Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1739. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

540 31,05%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

655 37,67%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,11%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 432 από 1689 ΠρώτηΠρώτη ... 412422427430431432433434437442452 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 6.466-6.480 από 25323
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    η ελιν οποτε θελει στελνει τους λογαριασμους?....δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..

Περιοχή
    Σεπόλια
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kiliodoylos Εμφάνιση μηνυμάτων
    η ελιν οποτε θελει στελνει τους λογαριασμους?....δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..
    Καλησπέρα ,

Εμένα μου στέλνει περίπου κάθε 27 του μήνα.
    Αυτό τον μήνα ήταν Σάββατο οπότε κ ήρθε σήμερα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kiliodoylos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ και 3ς μήνες εκδίδουν τους λογαριασμούς την τελευταία βδομάδα του μήνα. Τα κανονικά τιμολόγια πάνε 3ς μήνες έναντι και μετά εκκαθαριστικός. Τα ΚΟΤ έχουν λιγότερους έναντι καθώς το περιθώριο πληρωμής είναι 40 μέρες.

Επί τη ευκαιρία είχα αναφέρει πριν κάνα μήνα ότι συμπλήρωσα αυτή την αίτηση για να ζητήσω πίσω το 25% της εγγύησης (έχω κλείσει πάνω από χρόνο).

https://energy.elin.gr/media/4ecimpw...-paraponon.pdf

Στο Επαγγελματικό μου τα επέστρεψαν, στο Οικιακό όχι. Μήπως ξέχασα να στείλω το mail τι να πω... θα ξαναδοκιμάσω. Πάντως από τότε που έστειλα τα mail δεν είχα κάποια ενημέρωση... απλά το είδα σήμερα στο λογαριασμό. Ίσως δεν έγινε μόνο σε μένα αλλά σε όλους; Για κοιτάξτε το.

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Εμένα δεν έστειλαν ποτέ (!) του μήνα Φεβρουαρίου και μου ήρθε τώρα του Μάρτη ο έναντι μαζί με του Φεβρουαρίου και χωρίς την έκπτωση που δικαιούμαι λόγω εμπρόθεσμης πληρωμής...
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΑΥΠΛΙΟ
    καλημερα σας!
    Για την ΕΛΙΝ εχετε δωσει ενδειξεις μεσω του ΔΕΔΔΗΕ και η ΕΛΙΝ σας εβγαλε ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμο ΧΩΡΙΣ τις ενδειξεις που δωσατε μεσω του ΔΕΔΔΗΕ ;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα δεν έστειλαν ποτέ (!) του μήνα Φεβρουαρίου και μου ήρθε τώρα του Μάρτη ο έναντι μαζί με του Φεβρουαρίου και χωρίς την έκπτωση που δικαιούμαι λόγω εμπρόθεσμης πληρωμής...
    Moυ'χει τύχει και μένα μια φορά. "Κόλλησε" στο σύστημα η αποστολή του mail τον Σεπτέμβριο... και μετά ο επόμενος που εκδόθηκε τον Οκτώβριο περιλάμβανε και το προηγούμενο ληξιπρόθεσμο ποσό. Πήρα τηλέφωνο και το είδαν στο σύστημα ότι δεν είχε φύγει το email. Τα πλήρωσα όλα μαζεμένα και μου έβαλαν την έκπτωση συνέπειας στον επόμενο.

Περιοχή
    Νεάπολη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4999
    ISP
    cosmote
    Router
    Fritz box 7590
    SNR / Attn
    10(dB) / 15,7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    σε έμενα ήταν να δώσω σήμερα 30/3/21 μετρήσεις και χθες έβγαλαν έναντι.

- - - Updated - - -

το μονό που μου λείπει από την volterra είναι ο μηνιαίος λογαργιασμος ,η elin όποτε θυμάται τους βγάζει .

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosvitacar Εμφάνιση μηνυμάτων

το μονό που μου λείπει από την volterra είναι ο μηνιαίος λογαργιασμος .
    ?? Κανονικά μου βγάζει, και μάλιστα νομιζω και πιο συχνα αν τυχει να δωσω μετρηση πιο νωρις...

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Moυ'χει τύχει και μένα μια φορά. "Κόλλησε" στο σύστημα η αποστολή του mail τον Σεπτέμβριο... και μετά ο επόμενος που εκδόθηκε τον Οκτώβριο περιλάμβανε και το προηγούμενο ληξιπρόθεσμο ποσό. Πήρα τηλέφωνο και το είδαν στο σύστημα ότι δεν είχε φύγει το email. Τα πλήρωσα όλα μαζεμένα και μου έβαλαν την έκπτωση συνέπειας στον επόμενο.
    Ναι τους κάλεσα κι εγώ, μου έστειλαν τον προηγούμενο να πληρώσω ξεχωριστά και της είπα ότι πληρώνω πάντα εμπρόθεσμα λόγω της έκπτωσης. Περιμένω τώρα τον "κανονικό" του Μάρτη.

(meanwhile κόλλησε το σύστημα της Eurobank οταν μπηκα να συνδεθώ και δεν μπορώ να πληρώσω )
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Ναι τους κάλεσα κι εγώ, μου έστειλαν τον προηγούμενο να πληρώσω ξεχωριστά
    Εγώ τα είχα πληρώσει όλα μαζί σε μια συναλλαγή. Αρκεί να μην υπάρχει ληξιπρόθεσμο ποσό την ημερομηνία λήξης του τελευταίου λογαριασμού.

(meanwhile κόλλησε το σύστημα της Eurobank οταν μπηκα να συνδεθώ και δεν μπορώ να πληρώσω )
    Σύνηθες το φαινόμενο την ημέρα που εκδίδονται οι λογαριασμοί να βγάζει σφάλμα το Livepay. Ίσως υπάρχει πλαφόν πόσοι μπορούμε να πληρώσουμε σε μια μέρα; Διότι πάντα την επόμενη μέρα ξεκολλάει.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΡΙΛΟΦΟ
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    6(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μετά από πόσο διάστημα θεωρείσαι συνεπής στη ΔΕΗ για να πάρεις την έκπτωση συνέπειας ?
    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Α' ΕΘΝΙΚΗ
    http://slightlymagic.net

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Νομίζω αποδίδεται στον πρώτο έναντι μετά τον εκκαθαριστικό, για όλον τον προηγούμενο κύκλο.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Fritzbox
    Path Level
    Fastpath
    Μετακομίζω σε νεόδμητο και πρέπει να διαλέξω πάροχο. Δεν έχω καμία κατανάλωση καθώς είναι καινουρια παροχή. Το σπίτι είναι 140 τετραγωνικά με αντλία θερμότητας και fan coil όποτε ψύξη θέρμανση θα γίνεται με ρεύμα. Δεν έχει φυσικό αέριο, ούτε ηλιακό. Προς τα που να κοιτάξω;

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετακομίζω σε νεόδμητο και πρέπει να διαλέξω πάροχο. Δεν έχω καμία κατανάλωση καθώς είναι καινουρια παροχή. Το σπίτι είναι 140 τετραγωνικά με αντλία θερμότητας και fan coil όποτε ψύξη θέρμανση θα γίνεται με ρεύμα. Δεν έχει φυσικό αέριο, ούτε ηλιακό. Προς τα που να κοιτάξω;
    Εξαρτάται, θες σταθερό πρόγραμμα χωρίς το ρίσκο της αγοράς ενέργειας με μια λίγο υψηλή και σταθερή τιμή ή θες φθηνή kwh με μερικούς μήνες υψηλή kwh και άλλους χαμηλή τιμή?

- - - Updated - - -

Protergia MVP: https://www.protergia.gr/el/protergia-home-mvp με το ρίσκο
    Elpedison 24/h protect με add on το πρόγραμμα fixed για σταθερές τιμές https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-s...res-nuhterino/
    Μετά είναι η ΔΕΗ με μόνιμα υψηλές τιμές χωρίς αναπροσαρμογές
    Watt and volt fixed σταθερό χωρίς ρίσκο αγοράς https://www.watt-volt.gr/electricity...ts/home-fixed/
    Ήρων μην πλησιάσεις κατ'εμέ έχουν θέματα με την μέτρηση, έκδοση και παράδοση λογαριασμών
    Η ελίν δεν έχει my account
    Volton free fixed χωρίς ανεβοκατεβάσματα λογαριασμών λόγω αγοράς: https://volton.gr/services/volton-unique-free/

- - - Updated - - -

Θα σου έβαζα και ελτά ενέργεια αλλά απο την στιγμή που δεν έχουν my account κλπ κλπ κλπ θα στέλνουν λογαριασμό όποτε να ναι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΡΙΚΑΛΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες τις προηγουμενες σελιδες υπαρχουν καποια αρχεια excel που εχει φτιαξει ενα μελος ο korakios.Μιας και δεν εχει ομως ακομη καποια ενδειξη για το τι θα καταναλωνεις μπορεις να βαλεις ενδεικτικες τιμες.

Με την αντλια που θα εχεις στο σπιτι σου προφανως η καταναλωση σου θα ειναι μεγαλη.Το προφραμμα που σε συμφερει λογικα θα ειναι το NRG SAVE 40%- FIXED.
    Θα σε συμβουλευα να δεις προφραμματα χωρις ΟΤΣ και αλλες ρητρες που βαζουν.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostaskep Εμφάνιση μηνυμάτων

Protergia MVP: https://www.protergia.gr/el/protergia-home-mvp με το ρίσκο
    Elpedison 24/h protect με add on το πρόγραμμα fixed για σταθερές τιμές https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-s...res-nuhterino/
    Μετά είναι η ΔΕΗ με μόνιμα υψηλές τιμές χωρίς αναπροσαρμογές
    Watt and volt fixed σταθερό χωρίς ρίσκο αγοράς https://www.watt-volt.gr/electricity...ts/home-fixed/
    Ήρων μην πλησιάσεις κατ'εμέ έχουν θέματα με την μέτρηση, έκδοση και παράδοση λογαριασμών
    Η ελίν δεν έχει my account
    Volton free fixed χωρίς ανεβοκατεβάσματα λογαριασμών λόγω αγοράς: https://volton.gr/services/volton-unique-free/
    Συγνωμη kostaskep αλλα ολα τα προγραμματα αυτα ειναι απαραδεκτα.Δεν στο λεω επι προσωπικου απλα την γνωμη μου εκφερω μιας και υπαρχουν πολυ καλυτερα απο τα συγκεγκριμενα.

Σελ. 432 από 1689 ΠρώτηΠρώτη ... 412422427430431432433434437442452 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία