Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

654 37,65%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,14%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 234 από 1678 ΠρώτηΠρώτη ... 214224229232233234235236239244254 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.496-3.510 από 25163
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ωχ..
    Το τοπικό στην περιοχή μου το κλείσανε.. π.χ.

Άντε να τρέχεις αλλού.. και δείχνει στην TV κάτι ουρές!! :-\
    Ούτε απ' έξω να περνάω!!

Πάντως λογικά δεν θα τρέχει τίποτα εάν δεν πληρώσεις τον πρoτελευταίο λογαριασμό..

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωχ..
    Το τοπικό στην περιοχή μου το κλείσανε.. π.χ.

Άντε να τρέχεις αλλού.. και δείχνει στην TV κάτι ουρές!! :-\
    Ούτε απ' έξω να περνάω!!

Πάντως λογικά δεν θα τρέχει τίποτα εάν δεν πληρώσεις τον πρoτελευταίο λογαριασμό..
    καλό είναι να πληρώσεις κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ (προτελευταίο - τελευταίο/τελικό λογαριασμό)

καταστήματα έχει αρκετά στην Αθήνα (αν δεν θες ουρά μπορείς να δοκιμάσεις το καινούριο Αγ. Κωνσταντίνου 11 Ομόνοια αν θυμάμαι καλά...)

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Eλα Καλλιθέα

3 ωρίτσες αναμονή στο πεζοδρόμιο
    Εχει καφετέρια/ουζερί κολλητά, όι προτιμάς.
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Σε μένα πέρασε εκτάκτως (και χωρίς ενημέρωση πάντως..) το παιδί από τον ΔΕΔΔΗΕ και έκανε τελική μέτρηση για την ΔΕΗ, όταν άλλαξα πάροχο..
    Εάν δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στον μετρητή καλό είναι να κάνετε κάτι..

Με βάση αυτή άρχισε ο λογαριασμός από τον νέο πάροχο..
    και έλαβα και τελικό λογαριασμό από την ΔΕΗ..
    Είναι μέσα στο κτίριο τα ρολόγια , και συνέχεια κάποιος ειναι σπίτι. Τώρα αν δεν κτυπανε το κουδούνι και φεύγουν απευθειας για να ξεπετανε τα τικετ τους να σχολασουν , δεν φταίω εγώ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SIDASHE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεις να βαλεις Νυχτερινο σε Επαγγελματικο Γ22?
    Όχι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από utp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω κανει αιτηση ΕΛΙΝ για ΟΙΚΙΑΚΟ. Ασχετα οτι εχουμε φτασει κοντα στο μηνα , την Δευτερα παρελαβαν τα εντυπα υπογεγραμενα και ακομη δεν εχω ενημερωση.
    Eμένα έγινε η αλλαγή παρόχου 3ς μέρες αφού έστειλα πίσω τα χαρτιά... αλλά πέρασαν κι άλλες μέρες μέχρι να μου στείλουν το επίσημο mail.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SIDASHE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεμα μου ειναι με την ενδειξη την οποια τους εστειλα πριν περιπου 25 μερες....η οποια θα εχει μεγαλη αποκλιση σε σχεση με αυτην οταν θα ενεργοποιηθω.
    Mην αγχώνεσαι γι'αυτό. Σε μένα δεν ήρθαν καθόλου απ'τη ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσουν. Στη ΔΕΗ πλήρωσα μέχρι 2/10 (όταν έβγαλα τη φωτογραφία). Η αλλαγή παρόχου έγινε στις 9/10. Από 2/10 ως 9/10 ήμουνα στη ΔΕΗ αλλά πλήρωσα τη κατανάλωση στην Ελίν. Ίσως είσαι κι εσύ τυχερός.

Διαφορετικά αν έρθει κάποιος απ'τη ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση, τότε θα πληρώσεις την κατανάλωση ως τώρα στη ΔΕΗ. Σ'αυτή τη περίπτωση όταν βγει ο εκκαθαριστικός στην Ελίν, στην προηγούμενη μέτρηση θα αναφέρεται η μέτρηση που έκανε τώρα η ΔΕΔΔΗΕ, όχι η μέτρηση που έστειλες σε φωτογραφία. Δε θα πληρώσεις 2 φορές τις ίδιες κιλοβατώρες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από liakjim Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ ( κάπου 170), να τον πληρώσω ή έτσι και αλλιώς θα συμψηφιστει με την εγγύηση στον τελικό;
    Kαλό είναι να πληρώσεις και μετά να πάρεις επιστροφή. Διότι αν δε δώσει η ΔΕΗ το ΟΚ, μπορεί να σκαλώσει η αίτηση.

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο επιστρέφει λεφτά η ΔΕΗ εάν βγει αρνητικός ο συμψηφισμός στον τελικό..
    Πας στη ΔΕΗ πρωί-πρωί για να πάρεις πρώτος χαρτάκι. Αλλιώς θα φας εκεί όλη τη μέρα... γίνεται χαμός με διακανονισμούς. Πρέπει να έχεις ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση από τον κάτοχο της γραμμής), τον τελικό λογαριασμό και εκκαθαριστικό εφορίας (ή οποιοδήποτε έγγραφο από taxis που γράφει το ΑΦΜ). Μετά σου δίνουν ένα χαρτί, πας στο ταμείο και πληρώνεσαι.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από utp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι μέσα στο κτίριο τα ρολόγια , και συνέχεια κάποιος ειναι σπίτι. Τώρα αν δεν κτυπανε το κουδούνι και φεύγουν απευθειας για να ξεπετανε τα τικετ τους να σχολασουν , δεν φταίω εγώ.
    Εάν υπάρχει το όνομα που ψάχνουν στο κουδούνι χτυπάνε..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπέρα! Έχω μπει και εγώ στην διαδικασία για αλλαγή παρόχου μέχρι στιγμής βλέπω την ΕΛΙΝ λόγο μηδενικού παγίου,ΟΤΣ και στο ένα πρόγραμμα δεν έχει και συμβόλαιο.
    Είδα πως κάποια μέλη του forum έχουν την ΕΛΙΝ σαν πάροχο θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Οι άλλες εταιρίες μου φαίνονται σχεδόν ίδιες μονο με τα πάγια παίζουν. Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Nova
    Router
    HG8145V5
    Path Level
    Interleaved
    Βρήκα ένα πολύ ωραίο βίντεο για όποιον θέλει να αλλάξει

πάροχο
    https://youtu.be/P19ToAt4NK0
    [IMG][img]//kat.cr/userbar/giannhs1985.png[/img][/IMG]

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giannis. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα! Έχω μπει και εγώ στην διαδικασία για αλλαγή παρόχου μέχρι στιγμής βλέπω την ΕΛΙΝ λόγο μηδενικού παγίου,ΟΤΣ και στο ένα πρόγραμμα δεν έχει και συμβόλαιο.
    Είδα πως κάποια μέλη του forum έχουν την ΕΛΙΝ σαν πάροχο θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Οι άλλες εταιρίες μου φαίνονται σχεδόν ίδιες μονο με τα πάγια παίζουν. Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες.
    Το ρεύμα δεν είναι όπως οι πάροχοι τηλεφωνίας, το ίδιο ρεύμα που θα λάμβανες αν είχες ΔΕΗ το ίδιο θα λάβεις αν έχει ΕΛΙΝ, δεν σου βάζουν ξεχωριστή γραμμή για σύνδεση στο δικό τους σύστημα.

όλοι όσοι παράγουν ρεύμα το ρίχνουν στο δίκτυο και μετά ο κάθε ενας αγοράζει απο αυτό το pool.
    έχω λάβει δυο λογαριασμούς, τον έναν τον πλήρωσα κιόλας μέσω Livepay χωρίς κανένα θέμα, ήρθε ο επόμενος, κανονικά περασμένη η έκπτωση των 10% στην αξία του ρεύματος, κανονικά οι υπόλοιπες χρεώσεις.
    Δεν είδα κάτι περίεργο, βέβαια είναι έναντι όποτε περιμένω να δω και τον επόμενο εκκαθαριστικό.

Η τιμή είναι αυτή που συμφωνήσαμε για την KW και είναι χαμηλότερη της ΔΕΗ, όποτε i am happy για την ώρα. Αν κάτι δεν μου αρέσει τότε θα δω, άλλωστε δεν υπάρχει δέσμευση

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Μα τι λες τώρα; Το ρεύμα που παίρνω από τον δικό μου πάροχο, είναι καθαρότερο και για το λόγο αυτό έχω καλό συγχρονισμό σε DSL. Για να μην αναφέρω ότι έχω την υποψία ότι ξεγελά τον μετρητή της ΔΕΗ γράφει λιγότερες κιλοβατώρες έναντι άλλων παρόχων.????

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα τι λες τώρα; Το ρεύμα που παίρνω από τον δικό μου πάροχο, είναι καθαρότερο και για το λόγο αυτό έχω καλό συγχρονισμό σε DSL. Για να μην αναφέρω ότι έχω την υποψία ότι ξεγελά τον μετρητή της ΔΕΗ γράφει λιγότερες κιλοβατώρες έναντι άλλων παρόχων.????
    Να δες τι κάνεις τώρα, τώρα θα μας το κόψουν αυτό

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giannis. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδα πως κάποια μέλη του forum έχουν την ΕΛΙΝ σαν πάροχο θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας.
    Το μόνο που αλλάζει με τις παλιές συνήθειες είναι ότι ο έναντι λογαριασμος σπάει σε 3ς μήνες. Τίποτε άλλο δεν αλλάζει, εκτός του ότι πληρώνεις πιο φτηνό ρεύμα.

Κάποιος ανέφερε πρόσφατα ότι άργησαν κάνα μήνα να του στείλουν την αίτηση. Εμένα σε 10 μέρες είχε ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία. Δε ξέρω αν πλέον έχουν περισσότερο φόρτο εργασίας ή αν επρόκειτο για μεμονομένο περιστατικό. Πάντως αν περάσει μια βδομάδα από τότε που έστειλες τα δικαιολογητικά και δε σου έχουν στείλει την αίτηση, καλό είναι να τους ενοχλήσεις και να μη περιμένεις.

Όσο για τους όρους... όπως τα είπες. Τώρα αν μελλοντικά κάνουν καμιά χαζομάρα και αλλάξουν μονομερώς τους όρους βάζοντας ΟΤΣ, μειώνοντας την έκπτωση συνέπειας ή αυξάνοντας την kw/h... τότε βλέπουμε τι θα κάνουμε. Aν και θέλω να πιστεύω ότι κι άλλοι πάροχοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελίν και θα έχουμε περισσότερες επιλογές μελλοντικά, χωρίς ΟΤΣ και χωρίς δέσμευση.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Godian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρήκα ένα πολύ ωραίο βίντεο για όποιον θέλει να αλλάξει

πάροχο
    https://youtu.be/P19ToAt4NK0
    Ωραίο για παππούδες και γιαγιάδες που δε φύγαν ποτέ απο ΟΤΕ....
    Δε λέει και τίποτα ουσιαστικό

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο για παππούδες και γιαγιάδες που δε φύγαν ποτέ απο ΟΤΕ....
    Δε λέει και τίποτα ουσιαστικό
    ΚΙΟΜΩΣ ΛΕΕΙ!!!! Παιδια εσεις οι ιδιοι εχετε αναφερει περιστατικα εδω μεσα με φουσκωμενους λογαριασμους απο τριτους παροχους, μην μου πειτε να ψαξω να βρω τις απαντησεις στο θεμα καντε το εσεις ειναι 7 παρατεταρτο το πρωι και δεν εχω πιει ουτε καφε!! Καλημερα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Άμα γίνει τυπογραφικό λάθος κι αντί για 10000kw γράψουν 11000kw... εννοείται θα πληρώσεις 700ευρώ παραπάνω. :P Αλλά αυτό φαίνεται στην 1η σελίδα της αίτησης που υπογράφεις. Toυλάχιστον στην Eλίν o courier αφήνει τον φάκελο και δεν υπογράφεις υπό πίεση.

Ή άμα αναλάβεις να στέλνεις μετρήσεις κάθε 2μηνο στο site της ΔΕΔΔΗΕ και κάνεις βλακεία στην καταχώρηση βάζοντας και το δεκαδικό ψηφίο... εκεί πραγματικά θα βάλεις τα κλάμματα όταν έρθει ο λογαριασμός. :P

Για το βίντεο συμφωνώ με τον Korakio. Πανικοβάλει το κόσμο χωρίς λόγο.

Σελ. 234 από 1678 ΠρώτηΠρώτη ... 214224229232233234235236239244254 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία