Πήγα να κάνω επαφή για το γνωστό της ζενίθ που νόμιζα είχε και νυχτερινό.. Υπάρχει άλλη αξιόλογη πρόταση με νυχτερινό και κοτ?
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1751. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
544 31,07% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
662 37,81% -
Δεν θα αλλάξω
455 25,99% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,14%
Εμφάνιση 21.511-21.525 από 25898
-
29-11-24, 15:29 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21511VAMOS ARIS
-
29-11-24, 15:57 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21512
Ένα περίεργο μετά την αλλαγή σε Ζενιθ τον Σεπτέμβριο, ότι σταμάτησε να περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ Θεσσαλονίκη ανατολικά, για την καθιερωμένη από αρχές 2024 μηνιαία καταμέτρηση. Ίσως έχει σχέση βέβαια με 2 καταγγελίες σε ΡΑΕ μέχρι να πάρω αποζημίωση. Αν τα περνάω εγώ στην εφαρμογή θα βγαίνει εκκαθαριστικός ή να αρχίσω να παίζω μπάλα απευθείας με ΔΕΔΔΗΕ για μετρήσεις;
Υγ. Για όσους έχουν Ηρων και Πειραιώς, παίζει κουπόνι Black Friday με εξαργύρωση yellows με δώρο 25€. Ουσιαστικά αγοράζεις δωροεπιταγή 50€ με 25€.
-
29-11-24, 16:03 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21513
Τιμή ημέρας να κοιτάς και άσε την νυχτερινή μιας και είναι λίγη η κατανάλωση εκεί . Αν έχεις υπερκατανάλωση απλά κάνε τις πράξεις και θα καταλάβεις
Για το select υποθέτω λες
- - - Updated - - -
Το έβαλα χθες μπας και παίξει κάνα παζάρι , θα το βγάλω το βράδι …Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 29-11-24 στις 16:12.
-
29-11-24, 17:38 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21514
-
29-11-24, 18:15 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21515
-
29-11-24, 19:57 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21516
-
29-11-24, 21:30 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21517
Πάμε στα γρήγορα για να μην την πατήσει και κανείς άλλος :
- Αν έχεις νυχτερινό το έχεις απο ΔΕΔΔΗΕ , καμία σχέση ο πάροχος/πρόγραμμα
- Αν κάποιο πρόγραμμα έχει ενιαία χρέωση , δεν σημαίνει οτι χάνεις το νυχτερινό τιμολόγιο
- Στο ΚΟΤ δε σε απασχολεί η νυχτερινή χρέωση μιας και μέχρι το όριο τιμολογείσαι ενιαία με την τιμή της ημερήσιας (απο πάντα), απλά φροντίζεις να έχεις νυχτερινό (απο ΔΕΔΔΗΕ) για να μην ξεπεράσεις το όριο ΚΟΤ (το οποίο αφορά αποκλειστικά την ημερήσια κατανάλωση)
-
29-11-24, 22:52 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21518
Να ξέρεις ότι το ΚΟΤ δεν έχει σχέση με το νυχτερινό.
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις με το ΚΟΤ είναι να ισχύει με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις, γιατί μερικά λίγα προγράμματα δεν συνδυάζονται με το ΚΟΤ.
Μιας και αναφέρθηκε, η ΖΕΝΙΘ σε λογαριασμό με ΚΟΤ που εκδόθηκε πρόσφατα δεν έβαλε την επιδότηση των 3 λεπτών ανά κιλοβατώρα που ίσχυε ειδικά για τις παροχές με ΚΟΤ για την κατανάλωση του Οκτωβρίου. Οταν πήρα τηλέφωνο να ζητήσω τα ρέστα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια επιδότηση και ότι δεν έλαβαν καμία εντολή από το ΔΕΔΔΗΕ! Α, μου είπε να ρωτήσω τον λογιστή μου, χαχαχ!
-
29-11-24, 22:58 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21519
Καλά ο ΔΕΔΔΗΕ θα φάει γερή νίλα με τις παράνομες καταμετρήσεις που κάνει όπως γουστάρει με την μηνιαία καταμέτρηση.
Εγώ προσωπικά μαζεύω στοιχεία από τους παρόχους και ας λογοδοτήσει σύντομα ο Διαχειριστής γιατί δεν αποδίδεται η κρατική έκπτωση στους δικαιούχους.
Αν γίνει και μια βαθύτερη έρευνα μπορεί να αποκαλυφθούν σκανδαλάκια με τον δόλο που κρύβεται στο παρασκήνιο... Θα δούμε.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikroTAK : 29-11-24 στις 23:09.
-
29-11-24, 23:06 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21520
πλέον μόνο πρόγραμμα της Eunice Home, Flow δεν παίρνει ΚΟΤ , χρόνια έχω να πετύχω τα παλιά ευτράπελα ...
καλά απο τηλ το τι λένε γενικότερα δεν παίζεται ... myrae , φυσικά να κρατάτε στοιχεία υπαλλήλου και να τα αναγράφετε στο myrae
- - - Updated - - -
δεν έχει σχέση ο ΔΕΔΔΗΕ με την επιδότηση , απλά δείχνει οτι υπάρχει ΚΟΤ που το παίρνει απο το ΗΔΙΚΑ
- - - Updated - - -
τι έρευνα , έχουν φάει άπειρα λεφτά με τις αγορές μετρητών και κάποιοι που είχαν παλιό μετρητή , όταν βάζουν νυχτερινό και τους αλλάζει ο ΔΕΔΔΗΕ με ψηφιακό , περιμένουν μήνες . (γιατί απλά δεν έχουν μετρητές...)
Άσε που το προηγούμενο καλοκαίρι μου κάηκε ο δικός μου και παραδέχτηκαν οτι ήταν ελαττωματική όλη η σειρά αο το συγκεκριμένο μοντέλο και τα κλατάρησαν με τις ζέστες (το καλό ήταν οτι σταμάτησε να γράφει)
-
29-11-24, 23:19 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21521
Εννοείς συγκεκριμένα στη ζενίθ ή γενικά;
Νωρίτερα σήμερα πήρα και το ΔΕΔΔΗΕ τηλέφωνο και με παρέπεμψε στην ΗΔΙΚΑ. Έστειλα mail και περιμένω απάντηση τη Δευτέρα (παρουσία)
Αθάνατο ελληνικό δημόσιο...
Όσο και να σου φαίνεται περίεργο myrae κάνω όταν φτάσω σε αδιέξοδο, όχι με την πρώτη στραβή. Και για να έχω περισσότερα στοιχεία στο αίτημα αλλά κυρίως για να κρατιέμαι σε φόρμα με περιπτώσεις όπως αυτή. Είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε ποιος έχει αρμοδιότητα και ποιος όχι...
-
29-11-24, 23:23 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21522
-
29-11-24, 23:23 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21523
Το διόρθωσα "αποδίδεται" εννοούσα. Ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει στους παρόχους μέσω της πλατφόρμας ΘΑΛΗΣ "κιλοβατώρες κατανάλωσης" και "κιλοβατώρες ΚΟΤ" με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να μην αποδίδουν την έκπτωση που πραγματικά δικαιούται ο δικαιούχος ΚΟΤ.
Το ερώτημα είναι εάν αποδίδονται όλες αυτές οι κρατικές επιδοτήσεις στους παρόχους με άλλες ετήσιες καταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ όπου εκεί καρπώνονται άλλα μεγαλύτερα ποσά για τα ΚΟΤ...
Όσοι θυμούνται από παλιά οι ιδιώτες πάροχοι είχαν μια απέχθεια στα ΚΟΤ και αυτό δεν άλλαξε επειδή τους "τράβηξε το αυτί η κυβέρνηση" αλλά έχω υπόνοιες ότι έχουν βάλει μπροστάντζα τον ΔΕΔΔΗΕ για μεγαλύτερο κέρδος τελικά...
Άλλο τι κάνει με τις εργολαβίες και τα εξτραδάκια. Εδώ μιλάμε για δημόσιο χρήμα που σύμφωνα με τον προϋπολογισμό θα έπρεπε να κατευθύνεται για συγκεκριμένους σκοπούς.
-
29-11-24, 23:27 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21524
δε γίνεται αυτό ,
υπερσπάνιες τέτοιες περιπτώσεις , βασικά ποτέ δε διάβασα κάτι τέτοιο . Είτε δε θα φαινόταν οτι έχει ΚΟΤ η παροχή απο μπέρδεμα με το ΗΔΙΚΑ , είτε δε θα έπαιρνε ο διακιούχος την έκπτωση ΚΟΤ (δε μιλάμε για την επιδότηση , μην τα μπλέκουμε) ,γιατί είχε ξεπεράσει το όριο . Δε θυμάμαι περίπτωση του να μη στέλνει ο ΔΕΔΔΗΕ "κιλοβατώρες ΚΟΤ" (και 1η φορά το άκουσα)
-
29-11-24, 23:45 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #21525
Bookmarks