Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

654 37,65%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,14%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 1416 από 1679 ΠρώτηΠρώτη ... 13961406141114141415141614171418142114261436 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 21.226-21.240 από 25178
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΟΛΩΝΟΣ
    Συνοψίζοντας, για την αφαίρεση/μηδενική χρέωση της πάγιας αρκεί να ενεργοποιηθεί μέσω του myzenith χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια επιπλέον ενέργεια/επιβεβαίωση μέσω τραπέζης.
    Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και στον επόμενο δεν θα υπάρχει εγγύηση.
    Αυτό αφορά μόνο το σκέλος της zenith.
    Όσον αφορά το σκέλος της τράπεζας και αν θα γίνει χρέωση είναι άγνωστο και ανα τράπεζα.
    Όντως όπως είπε και ο @DiM στην alpha φαίνεται μέσω του web banking, χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια πέρα από την ενεργοποίηση μέσω του myzenith.
    Περίεργο μεν γιατί δεν χρειάστηκε καμία επιβεβαίωση από την μεριά του κατόχου του λογαριασμού τραπέζης παρόλο που ήταν σε τελείως διαφορετικά στοιχεία αλλά αυτό συμβαίνει.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΔΕΣΣΑ
    Router
    Speedport Entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bang Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνοψίζοντας, για την αφαίρεση/μηδενική χρέωση της πάγιας αρκεί να ενεργοποιηθεί μέσω του myzenith χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια επιπλέον ενέργεια/επιβεβαίωση μέσω τραπέζης.
    Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και στον επόμενο δεν θα υπάρχει εγγύηση.
    Αυτό αφορά μόνο το σκέλος της zenith.
    Όσον αφορά το σκέλος της τράπεζας και αν θα γίνει χρέωση είναι άγνωστο και ανα τράπεζα.
    Όντως όπως είπε και ο @DiM στην alpha φαίνεται μέσω του web banking, χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια πέρα από την ενεργοποίηση μέσω του myzenith.
    Περίεργο μεν γιατί δεν χρειάστηκε καμία επιβεβαίωση από την μεριά του κατόχου του λογαριασμού τραπέζης παρόλο που ήταν σε τελείως διαφορετικά στοιχεία αλλά αυτό συμβαίνει.
    να συμπληρώσω ότι ενώ στην alpha bank φαίνεται μέσω του web banking στην eurobank δεν φαίνεται η πάγια εντολή (που όμως είναι ενεργή και φαίνεται στο myzenith).
    η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr
    η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από motoboots Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι. ZeniΘ. Δίνεις το ΙΒΑΝ αφού κάνεις λογαριασμό στο myZeniΘ, αμέσως μετά την έναρξη της εκπροσώπισης ή με την υπογραφή του συμβολαίου. Μετά από 2-3 μέρες εγκρίνεται, είναι ενεργή πριν την έκδοση του πρώτου λογαριασμού, μπορεί να ακυρωθεί στο myZeniΘ, και να οριστεί όριο στο ebanking.
    Εγώ έβαλα πάγια στη δεη (αέριο όμως) στη τράπεζα αλλά η δεη δε μου ζήτησε κάτι...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    HEATville
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bang Εμφάνιση μηνυμάτων

Και όμως δε είναι περίργο ανατρέξτε στο PDF του συμβολαίου σας εγώ το έχω σε email στην 12 σελίδα κάτω κάτω είναι στο τέλος.

ΑΙΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ

Γραφει όλα τα στοιχεια μας εννοείτε και το ΙΒAΝ και μετά στο κείμενο

Spoiler:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Με την παρούσα, εξουσιοδοτώ την «Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Μονοπρόσωπη Α.Ε.» (εφεξής ΖeniΘ), να
    αποστέλλει οδηγίες στην τράπεζά μου για χρέωση του ανωτέρω τραπεζικού λογαριασμού μου, καθώς και την τράπεζά μου να χρεώνει τον
    λογαριασμό αυτό, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που λαμβάνει από την Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε.
    Επίσης, αποδέχομαι και συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από την Εταιρεία, στα πλαίσια της εκτέλεσης της
    πάγιας εντολής για την εξόφληση των λογαριασμών μου, μέσω του Τραπεζικού Λογαριασμού μου.
    Επιπλέον, δηλώνω ότι λαμβάνω γνώση πως η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει μονομερώς την Πάγια Εντολή Χρέωσης
    του Λογαριασμού του Πελάτη, μετά από έγγραφη ενημέρωσή του, σε περίπτωση που ο Πελάτης για δύο (2) διαδοχικούς
    λογαριασμούς δεν διαθέτει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό του.
    Τέλος, αναγνωρίζω ότι ως μέρος των δικαιωμάτων μου για την πληρωμή με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού, δικαιούμαι να
    απαιτήσω επιστροφή ποσού από την τράπεζά μου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της μεταξύ μας συμφωνίας. Επιστροφή
    ποσού πρέπει να αξιωθεί εντός 8 εβδομάδων από την ημερομηνία χρέωσης του λογαριασμού μου. (Ο όρος αυτός ισχύει μόνο για
    ιδιώτες και όχι για επιχειρήσεις.)
    Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από τη ΖeniΘ, επεξεργάζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού
    περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ) 2016/679. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των
    δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ενημερωθείτε από το έντυπο Δήλωσης Ιδιωτικότητας της ZeniΘ, καθώς και από την
    Πολιτική Απορρήτου της ZeniΘ, στον σύνδεσμο https://www.zenith.gr/privacy/.

Οποτε εμείς τους δίνουμε την εξουσιοδότηση να το πράξουν για εμάς

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν έχω πάρει πρώτο λογαριασμό. Δεν θα χρεωθώ πάγιο στον πρώτο λογαριασμό.

Συνημμένο Αρχείο 260126

Συνημμένο Αρχείο 260127
    Αφού πάρεις τον πρώτο λογ και μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής του, θα μας πεις αν εξοφλήθηκε από την πάγια.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έβαλα πάγια στη δεη (αέριο όμως) στη τράπεζα αλλά η δεη δε μου ζήτησε κάτι...
    Αναρωτιέμαι και μάλλον αρκετοί άλλοι, τι σχέση έχει η πάγια που έβαλες εσύ για το αέριο στη ΔΕΗ με το θέμα της πάγιας της Ζενίθ που συζητάμε, που το συσχέτισες μάλιστα με το post του motoboots.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού πάρεις τον πρώτο λογ και μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής του, θα μας πεις αν εξοφλήθηκε από την πάγια.

- - - Updated - - -

Αναρωτιέμαι και μάλλον αρκετοί άλλοι, τι σχέση έχει η πάγια που έβαλες εσύ για το αέριο στη ΔΕΗ με το θέμα της πάγιας της Ζενίθ που συζητάμε, που το συσχέτισες μάλιστα με το post του motoboots.
    Αφορά γενικά τις πάγιες εντολές...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αφορά γενικά τις πάγιες εντολές...
    Ευχαριστούμε για την εγκυκλοπεδική επιμόρφωση.......

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χλωμό το βλέπω, αφού έχω σκοπό να πληρώσω νωρίτερα για να μην δώσω 0,30€ στην τράπεζα. Δεν κατανοώ όμως γιατί επιμένεις ότι μπορεί και να μην εκτελεστεί η ενέργεια, αφού η εντολή είναι ενεργή στη ZeniΘ και στην τράπεζα. Η αιτία για πάγια εντολή ήταν να αποφύγω τη χρέωση της εγγύησης στον πρώτο λογαριασμό. Αν γίνει αυτό - που θα γίνει - μου αρκεί. Τέσπα, δεν συνεχίζω, γιατί το τραβήξαμε πολύ για μια λεπτομέρεια, ενώ άλλα είναι τα σημαντικά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Όπως έχουν έως σήμερα τα πράγματα, και πέρνοντας ως υπόθεση ότι το myHome 4All έχει την ίδια τιμή για 12 μήνες (τιμή τιμολογίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου), τότε το myHome Online συμφέρει οριακά σε σχέση με το myHome 4All;

Αφορά σπίτι με κατανάλωση 50-70 kWh τον μήνα, που τώρα είναι στο Γ1 και με παραμονή σε κάποιο τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Το Excel του juanjk, στη «Συνολική Χρέωση Μήνα», η τιμή που βγάζει είναι μόνο η Χρέωση Προμήθειας και δεν περιλαμβάνει τις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις;

Το Excel του DOOM_NX από πότε έχει ανανεωθεί;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aurumnus : 23-11-24 στις 14:46.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Του Doom έχει πάνω από 1 μήνα να ανανεωθεί.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Χλωμό το βλέπω, αφού έχω σκοπό να πληρώσω νωρίτερα για να μην δώσω 0,30€ στην τράπεζα. Δεν κατανοώ όμως γιατί επιμένεις ότι μπορεί και να μην εκτελεστεί η ενέργεια, αφού η εντολή είναι ενεργή στη ZeniΘ και στην τράπεζα. Η αιτία για πάγια εντολή ήταν να αποφύγω τη χρέωση της εγγύησης στον πρώτο λογαριασμό. Αν γίνει αυτό - που θα γίνει - μου αρκεί. Τέσπα, δεν συνεχίζω, γιατί το τραβήξαμε πολύ για μια λεπτομέρεια, ενώ άλλα είναι τα σημαντικά.
    Συμφωνώ με την τελευταία σου φράση, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν έχω διαβάσει μέχρι σήμερα επιβεβαίωση από συμφορουμίτη ότι λειτούργησε το σύστημα.

Και εγώ εξοφλώ τους 3 λογαριασμούς των 3 παροχών 5 μέρες νωρίτερα, από τη Eurobank που δεν έχω χρέωση προμήθειας, αλλά για άλλους λόγους και συγκεκριμένα επειδή δεν θέλω να ξοδέψω από το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Περιμένω νεώτερα, έστω και με πμ.

Downloads
    18
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΣΟΛΩΝΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DiM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και όμως δε είναι περίργο ανατρέξτε στο PDF του συμβολαίου σας εγώ το έχω σε email στην 12 σελίδα κάτω κάτω είναι στο τέλος.

ΑΙΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ

Γραφει όλα τα στοιχεια μας εννοείτε και το ΙΒAΝ και μετά στο κείμενο

Spoiler:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Με την παρούσα, εξουσιοδοτώ την «Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Μονοπρόσωπη Α.Ε.» (εφεξής ΖeniΘ), να
    αποστέλλει οδηγίες στην τράπεζά μου για χρέωση του ανωτέρω τραπεζικού λογαριασμού μου, καθώς και την τράπεζά μου να χρεώνει τον
    λογαριασμό αυτό, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που λαμβάνει από την Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε.
    Επίσης, αποδέχομαι και συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από την Εταιρεία, στα πλαίσια της εκτέλεσης της
    πάγιας εντολής για την εξόφληση των λογαριασμών μου, μέσω του Τραπεζικού Λογαριασμού μου.
    Επιπλέον, δηλώνω ότι λαμβάνω γνώση πως η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει μονομερώς την Πάγια Εντολή Χρέωσης
    του Λογαριασμού του Πελάτη, μετά από έγγραφη ενημέρωσή του, σε περίπτωση που ο Πελάτης για δύο (2) διαδοχικούς
    λογαριασμούς δεν διαθέτει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό του.
    Τέλος, αναγνωρίζω ότι ως μέρος των δικαιωμάτων μου για την πληρωμή με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού, δικαιούμαι να
    απαιτήσω επιστροφή ποσού από την τράπεζά μου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της μεταξύ μας συμφωνίας. Επιστροφή
    ποσού πρέπει να αξιωθεί εντός 8 εβδομάδων από την ημερομηνία χρέωσης του λογαριασμού μου. (Ο όρος αυτός ισχύει μόνο για
    ιδιώτες και όχι για επιχειρήσεις.)
    Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από τη ΖeniΘ, επεξεργάζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού
    περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΕΕ) 2016/679. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των
    δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ενημερωθείτε από το έντυπο Δήλωσης Ιδιωτικότητας της ZeniΘ, καθώς και από την
    Πολιτική Απορρήτου της ZeniΘ, στον σύνδεσμο https://www.zenith.gr/privacy/.

Οποτε εμείς τους δίνουμε την εξουσιοδότηση να το πράξουν για εμάς
    Θυμάμαι ότι είχε μια υπεύθυνη δήλωση όταν ενεργοποιούσες την πάγια, θενκς για το κείμενο.
    Το θέμα είναι ότι εγώ σε παροχή στο όνομα Α ενεργοποίησα πάγια σε λογαριασμό της alpha bank στο όνομα Β, όπου Α και Β δεν έχουν καμία σχέση.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Aurumnus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως έχουν έως σήμερα τα πράγματα, και πέρνοντας ως υπόθεση ότι το myHome 4All έχει την ίδια τιμή για 12 μήνες (τιμή Οκτωβρίου), τότε το myHome Online συμφέρει οριακά σε σχέση με το myHome 4All;

Αφορά σπίτι με κατανάλωση 50-70 kWh τον μήνα, που τώρα είναι στο Γ1 και με παραμονή σε κάποιο τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Το Excel του juanjk, στη «Συνολική Χρέωση Μήνα», η τιμή που βγάζει είναι μόνο η Χρέωση Προμήθειας και δεν περιλαμβάνει τις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις;

Το Excel του DOOM_NX από πότε έχει ανανεωθεί;
    To 4all δεν είναι κυμαινόμενο κίτρινο;
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    To 4all δεν είναι κυμαινόμενο κίτρινο;
    Ναι είναι.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Aurumnus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θες να πάρεις δώρα που παίζουν παραμόνο μόνο ΔΕΗ?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του Doom έχει πάνω από 1 μήνα να ανανεωθεί.
    πρόσφατα το ξανακίνησε αλλά έμεινε (υπο επεξεργασία)

Σελ. 1416 από 1679 ΠρώτηΠρώτη ... 13961406141114141415141614171418142114261436 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία