Προς κάθε ενδιαφερόμενο:
Άλλαξα πάροχο από ΔΕΗ σε elpedison, σε πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο επειδή είναι παροχή σε εξοχικό το οποίο είναι κλειστό, οπότε είπα να ξεκινήσω τον τουρισμό για τα δώρα.
Σήμερα με πήραν εκ μέρους της ΔΕΗ (νομίζω είπαν από cvc ή κάπως έτσι) να ρωτήσουν τον λόγο κτλ, και είπα άντε ας το συζητήσουμε, και του είπα ότι έφυγα λόγω τιμής, και ξεκινήσαμε να το αναλύουμε γιατί πίστευε ότι θα με πείσει για τη σταθερότητα, αλλά του είπα πως πήγα σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο.
Πήγε να μου πλασάρει το σταθερό με τα 100€ δώρο, και όταν του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι ήταν διατεθειμένος να δώσει άλλα 50€ δώρο και να φτάσει στα 150€.
Αν δεν ήταν σε εξοχικό να είμαι διατεθειμένος να αλλάζω συνέχεια, θα αποδεχόμουν την προσφορά.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1707. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
526 30,81% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
637 37,32% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,60% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,27%
Εμφάνιση 23.626-23.638 από 23638
-
18-02-25, 16:45 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23626
-
18-02-25, 16:59 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23627
-
18-02-25, 17:07 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23628
-
18-02-25, 19:41 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23629
CQS, λοιπόν.
Πήρα σήμερα μήνυμα ότι θα παραλάβω σήμερα και αναρωτήθηκα το θα έχει το δέμα αφού δεν περιμένω κανένα.
Την ώρα που οδηγούσα (15.00 περίπου) καλεί αρθμός που δεν τον γνώριζα και από περιέργεια, απαντώ.
Μου λέει "Χτυπάω το κουδούνι και δεν απαντάει κανείς", του λέω είναι η σύζυγος μέσα και θα σου ανοίξει", συνεχίζει "Μα χτυπάω και δεν ανοίγει, τηλεφωνήστε της".
Καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και ρωτά " σε ποια διεύθυνση είσαι?" και απαντάει στη διεύθυνση του εξοχικού!!!
Ρωτάω ποιος είναι ο αποστολέας και λέει η CQS.
Τελικά έδωσα οδηγίες παράδοσης σε άλλον, αλλά δεν γνωρίζω ακόμη τι περιέχει ο φάκελος, δεδομένου ότι, από όσα λες, συμπεραίνω ότι είναι κάποια χαρτιά για τη μεταφορά στην ΕΛΠΕ.
Γνωρίζεις τι χαρτιά στέλνουν με τον τρόπο αυτό και αν μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον ώστε να εοαναπροωθηθεί (άλλος φάκελος) στη διεύθυνση που είναι η βάση μου.
Συμπέρασμα
Προσοχή σε όλους όσοι κάνετε αλλαγή παρόχου σε εξοχικό ή σε χώρο που δεν κατοικείται, για το θέμα αυτό.
-
18-02-25, 19:53 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23630
απλά κάνουμε ηλεκτρονικά τις αιτήσεις , λίγο κουλό να έρχεται έγχαρτο το συμβόλαιο ,καλύτερα μορς με τηλέγραφο
Αλλά καλά έκανες και το ανέφερες για τη cqs.
Υποθέτω ,μιας και ασχολείται με πελατολόγιο της ΔΕΗ , κρατά τις παραδόσεις και έθιμα
της ελπέ είναι , μπερδεύτηκα , λογικά είναι οι έξτρα δωροεπιταγέςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 18-02-25 στις 20:06.
-
18-02-25, 20:02 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23631
Κι εγώ παρέλαβα σήμερα φάκελο από cqs,αλλά εμένα είχε κάτι 20αρες Σκλαβενίτη από προηγούμενη παραμονή σε elpedison
- - - Updated - - -
Εγώ μπερδεύτηκα πήγες ΔΕΗ,protergia ή elpedison?Όπως και να έχει θεωρώ αδύνατο να σου έστειλαν σύμβαση με κουριερ.
-
18-02-25, 20:07 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23632
-
18-02-25, 20:34 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23633
Καμιά εξέλιξη σχετικά με τις κρατικές επιδοτήσεις έχουμε; Έχουν βγει ΦΕΚ για Δεκέμβριο, Ιανουάριο;
Η Ζενίθ δεν έχει βάλει τίποτα ακόμη.
-
18-02-25, 20:39 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23634
από τις τόσες αλλαγές, σε λίγο δε θα θυμόμαστε σε ποιο παροχο είμαστε. Αρκετά γρήγορη πάντως η αποστολή των έξτρα 20ρων επιταγών Σκλαβενιτη από cqs...παραπιπτοντως παίζει ακόμα το promo σε περιορισμένο βαθμό όμως δυστυχώς και χωρίς τις 35αρες edenred.
- - - Updated - - -
Αν περιμένεις επιδότηση και είσαι στο παλιό ορθοδοξο smart night με την έκπτωση του 45% δυστυχώς δε θα τη λάβεις.
Έχει απαντήσει γραπτώς και η ζενιθ σε όσους το έθιξαν μέσω myrae.Δυστυχως πλέον η επιδότηση στα κίτρινα προϋποθέτει τελική τιμή kwh άνω του 0,14. ΦΕΚ αναμονή,νωρίς είναι ακόμα
-
18-02-25, 20:45 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23635
-
18-02-25, 20:48 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23636
https://nomotelia.gr/photos/File/296b-25.pdf
https://nomotelia.gr/photos/File/521b-25.pdf
0,14 το όριο , δεν παίζει επιδότηση μιας και το save40 έβγαινε αρκετό λιγότερο
-
18-02-25, 20:51 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23637
Χαχα...ναι τώρα το θυμήθηκα.Ειχε πολύ ρεύμα ρε για elpedison με τα 50αρικα.
Τώρα μόνο με 20αρες Σκλαβενίτη οκ είναι οριακά αν κάποιος θέλει να πάει εκεί.
Μια χαρά λοιπόν,εν αναμονή της επόμενης καλής προσφοράς.
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3902422/protergia-gia-9o-mina-stathero-to-prasino-timologio-value-special-sta-0159kwh/
Νωρίς νωρίς ανακοίνωση για σταθερές τιμές από protergia.Πολυ θετικό ότι κρατάει αμετάβλητο τόσο το σταθερό της όσο και το φθηνό της κίτρινο (με το ίδιο όνομα για εμάς τους τουρίστες).Επίσ της ουσίας έχουμε το φθηνότερο κλειδωμένο κίτρινο -αν δεν υπαρχει η επιλογη Ηρωνα -μέχρι τέλος Μαρτίου εάν συνδυαστεί με σύσταση για τα -10 ευρώ για τουρισμό μήνα μέχρι να παίξει καμία καλή προσφορά.(δυστυχώς χωρίς έξτρα δωράκια)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος messinia3 : 19-02-25 στις 00:59.
-
19-02-25, 02:17 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #23638
Bookmarks