδων..

- - - Updated - - -

Guys, επειδή σε λίγο θα καρυδώσω τη γυναίκα μου που ενώ μιλάω δεν έκανε τίποτα για τη μάνα της (όταν είχε πάρει τηλέφωνο και τη ζενίθ, δεν της είπαν ότι έχει λήξει το συμβόλαιο), έχετε στο μυαλό σας την καλύτερη λύση για ρεύμα και αέριο μαζί; Ή να κοιτάξω τα νέα προγράμματα my home online + αέριο από τη ΔΕΗ;
    Το αέριο ναι έχει 5 ευρώ πάγιο μηνιαιο και 0.05 σταθερό το ρεύμα στα σταθερά είναι ακριβούτσικο 0.18,αν έχει κοτ θα κατέβει

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostaskep Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αέριο ναι έχει 5 ευρώ πάγιο μηνιαιο και 0.05 σταθερό το ρεύμα στα σταθερά είναι ακριβούτσικο 0.18,αν έχει κοτ θα κατέβει
    Της ΔΕΗ τα γνωρίζω τα προγράμματα. Απλά επειδή εγώ δεν έχω αέριο, δεν γνωρίζω τι παίζει στην αγορά, για αυτό ρώτησα μήπως υπάρχει κάποια λύση με Ρεύμα+Αέριο μαζί και δεν το γνωρίζω εγώ!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΔΕΗ
    Θέλω να δείτε δεν με νοιάζει που έχω στοιχεία είναι σωστές οι χρεώσεις και έχω και κοτ μια με χρεώνει με 0,11 κάι μια με 0.9 στην κατανάλωση ημέρα; Κοτ έχω θ πρέπει να το ξανακάνω;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Johntsif Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω να δείτε δεν με νοιάζει που έχω στοιχεία είναι σωστές οι χρεώσεις και έχω και κοτ μια με χρεώνει με 0,11 κάι μια με 0.9 στην κατανάλωση ημέρα; Κοτ έχω θ πρέπει να το ξανακάνω;
    εδώ έχω φωτογραφία δεν ξέρω πως την ανεβάζεις αλλιώς
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_2021-12-06-14-16-54-292_cn.wps.moffice_eng.jpg  

Attached Files Attached Files

Downloads
    3
    Uploads
    0
    υπάρχει κάποια λύση με Ρεύμα+Αέριο μαζί και δεν το γνωρίζω εγώ!
    ποτέ double , είναι κανόνας

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Johntsif Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια με χρεώνει με 0,11 κάι μια με 0.9 στην κατανάλωση ημέρα;
    το μισό είναι online το άλλο μισό Γ1
    αν ήρθες απο άλλο πάροχο και χρεώθηκες Γ1 , καταγγελία , αλλιώς σωστό είναι

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Απαράδεκτη η efa energy. Πήρε τους πελάτες με την προσφορά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, και έρχεται αρχές Δεκεμβρίου να ανακοινώσει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, βάσει του άρθρου 30 του ΚΠΗΕ, ότι προβαίνουμε σε αλλαγή χρέωσης προμήθειας του τιμολογίου σας, με το πέρας 6μήνου από την ενεργοποίησή του, λόγω της απρόβλεπτης αύξησης του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας στη χονδρεμπορική αγορά ενέργειας.
    Ειδικότερα, η Ημερήσια και Νυχτερινή χρέωση ΗΕ οικιακών προγραμμάτων (Fix Power Home & Fix Power Home N), θα μεταβληθεί σε 0,185€/KWh, και το πάγιο σε 14,9€/μήνα. H Ημερήσια και Νυχτερινή χρέωση ΗΕ επαγγελματικών προγραμμάτων (Fix Power Business 1 & Fix Power Business 2), θα μεταβληθεί σε 0,185€/KWh, και το πάγιο σε 19,9€/μήνα.

Παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν μετάβασης σε οποιοδήποτε εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα, καθώς και αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης προμήθειας ΗΕ εντός προθεσμίας εξήντα (60) ημερολογιακών ημερών, από την ενημέρωσή σας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.efaenergy.gr/fix-power

-> Αύξηση του παγίου από 3,90€/μήνα σε 14,9€/μήνα (282% αύξηση)
    -> Αύξηση κιλοβατώρας από 0,088€ σε 0,185€ (110% αύξηση)

Και μάλιστα το ανακοινώνει από τώρα για τη συμπλήρωση του 6μηνου, δίνοντας προθεσμία 2 μηνών για αποχώρηση αζημίως (αλλιώς έχει ρήτρα αποχώρησης 120€).
    Δηλαδή αν θες να μείνεις το 6μηνο με τις χαμηλές τιμές, και να φύγεις μετά τον 6ο μήνα λόγω της τεράστιας αύξησης του παγίου και του τιμοκαταλόγου

Ενώ αν φύγεις στο 2μηνο για να γλιτώσεις τα 120 ευρώ της ρήτρας θα πρέπει να πας από τώρα στα ακριβά προγράμματα της ΔΕΗ.
    Που θα μπορούσες να έχεις επιλέξει εξαρχής τα φθηνά προγράμματα τη ΔΕΗ, να μην έμπλεκες με την EFA και να είχες τη χαμηλή τιμή όσο την κρατούσε η ΔΕΗ.

FIX-POWER.pdf
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 06-12-21 στις 22:19.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Και πάλι θεωρώ πως το κέρδος ίσως να είναι μεγαλύτερο αν εξαντλήσεις το 6μηνο και να πληρώσεις τα 120€ αν κάποιος το έκανε έστω και τέλος Σεπτέμβρη το συμβόλαιο. Ειδάλλως την 60η μέρα τραβάς μια καταγγελία σύμβασης, δηλαδή κάπου στις 5-6 Φεβρουαρίου, και ανάλογος επιλέγεις κάποιο άλλο πρόγραμμα τοτε

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Και πάλι θεωρώ πως το κέρδος ίσως να είναι μεγαλύτερο αν εξαντλήσεις το 6μηνο και να πληρώσεις τα 120€ αν κάποιος το έκανε έστω και τέλος Σεπτέμβρη το συμβόλαιο. Ειδάλλως την 60η μέρα τραβάς μια καταγγελία σύμβασης, δηλαδή κάπου στις 5-6 Φεβρουαρίου, και ανάλογος επιλέγεις κάποιο άλλο πρόγραμμα τοτε
    Nαι πρέπει ο καθένας να κάνει τους υπολογισμούς του ανάλογα με τις καταναλώσεις του.

Απλά το ότι το ανακοινώνουν τόσο νωρίς κάνει τον πελάτη να χάνει πάσα ιδέα που τους εμπιστέυτηκε (από το να πήγαινε στη ΔΕΗ), συν του ότι τον παγιδεύουν (είτε να φύγει στο 2 μηνο για να μην φάει τη ρήτρα, είτε να κάτσει το 6μηνο και να φαει τη ρήτρα). Αν το ανακοίνωναν έστω στο 4μηνο θα ήταν πιο έντιμο, ώστε ο πελάτης που έφευγε στο 6μηνο να μη φάει τη ρήτρα. Μιλάμε πάντα για συμβάσεις που έγιναν τέλος Σεπτέμβρη.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nαι πρέπει ο καθένας να κάνει τους υπολογισμούς του ανάλογα με τις καταναλώσεις του.

Απλά το ότι το ανακοινώνουν τόσο νωρίς κάνει τον πελάτη να χάνει πάσα ιδέα που τους εμπιστέυτηκε (από το να πήγαινε στη ΔΕΗ), συν του ότι τον παγιδεύουν (είτε να φύγει στο 2 μηνο για να μην φάει τη ρήτρα, είτε να κάτσει το 6μηνο και να φαει τη ρήτρα). Αν το ανακοίνωναν έστω στο 4μηνο θα ήταν πιο έντιμο, ώστε ο πελάτης που έφευγε στο 6μηνο να μη φάει τη ρήτρα. Μιλάμε πάντα για συμβάσεις που έγιναν τέλος Σεπτέμβρη.
    αν δε βγαίνουν δε γίνεται κάτι άλλο , το ίδιο έκανε και η NRG με συμβάσεις Σεπτεμβρίου (μέχρι 15/9 περίπου έδινε με fixed στα 9,90 ), στο δίμηνο ξεκίνησε ειδοποιήσεις
    φυσικά και χάνει πελάτες έτσι , είναι η δεύτερη κίτρινη , η πρώτη ήταν οτι διαβεβαίωνε γραπτώς οτι σε πελάτες ΚΟΤ το τιμολόγιο ήταν βάσει του προγράμματος και τελικά τους πέταξε στη Volton με ρήτρα
    Μπορεί κάποιος να πει οτι είναι μικρή εταιρία αλλά η Solar που είναι και αυτή μικρή εταιρία , δεν έχει κάνει καμία αλλαγή ακόμα σε παλιούς πελάτες, εδώ κράτησαν και τα ΕΛΤΑ σε 12μηνα συμβόλαια (οι πιο παλιοί είχαν μια αύξηση το καλοκαίρι)

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν ξέρω αν εννοείς τι σημαίνει "καταγγελία σύμβασης" ή θέλεις να πεις κάτι άλλο.
    Καταγγελία σύμβασης σημαίνει διακοπή ρευματοδότησης.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω αν εννοείς τι σημαίνει "καταγγελία σύμβασης" ή θέλεις να πεις κάτι άλλο.
    Καταγγελία σύμβασης σημαίνει διακοπή ρευματοδότησης.
    Δεν συμαίνει αυτό που λες.
    Και η αλλαγή παρόχου (χωρίς καμία διακοπή ρευματοδότησης) "φορητότητα" δηλαδή όπως στα κινητά αποτελεί αυτόματη καταγγελία (χωρίς να κάνεις τίποτα)
    Άρα πρέπει να είσαι στον νέο πάροχο πριν τις 60 μέρες για να μη φας τα 120 ευρώ της ρήτρας.

Εγώ που έτρεξα το 24μηνο για τις δικές μου καταναλώσεις, με νυχτερινό (σημαντικό, διότι στη ΔΕΗ χρεώνεται λιγότερο το νυχτερινό), είτε έχω πάει σε ΔΕΗ πριν τις 60 μέρες από σήμερα (με τις τωρινές ακριβές τιμές της ΔΕΗ δυστυχώς), είτε καθίσω το 6μηνο από την ενεργοποίηση στην ΕΦΑ και φύγω μετά για ΔΕΗ, πληρώνοντας τα 120 ευρώ της ρήτρας, είναι σχεδόν το ίδιο ποσό. Με το μόνο ρίσκο η ΔΕΗ να ανεβάσει κι άλλο τις τιμές αν περάσει κι άλλο ο καιρός. Το να παραμείνω στην ΕΦΑ όλο το 24μηνο δεν συμφέρει, μου βγαίνει ακριβότερο. Και κανείς δε μου λέει ότι δεν θα έρθει πάλι σε λίγους μήνες η ΕΦΑ να ξανακάνει τρελή αύξηση στο πάγιο και στον τιμοκατάλογο.

- - - Updated - - -

Οι τύποι στον Ήρωνα απίστευτοι
    Άφησαν το πάγιο στα 35 ευρώ/μήνα
    Και διπλασίασαν την κιλοβατώρα από 0,11 ευρώ σε 0,205
    https://www.heron.gr/energy/electric...piti/home-fix/
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 06-12-21 στις 23:08.

Σελ. 630 από 1697 ΠρώτηΠρώτη ... 610620625628629630631632635640650 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία