Σε περιπτώσεις κοινόχρηστων παροχών, με το να αφήνεις πιστωτικά, απλώς σημαίνει μπλέξιμο με γραφειοκρατία.
Στη θέση σου, θα εξαντλούσα όλες τις ανεξοδες λύσεις, με πρώτη, όταν ξαναζωντανέψει η φόρμα για την επιστροφή πιστωτικών σε IBAN, με την ελπίδα ότι απλώς θα επιστρέψουν τα λεφτά και δε θα το ζορισουν παραπάνω.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1662. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
503 30,26% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
619 37,24% -
Δεν θα αλλάξω
450 27,08% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,42%
Εμφάνιση 21.901-21.914 από 21914
-
08-12-24, 17:43 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21901
-
09-12-24, 06:58 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21902
παιδιά ευχαριστώ θα κάνω αυτο με την σύσταση.
Αν εχω καταλάβει κάνει αίτηση ο πρώτος και αφου περάσει στην protergia κάνει σύσταση στο αλλο Αφμ?
Κανείς δεν έχει δέσμευση αλλα ο δεύτερος πρέπει να κάτσει 5 μήνες για να τα πάρει?
κορακιε εγω ο πρώτος στο πρώτο σπίτι με τις λίγες κιλοβατώρες λες να μπω στο value lite?
Απο τα 50 ευρω θα αφαιρείται το συνολο του λογαριασμού και η Ερτ η μονο το 1 ευρώ πάγιο και η καταναλωση?
να ρωτήσω κατι αλλο που ειδα πριν λιγες μερες.
Βγήκε ένας κύριος σε ενα κανάλι και είπε οτι ενω εχει κατανάλωση κατω απο 10 ευρω (αν δεν κανω λαθος) δεν θα έπρεπε να του έρχονται τέλη για Ερτ αλλά τελικά τα έβλεπε στο λογαριασμό.
Υπάρχει κάτι τέτοιο?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 09-12-24 στις 07:10.
-
09-12-24, 11:52 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21903
Παιδιά για κοινόχρηστο ρολόι Γ21 με ετήσια κατανάλωση 1740kwh που μου προτείνετε να πάω;
Σύμφωνα με το excel του κοράκιου το μεγαλύτερο κέρδος το έχω με το 12μηνο σταθερό Elpedison Bright for business.
Με προβληματίζει όμως η μεγάλη χρονική διάρκεια δέσμευσης.
Τώρα είμαι στο ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
-
09-12-24, 13:52 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21904
Ο συστηνόμενος πρέπει να καθίσει 5 μήνες για να τα λάβει όντως, μέχρι τότε μπορεί να συστήνει βέβαια για να λάβει κι άλλα εφάπαξ 50ρικα ως αυτός που συστήνει. Αφαιρούνται από το σύνολο του λογαριασμού, προσωπικά δεν το έχω δει ακόμη σε λογαριασμό, αλλά θα το δω σε μια παροχή μου μέσα στην εβδομάδα. Δεν υπάρχει δέσμευση, μπορεί να συστήσει και τον εαυτό του για 2η παροχή μέσα από το protergia app.
Ισχύει αυτό με το ότι δεν χρεώνεται ΕΡΤ για μηνιαίο ποσό λογαριασμού κάτω από 10€. Γενικά μην εμπιστεύεσαι κατά τα άλλα σε ό,τι λέγεται τηλεοπτικά χωρίς να το ψάξεις πρώτα
- - - Updated - - -
Όντως ετησίως πλασάρεται καλά, λόγω μηδενικού παγίου και δωροκάρτας εγγραφής.
Υπάρχουν και 6μηνα μπλε πχ heron blue generous με econtract bonus (μονο προσοχή στην αυτόματη επαναδέσμευση εδώ) ή protergia value safe με δώρο σύστασης που επίσης είναι καλά.
Για χωρίς δέσμευση που όμως πρέπει να ξαναβλέπεις την αγορά για να μην βγαίνει ακριβά μετά, δες προγράμματα όπως volton yellow protect με σταθερή τιμή έως φλεβάρη ή elpe win more 2 με σταθερή τιμή έως γενάρη και δωροκάρτα.
Σύγκριση χρεώσεων - Ανά μήνα ή Ετησίως - Αφορά Γ1/Γ1Ν/Γ21/Γ22/Γ23 - Συμπεριλαμβάνεται καρτέλα για τουρίστες!!! εδώ
-
09-12-24, 14:02 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21905
1) Ναι
2) Τα κίτρινα/πράσινα είναι χωρίς δέσμευση, τα μπλε είναι με δέσμευση.
3) Τα πάντα
4) Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό... στο 10άρικο κανονικά συμπεριλαμβάνεται προμήθεια, χρεώσεις δεδδηε/αδμηε και πάγιο. Τώρα που όλοι σχεδόν οι πάροχοι έχουν πάγιο, κανείς δε γλυτώνει ΕΡΤ. Εσύ αν πας στο lite, πάλι χλωμό να γλυτώσεις γιατί έχεις μεν 1 ευρώ πάγιο, αλλά ίσως θα ξεπεράσεις το 10άρικο με τη κατανάλωση που είπες ότι έχεις... 50-100kw
- - - Updated - - -
Με 150kw το μήνα, είναι καλή περίπτωση το 0.15 με μηδενικό πάγιο για το 12μηνο bright
Εναλλακτικά πας protergia 6μηνο με 0.115 όπου πατσίζεις τα πάγια (10 ευρώ το μήνα) με το δώρο της πρόσκλησης. Μόλις κλείσεις 5 μήνες μπορείς να φύγεις χωρίς ρήτρα στον 6ο μήνα.Σύσταση για Protergia. Για απορίες / διευκρινίσεις στείλτε μου PM.
-
09-12-24, 14:08 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21906
επειδή περνάω για έναν γρήγορο τουρισμό απο ΔΕΗ για το 100ρικο στο αέριο, θέλω να κάνω το ίδιο και στο ρεύμα για ένα μήνα περίπου,
οπότε πείτε μου για ρεύμα σε ποία εταιρεία να πάω για ένα μήνα περίπου?
μετά θέλω να πάω και τα δυο σε ζενίθ να πάρω τα 6μηνα πάγια που δίνει για αυτό το σκέφτομαι έτσι.
-
09-12-24, 14:30 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21907
Απο οτι καταλαβαίνω θα παω στο κλειστό σπιτι στο value lite με συσταση για να παρω 5χ10 αλλα και για να συστήσω το δεύτερο αφμ
Αν αλλάξω πρόγραμμα χωρίς να φυγω απο protergia θα συνεχισω να παίρνω έκπτωση 10 ευρω το πρώτο πεντάμηνο?
-
09-12-24, 14:33 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21908
-
09-12-24, 15:08 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21909
Ρε τουρίστες σταματηστε να κάνετε αίτημα στην protergia στο bring a friend γιατί με πήραν τηλ για τα δικά μου και μου είπαν λόγω του τεράστιου όγκου αιτήσεων θα καθυστερήσουν τα συμβόλαια
-
09-12-24, 15:38 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21910
Γινεται χαμος
Ολος ο κοσμος εκει παει
Τζαμπα πωλητες βρηκαν
Ας το κανουν και οι αλλες εταιρειες
-
09-12-24, 15:49 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21911
-
09-12-24, 15:51 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21912
-
09-12-24, 15:53 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21913
-
09-12-24, 16:38 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21914
Bookmarks