Η τιμή κιλοβατώρας είναι πολύ λογική βλέπω με τα δεδομένα των ημερών.. Θα τους στείλω γραπτώς καλύτερα (protergia) και βλέπουμε...
Ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια.. Μακάρι να μπορούσαμε ΔΕΗ αλλά είναι ανέφικτο προς το παρόν
- - - Updated - - -
Επίσης μια ερώτηση ακόμα.. Στον εκρεπαλι βλέπω ότι του απαντούν ότι δεν εφαρμόζεται οτσ σε πελάτες με κοινωνικό τιμολόγιο.. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1747. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
542 31,02% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
661 37,84% -
Δεν θα αλλάξω
454 25,99% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,15%
Εμφάνιση 8.611-8.625 από 25617
-
30-10-21, 00:10 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8611VAMOS ARIS
-
30-10-21, 00:24 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8612
Μέχρι τώρα λένε δεν εφαρμόζουν στο ΚΟΤ, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί. Σου δίνουν να υπογράψεις το Protergia Οικιακό (που έχει ρήτρα), ενεργοποιείς το ΚΟΤ και μετά είσαι στο έλεος τους. Χαρακτηρίστικα είπε "Διαβάστε τους όρους κι άμα δε συμφωνείτε μην υπογράψετε"
Όπως και να το κάνουμε είναι ρίσκο. Μπορεί να φτάσει η εκκαθάριση 4μήνου και να στα βάλουν μαζεμένα στον εκκαθαριστικό που θα βγει τον Φεβρουάριο. Ή ακόμα χειρότερα αν βγάλουν έναντι πριν τη καταμέτρηση του Γενάρη, βάλε 40 μέρες... μπορεί να πάρεις εκκαθάριση το Μάρτιο με όλη τη ρήτρα.
-
30-10-21, 01:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8613
-
30-10-21, 06:08 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8614
Δεν εφαρμόζουν ΟΤΣ στο ΚΟΤ?Νομίζετε,......για κοιτάξτε λιγο 8.8 στην σύμβαση του ΚΟΤ
-
30-10-21, 10:00 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8615
Καλημέρα
Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την απαντηση . Κατά δεύτερον από την εφαρμογή του δεδηε βγάζει αύξοντα αριθμό 04 άρα πήγα στην ΔΕΗ. Και τρίτο παλιά που ήμουν στη ΔΕΗ είχα ebill .Τώρα δεν αναγνωρίζει το email που είχα δώσει τότε. Υποθέτω ότι πρέπει να φτιάξω καινούργιο.London for ever
-
30-10-21, 12:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8616
-
30-10-21, 13:24 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8617
-
30-10-21, 13:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8618
-
30-10-21, 14:14 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8619
κάκιστα και τα 2
Προτέργια να ζητήσεις ειδικούς όρους να δεις ρήτρα αποχώρησης
Επίσης και στα 2 πάρε γραπτώς οτι δεν εφαρμόζεται ρήτρα αναπροσαρμογής στο ΚΟΤ ωστε μετά όταν εφαρμόσουν τουλάχιστον να κάνεις καταγγελία
Παλιότερα (χωρίς υποχρέωση) , δεν εφάρμοζαν ρήτρα σε ΚΟΤ (άτυπα) , πλέον όλοι βαράνε
Πας να μπλέξεις με ρητρες , να είσαι προετοιμασμένος
-
30-10-21, 14:17 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8620
-
30-10-21, 14:42 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8621
Εφόσων δεν μπορείς να πας ΔΕΗ και MyHomeOnline, που είναι το καλύτερο πρόγραμμα τώρα πια, εγώ προτείνω να πας Protergia αλλά κάνε αυτό που λεεί ο Κοράκιος με την ρήτρα, να το πάρεις γραπτώς ότι δεν εφαρμόζεται για να έχεις πάτημα μετά αν γίνει η στραβή. Δεν γνωριζώ ποιο είναι το πρόβλημα και δεν μπορείς να πας ΔΕΗ και ούτε θέλω να ανακατευτώ στα οικονομικά σου (αν πρόκειτε για οικονομικό) γιατί ο καθένας ζει με τα δικά του ατομικά έξοδα που πάντα διαφέρουν αλλά αν είναι παλιό χρέος στην ΔΕΗ πρέπει να τα βάλεις κάτω και να δεις άμα κανείς διακανονισμό και σου βγάλουν ένα φθηνό μηνιαίο ποσό μπορεί και να σε συμφέρει για να πας MyHomeOnline.
Μην το σκέφτεσε πολύ, αυτές είναι η λύσεις σου, δεν υπάρχουν καλύτερες λύσεις για την ώρα.
-
30-10-21, 20:21 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8622
-
30-10-21, 20:44 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8623" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
30-10-21, 20:53 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8624
Καλά τα λες φίλε...σε άλλο φορουμ τους είχα πει πριν μήνες, έρχονται αυξήσεις, η δεή ειναι η πιο τίμια...και με έκραξαν όλοι, σε σημείο που ντρεπόμουν να ξαναγράψω σε αυτό το φορουμε...τώρα όλοι επιστρέφουν στη ΔΕΗ, και φυσικά κανένας δεν παραδέχεται τι έλεγε πριν μήνες.
-
30-10-21, 20:54 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8625
Όλοι οι πάροχοι κάνουν διακανονισμό, σαφώς η επικοινωνία/εξυπηρέτηση με τους εναλλακτικούς είναι δυσκολότερη. Για να μη θέλει ο συμφορουμήτης στη ΔΕΗ κάποιο λόγο θα έχει... κι εγώ έχω γνωστό δικαιούχο ΚΟΤ που δε πάει ΔΕΗ γιατί έχει όφελος 450 ευρώ από παλιά επαγγελματική παροχή. Όχι πως θα τα γλυτώσει... κάποια στιγμή θα το λάβει το εξώδικο. Αλλά άμεσα δεν μπορεί να τα πληρώσει ούτε του περισσεούν χρήματα να τα διακανονίσει.
Bookmarks