Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1739. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

540 31,05%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

655 37,67%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,11%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 408 από 1689 ΠρώτηΠρώτη ... 388398403406407408409410413418428 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 6.106-6.120 από 25323
    Το avatar του μέλους chriszah
    chriszah Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι , το θέμα είναι μπορείς να το επαληθεύσεις ? Δηλαδή τον τύπο που εφαρμόζει ο Ηρών ?
    Πάντως Νοέμβριο και Δεκέμβριο ήταν στα ύψη η ΟΤΣ, φαντάζομαι και Ιανουάριο

- - - Updated - - -

Για ποια χρονική περίοδο ήταν ο λογαριασμός και απο ποιο πρόγραμμα?????
    Ο λογαριασμός ήταν για την περίοδο Αύγουστος - Δεκέμβριος (εκκαθαριστικός) και είναι στο πρόγραμμα UP 1 Bonus με νυχτερινό.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Καλησπέρα σας .
    Υπάρχει στο forum κουβέντα σχετικά με θέμα " Έχετε αλλάξει πάροχο φυσικού αερίου"
    Σας ευχαριστώ πολύ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπέρα σε όλους,

σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με ΟΤΣ. Με μια γρήγορη ματιά, συμφέροντα φαίνονται τα προγράμματα της Ελιν το fixed οικιακό και της Volterra το Σπιτι μου V1. Δεν εχω νυχτερινό, και έχω μια κατανάλωση περίπου 3200 kwh / χρόνο.
    Δεν είναι καμιά τρελή διαφορά με το Γ1 της ΔΕΗ, αλλά και αυτα τα 80-90 ευρώ το χρόνο δεν τους τα χρωστάω να τα πληρώνω.

Τα σκέφτομαι σωστά ή υπάρχει κάτι καλύτερο;

Επίσης τα ΕΛΤΑ βγαίνουν οικονομικά αλλά ρε παιδιά έχουν ή όχι ΟΤΣ; Στο energycost φαίνεται να μην έχουν, αλλά στους όρους σύμβασης τους (αρθρο 10) φαίνεται πως προβλέπεται ΟΤΣ για όλα τα προγράμματα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GMITSOUL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας .
    Υπάρχει στο forum κουβέντα σχετικά με θέμα " Έχετε αλλάξει πάροχο φυσικού αερίου"
    Σας ευχαριστώ πολύ
    Καλησπέρα..
    Όχι, αλλά υπάρχει αυτό..
    https://www.adslgr.com/forum/threads...AF%CE%B5%CF%82

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blackwind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης τα ΕΛΤΑ βγαίνουν οικονομικά αλλά ρε παιδιά έχουν ή όχι ΟΤΣ; Στο energycost φαίνεται να μην έχουν, αλλά στους όρους σύμβασης τους (αρθρο 10) φαίνεται πως προβλέπεται ΟΤΣ για όλα τα προγράμματα

Έκανα αίτηση στα ΕΛΤΑ , αλλά ειλικρινά θα καταλάβεις πόσο ανοργάνωτοι είναι . Προσωπικά μετά απο μια εβδομάδα που δεν έβγαζα άκρη στα τηλέφωνα και email αποφάσισα να μη ρισκάρω γιατί αν έχω πρόβλημα με μια αίτηση άντε να βγει άκρη σε κανα λάθος λογαριασμού.
    ΟΤΣ έχουν ,αλλά δεν έχουν εφαρμόσει μέχρι τώρα . Έχουν πει σε κάποια παιδιά οτι θα εφαρμόσουν . Αυτά μέσω τηλ και ότι έχει αναφερθεί σε φόρουμς .
    Στη Voltera να επιβεβαιώσεις μέσω email οτι δεν εφαρμόζεται ΟΤΣ και οτι η τιμή που αναγράφουν δεν περιλαμβάνει την έκπτωση 5%

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    -(dB) / -(dB)
    Διάβασα μερικες σελιδες και έχω να πω ότι όποιος έχει παλιό πρόγραμμα ελιν μη σκέφτεται καν να το καταργήσει για το ΕΛΑΠΕ. Τουλάχιστον μέχρι να το αλλάξουν εκείνοι.
    Μιλάμε για χωρις ΟΤΣ , χωρίς πάγιο , και τιμή kwh 0.081 μέρας και 0.061 νύχτας (μαζί με την έκπτωση συνέπειας και το ΦΠΑ 6 %) . Ούτε του παππά μη το πείτε.

Περιοχή
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    Fritz 7590
    SNR / Attn
    17(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από utp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διάβασα μερικες σελιδες και έχω να πω ότι όποιος έχει παλιό πρόγραμμα ελιν μη σκέφτεται καν να το καταργήσει για το ΕΛΑΠΕ. Τουλάχιστον μέχρι να το αλλάξουν εκείνοι.
    Η ΕΛΙΝ αρχικά δεν έχει δική της παραγωγή απλά μεταπουλάει με ειδική σύμβαση το ρεύμα του ΗΡΩΝ, κ λόγω της πελατείς που διαθέτει, έχει κάποιους προνομιακούς όρους. Τα συμβόλαια τους ήταν από τα καλύτερα της αγοράς τα οποία όμως τα εξαφάνησαν πριν δυο μήνες, κ πλέον αναπροσπαρμόστηκαν οι τιμές. ΟΙ παλιοί προνομιούχοι που θεωρούν οτι θα καθίσουν πάνω στο συμβόλαιο κ θα είναι άνετοι κ ωραίοι, αν οι τιμές παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, κ επειδή η ΕΛΙΝ ουσιαστικά θα επιδοτεί το ρεύμα τους σε κάποιο ποσοστό, θα στείλει αργά η γρήγορα λογαριασμούς με νέες τιμές κ ουσιαστικά οποιος θέλει τις δέχεται ή αν δεν θέλει φεύγει χωρίς ρήτρα. Ηδη κάποιοι φίλοι είχαν αναφέρει (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο) καθυστερήσεις στην έκδοση λογαριασμών που ειναι λίγο ύποπτο, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Daemon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηδη κάποιοι φίλοι είχαν αναφέρει (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο) καθυστερήσεις στην έκδοση λογαριασμών που ειναι λίγο ύποπτο, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
    Λόγω ΕΛΑΠΕ

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έχει κουράσει πολύ αυτή η ιστορία με τις αυξήσεις που ΘΑ κάνει και ΘΑ φύγουν οι πελάτες που έχουν το παλιό (καλό) τιμολόγιο ....
    Είχαμε ησυχάσει λίγο, αλλά πάλι τα ίδια ...

Περιοχή
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    Fritz 7590
    SNR / Attn
    17(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει κουράσει πολύ αυτή η ιστορία με τις αυξήσεις που ΘΑ κάνει και ΘΑ φύγουν οι πελάτες που έχουν το παλιό (καλό) τιμολόγιο ....
    Είχαμε ησυχάσει λίγο, αλλά πάλι τα ίδια ...
    Ειμαστε εδώ για να λέμε την άποψη μας, δεν είμαστε για να γινόμαστερ αρεστοί... μιλάω με στοιχεία, δεν μιλάω στον αέρα, το τι θα γίνει στο μέλλον ουδείς γνωρίζει.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Η ΕΛΙΝ αρχικά δεν έχει δική της παραγωγή απλά μεταπουλάει με ειδική σύμβαση το ρεύμα του ΗΡΩΝ, κ λόγω της πελατείς που διαθέτει, έχει κάποιους προνομιακούς όρους. Τα συμβόλαια τους ήταν από τα καλύτερα της αγοράς τα οποία όμως τα εξαφάνησαν πριν δυο μήνες, κ πλέον αναπροσπαρμόστηκαν οι τιμές. ΟΙ παλιοί προνομιούχοι που θεωρούν οτι θα καθίσουν πάνω στο συμβόλαιο κ θα είναι άνετοι κ ωραίοι, αν οι τιμές παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, κ επειδή η ΕΛΙΝ ουσιαστικά θα επιδοτεί το ρεύμα τους σε κάποιο ποσοστό, θα στείλει αργά η γρήγορα λογαριασμούς με νέες τιμές κ ουσιαστικά οποιος θέλει τις δέχεται ή αν δεν θέλει φεύγει χωρίς ρήτρα. Ηδη κάποιοι φίλοι είχαν αναφέρει (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο) καθυστερήσεις στην έκδοση λογαριασμών που ειναι λίγο ύποπτο, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
    Πραγματικά, είναι πολύ σοβαρά στοιχεία όλα αυτά ...
    Γράφε όσο θέλεις, κανείς δεν σε παίρνει πια στα σοβαρά.

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από utp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλάμε για χωρις ΟΤΣ , χωρίς πάγιο , και τιμή kwh 0.081 μέρας και 0.061 νύχτας (μαζί με την έκπτωση συνέπειας και το ΦΠΑ 6 %) . Ούτε του παππά μη το πείτε.
    Είμαι σε παλιό, και μπήκα το καλοκαίρι, δεν μιλάω καθόλου
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    free-wifi
    Έχεις κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για αυτά που λες; Η είναι λόγια που τά έβγαλε τό μυαλουδακι σου;;;

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 01-02-21 στις 10:50.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    Fritz 7590
    SNR / Attn
    17(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γράφε όσο θέλεις, κανείς δεν σε παίρνει πια στα σοβαρά.
    χαχα οπότε δεν θα πληρωθώ καλά στο τέλος του μήνα? καλέ μου άνθρωπε, σε φόρουμ ανταλλαγής ιδεών είμαστε, τον χρόνο μας περνάμε, εδώ δεν ειναι επιστημονικά συγγράματα. Ο καθένας λέει την άποψη τους χωρίς να προσβάλει τον αλλον κ τέλος, σε όποιον αρέσει, αν δεν αρέσει δεν ασχολείσαι κ προχωράς παρακάτω.
    Το κόστος της kwh ειναι κοντά στα 0,09 από εκει κ κάτω ειναι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Hint: η εμπειρία μου μου έχει δείξει οτι όταν δεν σε παίρνει κάποιος στα σοβαρά στην αρχή, οταν θα σε πάρει, θα είναι πολύ αργά για τον ίδιο.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bill27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για αυτά που λες; Η είναι λόγια που τά έβγαλε τό μυαλουδακι σου;;;
    Από το μυαλό μου προέκυψαν φίλε όλα...

Σελ. 408 από 1689 ΠρώτηΠρώτη ... 388398403406407408409410413418428 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία