Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1750. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

543 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

662 37,83%
  • Δεν θα αλλάξω

455 26,00%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,14%
Σελ. 1498 από 1719 ΠρώτηΠρώτη ... 14781488149314961497149814991500150315081518 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 22.456-22.470 από 25782
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις συνειδητοποίησα ότι το value swift της Πρωτεργειας που βγάλανε το Δεκέμβριο το φτάσαν στα 16λεπτα για Γενάρη..
    Το φελέκι μου μέσα... Καλά το κράταγαν 2-3 μήνες με ίδια τιμή στα προηγούμενα κίτρινα, τώρα πάλι αλλαγές (και καπέλο μέχρι να πάρουν για την αλλαγή..)
    Bγάλανε το Value Swift Ontime με 0.09 (με συνέπεια), 0.16 χωρίς συνέπεια. Δε το έχουν βάλει ακόμα στο site.
    Πάρε τηλέφωνο να κάνεις την αλλαγή όσο πιο γρήγορα ή γίνεται... ή βάλε μπλε secure 6μηνο.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΔΕΣΣΑ
    Router
    Speedport Entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από motoboots Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς να προτιμήσει να καταχωρήσει την κατανάλωση του στις εφαρμογές του κάθε παρόχου και όχι απ' ευθείας στο ΔΕΔΔΗΕ.
    σωστό αυτό που προτείνεις αλλά θα σου πω τι έχω παρατηρήσει.....έστω ότι οι αρχική τιμή του μετρητή είναι 100 και εγώ μετά απο 1 μήνα έδωσα μέσα απο το app της zenith 140. Όλα καλά και βγήκε λογαριασμός για τις 40KWh. Την επόμενη φορά που πήγα να δώσω μετρήσεις μέσω ΔΕΔΔΗΕ παρατήρησα ότι η αρχική τιμή ήταν 100. δηλαδή ενώ η zenith είχε ενημερωθεί για την τιμή 140, ο ΔΕΔΔΗΕ όχι. Αν έβαζα την πιο νέα τιμή πχ 190 τότε υπάρχει πιθανότητα να πάει κάτι λάθος γιατί άλλη κατανάλωση θα έβλεπε ο ΔΕΔΔΗΕ (θα έβλεπε 90KWh) και άλλη η zenith (θα έβλεπτε 50KWh). Επομένως απο την στιγμή που έδωσα μέτρηση πρώτη φορά στην zenith προτιμώ να συνεχίσω να δίνω εκεί...
    η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr
    η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tempo Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστό αυτό που προτείνεις αλλά θα σου πω τι έχω παρατηρήσει.....έστω ότι οι αρχική τιμή του μετρητή είναι 100 και εγώ μετά απο 1 μήνα έδωσα μέσα απο το app της zenith 140. Όλα καλά και βγήκε λογαριασμός για τις 40KWh. Την επόμενη φορά που πήγα να δώσω μετρήσεις μέσω ΔΕΔΔΗΕ παρατήρησα ότι η αρχική τιμή ήταν 100. δηλαδή ενώ η zenith είχε ενημερωθεί για την τιμή 140, ο ΔΕΔΔΗΕ όχι. Αν έβαζα την πιο νέα τιμή πχ 190 τότε υπάρχει πιθανότητα να πάει κάτι λάθος γιατί άλλη κατανάλωση θα έβλεπε ο ΔΕΔΔΗΕ (θα έβλεπε 90KWh) και άλλη η zenith (θα έβλεπτε 50KWh). Επομένως απο την στιγμή που έδωσα μέτρηση πρώτη φορά στην zenith προτιμώ να συνεχίσω να δίνω εκεί...
    1.Πως περιμένεις να ενημερωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ, που είναι ο αρμόδιος για τις μετρήσεις, από τον όποιον πάροχο, στο οποίο εσύ δίνεις μετρήσεις?
    2. Ξεκίνησες λανθασμένα να δίνεις μετρήσεις στον πάροχο και όχι στον ΔΕΔΔΗΕ και θέλεις να το συνεχίσεις ...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΔΕΣΣΑ
    Router
    Speedport Entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    1.Πως περιμένεις να ενημερωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ, που είναι ο αρμόδιος για τις μετρήσεις, από τον όποιον πάροχο, στο οποίο εσύ δίνεις μετρήσεις?
    2. Ξεκίνησες λανθασμένα να δίνεις μετρήσεις στον πάροχο και όχι στον ΔΕΔΔΗΕ και θέλεις να το συνεχίσεις ...
    1. δεν περιμένω να ενημερωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ και 2. αυτό γράφω και εγώ ότι αν ξεκινήσει κάποιος λανθασμένα τότε δεν μπορεί να συνεχίσει με τον ΔΕΔΔΗΕ εκτός και αν κάποια στιγμή που κάνει προγραμματισμένη μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ έρθουν οι μετρήσεις κοινές και στον πάροχο και στον ΔΕΔΔΗΕ
    η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr
    η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Περιοχή
    Ρόδος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    170347/21999
    ISP
    Vodafone - VDSL2 35B
    Router
    Vodafone Η268Q
    SNR / Attn
    6.9(dB) / 10.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Στο excel του Doom αναφέρει για ΗΡΩΝ 50€ μέσω E-contract + 15€ ΕΝΑ. Το ΕΝΑ πως το παίρνουμε και τι ακριβώς είναι; μου ακούγετεαι κάτι για Αθήνα και εγώ δεν μένω εκεί.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!

Έχω τρεις (3) παροχές στην Protergia στο "Value swift" και επειδή κάθε μήνα αλλάζουν όνομα στο πρόγραμμα και συνεπακόλουθα χρεώσεις, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, τα έχω πάρει και σκέφτομαι να πάω σήμερα στο "win more 2" της ELPEDISON μέχρι τέλους του μήνα, γιατί δεν θέλω να ξαναπάω σε κατάστημα να αλλάξω στο καινούριο "ontime"...Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι επαφές στο excel για την ELPEDISON δίνουν τα +20€ ανά επιπλέον παροχή πέραν της πρώτης...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από myrmigki Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατί δεν θέλω να ξαναπάω σε κατάστημα να αλλάξω στο καινούριο "ontime"..
    Γίνεται και στο κατάστημα η αλλαγή προγράμματος στη Protergia; Επίσης η αλλαγή πιάνει τη μέρα της υπογραφής ή τη μέρα που θα επεξεργαστεί το αίτημα το αρμόδιο τμήμα στα κεντρικά;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γίνεται και στο κατάστημα η αλλαγή προγράμματος στη Protergia; Επίσης η αλλαγή πιάνει τη μέρα της υπογραφής ή τη μέρα που θα επεξεργαστεί το αίτημα το αρμόδιο τμήμα στα κεντρικά;
    Το γνωρίζω, γιατί αυτό έκανα τον Δεκέμβριο, για να πάω στο swift με δύο ημέρες διπλάσια χρέωση (01.12-02.12)...Απλά τώρα τσαντίστηκα και θα πάω και τις τρεις παροχές στην ELPEDISON να πάρω και τα 50€ για κάθε μία...

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Bγάλανε το Value Swift Ontime με 0.09 (με συνέπεια), 0.16 χωρίς συνέπεια. Δε το έχουν βάλει ακόμα στο site.
    Πάρε τηλέφωνο να κάνεις την αλλαγή όσο πιο γρήγορα ή γίνεται... ή βάλε μπλε secure 6μηνο.
    Ευχαριστώ πολύ!
    Πήρα τηλ αλλά είναι λεει όλοι οι εκπρόσωποι απασχολημένοι...
    Υπέβαλλα τη φόρμα ενδιαφέροντος για το σταθερό τώρα και ελπίζω να με πάρουν φέτος..
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Διαβασα σημερα σε οικονομικο σαιτ οτι η Protergia θα βγαλει συντομα ή εβγαλε ηδη 12μηνο Σταθερο μπλε τυπου Value Safe με 0,099/kWh. Δεν ανεφερε παγιο αλλα εικαζω 9,99 το μηνα και το συγκρινε στο αρθρο με το 12μηνο μπλε της ΔΕΗ στα 0,14 με παγιο 3,5 (το ονλαιν αν θυμαμαι καλα).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από myrmigki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!

Έχω τρεις (3) παροχές στην Protergia στο "Value swift" και επειδή κάθε μήνα αλλάζουν όνομα στο πρόγραμμα και συνεπακόλουθα χρεώσεις, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, τα έχω πάρει και σκέφτομαι να πάω σήμερα στο "win more 2" της ELPEDISON μέχρι τέλους του μήνα, γιατί δεν θέλω να ξαναπάω σε κατάστημα να αλλάξω στο καινούριο "ontime"...Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι επαφές στο excel για την ELPEDISON δίνουν τα +20€ ανά επιπλέον παροχή πέραν της πρώτης...
    Καλή χρονιά με υγεία..σου έστειλα pm

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβασα σημερα σε οικονομικο σαιτ οτι η Protergia θα βγαλει συντομα ή εβγαλε ηδη 12μηνο Σταθερο μπλε τυπου Value Safe με 0,099/kWh. Δεν ανεφερε παγιο αλλα εικαζω 9,99 το μηνα και το συγκρινε στο αρθρο με το 12μηνο μπλε της ΔΕΗ στα 0,14 με παγιο 3,5 (το ονλαιν αν θυμαμαι καλα).
    Yπαρχει ήδη από χτες στο site... Value secure 12M. Όπως τα λες είναι οι τιμές, αλλά αν δε πληρώσεις εμπροθεσμα το 0.099 γινεται 0.16

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700/90
    ISP
    Cosmote
    1. δεν περιμένω να ενημερωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ και 2. αυτό γράφω και εγώ ότι αν ξεκινήσει κάποιος λανθασμένα τότε δεν μπορεί να συνεχίσει με τον ΔΕΔΔΗΕ εκτός και αν κάποια στιγμή που κάνει προγραμματισμένη μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ έρθουν οι μετρήσεις κοινές και στον πάροχο και στον ΔΕΔΔΗΕ
    Μετρήσεις μόνο στον ΔΕΔΔΗΕ την προγραμματισμένη από αυτόν ημερομηνία μέτρησης.Έτσι ο πάροχος σου θα παίρνει και θα τιμολογεί μόνο τις μετρήσεις που θα λαμβάνει από ΔΕΔΔΗΕ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από motoboots Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς να προτιμήσει να καταχωρήσει την κατανάλωση του στις εφαρμογές του κάθε παρόχου και όχι απ' ευθείας στο ΔΕΔΔΗΕ.
    καλό είναι του ΔΕΔΔΗΕ ωστε να γίνεται εκκαθάριση , αλλά δες σενάριο και πες μου αν είναι απίθανο με τους "επιχειρηματίες" που μπλέξαμε :
    -Δίνω 1/1 στο ΔΕΔΔΗΕ , 10 του μηνός με γράφει ο πάροχος και δε βλέπει του ΔΕΔΔΗΕ , 10 του άλλου μήνα βλέπει την προηγούμενη του ΔΕΔΔΗΕ

Ιδανικά δε θα είχε πλατφόρμα ο πάροχος , απλά λινκ στο ΔΕΔΔΗΕ ....

θα τρελαθούμε δηλαδή, όπως σας είπα και εμένα μια μόνο φορά τις πήρε κανονικά και όλες τις υπόλοιπες μου εβγαζε μήνυμα λάθους κατά την καταχώρηση. Μήπως παίζει ρόλο αν το app είναι σε android ή iOS;
    εμένα σε iOS ποτέ δε δούλεψε , αν διαβάσεις και σχόλια το ίδιο λένε

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από CaptainAmeaka Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Έχουμε καμιά ενημέρωση για καινούρια προγράμματα-προσφορές για τον Γενάρη κυρίως για κίτρινα?
    Χρόνια πολλά ! πάντα κοιτάς 1ο φύλλο απο το εξέλ μου και ημερομηνία διόρθωσης

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πρόγραμμα Απόλλων για τους κοινωνικά ευάλωτους. Τιμή ρεύματος 3 λεπτά/kwh

https://www.insider.gr/oikonomia/348...nika-eyalotoys

Σελ. 1498 από 1719 ΠρώτηΠρώτη ... 14781488149314961497149814991500150315081518 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία