Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1745. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

541 31,00%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

660 37,82%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,02%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,16%
Σελ. 1476 από 1706 ΠρώτηΠρώτη ... 14561466147114741475147614771478148114861496 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 22.126-22.140 από 25577
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το όριο 1400 είναι στο 4μηνο όχι στο έτος..
    έκανα edit πριν , ξαναδιάβασε
    το όριο είναι της εκκαθάρισης , παράπονα στο υπουργείο

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    έκανα edit πριν , ξαναδιάβασε
    το όριο είναι της εκκαθάρισης , παράπονα στο υπουργείο
    Εγώ που να κάνω παράπονα?ΔΕΗ ή υπουργείο?

Η αλήθεια είναι πως μας έχουν μπερδέψει με τα όρια... Δώσε μου ετησίως από 1/1 τις μονάδες που δικαιούμαι, αφαίρεσε τις σε κάθε λογαριασμό μέχρι το όριο και μετά χρέωσε με βάση τιμοκατάλογου παροχου... Τι να πω...
    VAMOS ARIS

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Σε άλλα νέα από το συνονθύλευμα που λέγεται Βολτον. Σε αιτημα στο myrae από όνομα διαφορετικό από εκείνο της επιμαχης παροχής (σιγά μην ανοιγουμε διαφορετικους λογαριασμούς για κάθε παροχή) αντί να ασχοληθούν με την ουσία της καταγγελίας (35 μέρες καθυστερηση αλλαγης παροχου και καμμια 50αρια για αποστολή δωροκαρτας+ εν γένει εξυπηρέτηση) απάντησαν για έλλειψη νομιμοποίησης (θέλανε δηλ εξουσιοδοτηση από τον κάτοχο της παροχής για να μπουν στην διαδικασία απαντήσεως). Και αυτό έγινε σε ανταπάντηση, δηλ ειχαν απαντήσει αορίστως και χωρις καμμια ουσία στην αρχική καταγγελία (χωρις αρχικώς δηλ να θεσουν θεμα νομιμοποιησης) και πάτησα απορριψη και έστειλα ανταπάντηση η οποία βεβαια δεν τους αφηνει περιθωρια. Να το έχετε υπ`όψιν ότι , εκτός όλων των άλλων, καταφευγουν σε τετοια νομικίστικα ξεφτιλίκια. Βρισκουν και τα κάνουν βέβαια!

Ερώτημα: Έκανε καποιιος εξαργυρωση σκρουτζοκάρτας ενώ ήδη είχε φυγει από αυτο το τσίρκο της βολτον; Είχε κάποιο θέμα; Ευχαριστώ!

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από juanjo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να συμβεί είτε το ένα είτε το άλλο. Το πιο πιθανό είναι να ληφθεί υπόψη η μέτρηση που έδωσες εσύ στην αίτηση ως τελική για τον παλαιό πάροχο και αρχική για το νέο. Λόγω καθυστέρησης της δρομολόγησης, αυτό μπορεί να επηρεάσει τις υκω προς τα πάνω στον νέο πάροχο αν κάνεις μεγάλη κατανάλωση κατά μέσο όρο. Αν στο ενδιάμεσο λάβει την επίσημη μηνιαία/4μηνιαία καταμέτρηση ο δεδδηε η αίτηση βγαίνει σε εκκρεμότητα λόγω ενδείξεων και πρέπει να δηλώσει ο νέος πάροχος επικαιροποιημένες ενδείξεις.
    edit: τώρα είδα ότι έχει τηλεμέτρηση δεν γνωρίζω σίγουρα τι συμβαίνει εκεί. Ίσως ο ΔΕΔΔΗΕ δώσει έγκριση από την τηλεμέτρηση που λάβει αν λάβει στο ενδιάμεσο.
    Η πιο γρήγορη διαδικασία για να επιβεβαιώσεις τις αρχικές ενδείξεις: Μόλις γίνει η εκπροσώπηση, τότε πηγαίνοντας στα αιτήματα δεδδηε και επιλέγοντας κατηγορία αιτήματος «ενδείξεις», βάζοντας το νέο 11ψηφιο κωδικό παροχής θα δεις τις ενδείξεις που κατέγραψε.
    όχι , περνάνε οι μετρήσεις που έδωσες στον πάροχο
    αυτή παίρνει κανονικά και είναι το σωστό (με την προϋπόθεση βέβαια να μην υπάρχει καθυστέρηση απο τον πάροχο)
    βέβαια η εκπροσώπηση ξεκινά την ημέρα που στέλνει το αίτημα ο πάροχος , οπότε και να καθυστερήσει ο ΔΕΔΔΗΕ κάποιες μέρες ,δεν παίζει ρόλο , εκτός αν μεσολαβήσει επιτόπια (ή τηλεμετρούμενη) όπου και συνήθως κολλά η αίτηση δυστυχώς

τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Wilham Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο νέος και ο παλιός πάροχος θα τιμολογήσουν με τις δικές σου ενδείξεις. Αν στο μεταξύ περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ και έχει πιο νέα ένδειξη και του πάει η αίτησή σου με μικρότερη ένδειξη, θα την γυρίσει πίσω για νέα καταμέτρηση και πάλι από εσένα.
    Δεν μπορείς να διασφαλίσεις κάτι με αυτό τον τρόπο
    Σας ευχαριστώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα, τα φωτα σας. Εδωσα λαθος ενδειξεις στην αλλαγη παροχου, και βγαινουν 400 κβω στιςν15 μερες, θα με σκισουν. Πως κανω αμφισβητηση των ιδιων μου των ενδειξεων; ευχαριστώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε άλλα νέα από το συνονθύλευμα που λέγεται Βολτον. Σε αιτημα στο myrae από όνομα διαφορετικό από εκείνο της επιμαχης παροχής (σιγά μην ανοιγουμε διαφορετικους λογαριασμούς για κάθε παροχή) αντί να ασχοληθούν με την ουσία της καταγγελίας (35 μέρες καθυστερηση αλλαγης παροχου και καμμια 50αρια για αποστολή δωροκαρτας+ εν γένει εξυπηρέτηση) απάντησαν για έλλειψη νομιμοποίησης (θέλανε δηλ εξουσιοδοτηση από τον κάτοχο της παροχής για να μπουν στην διαδικασία απαντήσεως). Και αυτό έγινε σε ανταπάντηση, δηλ ειχαν απαντήσει αορίστως και χωρις καμμια ουσία στην αρχική καταγγελία (χωρις αρχικώς δηλ να θεσουν θεμα νομιμοποιησης) και πάτησα απορριψη και έστειλα ανταπάντηση η οποία βεβαια δεν τους αφηνει περιθωρια. Να το έχετε υπ`όψιν ότι , εκτός όλων των άλλων, καταφευγουν σε τετοια νομικίστικα ξεφτιλίκια. Βρισκουν και τα κάνουν βέβαια!

Ερώτημα: Έκανε καποιιος εξαργυρωση σκρουτζοκάρτας ενώ ήδη είχε φυγει από αυτο το τσίρκο της βολτον; Είχε κάποιο θέμα; Ευχαριστώ!
    1) Φυσικά και θα έπρεπε να ανοίξεις νέο account, για να κάνεις τη ζωή σου εύκολη και να εστιάσεις στα πραγματικά προβλήματα και όχι σε θέματα ταυτοποίησης.

2) Το γράφει ξεκάθαρα στους όρους ότι ο πάροχος έχει το δικαίωμα να ζητήσει ταυτοποίηση. Πόσο μάλλον αν κάνει το αίτημα κάποιος άλλος. Εκτός κι αν ακολούθησες κι εδώ τη λογική (σιγά μη διαβάσουμε τους όρους/προϋποθέσεις πριν την εγγραφή )

https://www.raaey.gr/energeia/terms-of-use-myrae/

"Οι λήπτες του αιτήματος παραπόνου, Διαχειριστές Δικτύων ή Πάροχοι Ενέργειας, δύνανται να ζητήσουν από τους καταναλωτές την ηλεκτρονική υποβολή εγγράφων ταυτοποίησης του αιτούντος πριν προχωρήσουν στην παροχή οιοδήποτε απάντησης σε αίτημα παραπόνου."

3) Η Volton απαντάει πάντα επίσημα με έγγραφο/σφραγίδα του νομικού τμήματος, σε αντίθεση με άλλους παρόχους που απαντάνε απλοί εκπρόσωποι. Εσύ τα αποκαλείς "νομικίστικα ξεφτιλίκια" αλλά αν ο κάτοχος της παροχής τούς τραβήξει καμιά μήνυση ότι συζητούσαν προσωπικά του δεδομένα με τρίτο πρόσωπο χωρίς ταυτοποίηση/εξουσιοδότηση... μάντεψε τι μπελά θα βρει ο νομικός της volton.

Downloads
    3
    Uploads
    0

εγώ μόλις τελείωσα τη 3η πίστα , τερμάτισα την 1η (ήταν να με πάρουν τηλ αλλά πήρα εγώ στο τμήμα συμβολαίων, δίνει παραπάνω ΧΡ) , τέλειωσα τη 2η (ολοκλήρωση αίτησης), μόλις καθάρισα την 3η (αποστολή αιτήματος στο ΔΕΔΔΗΕ, μετά απο ενόχληση φυσικά) ,
    ελπίζω να μην πάω στην bonus του ΔΕΔΔΗΕ και να με χασομερίσουν εκεί
    Έχω ακόμα για την τελική πίστα με τη δωροκάρτα , αν και μόλις ολοκληρωθεί η εκπροσώπηση θα ανοίξω αίτημα στη rae ζητώντας άμεσα με την εκπροσώπηση το κουπόνι ...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από katsios2010 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα, τα φωτα σας. Εδωσα λαθος ενδειξεις στην αλλαγη παροχου, και βγαινουν 400 κβω στιςν15 μερες, θα με σκισουν. Πως κανω αμφισβητηση των ιδιων μου των ενδειξεων; ευχαριστώ
    καλά ξεμπερδέματα .... θα παίξει μπαλάκι πάροχος/ΔΕΔΔΗΕ , μίλα με τον πάροχο μπας και δεν προλάβανε να στείλουν στο ΔΕΔΔΗΕ , μίλα και με ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν πήγε αίτημα και με ποια ένδειξη μπας και το σώσεις με καμιά φωτό
    εντύπωση μου έκανε που δε ζήτησαν φωτό , σε ποιον πάροχο πήγες ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από katsios2010 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η διαδικασία είναι:

1) Ζητάς από τον πάροχο να στείλει στον ΔΕΔΔΗΕ αίτημα διόρθωσης αρχικής ένδειξης. Αν ο πάροχος δε στείλει αίτημα διόρθωσης, μη μπεις καν στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με ΔΕΔΔΗΕ, χάσιμο χρόνου.

2) Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ λάβει το αίτημα διόρθωση από τον πάροχο, θα σε γράφει στα @@ του. Ειδικά απ'τη στιγμή που το λάθος είναι δικό σου.

3) Παίρνεις τηλέφωνο στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ και ζητάς τον αρμόδιο υπάλληλος για τις καταμετρήσεις. https://pdfupload.io/docs/e92d4736

4) Αυτός θα σου πει ότι δεν είναι αρμόδιος (αλήθεια λέει) κι ότι τις αρχικές ενδείξεις μπορούν να τις αλλάξουν μόνο στα κεντρικά. Αν του κλαφτείς κι αν έχει όρεξη να σε βοηθήσει, ίσως πάρει στα κεντρικά ώστε να πείσει τον αρμόδιο υπάλληλο να κάνει την αλλαγή.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Η αλήθεια είναι πως μας έχουν μπερδέψει με τα όρια... Δώσε μου ετησίως από 1/1 τις μονάδες που δικαιούμαι, αφαίρεσε τις σε κάθε λογαριασμό μέχρι το όριο και μετά χρέωσε με βάση τιμοκατάλογου παροχου... Τι να πω...
    έχεις 11,67kw ανα ημέρα όριο

Εγώ που να κάνω παράπονα?ΔΕΗ ή υπουργείο?
    υπουργείο για το οτι μετρά το όριο ανα εκκαθάριση και όχι ανα 120 μέρες
    (που αν το σκεφτείς και το 120 μέρες λάθος είναι μιας και ο χρόνος έχει 365 μέρες και όχι 360 )

ΔΕΗ δε χρειάζεται αφού τελικά σωστά είναι 23*1400/120=268 και όχι 286 ( βαράει η δυσλεξία ανα περιόδους , δεν είναι να καίω εγκεφαλικά κύτταρα όπως παλιά )

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    έχεις 11,67kw ανα ημέρα όριο

υπουργείο για το οτι μετρά το όριο ανα εκκαθάριση και όχι ανα 120 μέρες
    (που αν το σκεφτείς και το 120 μέρες λάθος είναι μιας και ο χρόνος έχει 365 μέρες και όχι 360 )

ΔΕΗ δε χρειάζεται αφού τελικά σωστά είναι 23*1400/120=268 και όχι 286 ( βαράει η δυσλεξία ανα περιόδους , δεν είναι να καίω εγκεφαλικά κύτταρα όπως παλιά )
    Όλοι έχουμε κάψει, μην ανησυχείς

Κάτι μου λέει ότι θα καταργηθεί το κοινωνικό σύντομα και θα υπάρχει επιδότηση με άλλο τρόπο
    VAMOS ARIS

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Σπίντπορτ 2+
    Εντωμεταξύ μεγαλύτερο τσίρκο από αυτή τη Volton νομίζω δεν έχει υπάρξει.
    Πήγε και έστειλε λογαριασμό έναντι ενώ υπήρχε ένδειξη από δεδδηε. 28/11 έστειλα email να μου αιτιολογήσουν γιατί και απάντησαν στις 18/12 ότι θα απαντήσουμε μέσω της καταγγελίας που έκανα στη ΡΑΕ.
    Εντωμεταξύ έχω ήδη φύγει για Ζενίθ και περιμένω τον τελικό με πραγματικές κιλαβατώρες χωρίς να πληρώσω τον έναντι που λήγει.
    Τσίρκο Medrano.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone

Νομίζω δεν θα έχεις θέμα με σκρουτζ αλλα να το ρωτήσεις για σίγουρια.

Εσύ γιατί κάνεις απο άλλο account καταγγελία αν επιτρέπεται; Δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν αν δεν έχεις εξουσιοδότηση, θα βρει τον μπελά του ο υπάλληλος. Εντάξει η εξουσιοδότηση δεν είναι τίποτα είναι 3 λεπτά υπόθεση. Άρα δεν θα το αποφύγουν το πολύ πολύ να σε καθυστερήσουν λίγο. Αν δεν βγάλεις άκτη και με ενεργειακο διαμεσολαβητή πας και συνήγορο του πολίτη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    ειναι ωρα για 2ο περασμα απο ελπεντισον, για 2η 50αρα. Εχουμε καμια σκεψη πως θα παρουμε και μερικά πάγια δώρο, ως παλιοι?

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Η ΔΕΗ μού έκοψε την δυνατότητα καταχώρισης ένδειξης μετρητή μέσω του mydei.
    Θεώρησα ότι μπήκα σε διαδικασία μηνιαίας καταμέτρησης από τον ΔΕΔΔΗΕ.
    12/12 καταχώρισα την ένδειξη στο app του ΔΕΔΔΗΕ και πήρα αριθμό αιτήματος και sms που έλεγε "η ένδειξη θα αποσταλεί στον προμηθευτή σας, εφόσον δεν πραγματοποιηθεί μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ".
    Σήμερα, 19/12 στο app του ΔΕΔΔΗΕ φαίνεται ακόμη η προηγούμενη ένδειξη.
    Κάλεσα στο 800 400 4000 να ρωτήσω γιατί και η εκπρόσωπος με ενημέρωση ότι είμαι σε 4μηνη καταμέτρηση, όχι μηνιαία.
    Το αντιπαρέρχομαι και της λέω ότι "ΟΚ, όμως έδωσα μέτρηση, προωθήστε την στον πάροχό μου". Μου λέει δεν μπορεί να γίνει και στην ερώτηση "γιατί, αφού ο ΔΕΔΔΗΕ μού έδωσε τη δυνατότητα να το κάνω" μου απαντάει "ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΕΗ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ".
    Κάπου εκεί, επειδή ήταν ιδιαίτερα εριστική, την ευχαρίστησα και το έκλεισα.
    Γιατί τόσο κάρβουνο;
    Mono No Aware

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΛΟΦΟ
    Router
    ZXHN H288A
    SNR / Attn
    8.1(dB) / 7.7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    ρε την Ελπεντισον ρε!

οταν τους πηρα τηλ τελη Νοεμβρη και τους ειπα φευγω, δωστε μου τα δωρα που δινετε στους νεους για να μεινω, μου ειπαν σορρυ,
    τα δινουμε μονο σε νεους πελατες.
    απο προχθες που ειδαν οτι παω Πρωτεργια, ξεβρακωθηκαν και μου τα δωσαν ολα.
    φυσικα ειναι θεμα αρχης, και δεν δεχτηκα
    να πα να .... ολοι τους
    θα μαθουν να σεβονται.
    αν εγω ειχα μαγαζι λιανικης και εμπαιναν 2 πελατες, ο ενας νεος κι ο αλλος παλιος
    και μπροστα στον παλιο εδινα αλλη εκπτωση στον νεο
    ο παλιος θα με εφτυνε
    και με το δικιο του.

@ekrepali, προχωραμε

Σελ. 1476 από 1706 ΠρώτηΠρώτη ... 14561466147114741475147614771478148114861496 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία