Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
539 31,03% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
654 37,65% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,14% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,18%
Εμφάνιση 4.411-4.425 από 25233
-
24-03-20, 17:26 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4411
-
24-03-20, 17:30 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4412
Όλα τα κόστη αναφέρονται, ειδικά η ΟΤΣ αναφέρεται ξεκάθαρα σε όσα συμβόλαια υπάρχει.
Αυτό που ισχύει είναι ότι δεν θα τα πούνε αυτά τα νούμερα στα μεγάλα γράμματα ή κατά την διαδικασία της πώλησης.
Δεν υπάρχει κάτι κρυφό, υπάρχει ελειππη ενημέρωση και το οτι δεν διαβάζουμε τι υπογράφουμε.
Διαφορά πάντα υπήρχε ακόμα με τις όχι και τόσο κρυφές χρεώσεις, απλά ήταν μικρή για να πει κάποιον να κάνει όλη την αλλαγή. 30 με 50 ευρώ τον χρόνο.
Τώρα όμως με τις αλλαγές στην ΔΕΗ η διαφορά είναι μεγαλύτερη ακόμα και με τις όχι και τόσο κρυφές χρεώσεις.
-
24-03-20, 19:23 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4413
Εντάξει μεγάλα παιδιά είμαστε δεν παίζουμε με τις λέξεις.
Οι εταιρείες επίτηδες παρέχουν ελλιπή ενημέρωση (και όχι καταλάθος) και δεν αναφέρουν με μεγάλα γράμματα τα κρυφά κόστη (γιατί άραγε να διαφημίζουν με μεγάλα γράμματα μόνο το κόστος της kwh?) διότι θέλουν να ξεγελάσουν τον απρόσεκτο / μη ενημερωμένο αναγνώστη.
Και βέβαια τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Όλοι oi υποψήφιοι πελάτες γνωρίζουν πόσο θα χρεωθούν την kwh αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν τα υπόλοιπα, μέχρι φυσικά να έρθει το πρώτο mail.
-
24-03-20, 19:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4414
-
24-03-20, 19:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4415
Aυτό το
"Νυχτερινή χρέωση όλη την μέρα"
δεν είναι παραπλανητικό για το 90% των χρηστών ?" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
24-03-20, 19:59 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4416
-
24-03-20, 20:00 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4417
-
24-03-20, 20:04 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4418
Παιδιά
Εγώ έχω 2 διδακτορικά και εύφημον μνεία, για τους άλλους λέω.
ΥΓ
Κανένας φίλος δεν έφυγε από την ΔΕΗ, αφού με ρώτησε.
Γιατί κατά περίπτωση τους εξηγούσα
Και ελάχιστοι μέτρησαν ετήσια κατανάλωση για να δουν αν τους συμφέρει." Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
25-03-20, 11:08 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4419
-
25-03-20, 11:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4420
Θα διαφωνήσω φίλε μου για τον εξής λόγο επειδή έχω δει χιλιάδες συμβόλαια/συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από διάφορες εταιρείες
εννοείται ότι υπάρχουν λεπτομέρειες (μικρά γράμματα) στους όρους του συμβολαίου/σύμβασης που υπογράφει ο πελάτης , πιθανόν να υπάρχει και ο τιμοκατάλογος της εταιρείας
αλλά στα ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ή στις ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ή στις ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ακόμα και οι ΠΩΛΗΤΕΣ δεν αναφέρουν τις "κρυφές χρεώσεις" που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δεν χρειάζεται να υπάρχουν ιστοσελίδες πάνω στο αντικείμενο της αγοράς ενέργειας για να μας το πουν (που εννοείται ότι καλά κάνουν και εννοείται ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά και προσφέρουν έργο) καθώς ενημερώνουν τον κόσμο που δεν ξέρει ώστε να μην τον πιάσει κορόιδο καμία εταιρεία/πωλητής.
-
25-03-20, 12:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4421
Αν μιλάτε για την ΟΤΣ, φυσικά και δεν θα αναφέρει η διαφήμιση ότι θα χρεώνεται κανονικά. Το γράφει όμως στους όρους των συμβολαίων. Ομοίως δεν θα γράφει και για το μηνιαίο πάγιο , αλλά θα το γράφει στους τιμοκαταλόγους της κανονικά .
Είναι δυνατόν ποτέ στη διαφήμιση ή ο πωλητής να σου τονίσει τα θολά σημεία του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προωθεί? Μα πως γίνεται να το πιστεύει κανείς αυτό σήμερα??
Καταναλωτής που δεν ψάχνει ούτε στο ελάχιστο με προσωπική του έρευνα κάτι που πρόκειται να αγοράσει, είναι ο ορισμός του κακού καταναλωτή ,και παρά πολλές αγορές αναπτύσονται και εξελίσσονται γύρω από αυτόν.
-
25-03-20, 12:57 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4422
-
25-03-20, 13:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4423
Και απολυτήριο δημοτικού να έχει και μπορεί μια χαρά να διαβάσει τους όρους και να δει αν τον συμφέρει η όχι, άλλοι πάλι πιστεύουν στις διαφημίσεις ή σε κάποιον που τους λεει λανθασμένα οτι δεν κερδίζεις, άλλωστε και αυτοί που βγάζουν τις διαφημίσεις έχουν και αυτοί πολλά πτυχία.
-
25-03-20, 14:34 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4424
-
25-03-20, 18:45 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4425
Bookmarks