Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1756. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

547 31,15%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

664 37,81%
  • Δεν θα αλλάξω

455 25,91%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,13%
Σελ. 1735 από 1745 ΠρώτηΠρώτη ... 171517251730173317341735173617371740 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 26.011-26.025 από 26161
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από badweed Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατι ειπε οτι αν κανω διακοπη εκπροσωπησης στην ζενιθ, μεταφερομαι στον δεδδηεεεουα χωρις να γινει διακοπη ρευματος (?) , υποθετω σε αυριανο τηλεφωνημα θα μπορεσω να συλλεξω περισσοτερες πληροφοριες
    Μπα, δεν παίζει αυτό. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι εταιρεία για τα δίκτυα, βλάβες, μετρήσεις κλπ δεν είναι πάροχος
    Κάτι άλλο θα σου είπε.
    Όταν αλλάζεις πάροχο η διακοπή στον παλιό πάροχο και η ενεργοποίηση του καινούριου γίνονται αυτόματα, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς εσύ.
    Διακοπή εκπροσώπησης ζητάς αν θέλεις να φύγεις αλλά να μην κόψουν το ρεύμα στην παροχή
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Wilham : 04-06-25 στις 23:03.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν κάνεις διακοπή εκπροσώπησης... παραμένει ενεργή η παροχή και εκπροσωπείσαι αυτόματα από τον καθολικό πάροχο, δηλαδή το ακριβότερο τιμολόγιο του μήνα. Για Μάιο ήταν η προτέργια με 0.23. Ιούνιο δε ξέρω... https://www.raaey.gr/energeia/genika-nea/112382/

Για να κοπεί εντελώς το ρεύμα, πρέπει να κάνεις αίτηση για διακοπή ηλεκτροδότησης. Εννοείται θα πληρώσεις πέναλτυ αποχώρησης αν έχεις υπογράψει μπλε τιμολόγιο στη Zενιθ. Και αφού κοπεί το ρεύμα, πρέπει να πας στον Δήμο να το δηλώσεις... ώστε να πληρώνεις εκεί το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ).
    πολυ ευχαριστω !
    μια ερωτησουλα ακομη αν ξερεις, εχει παγιο η καταταξη στον ψδεδδηε ; (Εχει πολυ λιγη καταναλωση , και εαν χρησιμοποιηθει .προκειται για ενοικαζομενο χωρο )
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    πολυ ευχαριστω !
    μια ερωτησουλα ακομη αν ξερεις, εχει παγιο η καταταξη στον ψδεδδηε ; (Εχει πολυ λιγη καταναλωση , και εαν χρησιμοποιηθει .προκειται για ενοικαζομενο χωρο )
    Σου είπα δε ξέρω ποιο είναι το καθολικό τιμολόγιο του Ιουνίου. Μπορεί να έχει 5 ευρώ πάγιο... μπορεί να έχει 10 ευρώ πάγιο. Το Μάιο είχε 5.25 https://www.raaey.gr/energeia/genika-nea/112382/ Μα κι εσύ πού πας να μπλέξεις...

Αν θες μηδενικό πάγιο, τράβα στο Yellow Free του ΗΡΩΝ με 0 πάγιο. Με αίτηση μέσω e-contract θα πάρεις και 50 ευρώ δώρο στο 1ο λογαριασμό. https://heron.gr/energy/electricity/...low-free-home/

Μην έρθεις όμως μετά και μου πεις 'άναψε κλιματιστικό ο ενοικαστής' και πλήρωσα τα κέρατα μου στο μηχανισμός διακύμανσης.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Σου είπα δε ξέρω ποιο είναι το καθολικό τιμολόγιο του Ιουνίου. Μπορεί να έχει 5 ευρώ πάγιο... μπορεί να έχει 10 ευρώ πάγιο. Το Μάιο είχε 5.25 https://www.raaey.gr/energeia/genika-nea/112382/ Μα κι εσύ πού πας να μπλέξεις...

Αν θες μηδενικό πάγιο, τράβα στο Yellow Free του ΗΡΩΝ με 0 πάγιο. Με αίτηση μέσω e-contract θα πάρεις και 50 ευρώ δώρο στο 1ο λογαριασμό. https://heron.gr/energy/electricity/...low-free-home/

Μην έρθεις όμως μετά και μου πεις 'άναψε κλιματιστικό ο ενοικαστής' και πλήρωσα τα κέρατα μου στο μηχανισμός διακύμανσης.
    Ελα ντε, τι μπλεξιμο στα καλα καθουμενα. επισης προτεργια στο lite το οποιο αυτο το μηνα εχει και καλη τιμη για μηδενικο παγιο, με συσταση θα εχει πολυ μικρο λογαριασμο.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    πολυ ευχαριστω !
    γράφεις "ου μπλέξεις" στο προφίλ σου και το εννοείς

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    πολυ ευχαριστω !
    Μα γιατί να το κάνεις αυτό;

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved

και παλι ,σε ευχαριστω
    θα κοιταξω να επικοινωνησω και με δεδηδε να ρωτησω περισσοτερα
    και χωρις να κανω τιποτα , μπλεγμενος ειμαι οπως ολοι μας ,με μια σπειρα, εναν νομο , και ενα αρθρο, οποτε λεω να πειραματιστω και λιγο , που ειναι κατι που με διασκεδαζει .
    ευχαριστω και τους αλλους φιλους που ενδιαφερθηκανε .

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Wilham Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα γιατί να το κάνεις αυτό;
    μηπως δεν ειχε παγιο ο δεδηε απορησα (θα κοιταξω να ρωτησω αυριο ) .

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων

χαχαχα , ναι !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    OTE
    Router
    TP-LINK Archer VR2100
    SNR / Attn
    27(dB) / 6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από michalis mavrakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενημέρωση για την αλλαγή παρόχου v2

Μετά από ακόμα μία επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ και ενώ κάθε φορά ακούω κάτι καινούριο, με ενημέρωσαν ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εγγυάται ότι η καταμέτρηση για την αλλαγή παρόχου θα γίνει μέσα σε 3 εργάσιμες. Για την ακρίβεια δεν δίνει καθόλου εκτίμηση. Μπορεί να περάσει όποτε ευκερίσει. Δηλαδή της λέω εγώ που έκανα αίτηση γιατί ξέρω ότι για τον Ιούνιο η τάδε εταιρία θα έχει φθηνή κιλοβατώρα, μπορεί εν τέλει να γίνει η αλλαγή τέλος Ιουνίου. Ναι μου λεει έτσι είναι, δεν υπάρχει χρονικό πλαίσιο για την αλλαγή.

Σας έχει τύχει ρε παιδια; Εσείς που αλλάζεται συχνά παρόχουν τι φαση; Πάνε όλα κομπλέ και έτυχε σε εμένα που άλλαξα για 1η φορά; Πέρα απο καταγγελία στην ΡΑΑΕΥ τι άλλο μπορώ να κάνω;
    Κράτος Άκρατο.......

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από michalis mavrakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενημέρωση για την αλλαγή παρόχου v2

Μετά από ακόμα μία επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ και ενώ κάθε φορά ακούω κάτι καινούριο, με ενημέρωσαν ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εγγυάται ότι η καταμέτρηση για την αλλαγή παρόχου θα γίνει μέσα σε 3 εργάσιμες. Για την ακρίβεια δεν δίνει καθόλου εκτίμηση. Μπορεί να περάσει όποτε ευκερίσει. Δηλαδή της λέω εγώ που έκανα αίτηση γιατί ξέρω ότι για τον Ιούνιο η τάδε εταιρία θα έχει φθηνή κιλοβατώρα, μπορεί εν τέλει να γίνει η αλλαγή τέλος Ιουνίου. Ναι μου λεει έτσι είναι, δεν υπάρχει χρονικό πλαίσιο για την αλλαγή.
    myrae , αναφέρεις όλα όσα σου είπανε στο τηλ , επισυνάπτεις τον κανονισμό που έχω λινκ στο excel (1ο φύλλο χαμηλά) , 2 εργάσιμες απο τη στιγμή που παίρνει την αίτηση απο τον πάροχο .
    Για οποιαδήποτε καθυστέρηση , αν έχεις οικονομική ζημιά , ζητάς αποζημίωση
    Πρακτικά άπατο θα πάει μιας και η ΡΑΕ μέλος της παρέας είναι , απλά για πίεση .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone

μηπως δεν ειχε παγιο ο δεδηε απορησα (θα κοιταξω να ρωτησω αυριο ) .

- - - Updated - - -
    Σε ρώτησα γιατί να κάνεις διακοπή εκπροσώπησης και να πέσεις στο καθολικό τιμολόγιο...

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Wilham Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ρώτησα γιατί να κάνεις διακοπή εκπροσώπησης και να πέσεις στο καθολικό τιμολόγιο...
    γιατι περσυ ειχε λιγοτερο απο 50kwh καταναλωση , οποτε τα 120 ευρω παγιο που αποφασισε η ζενιθ να πληρωνω τον χρονο καταληγουν ενα ασυμετρο κοστος που θα ηθελα να αποκοψω οπως και βεβαια ,να διακοψω καθε σχεση με απατεωνες και πλαστες χρεωσεις που προκυπτουν παγιως σε ολους τους λογαριασμους εδω και πανω απο εναν χρονο οπου με προκλητικοτητα ψευδονται και μεταφερουν την ευθυνη των πλαστων μετρησεων στον δεδηεδεδδουαουα.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    OTE
    Router
    TP-LINK Archer VR2100
    SNR / Attn
    27(dB) / 6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμείς που αλλάζουμε συχνά παρόχους στέλνουμε φωτό του μετρητή και τελειώνουν όλα τα προβλήματα εκεί.Σε εσένα μάλλον ήσουν άτυχος .Δες μήπως στείλεις τουλάχιστον φωτο του μετρητή την δεχτούν μπας και προχωρήσει επιτέλους η αλλαγή.Ποτε δεν ανακατεύουμε Δεδδηε τηλεμετρητες κλπ κλπ μόνο φωτό την περνάνε και τέλος.17 αλλαγές όλες με φωτό .
    Επίσης κακως μιλάς με Δεδδηε Μίλα με τον άνθρωπο τον ίδιο η συνάδελφο τέλος πάντων που σου έκανε το συμβόλαιο,να περάσει η ένδειξη δικιά σου με φωτό.
    ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ μερικοί επειδή ΔΕΝ σας έχει τύχει!!!! γιαυτο φουντώνω

ο άλλος αν πρόσεξες και ΜΠΡΑΒΟ του που τα έγραψε ξαναλέω είχε κάνει 14 φορές αλλαγή παρόχου και του τυχε 1

αν σου κάτσει στραβή και έχεις στείλει ΦΩΤΟ, έχεις γράψει και τις kWh μετά θυμήσου τι σου λέγαμε.
    απορώ που δεν το πιστεύεις κιόλας λες και εμείς υποστηρίζουμε μία εξ αυτών? ενώ όλοι εξαπατούν

και ειδικά εμένα ο ΙΔΙΟΣ από τη ΔΕΔΔΗΕ αυτοπροσώπως είχε έρθει και έβαλε 800-900kWh ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ σε 2 παροχές και μετά η ΔΕΔΔΗΕ έκανε τη πάπια
    ο λογαριασμός ήρθε ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ υπέρ της εταιρείας που αποχωρούσαμε φυσικά (λέγε με εNεRGy)

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν τρώει κι ο ένας από τη πίτα του άλλου χρήμα;;;

ποιος τρέχει μετά;;

έχουν 1000ειπωθεί αυτά

στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ έγραφαν 2 εργάσιμες ημέρες για την αλλαγή και ΔΕΣ πόσοι γράφουν μετά που τους λένε 3 αλλά δεν γίνεται ούτε σε 15 ή 30 μέρες σε ορισμένους
    αναλόγως περιοχής και τους λενε ααααα θα ρθει όταν ευκαιρήσει

εμείς να καταλάβουμε το ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που δεν προλαβαίνουν αλλά ας έβαζαν 5-7 μέρες για να καναμε τα κουμάντα μας αλλά και να έρχονταν οπωσδήποτε εντός 7 μερών ας πούμε. το 2 εργάσιμες είναι γελοίο αλλά δεν βρίσκουν και ΛΥΣΕΙΣ!!

που θα μπορούσαν να αποδέχονται παντου πανελλαδικώς για ολους τη ΦΩΤΟ και μετά να έρθει όποτε μπορέσει για να αποδείξεις ότι δεν είναι πειραγμένος ο μετρητής ή η φώτο

ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνουν σωστά λέμε!

άλλα εδώ, άλλα εκεί, άλλα παραπέρα αλλά όλοι στην ίδια χώρα ζουμε κατά τα άλλα

- - - Updated - - -

γιατι περσυ ειχε λιγοτερο απο 50kwh καταναλωση , οποτε τα 120 ευρω παγιο που αποφασισε η ζενιθ να πληρωνω τον χρονο καταληγουν ενα ασυμετρο κοστος που θα ηθελα να αποκοψω οπως και βεβαια ,να διακοψω καθε σχεση με απατεωνες και πλαστες χρεωσεις που προκυπτουν παγιως σε ολους τους λογαριασμους εδω και πανω απο εναν χρονο οπου με προκλητικοτητα ψευδονται και μεταφερουν την ευθυνη των πλαστων μετρησεων στον δεδηεδεδδουαουα.
    πικρή αλήθεια που επιβεβαιώνει όσα γράφω από παλιότερα

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teo_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω 55ρα και χωρίς ρυθμίσεις καίει 100w/h. Βάλε πχ ένα 10ωρο = 1kw x30μέρες = 30kwh.
    Με ρυθμίσεις φωτεινότητας πάει στα 70-75w με ανεπαίσθητη διαφορά.
    Άλλαξε ρυθμίσεις.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από peragialos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι 40αρα samsung 17ετιας και λειτουργεί 6-8 ώρες κάθε ημέρα. Θα το προσπαθήσω. Συγγνώμη για το offtopic αν θέλετε να το μεταφέρετε αλλού απλά εδώ η Kwh είναι η πιο trending λέξη!
    Απάντηση και στους δυο στο άλλο...
    https://www.adslgr.com/forum/threads...10#post7749710
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    τότε όπως σου πρότειναν κλείσε Ήρων οποιοδήποτε πρόγραμμα με μηδέν πάγιο και 50€ δώρου (ή Προτέργια με σύσταση) και (φιλικά) ξέχνα μπλεξίματα , γιατί είναι μεγάλο μπλέξιμο η καθολική υπηρεσία και θα έχεις προβλήματα αργότερα (μεγάλες εγγυήσεις , χαρτούρα κτλ)

Αν έχεις μηδέν κατανάλωση και δε χρειάζεσαι ούτε ψυγείο , απλά κόβεις το ρεύμα και γλυτώνεις και τα δημοτικά τέλη .
    Και αφού σου αρέσουν τα μπλεξίματα , αν υπάρχει δυνατότητα , τραβάς μια μπαλαντέζα για ένα φως και ψυγείο .

Σελ. 1735 από 1745 ΠρώτηΠρώτη ... 171517251730173317341735173617371740 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία