Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1750. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

543 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

662 37,83%
  • Δεν θα αλλάξω

455 26,00%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,14%
Σελ. 1497 από 1725 ΠρώτηΠρώτη ... 14771487149214951496149714981499150215071517 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 22.441-22.455 από 25875
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Ερώτηση για όποιον έχει σταθερό από ΔΕΗ. Του είναι εύκολο να σηκώσει μια φωτογραφία από τον υπολογισμό της χρέωσης στον λογαριασμό του; Θέλω να δω αν στα σταθερά με 0.145 βάζουν μια έκπτωση του 20% που υπάρχει σε εμένα στο κυμαινόμενο.
    Πρόσφατα με κάλεσαν και από ΔΕΗ για να πάω σε σταθερό αλλά το αρνήθηκα καθώς η τελική τιμή που έχω με το πράσινο βγαίνει κάτω από 0.145 και δεν με συμφέρει.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΔΕΣΣΑ
    Router
    Speedport Entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tasos.p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και στις τέσσερις παροχές μέσω του app. Άλλωστε ,για την ορθότητα της διαδικασίας όπως ανέφερα το επιβεβαίωσε και η ΖΕΝΙΘ σε τηλεφωνική επικοινωνία ,όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ.
    επειδή βλέπω 4 παροχές και καταχώρηση μέσω app, να ρωτήσω αν σε κάποια απο αυτές έχει κανονικό και νυχτερινό ρεύμα αντιμετωπίζεις πρόβλημα όταν καταχωρείς τις τιμές; Σε εμένα παίρνει μόνο την τιμή του κανονικού ρεύματος (ημερήσιο) και μου βγάζει σφάλμα και δεν παίρνει την τιμή του νυχτερινού. Μετά δεν με αφήνει να περάσω μόνο του νυχτερινού και έτσι υπάρχει πρόβλημα. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές, μια φορά το δέχτηκε, τις άλλες όχι...
    η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr
    η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tempo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε εμένα παίρνει μόνο την τιμή του κανονικού ρεύματος (ημερήσιο) και μου βγάζει σφάλμα και δεν παίρνει την τιμή του νυχτερινού.
    είναι γνωστό θέμα με το app και το bug υπάρχει εδώ και πάρα πολλούς μήνες
    αν έχεις νυχτερινό μόνο μέσω web

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι δωσει το 4G
    ISP
    Cosmote
    Router
    Chateau LTE12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    2-3 εργάσιμες μέχρι να στείλουν στο ΔΕΔΔΗΕ , 2 εργάσιμες το πολύ να ολοκληρώσει ο ΔΕΔΔΗΕ
    αυτά τυπικά χωρίς να στραβώσει κάτι

αν αναφέρεσαι σε ρήτρα αποχώρησης , ισχύει μόνο για σταθερά
    Για καταναλώσεις. Πχ τώρα χρωστάω το Δεκέμβρη στη ΔΕΗ (δεν έχει βγει λογαριασμός) + ότι χρεωθώ τώρα λογικά μέχρι να γίνει η μετάβαση; Και μετά μέχρι από 10 πχ Γενάρη μέχρι 27 που θα πάω ΕΛΠΕ, άντε 31 ή 3-4 Φλεβάρη να ολοκληρωθεί η αλλαγή και από εκεί;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sellout Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πχ τώρα χρωστάω το Δεκέμβρη στη ΔΕΗ (δεν έχει βγει λογαριασμός) + ότι χρεωθώ τώρα λογικά μέχρι να γίνει η μετάβαση;
    ναι

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sellout Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μετά μέχρι από 10 πχ Γενάρη μέχρι 27 που θα πάω ΕΛΠΕ, άντε 31 ή 3-4 Φλεβάρη να ολοκληρωθεί η αλλαγή και από εκεί;
    ε, ναι

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    49999/4999
    ISP
    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    DSLAM
    Tellas - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Huawei dg8245v
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 26(dB)
    επειδή βλέπω 4 παροχές και καταχώρηση μέσω app, να ρωτήσω αν σε κάποια απο αυτές έχει κανονικό και νυχτερινό ρεύμα αντιμετωπίζεις πρόβλημα όταν καταχωρείς τις τιμές; Σε εμένα παίρνει μόνο την τιμή του κανονικού ρεύματος (ημερήσιο) και μου βγάζει σφάλμα και δεν παίρνει την τιμή του νυχτερινού. Μετά δεν με αφήνει να περάσω μόνο του νυχτερινού και έτσι υπάρχει πρόβλημα. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές, μια φορά το δέχτηκε, τις άλλες όχι...
    Και οι τέσσερις έχουν νυχτερινό ,τις πήρε κανονικά μέσω app.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση για όποιον έχει σταθερό από ΔΕΗ. Του είναι εύκολο να σηκώσει μια φωτογραφία από τον υπολογισμό της χρέωσης στον λογαριασμό του; Θέλω να δω αν στα σταθερά με 0.145 βάζουν μια έκπτωση του 20% που υπάρχει σε εμένα στο κυμαινόμενο.
    Πρόσφατα με κάλεσαν και από ΔΕΗ για να πάω σε σταθερό αλλά το αρνήθηκα καθώς η τελική τιμή που έχω με το πράσινο βγαίνει κάτω από 0.145 και δεν με συμφέρει.
    Δεν υπάρχει έκπτωση, η τιμή στο μπλε είναι τελική.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Asus Rt-ax92
    Καλή χρονιά ,με υγεία και χαρές ! (και χωρίς χρηματιστήριο και τέλος στην ανάπτυξη εύχομαι )

- - - Updated - - -

που ήταν λάθος η ΤΕΑ ?
    Όχι φίλε μου, αναφέρομαι σε αυτό που επισημάνες για το έναντι μου,εμένα που είχαν υπολογισμένο λάθος μήνα ΤΕΑ! Στον έναντι!
    Όλα κομπλέ!
    Μα δεν σου ξεφεύγει τιποτα! Είσαι γάτος! Σε θέλουμε για Υπουργό Οικονομικών όταν μεγαλώσεις!!! Και τον DOOM_NX εννοείται!

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOOM_NX Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά να πω καλή χρονιά με υγεία και να είστε πάντα ψαγμένοι και κερδισμένοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας!
    2025 € σε δώρα να λάβετε και φέτος!
    Καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα! Όλα τα άλλα γίνονται σιγά σιγά!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΔΕΣΣΑ
    Router
    Speedport Entry 2i
    είναι γνωστό θέμα με το app και το bug υπάρχει εδώ και πάρα πολλούς μήνες
    αν έχεις νυχτερινό μόνο μέσω web
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tasos.p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και οι τέσσερις έχουν νυχτερινό ,τις πήρε κανονικά μέσω app.
    θα τρελαθούμε δηλαδή, όπως σας είπα και εμένα μια μόνο φορά τις πήρε κανονικά και όλες τις υπόλοιπες μου εβγαζε μήνυμα λάθους κατά την καταχώρηση. Μήπως παίζει ρόλο αν το app είναι σε android ή iOS;
    η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr
    η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    θα τρελαθούμε δηλαδή, όπως σας είπα και εμένα μια μόνο φορά τις πήρε κανονικά και όλες τις υπόλοιπες μου εβγαζε μήνυμα λάθους κατά την καταχώρηση. Μήπως παίζει ρόλο αν το app είναι σε android ή iOS;
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς να προτιμήσει να καταχωρήσει την κατανάλωση του στις εφαρμογές του κάθε παρόχου και όχι απ' ευθείας στο ΔΕΔΔΗΕ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Έχουμε καμιά ενημέρωση για καινούρια προγράμματα-προσφορές για τον Γενάρη κυρίως για κίτρινα?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    με πηρανε σημερα τηλέφωνο απο τον τοπικο δεδδηε και μου εξηγήσανε οτι η παροχή που αρχίζει με Σ αφορά μια αιτησή μου το 2009 για <<συστάδα>> παροχών (εξου και το Σ) , η οποία ομως ακυρώθηκε και τελικά πήρα μια μόνο παροχή. Τέτοιο πράγμα εγω δεν το θυμομουν πιθανόν ομως να εγινε διοτι τότε έκτιζα το σπίτι που μένω. Με διαβεβαίωσαν οτι αυτη η παροχή ειναι ήδη ακυρωμενη δεν επιφέρει (ή θα) οικονομική επιβάρυνση και στην ερώτησή μου γιατι εμφανίστηκε τώρα και οχι παλαιότερα μου απάντησε <<πιθανόν λόγω αναβάθμισης των συστημάτων του ΔΕΔΔΗΕ>>

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λίγο άσχετο. Είμαστε στην Protergia. Ψαχούλευα τον λογαριασμό μας στην ιστοσελίδα και έχει μια ενότητα που λέει "Έξυπνος μετρητής", στο οποίο γράφει "σύντομα διαθέσιμο". Για όσους έχουν Protergia και έχουν κάνει λογαριασμό χρήστη στην ιστοσελίδα για να βλέπουν το e-bill και άλλες πληροφορίες, είναι στο Ενέργεια -> Έξυπνος μετρητής. Το "σύντομα διαθέσιμο" παίζει να ισχύει ή το βγάζει έτσι αυθαίρετα σε όλους; Αν έχει σημασία έχουμε έναν παλιό μετρητή ο οποίος υπάρχει στο σπίτι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είναι πολύ παλιός.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λίγο άσχετο. Είμαστε στην Protergia. Ψαχούλευα τον λογαριασμό μας στην ιστοσελίδα και έχει μια ενότητα που λέει "Έξυπνος μετρητής", στο οποίο γράφει "σύντομα διαθέσιμο". Για όσους έχουν Protergia και έχουν κάνει λογαριασμό χρήστη στην ιστοσελίδα για να βλέπουν το e-bill και άλλες πληροφορίες, είναι στο Ενέργεια -> Έξυπνος μετρητής. Το "σύντομα διαθέσιμο" παίζει να ισχύει ή το βγάζει έτσι αυθαίρετα σε όλους; Αν έχει σημασία έχουμε έναν παλιό μετρητή ο οποίος υπάρχει στο σπίτι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είναι πολύ παλιός.
    Δε σημαίνει κάτι για το μετρητή σου συγκεκριμένα, έχει να κάνει με την εφαρμογή της Protergia ότι σε έξυπνους μετρητές θα εμφανίζει στατιστικά στοιχεία στην καρτέλα αυτή.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Μόλις συνειδητοποίησα ότι το value swift της Πρωτεργειας που βγάλανε το Δεκέμβριο το φτάσαν στα 16λεπτα για Γενάρη..
    Το φελέκι μου μέσα... Καλά το κράταγαν 2-3 μήνες με ίδια τιμή στα προηγούμενα κίτρινα, τώρα πάλι αλλαγές (και καπέλο μέχρι να πάρουν για την αλλαγή..)
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Σελ. 1497 από 1725 ΠρώτηΠρώτη ... 14771487149214951496149714981499150215071517 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία