Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1747. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

542 31,02%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

661 37,84%
  • Δεν θα αλλάξω

454 25,99%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,15%
Σελ. 1478 από 1711 ΠρώτηΠρώτη ... 14581468147314761477147814791480148314881498 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 22.156-22.170 από 25652
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    ρωτάνε απο προτεργια αν είμαι κοντά στο σπίτι να τους πω την ένδειξη για μα περασω σε αυτούς.
    Του λεω βλέπω 3-12 καταμέτρηση απο δεδδηε με αυτες τις ενδείξεις και επόμενη καταμέτρηση 9-1.
    Δεν αρκεί μου λενε και ρώτησαν αν έχουν την έγκριση μου να μπουν στο σύστημα του δεδηε να τις τραβήξουν από εκεί.
    Αφου δεν εχω ηλεκτρονικό ρολόι, παρόλα αυτα μου λεει θα το βρούμε?
    Θα εξαναγκάσουν τον δεδδηε να παει για καταμέτρηση, πως το κάνουν?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas2005 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρωτάνε απο προτεργια αν είμαι κοντά στο σπίτι να τους πω την ένδειξη για μα περασω σε αυτούς.
    Του λεω βλέπω 3-12 καταμέτρηση απο δεδδηε με αυτες τις ενδείξεις και επόμενη καταμέτρηση 9-1.
    Δεν αρκεί μου λενε και ρώτησαν αν έχουν την έγκριση μου να μπουν στο σύστημα του δεδηε να τις τραβήξουν από εκεί.
    Αφου δεν εχω ηλεκτρονικό ρολόι, παρόλα αυτα μου λεει θα το βρούμε?
    Θα εξαναγκάσουν τον δεδδηε να παει για καταμέτρηση, πως το κάνουν?
    Κάνουν πρόβλεψη ένδειξης και απλώς σου ζητούν να το αποδεχτείς είτε με ένα email είτε με ηχογράφηση. Σίγουρα μέσω ΔΕΔΔΗΕ μπορούν να δουν το ιστορικό κατανάλωσης για να προβλέψουν, χωρίς να γνωρίζω αν το κάνουν με βάση το λογαριασμό που τους προσκομίζεις ή με βάση ό,τι βλέπουν online (αν δεν είναι κεντρικά τότε το κάνουν από το λογαριασμό που τους έδωσες δεν έχουν άλλη πρόσβαση τα κανάλια πώλησης). Μπορείς εναλλακτικά να κάνεις εσύ την πρόβλεψη ένδειξης που επιθυμείς και να τους το πεις αν είναι δύσκολο να πας στο μετρητή. Κατά τη γνώμη μου δώσε εσύ στοιχεία πρόβλεψης ή πραγματικά για να έχεις σίγουρα τον έλεγχο για το σημείο που θα γίνει η αλλαγή παρόχου.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    καλησπέρα, πως μπορω να παρω , εκτος απο τα 50 σκλαβενιτη, και κάποια πάγια δώρο στην ελπε? είμαι παλιος που θα ξαναπάω. έχουμε καμια λυση?

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από katsios2010 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα, πως μπορω να παρω , εκτος απο τα 50 σκλαβενιτη, και κάποια πάγια δώρο στην ελπε? είμαι παλιος που θα ξαναπάω. έχουμε καμια λυση?
    Εφόσον δεν έχεις κάποιον που να δίνει σίγουρα, διαπραγματεύεσαι με τον πωλητή στο τηλέφωνο. Του λες δηλαδή ότι είσαι παλιός πελάτης και αν υπάρχει κάτι επιπλέον της δώροεπιταγης. Από κει και πέρα, εξαρτάται από τον πωλητή αλλά και από το πόσες παροχές θα πας.

Εγώ που γύρισα ελπε πριν 1 μήνα περίπου, στην αρχή μου έλεγαν "ή 50€ Σκλαβενίτη ή δωρεάν πάγια" και όταν είπα ότι έχω και δεύτερη παροχή μου εδωσαν και τα δύο (ντεμεκ από την καλή καρδιά του πωλητή).

Περιοχή
    k.AMPELA
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Μία βοήθεια οποίος το έχει αντιμετωπίσει, έχω δύο παροχές ελπεντισον στην μία είχα λογαριασμό από προηγούμενο πέρασμα η άλλη είναι νέα που έκανα και σε αυτή λογαριασμό με διαφορετικό mail.
    Στην παλιά δεν μπορώ νά συνδεθώ, στην νέα κάνω σύνδεση κανονικά, όταν ανοίγω νέο παράθυρο από κινητό μου εμφανίζει σε αυτή που είμαι συνδεμένος, εκεί δεν βρίσκω νά κάνω αποσύνδεση.
    Κάνω κάτι λάθος και δεν το έχω δει?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από koriosg4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνω κάτι λάθος και δεν το έχω δει?
    Aμα πας εκεί που λέει Οι μετρητές μου, δε σου βγάζει και τις 2 παροχές; Θα έπρεπε να τις εμφανίζει αν είναι στο ίδιο ΑΦΜ, εκτός κι αν για κάποιο λόγο υπαρχει συστεμικο πρόβλημα και σου έχουν ανοίξει 2η καρτέλα πελάτη

Η αποσύνδεση είναι στο εικονίδιο κάτω δεξιά (preferences). Λογικά στα ελληνικά λέει Επιλογές.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Ειναι ευκολο να μου θυμισει καποιος απο την ΥΔΕ στον ΔΕΔΔΗΕ πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι η παροχη εχει αλλαξει παροχο?

Τωρα ο λογαριασμος της ΔΕΗ εχει 9 ψηφια, παυλα, 3 ψηφια και στο site του ΔΕΔΔΗΕ καθε φορα μου ζητα τα 11 πρωτα ψηφια για να δειξει την ΥΔΕ (αγνοει παντα το 12ο, δεν το ζητα).
    Το τελευταιο ψηφιο τωρα στο λογαριασμο της ΔΕΗ (το 12ο) ειναι το 1.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι ευκολο να μου θυμισει καποιος απο την ΥΔΕ στον ΔΕΔΔΗΕ πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι η παροχη εχει αλλαξει παροχο?

Τωρα ο λογαριασμος της ΔΕΗ εχει 9 ψηφια, παυλα, 3 ψηφια και στο site του ΔΕΔΔΗΕ καθε φορα μου ζητα τα 11 πρωτα ψηφια για να δειξει την ΥΔΕ (αγνοει παντα το 12ο, δεν το ζητα).
    Aγνοησε το 12ο

Το 10 και 11ο σε ενδιαφέρουν... αν στη ΔΕΗ είναι 01, στον άλλο πάροχο θα γίνει 02

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων

στο αποτέλεσμα της ΥΔΕ αν φανεί με τελευταίο ψηφίο αυξημένο ,"2" στην περίπτωσή σου είσαι κομπλέ
    Μπορεί όμως ο πάροχος να μην έχει στείλει καν αίτημα , οπότε πάρε κανα τηλ στο ΔΕΔΔΗΕ

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aγνοησε το 12ο

Το 10 και 11ο σε ενδιαφέρουν... αν στη ΔΕΗ είναι 01, στον άλλο πάροχο θα γίνει 02
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο αποτέλεσμα της ΥΔΕ αν φανεί με τελευταίο ψηφίο αυξημένο ,"2" στην περίπτωσή σου είσαι κομπλέ
    Μπορεί όμως ο πάροχος να μην έχει στείλει καν αίτημα , οπότε πάρε κανα τηλ στο ΔΕΔΔΗΕ
    Σας μερσώ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Ενημέρωση: Κατάργηση BLUE GENEROUS
    Η ΗΡΩΝ μας ενημέρωσε ότι τα προγράμματα BLUE GENEROUS θα είναι διαθέσιμα για πωλήσεις μέχρι 31 Δεκέμβριου 2024

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Wilham Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ΗΡΩΝ μας ενημέρωσε ότι τα προγράμματα BLUE GENEROUS θα είναι διαθέσιμα για πωλήσεις μέχρι 31 Δεκέμβριου 2024
    έχω ένα κακό προαίσθημα για τα διαθέσιμα προγράμματα απο το νέο έτος

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχω ένα κακό προαίσθημα για τα διαθέσιμα προγράμματα απο το νέο έτος
    Γειά σου κόρακα
    Κάλαντα

https://www.youtube.com/watch?v=TKjAln_1W3U

Αφιερωμένο και στους ηλεκτροδότες

"Κι έχω ένα προαίσθημα απόψε

πως τυχαία κάπου θα σε βρω

να σου πω πως άλλο μακριά σου δεν μπορώ"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 20-12-24 στις 21:28.
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Wilham Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούλαλα
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Downloads
    41
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από juanjo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνουν πρόβλεψη ένδειξης και απλώς σου ζητούν να το αποδεχτείς είτε με ένα email είτε με ηχογράφηση. Σίγουρα μέσω ΔΕΔΔΗΕ μπορούν να δουν το ιστορικό κατανάλωσης για να προβλέψουν, χωρίς να γνωρίζω αν το κάνουν με βάση το λογαριασμό που τους προσκομίζεις ή με βάση ό,τι βλέπουν online (αν δεν είναι κεντρικά τότε το κάνουν από το λογαριασμό που τους έδωσες δεν έχουν άλλη πρόσβαση τα κανάλια πώλησης). Μπορείς εναλλακτικά να κάνεις εσύ την πρόβλεψη ένδειξης που επιθυμείς και να τους το πεις αν είναι δύσκολο να πας στο μετρητή. Κατά τη γνώμη μου δώσε εσύ στοιχεία πρόβλεψης ή πραγματικά για να έχεις σίγουρα τον έλεγχο για το σημείο που θα γίνει η αλλαγή παρόχου.
    ευχαριστώ πολυ.

Σελ. 1478 από 1711 ΠρώτηΠρώτη ... 14581468147314761477147814791480148314881498 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία