τον πτωχό πάροχο να συμπληρώσω
κάνε σήμερα αίτηση στη volton και αν δεν απαντήσουν , απο εβδομάδα ξεκίνα για ελπέ
αν απαντήσουν (σου στείλουν τα χαρτιά) αλλά πάλι αργούν να στείλουν το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ, γράψτους μια υπαναχώρηση και συνεχίζεις ελπέ ...παλιοτουρίστες, στον πειρασμό μπαίνω τώρα που τα γράφω![]()
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,03% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
654 37,65% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,14% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,18%
Εμφάνιση 21.376-21.390 από 25210
-
26-11-24, 19:23 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21376
-
26-11-24, 19:44 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21377
-
26-11-24, 20:00 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21378
-
26-11-24, 20:16 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21379
-
26-11-24, 20:41 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21380
Καλησπέρα παιδιά, πείτε μια γνώμη για το κουφό που συνέβει.
Είμαι Protergia από 10 Οκτώβρη. Κάνω αίτηση για το Volton skroutz στις 15 Νοέμβρη, στέλνω δικαιολογητικά, όλα κομπλέ. Κάνει αντιπροσφορα η Protergia και επιλέγω να μείνω, 20 Νοέμβρη αυτό. Η Volton δεν επικοινώνησε.
Ποιο είναι το κουφό, χτες παίρνω μήνυμα από Volton, καλωσήρθατε και τα σχετικά, η παροχή ενεργοποιήθηκε με ημερομηνία εκπροσώπησης 22 Νοέμβρη. Κοιτάω ΔΕΔΔΗΕ, η παροχή ήταν -17 στην Protergia και ανενεργή, πλέον είναι -18.
Δεν έχω κανένα θέμα, καθώς πήρα δωράκι παραμονής από την Protergia που σχεδόν μηδενίζει το λογαριασμό. Πάω όμως στη Volton, χωρίς να έχω υπογραψει συμβόλαιο. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο, να ζητήσω τον ουρανό και τα άστρα αντί καταγγελίας στη ΡΑΕ;
Τι λέτε; Έχετε πετύχει ξανά ίδια περίπτωση;...
-
26-11-24, 21:07 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21381
Αφού έχεις κάνει αίτηση volton αυτή ενεργοποιήθηκε κανονικά.
Όταν εσύ αποδέχτηκες προσφορά στην Protergia θα έπρεπε να τους πεις να κάνουν αίτηση να γυρίσουν πίσω την παροχή, δηλαδή από το -18 να το κάνουν -19 το διάδοχο. Διαφορετικά χωρίς αίτηση επιστροφής, απλή άρνηση της αλλαγής παρόχου δε μπορεί να κάνει ο πάροχος που δέχεται την φορητότητα και υποχρεούται απλώς εντός 3 ημερών να την αποδεχτεί υποχρεωτικά.
-
26-11-24, 21:09 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21382
Ακόμα αντιστέκεσαι?
εγώ πλέον απλά μένει να αποφασίσω αν θα πάω protergia με σύσταση και brimg a friend (δε θέλω όμως σταθερό, άρα πρέπει να πάρω ένα ρίσκο) η elpe win more 2 με 50 συν καμία 20αρα για τρεις έξτρα παροχές.Αν ήταν 3 η 20αρες θα είχα κάνει ήδη το αίτημα σε elpe (έχει και κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Γενάρη αυτό)
Το smart ήδη το έχω αφήσει στο μυαλό μου και μάλλον δε θα ψηθω για εσωτερική τράμπα στο select (είναι δέλεαρ τα 50αρικα)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος messinia3 : 26-11-24 στις 22:18.
-
26-11-24, 21:17 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21383
-
26-11-24, 21:29 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21384
Ναι προτιμώ κάτι σταθερό γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι , οπότε από τα σταθερά αυτό είναι το πιο συμφέρον.
Δεν το έχω πάρει γιατί δεν μπορεί να γίνει ακόμα αίτηση λόγω εργασιών.
Αλλά μάλλον εκεί θα πάω όταν τελειώσουν οι εργασίες.
ναι το ξέρω , αυτό έβαλα screenshot στην προηγούμενη σελίδα
σου έδωσαν τα 30 δώρο έτσι που έκανες αίτηση;
-
26-11-24, 22:06 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21385
Είπα τηλεφωνικά στην Protergia ότι συμφωνώ με την αντιπροσφορα και λέω δεν ξέρω αν χρειάζεστε κάτι άλλο, να κάνω αιτηση υπαναχώρησης στη Volton κτλ. Δεν είπαν τίποτα.
Φαντάστηκα ότι ο παλιός πάροχος έχει το ικανότητα να μην επιτρέψει φορητότητα, εφόσον ο πελάτης δεχτεί να μείνει...
-
26-11-24, 22:16 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21386
Δεν γίνεται έτσι. Αν ο νεος πάροχος εχει στείλει την αίτηση στον Δεδδηε θα προχωρήσει κανονικά η αλλαγή. Στην δική μου περίπτωση οταν μου εκανε αντιπροσφορα η Volton πήγα για λίγες μέρες στον νεο πάροχο και μετά εγινε νεα αίτηση απο την Volton και επέστρεψα σε αυτούς. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις και απο το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου. Αν για παραδειγμα στην Volton το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου ήταν 1 όταν επιστρέψεις πάλι σε αυτούς θα έχεις το 3. Καθώς θα έχεις παει για μικρό χρονικό διάστημα στον νεο πάροχο και μετά θα πας εκ νεου παλι στην Volton.
Ο παλιος πάροχος μαθαίνει απο τον Δεδδηε για αλλαγή παρόχου και τόσε σε καλούν απο το τμήμα διακράτησης πελατών.I am invisible, understand,
simply because people refuse
to see me...
... they see only my surroundings,
themselves, or figments of their
imagination -- indeed, everything
and anything except me.
Ralph Ellison
-
26-11-24, 22:18 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21387
-
26-11-24, 22:30 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21388
ναι , Ήρων παζάρι πάγια , ή econtract για 50ρικο , Protergia απο σύσταση για 5*10€/μήνα , ελπέ 50ρικο Σκλαβενίτη
- - - Updated - - -
Γιαυτό και πρέπει , όταν τα ξύνει η volton και ξενερώνετε , να στέλνετε υπαναχώρηση μιας και μπορεί να δώσει αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ όταν θυμηθούν ...
- - - Updated - - -
Δλδ να συμπληρώσω εφόσον έχει ολοκληρωθεί η νέα εκπροσώπηση και το πρόβλημα είναι οτι δεν προβλέπει ο ΔΕΔΔΗΕ επιστροφή .
-
26-11-24, 22:39 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21389
Δεν συγκράτησα ημερομηνίες για να δω αν όντως όταν με κάλεσαν είχε ηδη ολοκληρωθεί η νεα εκπροσώπηση. Σε επικοινωνία με την Volton που είχα μου είπαν αυτό που ανέφερα. Οτι πολυ πιθανό να προλάβουν και να ακυρώθει η αίτηση ή διαφορετικά θα παραμείνω για λίγες μέρες στον νεο πάροχο και με νεα αίτηση θα επιστρεψω σε αυτους. Αρα εφόσον δεν προβλέπεται ακύρωση απο τον Δεδδηε τότε δεν υπάρχει και η επιλογή ακύρωσης της μετάβασης στον νεο πάροχο.
I am invisible, understand,
simply because people refuse
to see me...
... they see only my surroundings,
themselves, or figments of their
imagination -- indeed, everything
and anything except me.
Ralph Ellison
-
26-11-24, 22:56 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21390
όχι , η ακύρωση προβλέπεται με την υπαναχώρηση όπου ο υποψήφιος πάροχος δεν στέλνει αίτημα
αν η υπαναχώρηση αργήσει και έχει ήδη σταλεί αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ , τότε
ναι μεν "γυρνάς" στον προηγούμενο πάροχο , αλλά ως νέος πελάτης
ουσιαστικά με την υπαναχώρηση (στις 14 μέρες) κερδίζεις αποφυγή ρήτρας σε σταθερό και πλέον περιπτώσεις (όπως με τη volton) που ο υποψήφιος πάροχος αργεί, πας εσύ αλλού και στέλνει αίτημα δημιουργώντας μπέρδεμα
Κάνε επίσης ένα τσεκ (τηλ ΔΕΔΔΗΕ), τι σόι ενδείξεις έδωσε η volton , ειδικά αν δεν αναγραφόταν στην αίτηση
Bookmarks