Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

654 37,65%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,14%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 1426 από 1681 ΠρώτηΠρώτη ... 14061416142114241425142614271428143114361446 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 21.376-21.390 από 25210
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από juanjo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ου κλέψεις τον πάροχο
    τον πτωχό πάροχο να συμπληρώσω

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZaxasK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψήνομαι να προλάβω volton με Skroutz ή ΕΛΠΕ για Σκλαβενίτη ή εσωτερική αλλαγή από το ορθόδοξο smart night με το 40% σε select.Ειμαι σε αδιέξοδο
    κάνε σήμερα αίτηση στη volton και αν δεν απαντήσουν , απο εβδομάδα ξεκίνα για ελπέ
    αν απαντήσουν (σου στείλουν τα χαρτιά) αλλά πάλι αργούν να στείλουν το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ, γράψτους μια υπαναχώρηση και συνεχίζεις ελπέ ...παλιοτουρίστες, στον πειρασμό μπαίνω τώρα που τα γράφω

Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49.998/4.996
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Έχει παρατηρήσει κανείς τι ώρα εκτελεί την κίνηση είσπραξης πάγιας εντολής με κάρτα ο Ήρων, την ημ/νια λήξης του λογαριασμού;
    Είναι ο πρώτος λογαριασμός που θα εισπράξει και θέλω να είμαι σίγουρος οτι θα πάει καλά αυτό...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από humanious Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει παρατηρήσει κανείς τι ώρα εκτελεί την κίνηση είσπραξης πάγιας εντολής με κάρτα ο Ήρων, την ημ/νια λήξης του λογαριασμού;
    Είναι ο πρώτος λογαριασμός που θα εισπράξει και θέλω να είμαι σίγουρος οτι θα πάει καλά αυτό...
    Πόσο έκανε να βγεί ο πρώτος λογαριασμός στον ηρων;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    το βασικό αν θες ρισκάρεις volton ή κλείνεις το select για μέχρι και Φεβρουάριο ή μετά πάμε σε σταθερά
    τσεκαρα τα προγραμματα αυτα στο excel, δεν τα λες και τα πιο φθηνα! Εχουν καποιο δωρο και τα ισοβαθμιζει? Να αναφερω οτι το βασικο σπιτι εχει και νυχτερινο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπέρα παιδιά, πείτε μια γνώμη για το κουφό που συνέβει.

Είμαι Protergia από 10 Οκτώβρη. Κάνω αίτηση για το Volton skroutz στις 15 Νοέμβρη, στέλνω δικαιολογητικά, όλα κομπλέ. Κάνει αντιπροσφορα η Protergia και επιλέγω να μείνω, 20 Νοέμβρη αυτό. Η Volton δεν επικοινώνησε.

Ποιο είναι το κουφό, χτες παίρνω μήνυμα από Volton, καλωσήρθατε και τα σχετικά, η παροχή ενεργοποιήθηκε με ημερομηνία εκπροσώπησης 22 Νοέμβρη. Κοιτάω ΔΕΔΔΗΕ, η παροχή ήταν -17 στην Protergia και ανενεργή, πλέον είναι -18.

Δεν έχω κανένα θέμα, καθώς πήρα δωράκι παραμονής από την Protergia που σχεδόν μηδενίζει το λογαριασμό. Πάω όμως στη Volton, χωρίς να έχω υπογραψει συμβόλαιο. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο, να ζητήσω τον ουρανό και τα άστρα αντί καταγγελίας στη ΡΑΕ;

Τι λέτε; Έχετε πετύχει ξανά ίδια περίπτωση;...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από polizoiss Εμφάνιση μηνυμάτων

Είμαι Protergia από 10 Οκτώβρη. Κάνω αίτηση για το Volton skroutz στις 15 Νοέμβρη, στέλνω δικαιολογητικά, όλα κομπλέ. Κάνει αντιπροσφορα η Protergia και επιλέγω να μείνω, 20 Νοέμβρη αυτό. Η Volton δεν επικοινώνησε.

Ποιο είναι το κουφό, χτες παίρνω μήνυμα από Volton, καλωσήρθατε και τα σχετικά, η παροχή ενεργοποιήθηκε με ημερομηνία εκπροσώπησης 22 Νοέμβρη. Κοιτάω ΔΕΔΔΗΕ, η παροχή ήταν -17 στην Protergia και ανενεργή, πλέον είναι -18.

Δεν έχω κανένα θέμα, καθώς πήρα δωράκι παραμονής από την Protergia που σχεδόν μηδενίζει το λογαριασμό. Πάω όμως στη Volton, χωρίς να έχω υπογραψει συμβόλαιο. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο, να ζητήσω τον ουρανό και τα άστρα αντί καταγγελίας στη ΡΑΕ;

Αφού έχεις κάνει αίτηση volton αυτή ενεργοποιήθηκε κανονικά.
    Όταν εσύ αποδέχτηκες προσφορά στην Protergia θα έπρεπε να τους πεις να κάνουν αίτηση να γυρίσουν πίσω την παροχή, δηλαδή από το -18 να το κάνουν -19 το διάδοχο. Διαφορετικά χωρίς αίτηση επιστροφής, απλή άρνηση της αλλαγής παρόχου δε μπορεί να κάνει ο πάροχος που δέχεται την φορητότητα και υποχρεούται απλώς εντός 3 ημερών να την αποδεχτεί υποχρεωτικά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    τον πτωχό πάροχο να συμπληρώσω

κάνε σήμερα αίτηση στη volton και αν δεν απαντήσουν , απο εβδομάδα ξεκίνα για ελπέ
    αν απαντήσουν (σου στείλουν τα χαρτιά) αλλά πάλι αργούν να στείλουν το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ, γράψτους μια υπαναχώρηση και συνεχίζεις ελπέ ...παλιοτουρίστες, στον πειρασμό μπαίνω τώρα που τα γράφω
    Ακόμα αντιστέκεσαι?
    εγώ πλέον απλά μένει να αποφασίσω αν θα πάω protergia με σύσταση και brimg a friend (δε θέλω όμως σταθερό, άρα πρέπει να πάρω ένα ρίσκο) η elpe win more 2 με 50 συν καμία 20αρα για τρεις έξτρα παροχές.Αν ήταν 3 η 20αρες θα είχα κάνει ήδη το αίτημα σε elpe (έχει και κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Γενάρη αυτό)
    Το smart ήδη το έχω αφήσει στο μυαλό μου και μάλλον δε θα ψηθω για εσωτερική τράμπα στο select (είναι δέλεαρ τα 50αρικα)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος messinia3 : 26-11-24 στις 22:18.

Downloads
    19
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49.998/4.996
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skitsapos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσο έκανε να βγεί ο πρώτος λογαριασμός στον ηρων;
    Ενεργοποίηση εκπροσώπησης 23/9, έκδοση πρώτου λογαριασμού 31/10.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    OTEnet
    Router
    USR9108
    SNR / Attn
    30(dB) / 28(dB)
    Για το δικό μου xls πάντως πρέπει να μαντέψεις ετήσια ΤΕΑ για να βγάλεις συμπέρασμα
    Επίσης δεν περιλαμβάνει δώρα
    Γενικά δε συμφέρει στην περίπτωσή σου ,εκτός αν δε θες να ψάχνεσαι επομένως καλά έκανες και το έκλεισες
    Ναι προτιμώ κάτι σταθερό γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι , οπότε από τα σταθερά αυτό είναι το πιο συμφέρον.
    Δεν το έχω πάρει γιατί δεν μπορεί να γίνει ακόμα αίτηση λόγω εργασιών.
    Αλλά μάλλον εκεί θα πάω όταν τελειώσουν οι εργασίες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kopanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν διαβάσεις προσεκτικά λέει ότι μέχρι τέλος του χρόνου το ΔΕΗ online λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο:
    Λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων, το προϊόν ΔΕΗ myHome Οnline είναι προσωρινά μη διαθέσιμο σε νέους πελάτες έως τις 09.12.2024.
    ναι το ξέρω , αυτό έβαλα screenshot στην προηγούμενη σελίδα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ότι λέει η σελίδα...
    Εγώ ως υπάρχον πελάτης το ενεργοποίησα από το mydei κανονικά...
    Στην αρχή μου έκανε κάποια κόλπα μια κολλαγε η σελίδα και μετά κάποιο θέμα με την πάγια εντολή αλλά τα ξεπέρασα...
    σου έδωσαν τα 30 δώρο έτσι που έκανες αίτηση;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Είπα τηλεφωνικά στην Protergia ότι συμφωνώ με την αντιπροσφορα και λέω δεν ξέρω αν χρειάζεστε κάτι άλλο, να κάνω αιτηση υπαναχώρησης στη Volton κτλ. Δεν είπαν τίποτα.

Φαντάστηκα ότι ο παλιός πάροχος έχει το ικανότητα να μην επιτρέψει φορητότητα, εφόσον ο πελάτης δεχτεί να μείνει...

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Zyxel VMG1312-B10D
    Είπα τηλεφωνικά στην Protergia ότι συμφωνώ με την αντιπροσφορα και λέω δεν ξέρω αν χρειάζεστε κάτι άλλο, να κάνω αιτηση υπαναχώρησης στη Volton κτλ. Δεν είπαν τίποτα.

Φαντάστηκα ότι ο παλιός πάροχος έχει το ικανότητα να μην επιτρέψει φορητότητα, εφόσον ο πελάτης δεχτεί να μείνει...

Δεν γίνεται έτσι. Αν ο νεος πάροχος εχει στείλει την αίτηση στον Δεδδηε θα προχωρήσει κανονικά η αλλαγή. Στην δική μου περίπτωση οταν μου εκανε αντιπροσφορα η Volton πήγα για λίγες μέρες στον νεο πάροχο και μετά εγινε νεα αίτηση απο την Volton και επέστρεψα σε αυτούς. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις και απο το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου. Αν για παραδειγμα στην Volton το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου ήταν 1 όταν επιστρέψεις πάλι σε αυτούς θα έχεις το 3. Καθώς θα έχεις παει για μικρό χρονικό διάστημα στον νεο πάροχο και μετά θα πας εκ νεου παλι στην Volton.
    Ο παλιος πάροχος μαθαίνει απο τον Δεδδηε για αλλαγή παρόχου και τόσε σε καλούν απο το τμήμα διακράτησης πελατών.
    I am invisible, understand,
    simply because people refuse
    to see me...
    ... they see only my surroundings,
    themselves, or figments of their
    imagination -- indeed, everything
    and anything except me.

Ralph Ellison

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atrias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι προτιμώ κάτι σταθερό γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι , οπότε από τα σταθερά αυτό είναι το πιο συμφέρον.
    Δεν το έχω πάρει γιατί δεν μπορεί να γίνει ακόμα αίτηση λόγω εργασιών.
    Αλλά μάλλον εκεί θα πάω όταν τελειώσουν οι εργασίες.

ναι το ξέρω , αυτό έβαλα screenshot στην προηγούμενη σελίδα

σου έδωσαν τα 30 δώρο έτσι που έκανες αίτηση;
    Είναι νωρίς ακόμα για τα 30...
    Θα δούμε τέλη του μήνα που θα βγει ο λογαριασμός..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jasonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    τσεκαρα τα προγραμματα αυτα στο excel, δεν τα λες και τα πιο φθηνα! Εχουν καποιο δωρο και τα ισοβαθμιζει? Να αναφερω οτι το βασικο σπιτι εχει και νυχτερινο
    ναι , Ήρων παζάρι πάγια , ή econtract για 50ρικο , Protergia απο σύσταση για 5*10€/μήνα , ελπέ 50ρικο Σκλαβενίτη

- - - Updated - - -

Γιαυτό και πρέπει , όταν τα ξύνει η volton και ξενερώνετε , να στέλνετε υπαναχώρηση μιας και μπορεί να δώσει αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ όταν θυμηθούν ...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Stilskin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο παλιος πάροχος μαθαίνει απο τον Δεδδηε για αλλαγή παρόχου και τόσε σε καλούν απο το τμήμα διακράτησης πελατών.
    Δλδ να συμπληρώσω εφόσον έχει ολοκληρωθεί η νέα εκπροσώπηση και το πρόβλημα είναι οτι δεν προβλέπει ο ΔΕΔΔΗΕ επιστροφή .

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Zyxel VMG1312-B10D

Δλδ να συμπληρώσω εφόσον έχει ολοκληρωθεί η νέα εκπροσώπηση και το πρόβλημα είναι οτι δεν προβλέπει ο ΔΕΔΔΗΕ επιστροφή .
    Δεν συγκράτησα ημερομηνίες για να δω αν όντως όταν με κάλεσαν είχε ηδη ολοκληρωθεί η νεα εκπροσώπηση. Σε επικοινωνία με την Volton που είχα μου είπαν αυτό που ανέφερα. Οτι πολυ πιθανό να προλάβουν και να ακυρώθει η αίτηση ή διαφορετικά θα παραμείνω για λίγες μέρες στον νεο πάροχο και με νεα αίτηση θα επιστρεψω σε αυτους. Αρα εφόσον δεν προβλέπεται ακύρωση απο τον Δεδδηε τότε δεν υπάρχει και η επιλογή ακύρωσης της μετάβασης στον νεο πάροχο.
    I am invisible, understand,
    simply because people refuse
    to see me...
    ... they see only my surroundings,
    themselves, or figments of their
    imagination -- indeed, everything
    and anything except me.

Ralph Ellison

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Stilskin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρα εφόσον δεν προβλέπεται ακύρωση απο τον Δεδδηε τότε δεν υπάρχει και η επιλογή ακύρωσης της μετάβασης στον νεο πάροχο.
    όχι , η ακύρωση προβλέπεται με την υπαναχώρηση όπου ο υποψήφιος πάροχος δεν στέλνει αίτημα
    αν η υπαναχώρηση αργήσει και έχει ήδη σταλεί αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ , τότε
    ναι μεν "γυρνάς" στον προηγούμενο πάροχο , αλλά ως νέος πελάτης

ουσιαστικά με την υπαναχώρηση (στις 14 μέρες) κερδίζεις αποφυγή ρήτρας σε σταθερό και πλέον περιπτώσεις (όπως με τη volton) που ο υποψήφιος πάροχος αργεί, πας εσύ αλλού και στέλνει αίτημα δημιουργώντας μπέρδεμα

Κάνε επίσης ένα τσεκ (τηλ ΔΕΔΔΗΕ), τι σόι ενδείξεις έδωσε η volton , ειδικά αν δεν αναγραφόταν στην αίτηση

Σελ. 1426 από 1681 ΠρώτηΠρώτη ... 14061416142114241425142614271428143114361446 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία