Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1662. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

503 30,26%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

619 37,24%
  • Δεν θα αλλάξω

450 27,08%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,42%
Σελ. 1461 από 1461 ΠρώτηΠρώτη ... 144114511456145914601461
Εμφάνιση 21.901-21.914 από 21914
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από humanious Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια ερώτηση για ένα άσχετο θέμα.
    Αφού έβγαλα απ' την ΔΕΗ το κοινόχρηστο έχω ένα πιστωτικό 60€. Πήγα να κάνω το αίτημα μέσω του site τους και ζητούσαν πρακτικό γενικής συνέλευσης, υπεύθυνες δηλώσεις ενοίκων κλπ κλπ. Δεν υπάρχουν όλα αυτά τα έγγραφα καθώς είναι οικογενειακή μονοκατοικία με δύο διαμερίσματα που στο ένα μένουν οι γονείς στο άλλο η αδερφή μου (με οικοιοθελή παραχώρηση). Συνεπώς ο μόνος ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας μου στον οποίο εκδίδεται και ο κοινόχρηστος λογ/σμος.

Κάλεσα στο τηλ. κέντρο και μου είπαν σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται μια υπεύθυνη δήλωση με κείμενο του τύπου

Κώδικας:
    Διαμένω στην οδό ****** και είμαι ο διαχειριστής του οικήματος καθώς επίσης και
    κάτοχος της παροχής *****. Δεν διαμένουν άλλοι ένοικοι στο οίκημα καθώς πρόκειται για
    μονοκατοικία.
    Αφού έκανα το αίτημα (μέσω της γενικής φόρμας επικοινωνίας καθώς η φόρμα για τα πιστωτικά δεν λειτουργούσε τη δεδομένη στιγμή, μου απάντησαν πως σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται "σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας".

Άλλα λοιπόν ζητάει ο ένας υπάλληλος, άλλα ο άλλος. Αρχικά δεν καταλαβαίνω από ποιό νόμο δράττονται να ζητάνε τέτοιο έγγραφο. Ένας ιδιοκτήτης φαίνεται στα συμβόλαια της οικοδομής στον οποίο και εκδίδεται ο λογ/σμος. Δεύτερον, επίσης δεν υπάρχει αυτό το έγγραφο καθώς δεν χρειάστηκε ποτέ να εκδοθεί (μένει να επιβεβαιώσω με συμβολαιογράφο την υποχρεωτικότητα έκδοσης αυτού). Στην τελική, δεν θα εκδοθεί άμεσα καθώς το κόστος του θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το πιστωτικό που οφείλει η ΔΕΗ.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο;

PS: Γενικώς, έχω την εντύπωση πως έχει καταντήσει κράτος εν κράτει η ΔΕΗ καθώς σε ότι καταγγελία έχω κάνει μέσω ΡΑΕ, παίρνεις τα π@π@ρια σου. Άρα και εδώ βλέπω μια διάθεση να θέλει να τα τσεπώσει η ΔΕΗ και ο καταναλωτής να μένει ξεβράκωτος.
    Σε περιπτώσεις κοινόχρηστων παροχών, με το να αφήνεις πιστωτικά, απλώς σημαίνει μπλέξιμο με γραφειοκρατία.

Στη θέση σου, θα εξαντλούσα όλες τις ανεξοδες λύσεις, με πρώτη, όταν ξαναζωντανέψει η φόρμα για την επιστροφή πιστωτικών σε IBAN, με την ελπίδα ότι απλώς θα επιστρέψουν τα λεφτά και δε θα το ζορισουν παραπάνω.

Downloads
    41
    Uploads
    0
    παιδιά ευχαριστώ θα κάνω αυτο με την σύσταση.

Αν εχω καταλάβει κάνει αίτηση ο πρώτος και αφου περάσει στην protergia κάνει σύσταση στο αλλο Αφμ?
    Κανείς δεν έχει δέσμευση αλλα ο δεύτερος πρέπει να κάτσει 5 μήνες για να τα πάρει?

κορακιε εγω ο πρώτος στο πρώτο σπίτι με τις λίγες κιλοβατώρες λες να μπω στο value lite?
    Απο τα 50 ευρω θα αφαιρείται το συνολο του λογαριασμού και η Ερτ η μονο το 1 ευρώ πάγιο και η καταναλωση?

να ρωτήσω κατι αλλο που ειδα πριν λιγες μερες.
    Βγήκε ένας κύριος σε ενα κανάλι και είπε οτι ενω εχει κατανάλωση κατω απο 10 ευρω (αν δεν κανω λαθος) δεν θα έπρεπε να του έρχονται τέλη για Ερτ αλλά τελικά τα έβλεπε στο λογαριασμό.
    Υπάρχει κάτι τέτοιο?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 09-12-24 στις 07:10.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Αττικής
    Παιδιά για κοινόχρηστο ρολόι Γ21 με ετήσια κατανάλωση 1740kwh που μου προτείνετε να πάω;
    Σύμφωνα με το excel του κοράκιου το μεγαλύτερο κέρδος το έχω με το 12μηνο σταθερό Elpedison Bright for business.
    Με προβληματίζει όμως η μεγάλη χρονική διάρκεια δέσμευσης.
    Τώρα είμαι στο ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas2005 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν εχω καταλάβει κάνει αίτηση ο πρώτος και αφου περάσει στην protergia κάνει σύσταση στο αλλο Αφμ?
    Κανείς δεν έχει δέσμευση αλλα ο δεύτερος πρέπει να κάτσει 5 μήνες για να τα πάρει?

κορακιε εγω ο πρώτος στο πρώτο σπίτι με τις λίγες κιλοβατώρες λες να μπω στο value lite?
    Απο τα 50 ευρω θα αφαιρείται το συνολο του λογαριασμού και η Ερτ η μονο το 1 ευρώ πάγιο και η καταναλωση?

Βγήκε ένας κύριος σε ενα κανάλι και είπε οτι ενω εχει κατανάλωση κατω απο 10 ευρω (αν δεν κανω λαθος) δεν θα έπρεπε να του έρχονται τέλη για Ερτ αλλά τελικά τα έβλεπε στο λογαριασμό.
    Υπάρχει κάτι τέτοιο?
    Ο συστηνόμενος πρέπει να καθίσει 5 μήνες για να τα λάβει όντως, μέχρι τότε μπορεί να συστήνει βέβαια για να λάβει κι άλλα εφάπαξ 50ρικα ως αυτός που συστήνει. Αφαιρούνται από το σύνολο του λογαριασμού, προσωπικά δεν το έχω δει ακόμη σε λογαριασμό, αλλά θα το δω σε μια παροχή μου μέσα στην εβδομάδα. Δεν υπάρχει δέσμευση, μπορεί να συστήσει και τον εαυτό του για 2η παροχή μέσα από το protergia app.

Ισχύει αυτό με το ότι δεν χρεώνεται ΕΡΤ για μηνιαίο ποσό λογαριασμού κάτω από 10€. Γενικά μην εμπιστεύεσαι κατά τα άλλα σε ό,τι λέγεται τηλεοπτικά χωρίς να το ψάξεις πρώτα

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stonec Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά για κοινόχρηστο ρολόι Γ21 με ετήσια κατανάλωση 1740kwh που μου προτείνετε να πάω;
    Σύμφωνα με το excel του κοράκιου το μεγαλύτερο κέρδος το έχω με το 12μηνο σταθερό Elpedison Bright for business.
    Όντως ετησίως πλασάρεται καλά, λόγω μηδενικού παγίου και δωροκάρτας εγγραφής.
    Υπάρχουν και 6μηνα μπλε πχ heron blue generous με econtract bonus (μονο προσοχή στην αυτόματη επαναδέσμευση εδώ) ή protergia value safe με δώρο σύστασης που επίσης είναι καλά.

Για χωρίς δέσμευση που όμως πρέπει να ξαναβλέπεις την αγορά για να μην βγαίνει ακριβά μετά, δες προγράμματα όπως volton yellow protect με σταθερή τιμή έως φλεβάρη ή elpe win more 2 με σταθερή τιμή έως γενάρη και δωροκάρτα.

Σύγκριση χρεώσεων - Ανά μήνα ή Ετησίως - Αφορά Γ1/Γ1Ν/Γ21/Γ22/Γ23 - Συμπεριλαμβάνεται καρτέλα για τουρίστες!!! εδώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _

1) Αν εχω καταλάβει κάνει αίτηση ο πρώτος και αφου περάσει στην protergia κάνει σύσταση στο αλλο Αφμ?
    2) Κανείς δεν έχει δέσμευση αλλα ο δεύτερος πρέπει να κάτσει 5 μήνες για να τα πάρει?

3) Απο τα 50 ευρω θα αφαιρείται το συνολο του λογαριασμού και η Ερτ η μονο το 1 ευρώ πάγιο και η καταναλωση?

4) Βγήκε ένας κύριος σε ενα κανάλι και είπε οτι ενω εχει κατανάλωση κατω απο 10 ευρω (αν δεν κανω λαθος) δεν θα έπρεπε να του έρχονται τέλη για Ερτ αλλά τελικά τα έβλεπε στο λογαριασμό.
    Υπάρχει κάτι τέτοιο?
    1) Ναι
    2) Τα κίτρινα/πράσινα είναι χωρίς δέσμευση, τα μπλε είναι με δέσμευση.
    3) Τα πάντα
    4) Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό... στο 10άρικο κανονικά συμπεριλαμβάνεται προμήθεια, χρεώσεις δεδδηε/αδμηε και πάγιο. Τώρα που όλοι σχεδόν οι πάροχοι έχουν πάγιο, κανείς δε γλυτώνει ΕΡΤ. Εσύ αν πας στο lite, πάλι χλωμό να γλυτώσεις γιατί έχεις μεν 1 ευρώ πάγιο, αλλά ίσως θα ξεπεράσεις το 10άρικο με τη κατανάλωση που είπες ότι έχεις... 50-100kw

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stonec Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 150kw το μήνα, είναι καλή περίπτωση το 0.15 με μηδενικό πάγιο για το 12μηνο bright

Εναλλακτικά πας protergia 6μηνο με 0.115 όπου πατσίζεις τα πάγια (10 ευρώ το μήνα) με το δώρο της πρόσκλησης. Μόλις κλείσεις 5 μήνες μπορείς να φύγεις χωρίς ρήτρα στον 6ο μήνα.
    Σύσταση για Protergia. Για απορίες / διευκρινίσεις στείλτε μου PM.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    επειδή περνάω για έναν γρήγορο τουρισμό απο ΔΕΗ για το 100ρικο στο αέριο, θέλω να κάνω το ίδιο και στο ρεύμα για ένα μήνα περίπου,
    οπότε πείτε μου για ρεύμα σε ποία εταιρεία να πάω για ένα μήνα περίπου?
    μετά θέλω να πάω και τα δυο σε ζενίθ να πάρω τα 6μηνα πάγια που δίνει για αυτό το σκέφτομαι έτσι.

Downloads
    41
    Uploads
    0
    Απο οτι καταλαβαίνω θα παω στο κλειστό σπιτι στο value lite με συσταση για να παρω 5χ10 αλλα και για να συστήσω το δεύτερο αφμ

Αν αλλάξω πρόγραμμα χωρίς να φυγω απο protergia θα συνεχισω να παίρνω έκπτωση 10 ευρω το πρώτο πεντάμηνο?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet

Υπάρχει κάτι τέτοιο?
    ναι οντως σε κατανάλωση ρεύματος < 10 ευρω δεν χρεώνονται τέλη υπερ της ΕΡΤ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Ρε τουρίστες σταματηστε να κάνετε αίτημα στην protergia στο bring a friend γιατί με πήραν τηλ για τα δικά μου και μου είπαν λόγω του τεράστιου όγκου αιτήσεων θα καθυστερήσουν τα συμβόλαια

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Γινεται χαμος
    Ολος ο κοσμος εκει παει
    Τζαμπα πωλητες βρηκαν
    Ας το κανουν και οι αλλες εταιρειες

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    HCN
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Nokia
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από adi32 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τζαμπα πωλητες βρηκαν
    ολο το ζουμι εδω. Καταντησαμε δυστυχως
    VAMOS ARIS

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimgk Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδή περνάω για έναν γρήγορο τουρισμό απο ΔΕΗ για το 100ρικο στο αέριο, θέλω να κάνω το ίδιο και στο ρεύμα για ένα μήνα περίπου,
    οπότε πείτε μου για ρεύμα σε ποία εταιρεία να πάω για ένα μήνα περίπου?
    μετά θέλω να πάω και τα δυο σε ζενίθ να πάρω τα 6μηνα πάγια που δίνει για αυτό το σκέφτομαι έτσι.
    τι τουριστικό έχουμε σε ρεύμα?

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Greg29M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε τουρίστες σταματηστε να κάνετε αίτημα στην protergia στο bring a friend γιατί με πήραν τηλ για τα δικά μου και μου είπαν λόγω του τεράστιου όγκου αιτήσεων θα καθυστερήσουν τα συμβόλαια
    Na προσλάβουν καταναλωτές
    Για υπαλλήλους ..
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Na προσλάβουν καταναλωτές
    Για υπαλλήλους ..
    Με εξτρα μπονους 10 ευρω για καθε πελατη του οποιου το συμβολαιο θα διεκπεραιωνουν, το οποιο θα αφαιρειται απο το λογαριασμο ρευματος.
    Ξυπνα Μυτιληναιε νεα πυραμιδα σου στηνουμε εδω, στησε την πριν την χασεις

Σελ. 1461 από 1461 ΠρώτηΠρώτη ... 144114511456145914601461

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία