Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

654 37,65%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,14%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 246 από 1685 ΠρώτηΠρώτη ... 226236241244245246247248251256266 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.676-3.690 από 25269
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ardi21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτην την ρητρα δεν την ηξερα. Υπαρχουν καπου στο site των εταιρειων?
    Τη κρύβουν συνήθως σε pdf στους λοιπούς όρους, ή στο FAQ. Στο allazorevma όμως μπορείς να δεις όλες τις χρεώσεις.

Αρα να παρω ολους τους λογαριασμους του χρονου (εκκαθαριστικους και εναντι) και να αρθοισω τις Kwh και τα ποσα του καθαρου ρευματος?
    Όχι έναντι. Χρειάζεσαι το άθροισμα από τους 3 τελευταίους εκκαθαριστικούς (για ημερήσιο και νυχτερινό). Πας στο allazorevma για σύγκριση, διαλέγεις το πρόγραμμα που έχεις τώρα (ΔΕΗ Γ1 ή Γ1Ν με 5%), βάζεις την ετήσια κατανάλωση και τις ανάλογες ημερομηνίες, διαλέγεις μονοφασικό ή τριφασικό και πατάς Ναι στο κουτάκι για την οριακή τιμή. Θα σου βγάλει όλες τις εταιρίες και θα καταλήξεις στην Ελίν. :P

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τη κρύβουν συνήθως σε pdf στους λοιπούς όρους, ή στο FAQ. Στο allazorevma όμως μπορείς να δεις όλες τις χρεώσεις.

Όχι έναντι. Χρειάζεσαι το άθροισμα από τους 3 τελευταίους εκκαθαριστικούς (για ημερήσιο και νυχτερινό). Πας στο allazorevma για σύγκριση, διαλέγεις το πρόγραμμα που έχεις τώρα (ΔΕΗ Γ1 ή Γ1Ν με 5%), βάζεις την ετήσια κατανάλωση και τις ανάλογες ημερομηνίες, διαλέγεις μονοφασικό ή τριφασικό και πατάς Ναι στο κουτάκι για την οριακή τιμή. Θα σου βγάλει όλες τις εταιρίες και θα καταλήξεις στην Ελίν. :P
    Αυτο εγραψα και το προηγουμενο μηνυμα μου. Η Ελιν δεν εχει παγιο, ρητρα ΟΤΣ και χρονικη δεσμευση και το δινει στα 0,0765 αν εισαι συνεπης. Μου ακουγεται πολυ καλο. Δεν ξερω ομως σαν εταιρεια τι λεει.
    No Justice - No Peace

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Πηρα τηλεφωνο την Ελιν και δεν εχει ΟΤΣ, παγιο, χρονικη δεσμευση και δινει τιμη 0,0765 (μαζι με την εκπτωση συνεπειας 10%). Μου ακουγεται πολυ καλο deal.

Σαν εταιρεια τι λεει?
    Εγώ απο όταν έβαλα την ΕΛΙΝ νιώθω το φως που βγάζει η λάμπα πιο ζεστό

Δεν υπάρχει αυτό που είχαμε με τους εναλλακτικούς στην τηλεφωνία, το ρεύμα που θα πάρεις είναι το ίδιο όποιον πάροχο και να πάρεις όπως και η "ποιότητα" του.

Λογαριασμός έρχεται online τον πληρώνω Online και όλα μια χαρά, μέχρι τώρα δεν είχα κάτι παράξενο

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ απο όταν έβαλα την ΕΛΙΝ νιώθω το φως που βγάζει η λάμπα πιο ζεστό

Δεν υπάρχει αυτό που είχαμε με τους εναλλακτικούς στην τηλεφωνία, το ρεύμα που θα πάρεις είναι το ίδιο όποιον πάροχο και να πάρεις όπως και η "ποιότητα" του.

Λογαριασμός έρχεται online τον πληρώνω Online και όλα μια χαρά, μέχρι τώρα δεν είχα κάτι παράξενο
    Καλα εννοειται. Δεν ρωταω για την ποιοτητα του ρευματος αλλα απο θεμα αξιοπιστιας σε αυτα που λενε η εξυπηρετησης πελατων αν υπαρχει καποιο θεμα με λογαριασμο κτλ.
    No Justice - No Peace

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Eγώ είμαι 100% ικανοποιημένος, έχω βάλει και οικιακό και επαγγελματικό. Κι όποτε χρειάστηκα κάτι να ρωτήσω με εξυπηρέτησαν άμεσα.

Οι χρεώσεις είναι αναλυτικές, τίποτα περίεργο. Οι λογαριασμοί αποστέλονται με mail στην ώρα τους, δε χρειάζεται να πληρώνεις 1ευρώ τον έντυπο.

Το LivePay έχει πληρωμή με κάρτα χωρίς προμήθεια.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Και μενα μου φαινεται καλη περιπτωση η Ελιν. Μπορεις να δημιουργησεις account στο site τους για να βλεπεις λογαριασμους κτλ η στον στελνουν μονο στο mail και το πληρωνεις? Γιατι δεν ειδα κατι.
    No Justice - No Peace

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Στο στέλνουν απλά με mail.

Περιοχή
    EUROPEAN PARADISE ΕΛΛΑΔΑ
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    HOL
    Router
    ZTE
    Mετά απο τόσα καλά που ακούστηκαν για την ΕΛΙΝ ίσως και να την προτιμήσω ειδικά αυτό για το ότι δέχονται πιστωτικές κάρτες στο online pay είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.
    Βίλες κότερα χαβιάρι και βελουχιώτη άρη.

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Εγώ ενεργοποιήθηκα στην Ελίν 22/11 , αλλά στις 22/12 που συμπληρώθηκε μήνας δεν μου ήρθε κάποιο mail λογαριασμός. Μηνιαίος δεν είναι ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Οι λογαριασμοί απ'ότι έχω καταλάβει εκδίδονται την 2η εβδομάδα του μήνα. Αν δεν έχει περάσει ολόκληρος μήνας απ'την ημερομηνία ενεργοποίησης, προσπερνάνε και εκδίδουν έναντι τον επόμενο μήνα.

Eμένα το οικιακό ενεργοποιήθηκε 9/10. Εκδόθηκαν έναντι στις 8/11 και στις 11/12. Πιθανολογώ θα βγει ακόμα ένας έναντι στις αρχές Γενάρη και μετά θα έρθει ο εκκαθαριστικός αρχές Φλεβάρη (η καταμέτρηση της ΔΕΔΔΗΕ είναι στις 30/1).

Το επαγγελματικό ενεργοποιήθηκε στις 18/10 και ο πρώτος έναντι βγήκε στις 11/12.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι λογαριασμοί απ'ότι έχω καταλάβει εκδίδονται την 2η εβδομάδα του μήνα. Αν δεν έχει περάσει ολόκληρος μήνας απ'την ημερομηνία ενεργοποίησης, προσπερνάνε και εκδίδουν έναντι τον επόμενο μήνα.

Eμένα το οικιακό ενεργοποιήθηκε 9/10. Εκδόθηκαν έναντι στις 8/11 και στις 11/12. Πιθανολογώ θα βγει ακόμα ένας έναντι στις αρχές Γενάρη και μετά θα έρθει ο εκκαθαριστικός αρχές Φλεβάρη (η καταμέτρηση της ΔΕΔΔΗΕ είναι στις 30/1).

Το επαγγελματικό ενεργοποιήθηκε στις 18/10 και ο πρώτος έναντι βγήκε στις 11/12.
    Εν τέλει συμφέρει να πληρώνεις λιγότερα σε ρεύμα επαγγελματικό ?
    Γιατί γλυτώνεις ένα 10-12% σε ρεύμα, αλλά πλρώνεις 26% παραπάνω σε φορολογία

Δηλαδή στο χιλιάρικο έχεις 120 € έκπτωση λόγω ρεύματος. Πληρώνεις δηλαδή 1000-120=880 € ρεύμα
    Αλλά 26% παραπάνω φορολογία επειδή δεν εκπίπτουναυτά που γλύτωσες τα 120 δηλαδή (120*26%= 31,2€.)
    Ara 120-31=89 € λιγότερα
    Μάλλον συμφέρει

ΥΓ
    Μην βάλω και προκαταβολή επόμενου έτους ..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 26-12-19 στις 13:24.
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν τέλει συμφέρει να πληρώνεις λιγότερα σε ρεύμα επαγγελματικό ?
    Γιατί γλυτώνεις ένα 10-12% σε ρεύμα, αλλά πλρώνεις 26% παραπάνω σε φορολογία
    Η ΔΕΗ έχει χρέωση 0.116€/kwh και η Ελίν 0.07€/kwh. 40% κέρδος είναι στο ρεύμα που για τη κατανάλωση μου αντιστοιχεί σε 600ευρώ όφελος ετησίως.

Όσο για τα φορολογικά θα πληρώσω 35€ παραπάνω ΦΠΑ και 150€ παραπάνω φόρο εισοδήματος.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ekrepali : 27-12-19 στις 01:16.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα κι από εμένα.
    Έχω νυχτερινό ΔΕΗ με ετήσια κατανάλωση 2526kWh (1538 ημερήσιο /988 νυχτερινό), και ψάχνοντας για κάτι πιο οικονομικό στο allazorevma αλλά και διαβάζοντας εδώ μέσα, αποφάσισα να επιλέξω κι εγώ την Ελίν (electricon ΟΙΚΙΑΚΟ Ν), επειδή δε χρεώνει ΟΤΣ.

Επειδή όμως έχω και φυσικό αέριο (το χρησιμοποιώ περίπου 3-4 μήνες κάθε χρόνο για θέρμανση και κατανάλωσα πέρυσι 2.633kWh/2μηνο με συνολική χρέωση: 171,71€), θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε μήπως με συμφέρει να επιλέξω κάποια λύση πακέτο, ή αν πρέπει να το κοιτάξω το αέριο ξεχωριστά, όπως κάποιος συμφορουμίτης που πρότεινε λίγο πιο πάνω για αυτή την περίοδο τη ΔΕΗ (Σταθερό 12 Gold) για το αέριο ως πιο συμφέρουσα...

Το καλό με την εταιρεία αερίου αττικής που έχω, είναι ότι υποστηρίζει άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, οπότε κάθε χειμώνα που καταναλώνω, το πληρώνω μετά λίγο-λίγο όλο το χρόνο και έρχεται κάπως πιο ανώδυνα η εξόφληση, πράγμα που δεν ξέρω αν το υποστηρίζουν και οι εναλλακτικοί πάροχοι..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DxL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα κι από εμένα.

Το καλό με την εταιρεία αερίου αττικής που έχω, είναι ότι υποστηρίζει άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, οπότε κάθε χειμώνα που καταναλώνω, το πληρώνω μετά λίγο-λίγο όλο το χρόνο και έρχεται κάπως πιο ανώδυνα η εξόφληση, πράγμα που δεν ξέρω αν το υποστηρίζουν και οι εναλλακτικοί πάροχοι..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Έχω και εγώ την ίδια περίπου ετήσια κατανάλωση ρεύματος και επέλεξα την ΕΛΙΝ, όχι μόνο επειδή δεν χρεώνει ΟΤΣ αλλά και γιατί είναι αορίστου, χρεώνει 60® εγγύηση που την επιστρέφει στο 2ο λογαριασμό αν πληρώνεις με πάγια εντολή κλπ.
    Είμαι και στη Φυσικό Αέριο και δεν σκέφτομαι αλλαγή γιατί, εκτός των άλλων, έχει τη δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων Bonus και πρόσφατα αύξησε την ισοτιμία με νέα που δεν υπάρχει στην αγορά και συγκεκριμένα 20€ για 3000π και 50€ για 7500π !!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    943/943 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    Huawei με 1 1000άρα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι και στη Φυσικό Αέριο και δεν σκέφτομαι αλλαγή γιατί, εκτός των άλλων, έχει τη δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων Bonus και πρόσφατα αύξησε την ισοτιμία με νέα που δεν υπάρχει στην αγορά και συγκεκριμένα 20€ για 3000π και 50€ για 7500π !!!
    Αυτο δεν ηταν προσφορα για 1 μηνα μονο καπου Οκτωβριο-Νοεμβριο; Δεν ειναι μονιμο, η "κανονικη" ισοτιμια ειναι 15000 ποντοι=50€.

Σελ. 246 από 1685 ΠρώτηΠρώτη ... 226236241244245246247248251256266 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία