Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

654 37,65%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,14%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 1290 από 1686 ΠρώτηΠρώτη ... 12701280128512881289129012911292129513001310 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 19.336-19.350 από 25288
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    H Protergia ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των νέων Βασικών τιμολογίων, Value Standard (Οικιακό & Επαγγελματικό).

Πρόκειται για τα τιμολόγια στα οποία θα γίνεται από εδώ και στο εξής η μετάπτωση του πελάτη μετά το πέρας της σύμβασής του και τα οποία θα αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα τιμολόγια Plus. Τα Plus θα διατίθενται για λίγο ακόμα.

Βασικά χαρακτηριστικά: Πάγιο 5€, μηχανισμός διακύμανσης, κίτρινο ex-ante, έκπτωση ανεξαρτήτως εμπρόθεσμης εξόφλησης

Τελική τιμή μετά την έκπτωση 0,14990/kWh και με κρατική επιδότηση 0,13590/kWh

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τελικά το Power Home Smart Night χρησιμοποιεί την ΤΕΑ μηνός και όχι ΤΕΑ διαστήματος τιμολόγησης. Που σημαίνει ότι θα έχουμε διορθώσεις στον επόμενο λογαριασμό, αν τυχόν δεν έχει βγει εγκαίρως ΤΕΑ του μηνός τιμολόγησης...
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49.998/4.996
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Cmg__ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Ζενιθ μου στέλνει μηνύματα με μία γλυκιά αφέλεια.. γλυκιά μου Ζενιθ... και εγώ νιώθω πράγματα για εσένα.. για την ακρίβεια ήσουν για μένα τόσο καλή.. και τίμια.. δεν υποσχέθηκες πολλά.. μου δόθηκες όπως ήσουν.. λιτή και απέριττη... και απλά ταριάξαμε με φυσικότητα.. ξέρω οτι βαθιά μέσα σου με θέλεις απεγνωσμένα, και ας μου στέλνεις τυπικά μηνύματα... αν ήταν αλλιώς δεν θα έμπαινες στον κόπο.. ξέρω οτι σιγοβράζει η καρδούλα σου για μένα... πόσο κρίμα.. πόσο κρίμα που η Ελπε πιο ώριμη και ελκυστική μου πήρε τα μυαλά. το ξέρω ότι θα με πετάξει.. αλλα δεν μπορώ να πάω πίσω στα αρχέγονα... θα την ακολουθήσω γνωρίζοντας οτι μπορεί να πληγωθώ, ή και να σκοτωθώ ακόμα... γλυκό μνου ελαφάκι ζενίθ .. δεν πείραξες ποτέ κανέναν.. είσαι τόσο τίμια και καθαρή.. ό,τι κι αν λένε για σένα..
    Τόσο χάλια η κυρία; Και ήμουν έτοιμος να αλλαξοπιστήσω για πρώτη φορά από τα παραδοσιακά...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOOM_NX Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά το Power Home Smart Night χρησιμοποιεί την ΤΕΑ μηνός και όχι ΤΕΑ διαστήματος τιμολόγησης. Που σημαίνει ότι θα έχουμε διορθώσεις στον επόμενο λογαριασμό, αν τυχόν δεν έχει βγει εγκαίρως ΤΕΑ του μηνός τιμολόγησης...
    Ναι, και στο τελικό χρησιμοποιούν τη ΤΕΑ του προηγούμενου μήνα χωρίς εκκαθάριση. Άρα μπορείς να υπολογίσεις αν σε συμφέρει να φύγεις μεσούσης του μήνα για να χρεωθείς τη ΤΕΑ προηγούμενου μήνα ή τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου, για να χρεωθείς το τελευταίο μήνα κατανάλωσης

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nekro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, και στο τελικό χρησιμοποιούν τη ΤΕΑ του προηγούμενου μήνα χωρίς εκκαθάριση. Άρα μπορείς να υπολογίσεις αν σε συμφέρει να φύγεις μεσούσης του μήνα για να χρεωθείς τη ΤΕΑ προηγούμενου μήνα ή τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου, για να χρεωθείς το τελευταίο μήνα κατανάλωσης
    Ακριβώς,αλλα πρεπει να εχει κλεισει η ΤΕΑ,αρα για σιγουρια αν συμφερει πας αρχες του επομενου για να χρεωθεις ΤΕΑ τρεχοντος μήνα...να το έχουμε υπόψη μας σε περίπτωση μεγάλης διακύμανσης η εσπευσμένου τουρισμού λόγω δώρων

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nekro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει να κάνει με την ημερομηνία έκδοσης του τελικού λογαριασμού. Συνήθως παίρνουν το χρόνο τους...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Έχει να κάνει με την ημερομηνία έκδοσης του τελικού λογαριασμού. Συνήθως παίρνουν το χρόνο τους...
    Λες δηλαδή να καθυστερούν τόσο πολύ αν φύγεις 15 του μηνα και να μη βγάλουν λογαριασμό μέχρι τέλος?
    Οκ δεν έχω εμπειρία από ζενίθ.Ακομα και σε Ηρωνα με λίγη πίεση λαμβανα τελικό στο 20ημερο.(ΔΕΗ σε τρεις μέρες,elpe το πολύ σε 10)
    Τεσπα λεπτομέρεια,παραμένει πολύ καλό πρόγραμμα,ειδικά όσο η ΤΕΑ κινείται καθοδικα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος messinia3 : 13-09-24 στις 23:39.

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από messinia3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λες δηλαδή να καθυστερούν τόσο πολύ αν φύγεις 15 του μηνα και να μη βγάλουν λογαριασμό μέχρι τέλος?
    Οκ δεν έχω εμπειρία από ζενίθ.Ακομα και σε Ηρωνα με λίγη πίεση λαμβανα τελικό στο 20ημερο.
    Τεσπα λεπτομέρεια,παραμένει πολύ καλό πρόγραμμα,ειδικά όσο η ΤΕΑ κινείται καθοδικα.
    Τι εννοείς, εδώ περνάνε 2 μήνες και ακόμα δεν έχουμε λάβει τελικό

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από humanious Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τόσο χάλια η κυρία; Και ήμουν έτοιμος να αλλαξοπιστήσω για πρώτη φορά από τα παραδοσιακά...
    Μια χαρά είναι, απλά του έταξαν προίκα

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Wilham Εμφάνιση μηνυμάτων
    H Protergia ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των νέων Βασικών τιμολογίων, Value Standard (Οικιακό & Επαγγελματικό).

Πρόκειται για τα τιμολόγια στα οποία θα γίνεται από εδώ και στο εξής η μετάπτωση του πελάτη μετά το πέρας της σύμβασής του και τα οποία θα αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα τιμολόγια Plus. Τα Plus θα διατίθενται για λίγο ακόμα.

Βασικά χαρακτηριστικά: Πάγιο 5€, μηχανισμός διακύμανσης, κίτρινο ex-ante, έκπτωση ανεξαρτήτως εμπρόθεσμης εξόφλησης

Τελική τιμή μετά την έκπτωση 0,14990/kWh και με κρατική επιδότηση 0,13590/kWh
    Οι τιμές είναι προσωρινές
    Μετά απο ψάξιμο , θέλει μεγάλη προσοχή το πρόγραμμα-παγίδα (Άρθρο 2.1) :
    «Βασική Τιμή Προμήθειας» ορίζεται σε 210 €/MWh, και μετά την Έκπτωση διαμορφώνεται σε 200€/MWh.
    «Έκπτωση» Σημαίνει το άθροισμα της Έκπτωσης Χωρίς Συνέπεια και της Έκπτωσης Συνέπειας
    «Έκπτωση Χωρίς Συνέπεια» Σημαίνει την έκπτωση που εφαρμόζεται επι της Βασικής Τιμής Προμήθειας και ισούται με
    5 €/MWh και τελικά τη διαμορφώνει
    «Έκπτωση Συνέπειας» Σημαίνει την έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης (έκπτωση συνέπειας), ίση με 5€/MWh που εφαρ-
    μόζεται επί της Βασικής Τιμής Προμήθειας και τελικά τη διαμορφώνει

https://www.protergia.gr/media/04mp0...e-standard.pdf

Δλδ σημαίνει οτι αυτά που πόσταραν είναι προσωρινά για τον τρέχων μήνα
    6.2 Η Έκπτωση Χωρίς Συνέπεια και η Έκπτωση Συνέπειας του άρθρου 2 των Ειδικών Όρων δύνανται να αυξάνονται για
    ορισμένους μήνες κατανάλωσης κατόπιν ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή (www.protergia.gr).

(μπράβο στη ΡΑΕ που τα εγκρίνει και το ΥΠΕΝ )
    Η βασική τιμή είναι 0,21 όπου δίνει 0,005 έκπτωσης και 0,005 συνέπειας , τελική 0,20 συν/πλην ρήτρα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 14-09-24 στις 02:32.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    [QUOTE=DOOM_NX;7630372]Τι εννοείς, εδώ περνάνε 2 μήνες και ακόμα δεν έχουμε λάβει τελικό

- - - Updated - - -

Α όχι φιλαράκι εγώ είμαι και μεγάλος άνθρωπος....που να θυμάμαι που ήμουν πριν δύο μήνες.Μονο σε Ηρωνα καθυστερεί αλλά εκεί δε με νοιάζει υπολογίζω να φεύγω όταν συμπληρώνω τα 50 (μέχρι 2 ευρώ ο τελικός,οπότε δε με πειράζει πολύ να περιμένω μέχρι μήνα-αφού κάνω και ένα αίτημα myrae για καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμού)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    H.O.L. - ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Δηλαδή στο λογαριασμό που θα βγει κάπου στο Σεπτέμβρη θα χρεωθούμε με την ΤΕΑ Αυγούστου στα 0,1298? Και ανά μήνα θα διορθώνουν για τον προηγούμενο?

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagmouk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή στο λογαριασμό που θα βγει κάπου στο Σεπτέμβρη θα χρεωθούμε με την ΤΕΑ Αυγούστου στα 0,1298? Και ανά μήνα θα διορθώνουν για τον προηγούμενο?
    Αν ο λογαριασμός σου έχει ημέρες Σεπτεμβρίου, ναι. Λογαριασμός που εκδόθηκε χθες φτάνει μέχρι 28/8 πάντως.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από humanious Εμφάνιση μηνυμάτων
    σίγουρα μπορείς να στηριχτείς για λίγο πάνω της

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι τιμές είναι προσωρινές
    Μετά απο ψάξιμο , θέλει μεγάλη προσοχή το πρόγραμμα-παγίδα (Άρθρο 2.1) :
    «Βασική Τιμή Προμήθειας» ορίζεται σε 210 €/MWh, και μετά την Έκπτωση διαμορφώνεται σε 200€/MWh.
    «Έκπτωση» Σημαίνει το άθροισμα της Έκπτωσης Χωρίς Συνέπεια και της Έκπτωσης Συνέπειας
    «Έκπτωση Χωρίς Συνέπεια» Σημαίνει την έκπτωση που εφαρμόζεται επι της Βασικής Τιμής Προμήθειας και ισούται με
    5 €/MWh και τελικά τη διαμορφώνει
    «Έκπτωση Συνέπειας» Σημαίνει την έκπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης (έκπτωση συνέπειας), ίση με 5€/MWh που εφαρ-
    μόζεται επί της Βασικής Τιμής Προμήθειας και τελικά τη διαμορφώνει

https://www.protergia.gr/media/04mp0...e-standard.pdf

Δλδ σημαίνει οτι αυτά που πόσταραν είναι προσωρινά για τον τρέχων μήνα
    6.2 Η Έκπτωση Χωρίς Συνέπεια και η Έκπτωση Συνέπειας του άρθρου 2 των Ειδικών Όρων δύνανται να αυξάνονται για
    ορισμένους μήνες κατανάλωσης κατόπιν ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή (www.protergia.gr).

(μπράβο στη ΡΑΕ που τα εγκρίνει και το ΥΠΕΝ )
    Η βασική τιμή είναι 0,21 όπου δίνει 0,005 έκπτωσης και 0,005 συνέπειας , τελική 0,20 συν/πλην ρήτρα
    Είναι ακριβώς ό,τι είναι το 4All της ΔΕΗ για το πράσινο Γ1(Ν). Τύπος πρασίνου με εκπτώσεις κάθε μήνα κατά το δοκούν... Μόνο που η ΔΕΗ δεν έχει εκπτωση συνέπειας.

Βασικά τώρα που το περνάω στο εξέλ είναι πανομοιότυπο και το μόνο που αλλάζει είναι η Βασική Τιμή Προμήθειας από 22 λεπτά στα 21 και το πάγιο από 4 σε 5 €. Οπότε απλά θα βγαίνει πάντα 1 λεπτό πιο φθηνό από το πράσινο... Φοβερή ιδέα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DOOM_NX : 14-09-24 στις 12:10.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    ..........Οπότε απλά θα βγαίνει πάντα 1 λεπτό πιο φθηνό από το πράσινο... Φοβερή ιδέα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coulis : 14-09-24 στις 13:53.

Σελ. 1290 από 1686 ΠρώτηΠρώτη ... 12701280128512881289129012911292129513001310 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία