Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1751. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

544 31,07%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

662 37,81%
  • Δεν θα αλλάξω

455 25,99%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,14%
Σελ. 1435 από 1727 ΠρώτηΠρώτη ... 14151425143014331434143514361437144014451455 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 21.511-21.525 από 25898
    Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Πήγα να κάνω επαφή για το γνωστό της ζενίθ που νόμιζα είχε και νυχτερινό.. Υπάρχει άλλη αξιόλογη πρόταση με νυχτερινό και κοτ?
    VAMOS ARIS

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Ένα περίεργο μετά την αλλαγή σε Ζενιθ τον Σεπτέμβριο, ότι σταμάτησε να περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ Θεσσαλονίκη ανατολικά, για την καθιερωμένη από αρχές 2024 μηνιαία καταμέτρηση. Ίσως έχει σχέση βέβαια με 2 καταγγελίες σε ΡΑΕ μέχρι να πάρω αποζημίωση. Αν τα περνάω εγώ στην εφαρμογή θα βγαίνει εκκαθαριστικός ή να αρχίσω να παίζω μπάλα απευθείας με ΔΕΔΔΗΕ για μετρήσεις;

Υγ. Για όσους έχουν Ηρων και Πειραιώς, παίζει κουπόνι Black Friday με εξαργύρωση yellows με δώρο 25€. Ουσιαστικά αγοράζεις δωροεπιταγή 50€ με 25€.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήγα να κάνω επαφή για το γνωστό της ζενίθ που νόμιζα είχε και νυχτερινό.. Υπάρχει άλλη αξιόλογη πρόταση με νυχτερινό και κοτ?
    Τιμή ημέρας να κοιτάς και άσε την νυχτερινή μιας και είναι λίγη η κατανάλωση εκεί . Αν έχεις υπερκατανάλωση απλά κάνε τις πράξεις και θα καταλάβεις
    Για το select υποθέτω λες

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MikroTAK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς ενημέρωση, το χτεσινό promo του Public 40€ έχει "εξαντληθεί" στην elpedison.
    Για σήμερα μόνο μέχρι τις 17:00 δίνουν 30€ Public.
    Black friday και τα "δώρα" να μειώνονται...
    Το ίδιο μου είπαν και τηλεφωνικά και μέσω τσατ όσο κι αν πίεσα. Οπότε @korakios δεν νομίζω να χρειάζεται να μπει καν στο excel.
    Το έβαλα χθες μπας και παίξει κάνα παζάρι , θα το βγάλω το βράδι …
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 29-11-24 στις 16:12.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgegr3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα περίεργο μετά την αλλαγή σε Ζενιθ τον Σεπτέμβριο, ότι σταμάτησε να περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ Θεσσαλονίκη ανατολικά, για την καθιερωμένη από αρχές 2024 μηνιαία καταμέτρηση. Ίσως έχει σχέση βέβαια με 2 καταγγελίες σε ΡΑΕ μέχρι να πάρω αποζημίωση. Αν τα περνάω εγώ στην εφαρμογή θα βγαίνει εκκαθαριστικός ή να αρχίσω να παίζω μπάλα απευθείας με ΔΕΔΔΗΕ για μετρήσεις;

Υγ. Για όσους έχουν Ηρων και Πειραιώς, παίζει κουπόνι Black Friday με εξαργύρωση yellows με δώρο 25€. Ουσιαστικά αγοράζεις δωροεπιταγή 50€ με 25€.
    Καλύτερα στην εφαρμογή του Δεδδηε..
    Πήρες τηλέφωνο εσύ στον Δεδδηε να ρωτήσεις αν έχουν περάσει για την τακτική καταμέτρηση; Και πότε έγινε;

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τιμή ημέρας να κοιτάς και άσε την νυχτερινή μιας και είναι λίγη η κατανάλωση εκεί . Αν έχεις υπερκατανάλωση απλά κάνε τις πράξεις και θα καταλάβεις
    Για το select υποθέτω λες
    Χρειάζομαι νυχτερινό για το κοτ. Δεν την ξαναπατάω...
    VAMOS ARIS

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgegr3 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μήπως μπορείς να αναφέρεις σε δύο γραμμές το περιστατικό; Τα έχω μαζεμένα καιρό στο ΔΕΔΔΗΕ της Παπαναστασίου....

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Πάμε στα γρήγορα για να μην την πατήσει και κανείς άλλος :
    - Αν έχεις νυχτερινό το έχεις απο ΔΕΔΔΗΕ , καμία σχέση ο πάροχος/πρόγραμμα
    - Αν κάποιο πρόγραμμα έχει ενιαία χρέωση , δεν σημαίνει οτι χάνεις το νυχτερινό τιμολόγιο
    - Στο ΚΟΤ δε σε απασχολεί η νυχτερινή χρέωση μιας και μέχρι το όριο τιμολογείσαι ενιαία με την τιμή της ημερήσιας (απο πάντα), απλά φροντίζεις να έχεις νυχτερινό (απο ΔΕΔΔΗΕ) για να μην ξεπεράσεις το όριο ΚΟΤ (το οποίο αφορά αποκλειστικά την ημερήσια κατανάλωση)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Να ξέρεις ότι το ΚΟΤ δεν έχει σχέση με το νυχτερινό.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις με το ΚΟΤ είναι να ισχύει με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις, γιατί μερικά λίγα προγράμματα δεν συνδυάζονται με το ΚΟΤ.

Μιας και αναφέρθηκε, η ΖΕΝΙΘ σε λογαριασμό με ΚΟΤ που εκδόθηκε πρόσφατα δεν έβαλε την επιδότηση των 3 λεπτών ανά κιλοβατώρα που ίσχυε ειδικά για τις παροχές με ΚΟΤ για την κατανάλωση του Οκτωβρίου. Οταν πήρα τηλέφωνο να ζητήσω τα ρέστα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια επιδότηση και ότι δεν έλαβαν καμία εντολή από το ΔΕΔΔΗΕ! Α, μου είπε να ρωτήσω τον λογιστή μου, χαχαχ!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gpapas640 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ξέρεις ότι το ΚΟΤ δεν έχει σχέση με το νυχτερινό.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις με το ΚΟΤ είναι να ισχύει με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις, γιατί μερικά λίγα προγράμματα δεν συνδυάζονται με το ΚΟΤ.

Μιας και αναφέρθηκε, η ΖΕΝΙΘ σε λογαριασμό με ΚΟΤ που εκδόθηκε πρόσφατα δεν έβαλε την επιδότηση των 3 λεπτών ανά κιλοβατώρα που ίσχυε ειδικά για τις παροχές με ΚΟΤ για την κατανάλωση του Οκτωβρίου. Οταν πήρα τηλέφωνο να ζητήσω τα ρέστα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια επιδότηση και ότι δεν έλαβαν καμία εντολή από το ΔΕΔΔΗΕ! Α, μου είπε να ρωτήσω τον λογιστή μου, χαχαχ!
    Καλά ο ΔΕΔΔΗΕ θα φάει γερή νίλα με τις παράνομες καταμετρήσεις που κάνει όπως γουστάρει με την μηνιαία καταμέτρηση.
    Εγώ προσωπικά μαζεύω στοιχεία από τους παρόχους και ας λογοδοτήσει σύντομα ο Διαχειριστής γιατί δεν αποδίδεται η κρατική έκπτωση στους δικαιούχους.
    Αν γίνει και μια βαθύτερη έρευνα μπορεί να αποκαλυφθούν σκανδαλάκια με τον δόλο που κρύβεται στο παρασκήνιο... Θα δούμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikroTAK : 29-11-24 στις 23:09.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    πλέον μόνο πρόγραμμα της Eunice Home, Flow δεν παίρνει ΚΟΤ , χρόνια έχω να πετύχω τα παλιά ευτράπελα ...

καλά απο τηλ το τι λένε γενικότερα δεν παίζεται ... myrae , φυσικά να κρατάτε στοιχεία υπαλλήλου και να τα αναγράφετε στο myrae

- - - Updated - - -

ας λογοδοτήσει σύντομα ο Διαχειριστής γιατί δεν αποδίδει την κρατική έκπτωση στους δικαιούχους.
    δεν έχει σχέση ο ΔΕΔΔΗΕ με την επιδότηση , απλά δείχνει οτι υπάρχει ΚΟΤ που το παίρνει απο το ΗΔΙΚΑ

- - - Updated - - -

Αν γίνει και μια βαθύτερη έρευνα μπορεί να αποκαλυφθούν σκανδαλάκια με τον δόλο που κρύβεται στο παρασκήνιο... Θα δούμε.
    τι έρευνα , έχουν φάει άπειρα λεφτά με τις αγορές μετρητών και κάποιοι που είχαν παλιό μετρητή , όταν βάζουν νυχτερινό και τους αλλάζει ο ΔΕΔΔΗΕ με ψηφιακό , περιμένουν μήνες . (γιατί απλά δεν έχουν μετρητές...)
    Άσε που το προηγούμενο καλοκαίρι μου κάηκε ο δικός μου και παραδέχτηκαν οτι ήταν ελαττωματική όλη η σειρά αο το συγκεκριμένο μοντέλο και τα κλατάρησαν με τις ζέστες (το καλό ήταν οτι σταμάτησε να γράφει )

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    καλά απο τηλ το τι λένε γενικότερα δεν παίζεται ... myrae , φυσικά να κρατάτε στοιχεία υπαλλήλου και να τα αναγράφετε στο myrae
    Εννοείς συγκεκριμένα στη ζενίθ ή γενικά;
    Νωρίτερα σήμερα πήρα και το ΔΕΔΔΗΕ τηλέφωνο και με παρέπεμψε στην ΗΔΙΚΑ. Έστειλα mail και περιμένω απάντηση τη Δευτέρα (παρουσία )
    Αθάνατο ελληνικό δημόσιο...

Όσο και να σου φαίνεται περίεργο myrae κάνω όταν φτάσω σε αδιέξοδο, όχι με την πρώτη στραβή. Και για να έχω περισσότερα στοιχεία στο αίτημα αλλά κυρίως για να κρατιέμαι σε φόρμα με περιπτώσεις όπως αυτή. Είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε ποιος έχει αρμοδιότητα και ποιος όχι...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Εννοείς συγκεκριμένα στη ζενίθ ή γενικά;
    γενικά

Όσο και να σου φαίνεται περίεργο myrae κάνω όταν φτάσω σε αδιέξοδο, όχι με την πρώτη στραβή
    αφού ήδη απάντησαν (μπαρούφες)

Είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε ποιος έχει αρμοδιότητα και ποιος όχι...
    ο πάροχος .
    Απο τη στιγμή που η παροχή σου φαίνεται απο ΔΕΔΔΗΕ οτι έχει ΚΟΤ , έπρεπε να δώσουν και την επιδότηση ...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    δεν έχει σχέση ο ΔΕΔΔΗΕ με την επιδότηση , απλά δείχνει οτι υπάρχει ΚΟΤ που το παίρνει απο το ΗΔΙΚΑ

τι έρευνα , έχουν φάει άπειρα λεφτά με τις αγορές μετρητών και κάποιοι που είχαν παλιό μετρητή , όταν βάζουν νυχτερινό και τους αλλάζει ο ΔΕΔΔΗΕ με ψηφιακό , περιμένουν μήνες . (γιατί απλά δεν έχουν μετρητές...)
    Άσε που το προηγούμενο καλοκαίρι μου κάηκε ο δικός μου και παραδέχτηκαν οτι ήταν ελαττωματική όλη η σειρά αο το συγκεκριμένο μοντέλο και τα κλατάρησαν με τις ζέστες (το καλό ήταν οτι σταμάτησε να γράφει )
    Το διόρθωσα "αποδίδεται" εννοούσα. Ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει στους παρόχους μέσω της πλατφόρμας ΘΑΛΗΣ "κιλοβατώρες κατανάλωσης" και "κιλοβατώρες ΚΟΤ" με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να μην αποδίδουν την έκπτωση που πραγματικά δικαιούται ο δικαιούχος ΚΟΤ.
    Το ερώτημα είναι εάν αποδίδονται όλες αυτές οι κρατικές επιδοτήσεις στους παρόχους με άλλες ετήσιες καταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ όπου εκεί καρπώνονται άλλα μεγαλύτερα ποσά για τα ΚΟΤ...
    Όσοι θυμούνται από παλιά οι ιδιώτες πάροχοι είχαν μια απέχθεια στα ΚΟΤ και αυτό δεν άλλαξε επειδή τους "τράβηξε το αυτί η κυβέρνηση" αλλά έχω υπόνοιες ότι έχουν βάλει μπροστάντζα τον ΔΕΔΔΗΕ για μεγαλύτερο κέρδος τελικά...
    Άλλο τι κάνει με τις εργολαβίες και τα εξτραδάκια. Εδώ μιλάμε για δημόσιο χρήμα που σύμφωνα με τον προϋπολογισμό θα έπρεπε να κατευθύνεται για συγκεκριμένους σκοπούς.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Το ερώτημα είναι εάν αποδίδονται όλες αυτές οι κρατικές επιδοτήσεις στους παρόχους με άλλες ετήσιες καταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ όπου εκεί καρπώνονται άλλα μεγαλύτερα ποσά για τα ΚΟΤ...
    δε γίνεται αυτό ,

Ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει στους παρόχους μέσω της πλατφόρμας ΘΑΛΗΣ "κιλοβατώρες κατανάλωσης" και "κιλοβατώρες ΚΟΤ" με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να μην αποδίδουν την έκπτωση που πραγματικά δικαιούται ο δικαιούχος ΚΟΤ.
    υπερσπάνιες τέτοιες περιπτώσεις , βασικά ποτέ δε διάβασα κάτι τέτοιο . Είτε δε θα φαινόταν οτι έχει ΚΟΤ η παροχή απο μπέρδεμα με το ΗΔΙΚΑ , είτε δε θα έπαιρνε ο διακιούχος την έκπτωση ΚΟΤ (δε μιλάμε για την επιδότηση , μην τα μπλέκουμε) ,γιατί είχε ξεπεράσει το όριο . Δε θυμάμαι περίπτωση του να μη στέλνει ο ΔΕΔΔΗΕ "κιλοβατώρες ΚΟΤ" (και 1η φορά το άκουσα)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλά ο ΔΕΔΔΗΕ θα φάει γερή νίλα με τις παράνομες καταμετρήσεις που κάνει όπως γουστάρει με την μηνιαία καταμέτρηση.
    Εγώ προσωπικά μαζεύω στοιχεία από τους παρόχους και ας λογοδοτήσει σύντομα ο Διαχειριστής γιατί δεν αποδίδεται η κρατική έκπτωση στους δικαιούχους.
    Τι εννοείς; Ποιες παράνομες καταμετρήσεις;

Σελ. 1435 από 1727 ΠρώτηΠρώτη ... 14151425143014331434143514361437144014451455 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία