Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1747. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

542 31,02%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

661 37,84%
  • Δεν θα αλλάξω

454 25,99%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,15%
Σελ. 570 από 1708 ΠρώτηΠρώτη ... 550560565568569570571572575580590 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 8.536-8.550 από 25608
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    60000/10999
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport plus
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 51.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefanos1999 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με τη συγκεκριμένη καταναλωση του φίλου δεν θα του έβγαινε καλυτερα στο online παρα στο enter;

- - - Updated - - -

Ξαναπήρα και μου είπαν γίνεται διμηνιαιος στο enter (συγκεκριμένα)... αλλά και πάλι δεν την πολυακουσα σίγουρη. Είναι λίγο ότι να 'ναι το cc
    Απλά στο Online θέλει πάγια εντολή και για προσωπικούς λόγους δεν την θέλω... οπότε για 20-30 ευρώ δεν με νιάζει..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκρηξη έως 170% στα τιμολόγια ρεύματος, βροχή καταγγελιών

https://www.euro2day.gr/news/economy...hh-katagg.html
    μάλλον δεν ξέρουν τι τους περιμένει ο επόμενος λογαριασμός και λένε μόνο 170%
    0,19-0,20 θα είναι οι τελικές με επιδότηση (αν καλύπτουν την κατανάλωση)

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    60000/10999
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport plus
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 51.5(dB)
    Mόλις το έστειλα... για να δούμε...Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Untitled.png 
Εμφανίσεις:  24 
Μέγεθος:  85,0 KB 
ID: 231876

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Επιτέλους ...
    Μετά από ταλαιπωρία 12 ημερολογιακών ημέρων (από 14/10 μέχρι 26/10) και τα σχεδόν καθημερινά τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ, ήρθε σήμερα το πρωί (09.00) ο υπάλληλος για την καταμέτρηση των ενδείξεων !!!
    Είχε προηγηθεί χθες ένα μήνυμα με το ιστορικό στο αρμόδιο γραφείο καταμετρήσεων του ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής μου (το πως το βρήκα είναι άλλη υπόθεση), η αρμόδια προϊσταμένη απάντησε αμέσως ότι το τμήμα της έχει μόνο τις προγραμματισμένες καταμετρήσεις και το έστειλε στο αρμόδιο τμήμα για τις αλλαγές παρόχων.

Περιοχή
    ATHGR
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    ISP
    4G+
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eagle12 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά στο Online θέλει πάγια εντολή και για προσωπικούς λόγους δεν την θέλω... οπότε για 20-30 ευρώ δεν με νιάζει..
    δεν εισαι ο μονος που δεν τη θελει. Αν κ απ οτι διαβαζω, αλλου, αρκετοι καταχωρουν αδειες-χωρίς υπόλοιπο καρτες. Ομως λογικα στο online αν αφηνονται ανεξοφλητοι οι λογσμοί τους γυρνούν στο γ1/γν1.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπες στο e-bill, ξεκίνα την αίτηση και μην την ολοκληρώσεις.
    Εκεί θα δεις την επιλογή για μηνιαίο.
    ωραιος, οντως γινεται διμηνιαίος στο enter

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55000/5500
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Σε συνομιλία σήμερα με τη ΡΑΕ στείλανε μειλ και ζητάνε τον αριθμό της αίτησης που καταχωρήθηκε για την αλλαγή προμηθευτή. Θα με πάρουν τηλέφωνο μόλις έχουν απάντηση στο μειλ.....

@korakios Ο ΣτΚ μπαίνει στη μέση αλλά για περιπτώσεις σαν τη δική σου σε προτρέπουν να κάνεις αίτημα στη ΡΑΕ,μου είπαν να κάνεις μειλ στην εταιρία πρώτα αλλά και αίτημα στη νέα πλατφόρμα της ΡΑΕ(αυτή που μου υπέδειξες).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος walker : 26-10-21 στις 11:07.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από walker Εμφάνιση μηνυμάτων
    @korakios Ο ΣτΚ μπαίνει στη μέση αλλά για περιπτώσεις σαν τη δική σου σε προτρέπουν να κάνεις αίτημα στη ΡΑΕ,μου είπαν να κάνεις μειλ στην εταιρία πρώτα αλλά και αίτημα στη νέα πλατφόρμα της ΡΑΕ(αυτή που μου υπέδειξες).
    ok, εννοείται αίτημα μέσψ της πλατφόρμας , απλά δεν ήξερα αν μπαίνει ο ΣτΚ. Είχα ρωτήσει στο info αλλά δε μου απάντησαν για διευκρίνηση
    ευχαριστώ πολύ
    __________________________________________________________________-

Μεταφέρω μια ραδιοαρβύλα με επιφύλαξη
    όσοι είστε σε σκέψη , ή περιμένετε τη διαδικασία αμφισβήτησης απο άλλο πάροχο , κάντε σήμερα αλλαγή στα της ΔΕΗ ,μιας και απο εβδομάδα ενδέχεται να αλλάξουν τιμές
    Ξαναλέω μπορεί να μην ισχύει , απλά το μεταφέρω

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από utp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά για το πακέτο watt and volt zero ξερουμε κατι ? Δεν βγάζω άκρη με την παρουσίαση του προγράμματος στο site.
    Έχει συζητηθεί πιο πίσω.. Για ψάξε..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε όποιο να πάει κερδισμένος θα είναι .Νομίζω με το online το υπολόγισα , να έχουν κανα 20άρι διαφορά το έτος και 30€ το δώρο εγγραφής σε σχέση με enter
    συμφέρει δηλαδή το online ,το θέμα είναι να αλλάξει

Βασικά θα πρότεινα να βιαστούν όσοι δεν έχουν πάει και το σκέφτονται , μιας και είναι άγνωστο για πόσο ακόμα θα μπορεί η ΔΕΗ να συνεχίζει με τέτοιες τιμές
    Το έχουν πάντως με προθεσμία έως το Δεκέμβριο..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefanos1999 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν εισαι ο μονος που δεν τη θελει. Αν κ απ οτι διαβαζω, αλλου, αρκετοι καταχωρουν αδειες-χωρίς υπόλοιπο καρτες. Ομως λογικα στο online αν αφηνονται ανεξοφλητοι οι λογσμοί τους γυρνούν στο γ1/γν1.
    Λογικά.. Στη πραγματικότητα όμως έχεις δει να έχουν γυρίσει κάποιον;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έχουν πάντως με προθεσμία έως το Δεκέμβριο..
    το ίδιο και άλλες εταιρίες αλλά καταργήσαν τα προγράμματα ποιο νωρίς
    μπορεί ο Δεκέμβρης να είναι η άλλη εβδομάδα

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    H ζήτηση αυξάνει τις τιμές, αυτό είναι νόμος. Οπότε βγάζει νόημα αυτό.
    For those who come after.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Ούτε η ζήτηση αυξάνει πάντα τις τιμές, ούτε είναι ο μόνος παράγοντας. Εδώ έχουμε ένα κυκεώνα περιστάσεων που έχουν συμβάλει στην κατακόρυφη αύξηση κόστους της ενέργειας.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Η διαδικασία αλλαγής παρόχου (από ΕΛΙΝ σε ΔΕΗ/Online) συνεχίζεται.
    Μετά την καταμέτρηση, για αλλαγή παρόχου, που έγινε χθες το πρωί, και ενώ ο προηγούμενος πάροχος (03) δεν είχε αλλάξει μέχρι αργά το βράδυ, στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ για τις ΥΔΕ, σήμερα το πρωί άλλαξε σε 04.

Άντε να δούμε τη σφαλιάρα με τον τελικό της ΕΛΙΝ και το νέο τιμολόγιο που ισχύει από 10/10.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55000/5500
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Η απάντηση ήρθε σήμερα από τη ΡΑΕ(και λόγω του τηλεφωνήματος που είχα κάνει) σε χρόνο ρεκόρ των τριών εργασίμων ημερών. Το αίτημα δεν έφτασε ποτέ στο ΔΕΔΔΗΕ(παρ' όλο που το τμήμα εξυπηρέτησης έβλεπε ότι έχει σταλθεί) γιατί είχε απορριφθεί από το σύστημα της ΔΕΗ λόγω ένδειξης εκτός ορίων. Προωθήθηκε στο τμήμα καταχώρησης ενδείξεων προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το αίτημα.
    Στην αναμονή για περαιτέρω εξελίξεις....... Στην ΕΛΙΝ βέβαια από 10/10 πληρώνουμε αυξημένο τιμολόγιο και όπως είπε και ο makfil πιο πριν άντε να δούμε τη σφαλιάρα που θα μας έρθει(ώσπου να ολοκληρωθεί η μετάβαση στη ΔΕΗσυμπληρώνω εγώ).

Περιοχή
    Ρόδος
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    170347/21999
    ISP
    Vodafone - VDSL2 35B
    Router
    Vodafone Η268Q
    SNR / Attn
    6.9(dB) / 10.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από walker Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατί είχε απορριφθεί από το σύστημα της ΔΕΗ λόγω ένδειξης εκτός ορίων
    Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τι εννοούν εδώ?. Δηλαδή η ένδειξή που έδωσες στην αίτηση σου εσυ βγάζει ότι είναι εκτός ορίων με την υποθετική/ακριβή ένδειξη που βγάζει η βάση δεδομένων της ΔΕΗ που λογικά θα είναι διασυνδεμένοι με τον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αντλούν την τελευταία ένδειξη από εκκαθαριστικό λογαριασμό για να μην γίνονται λάθη και τα έχει παίξει το σύστημα λόγω του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ φόρτου που έχει τελευταία η ΔΕΗ?

Η ο εκπρόσωπος που ανέλαβε την αίτηση σου πληκτρολόγησε κανένα έξτρα ψηφίο όταν την καταχωρούσε (δεν ήπιε καφεδάκι πρωί πρωί, συμβαίνουν αυτά ) και το σύστημα ενώ την πέρασε εκείνη την ώρα την απέρριψε έπειτα?. Πάντος στην δικιά μου περίπτωση πιστέυω ότι έστειλαν το αίτημα σε άλλο αριθμό παροχής (λάθος πληκτρολόγηση ενός η παραπάνω ψηφίου) αλλά δεν είμαι και σίγουρος, ευτύχως τώρα πια έχω συνδεθεί στο MyHomeOnline και ας πέρασε 1 μήνας και ~20 μέρες.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55000/5500
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fearhome21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τι εννοούν εδώ?. Δηλαδή η ένδειξή που έδωσες στην αίτηση σου εσυ βγάζει ότι είναι εκτός ορίων με την υποθετική/ακριβή ένδειξη που βγάζει η βάση δεδομένων της ΔΕΗ που λογικά θα είναι διασυνδεμένοι με τον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αντλούν την τελευταία ένδειξη από εκκαθαριστικό λογαριασμό για να μην γίνονται λάθη και τα έχει παίξει το σύστημα λόγω του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ φόρτου που έχει τελευταία η ΔΕΗ?

Η ο εκπρόσωπος που ανέλαβε την αίτηση σου πληκτρολόγησε κανένα έξτρα ψηφίο όταν την καταχωρούσε (δεν ήπιε καφεδάκι πρωί πρωί, συμβαίνουν αυτά ) και το σύστημα ενώ την πέρασε εκείνη την ώρα την απέρριψε έπειτα?. Πάντος στην δικιά μου περίπτωση πιστέυω ότι έστειλαν το αίτημα σε άλλο αριθμό παροχής (λάθος πληκτρολόγηση ενός η παραπάνω ψηφίου) αλλά δεν είμαι και σίγουρος, ευτύχως τώρα πια έχω συνδεθεί στο MyHomeOnline και ας πέρασε 1 μήνας και ~20 μέρες.
    Να σου πω οτι κατάλαβα τι σημαίνει το εκτός ορίου θα σε γελάσω, πάντως και πιο παλιά που πήγα να καταχωρήσω ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα και πήρα τηλ. στη ΔΕΗ και το καταχωρήσανε χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Πήρα και το ΔΕΔΔΗΕ και πράγματι το αίτημα πήγε χθες(26/10) έγινε η αλλαγή του παρόχου, βλέπουν ΔΕΗ και οχι ΕΛΙΝ απλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στο ΔΕΔΔΗΕ είναι θέμα χρόνου. Στην τελική απο βδομάδα βλέπω να τελειώνει το θέμα.......

Σελ. 570 από 1708 ΠρώτηΠρώτη ... 550560565568569570571572575580590 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία