Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1745. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
541 31,00% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
660 37,82% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,02% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,16%
Εμφάνιση 22.126-22.140 από 25577
-
18-12-24, 23:38 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22126
-
18-12-24, 23:58 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22127
-
19-12-24, 00:10 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22128
Σε άλλα νέα από το συνονθύλευμα που λέγεται Βολτον. Σε αιτημα στο myrae από όνομα διαφορετικό από εκείνο της επιμαχης παροχής (σιγά μην ανοιγουμε διαφορετικους λογαριασμούς για κάθε παροχή) αντί να ασχοληθούν με την ουσία της καταγγελίας (35 μέρες καθυστερηση αλλαγης παροχου και καμμια 50αρια για αποστολή δωροκαρτας+ εν γένει εξυπηρέτηση) απάντησαν για έλλειψη νομιμοποίησης (θέλανε δηλ εξουσιοδοτηση από τον κάτοχο της παροχής για να μπουν στην διαδικασία απαντήσεως). Και αυτό έγινε σε ανταπάντηση, δηλ ειχαν απαντήσει αορίστως και χωρις καμμια ουσία στην αρχική καταγγελία (χωρις αρχικώς δηλ να θεσουν θεμα νομιμοποιησης) και πάτησα απορριψη και έστειλα ανταπάντηση η οποία βεβαια δεν τους αφηνει περιθωρια. Να το έχετε υπ`όψιν ότι , εκτός όλων των άλλων, καταφευγουν σε τετοια νομικίστικα ξεφτιλίκια. Βρισκουν και τα κάνουν βέβαια!
Ερώτημα: Έκανε καποιιος εξαργυρωση σκρουτζοκάρτας ενώ ήδη είχε φυγει από αυτο το τσίρκο της βολτον; Είχε κάποιο θέμα; Ευχαριστώ!
-
19-12-24, 00:17 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22129
-
19-12-24, 00:39 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22130
Καλησπέρα, τα φωτα σας. Εδωσα λαθος ενδειξεις στην αλλαγη παροχου, και βγαινουν 400 κβω στιςν15 μερες, θα με σκισουν. Πως κανω αμφισβητηση των ιδιων μου των ενδειξεων; ευχαριστώ
-
19-12-24, 00:45 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22131
1) Φυσικά και θα έπρεπε να ανοίξεις νέο account, για να κάνεις τη ζωή σου εύκολη και να εστιάσεις στα πραγματικά προβλήματα και όχι σε θέματα ταυτοποίησης.
2) Το γράφει ξεκάθαρα στους όρους ότι ο πάροχος έχει το δικαίωμα να ζητήσει ταυτοποίηση. Πόσο μάλλον αν κάνει το αίτημα κάποιος άλλος. Εκτός κι αν ακολούθησες κι εδώ τη λογική (σιγά μη διαβάσουμε τους όρους/προϋποθέσεις πριν την εγγραφή )
https://www.raaey.gr/energeia/terms-of-use-myrae/
"Οι λήπτες του αιτήματος παραπόνου, Διαχειριστές Δικτύων ή Πάροχοι Ενέργειας, δύνανται να ζητήσουν από τους καταναλωτές την ηλεκτρονική υποβολή εγγράφων ταυτοποίησης του αιτούντος πριν προχωρήσουν στην παροχή οιοδήποτε απάντησης σε αίτημα παραπόνου."
3) Η Volton απαντάει πάντα επίσημα με έγγραφο/σφραγίδα του νομικού τμήματος, σε αντίθεση με άλλους παρόχους που απαντάνε απλοί εκπρόσωποι. Εσύ τα αποκαλείς "νομικίστικα ξεφτιλίκια" αλλά αν ο κάτοχος της παροχής τούς τραβήξει καμιά μήνυση ότι συζητούσαν προσωπικά του δεδομένα με τρίτο πρόσωπο χωρίς ταυτοποίηση/εξουσιοδότηση... μάντεψε τι μπελά θα βρει ο νομικός της volton.
-
19-12-24, 00:52 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22132
εγώ μόλις τελείωσα τη 3η πίστα , τερμάτισα την 1η (ήταν να με πάρουν τηλ αλλά πήρα εγώ στο τμήμα συμβολαίων, δίνει παραπάνω ΧΡ) , τέλειωσα τη 2η (ολοκλήρωση αίτησης), μόλις καθάρισα την 3η (αποστολή αιτήματος στο ΔΕΔΔΗΕ, μετά απο ενόχληση φυσικά) ,
ελπίζω να μην πάω στην bonus του ΔΕΔΔΗΕ και να με χασομερίσουν εκεί
Έχω ακόμα για την τελική πίστα με τη δωροκάρτα , αν και μόλις ολοκληρωθεί η εκπροσώπηση θα ανοίξω αίτημα στη rae ζητώντας άμεσα με την εκπροσώπηση το κουπόνι ...
- - - Updated - - -
καλά ξεμπερδέματα .... θα παίξει μπαλάκι πάροχος/ΔΕΔΔΗΕ , μίλα με τον πάροχο μπας και δεν προλάβανε να στείλουν στο ΔΕΔΔΗΕ , μίλα και με ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν πήγε αίτημα και με ποια ένδειξη μπας και το σώσεις με καμιά φωτό
εντύπωση μου έκανε που δε ζήτησαν φωτό , σε ποιον πάροχο πήγες ?
-
19-12-24, 00:57 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22133
Η διαδικασία είναι:
1) Ζητάς από τον πάροχο να στείλει στον ΔΕΔΔΗΕ αίτημα διόρθωσης αρχικής ένδειξης. Αν ο πάροχος δε στείλει αίτημα διόρθωσης, μη μπεις καν στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με ΔΕΔΔΗΕ, χάσιμο χρόνου.
2) Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ λάβει το αίτημα διόρθωση από τον πάροχο, θα σε γράφει στα @@ του. Ειδικά απ'τη στιγμή που το λάθος είναι δικό σου.
3) Παίρνεις τηλέφωνο στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ και ζητάς τον αρμόδιο υπάλληλος για τις καταμετρήσεις. https://pdfupload.io/docs/e92d4736
4) Αυτός θα σου πει ότι δεν είναι αρμόδιος (αλήθεια λέει) κι ότι τις αρχικές ενδείξεις μπορούν να τις αλλάξουν μόνο στα κεντρικά. Αν του κλαφτείς κι αν έχει όρεξη να σε βοηθήσει, ίσως πάρει στα κεντρικά ώστε να πείσει τον αρμόδιο υπάλληλο να κάνει την αλλαγή.
-
19-12-24, 00:59 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22134
έχεις 11,67kw ανα ημέρα όριο
υπουργείο για το οτι μετρά το όριο ανα εκκαθάριση και όχι ανα 120 μέρες
(που αν το σκεφτείς και το 120 μέρες λάθος είναι μιας και ο χρόνος έχει 365 μέρες και όχι 360)
ΔΕΗ δε χρειάζεται αφού τελικά σωστά είναι 23*1400/120=268 και όχι 286 ( βαράει η δυσλεξία ανα περιόδους , δεν είναι να καίω εγκεφαλικά κύτταρα όπως παλιά)
-
19-12-24, 01:01 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22135
-
19-12-24, 09:08 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22136
Εντωμεταξύ μεγαλύτερο τσίρκο από αυτή τη Volton νομίζω δεν έχει υπάρξει.
Πήγε και έστειλε λογαριασμό έναντι ενώ υπήρχε ένδειξη από δεδδηε. 28/11 έστειλα email να μου αιτιολογήσουν γιατί και απάντησαν στις 18/12 ότι θα απαντήσουμε μέσω της καταγγελίας που έκανα στη ΡΑΕ.
Εντωμεταξύ έχω ήδη φύγει για Ζενίθ και περιμένω τον τελικό με πραγματικές κιλαβατώρες χωρίς να πληρώσω τον έναντι που λήγει.
Τσίρκο Medrano.
-
19-12-24, 11:55 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22137
Νομίζω δεν θα έχεις θέμα με σκρουτζ αλλα να το ρωτήσεις για σίγουρια.
Εσύ γιατί κάνεις απο άλλο account καταγγελία αν επιτρέπεται; Δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν αν δεν έχεις εξουσιοδότηση, θα βρει τον μπελά του ο υπάλληλος. Εντάξει η εξουσιοδότηση δεν είναι τίποτα είναι 3 λεπτά υπόθεση. Άρα δεν θα το αποφύγουν το πολύ πολύ να σε καθυστερήσουν λίγο. Αν δεν βγάλεις άκτη και με ενεργειακο διαμεσολαβητή πας και συνήγορο του πολίτη.
-
19-12-24, 12:33 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22138
ειναι ωρα για 2ο περασμα απο ελπεντισον, για 2η 50αρα. Εχουμε καμια σκεψη πως θα παρουμε και μερικά πάγια δώρο, ως παλιοι?
-
19-12-24, 13:04 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22139
Η ΔΕΗ μού έκοψε την δυνατότητα καταχώρισης ένδειξης μετρητή μέσω του mydei.
Θεώρησα ότι μπήκα σε διαδικασία μηνιαίας καταμέτρησης από τον ΔΕΔΔΗΕ.
12/12 καταχώρισα την ένδειξη στο app του ΔΕΔΔΗΕ και πήρα αριθμό αιτήματος και sms που έλεγε "η ένδειξη θα αποσταλεί στον προμηθευτή σας, εφόσον δεν πραγματοποιηθεί μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ".
Σήμερα, 19/12 στο app του ΔΕΔΔΗΕ φαίνεται ακόμη η προηγούμενη ένδειξη.
Κάλεσα στο 800 400 4000 να ρωτήσω γιατί και η εκπρόσωπος με ενημέρωση ότι είμαι σε 4μηνη καταμέτρηση, όχι μηνιαία.
Το αντιπαρέρχομαι και της λέω ότι "ΟΚ, όμως έδωσα μέτρηση, προωθήστε την στον πάροχό μου". Μου λέει δεν μπορεί να γίνει και στην ερώτηση "γιατί, αφού ο ΔΕΔΔΗΕ μού έδωσε τη δυνατότητα να το κάνω" μου απαντάει "ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΕΗ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ".
Κάπου εκεί, επειδή ήταν ιδιαίτερα εριστική, την ευχαρίστησα και το έκλεισα.
Γιατί τόσο κάρβουνο;Mono No Aware
-
19-12-24, 14:51 Απάντηση: Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει; #22140
ρε την Ελπεντισον ρε!
οταν τους πηρα τηλ τελη Νοεμβρη και τους ειπα φευγω, δωστε μου τα δωρα που δινετε στους νεους για να μεινω, μου ειπαν σορρυ,
τα δινουμε μονο σε νεους πελατες.
απο προχθες που ειδαν οτι παω Πρωτεργια, ξεβρακωθηκαν και μου τα δωσαν ολα.
φυσικα ειναι θεμα αρχης, και δεν δεχτηκα
να πα να .... ολοι τους
θα μαθουν να σεβονται.
αν εγω ειχα μαγαζι λιανικης και εμπαιναν 2 πελατες, ο ενας νεος κι ο αλλος παλιος
και μπροστα στον παλιο εδινα αλλη εκπτωση στον νεο
ο παλιος θα με εφτυνε
και με το δικιο του.
@ekrepali, προχωραμε
Bookmarks