Κατ αρχάς δεν είναι δικός μου ο λογαριασμός, είναι συγγενικου προσώπου. Εγώ τα έχω όλα ΔΕΗ.
Κατά δεύτερον όλοι κάνουν διακανονισμους, δεν τους συμφέρει κιόλας κάτι άλλο. Το γιατί ο άνθρωπος αυτός έχει χρέη, δεν το ξέρω και δεν μου πέφτει και λόγος, πόσο μάλλον σε σένα. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω να έχει θέρμανση, ηλικιωμένος, μόνος άνθρωπος χωρίς έσοδα πλην του κεα.
Δυστυχώς η ευτυχως τώρα δεν περισσεύει για διακανονισμους και γω φυσικά δεν μπορώ να κάμω κάτι οπότε προσπαθώ για τη βέλτιστη λύση και έχω πραγματικά πελαγώσει
Αυτά τα ολίγα
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1750. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
543 31,03% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
662 37,83% -
Δεν θα αλλάξω
455 26,00% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,14%
Εμφάνιση 8.626-8.640 από 25837
-
30-10-21, 21:02 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8626VAMOS ARIS
-
30-10-21, 21:12 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8627
-
30-10-21, 21:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8628
Ήρθε ο τελικός της Elpedison, έχω αλλάξει σε ΔΕΗ από τις 20/10/21. Εφάγα ως ρήτρα αποχώρησης τα 50 ευρώ που μου δώσανε <δωράκι> όταν έκανα ανανεώση αλλά μπήκε και η επιστροφή της εγγυήσης οπότε δεν έχασα χρήματα αλλά δεν καταλαβαίνω την χρέωση <Εργασίες ΔΕΔΔΗΕ> γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό? είναι και ακριβό.
Εικόνα 1η:
Εικόνα 2η (Μπήκε και 15% έκπτωση εκπρόθεσμης εξόφλησεις, not bad):
-
30-10-21, 21:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8629
Το απλό Οικιακό στέλνουν για υπογραφή, προβλέπει ρήτρα... αυτό συζητάμε. Λένε πως δεν την εφαρμόζουν στα ΚΟΤ αλλά φυσικά έχουν το δικαίωμα να το πράξουν.
Μια λύση είναι αυτή που είπε ο κοράκιος να προσπαθήσει να πάρει γραπτή απάντηση ότι δεν εφαρμόζεται ρήτρα στα ΚΟΤ.
Μια άλλη λύση που δεν έχει αναφερθεί (κοράκιε για πες αν συμφωνείς η διαφωνείς) είναι να μη κάνει καμία αναφορά στη ρήτρα αναπροσαρμογής και να υπογράψει σε οποιονδήποτε πάροχο που δεν τον ενημερώσει για τη ρήτρα αναπροσαρμογής στην ηχογραφημένη συνομιλία. Θα μπορεί μ'αυτό το τρόπο να παριστάνει τον ανήξερο για να κάνει αμφισβήτηση ρήτρας και καταγγελία στη ΡΑΕ και ίσως δικαιωθεί για ελλιπή προσυμβατική ενημέρωση.
Ό,τι και να αποφασίσει να κάνει, απ'τη στιγμή που εις γνώσιν του μπλέκει με ρήτρες... τρέχα γύρευε.
-
30-10-21, 21:27 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8630
https://www.deddie.gr/Documents2/%CE...E%A9%CE%9D.pdf
Χρεώσεις για την εκτέλεση εργασιών σε παροχές ηλεκτρικού ρεύματος
Σε χρέωσαν μάλλον σύμφωνα με το 8 αλλά για ποιο λόγο άγνωστο! Πάρε ένα τηλ
-
30-10-21, 22:18 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8631
Εχουν πρόβλημα εκεί στην ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, δεν εξηγείτε αλλιός, δεν ΦΤΑΝΕΙ η ταλαιπωρία που τράβηξα 1 μήνα και ~15 μέρες:
1: Έπειτα από την αρχική εποικοινωνία με το EContract και που μου ζητηθηκε εξόφληση χρέους στην παροχή που ΔΕΝ ήταν δικιά μου αλλά της ιδιοκτήτριας (ενοικιάζω και το ανέφερα, δεν υπάρχει άλλη λύση μου είπαν) εξαφανιστήκαν και δεν μπορούσα να εξυπηρετηθώ για ημέρες ούτε τηλεφωνικός, ούτε με Email.
2: Όταν πια μετά από αρκετές ημέρες εν τέλη μου έστειλαν τα συμβόλαια και τα υπόγραψα σε 2 ώρες το πολύ, μετά πάλι πήρε αρκετός καιρός για να ολοκληρώσουν και "στείλουν" την αίτηση αλλαγής παρόχου στον ΔΕΔΔΗΕ.
3: Αυτό το αίτημα αλλαγής παρόχου δεν ΕΦΤΑΝΕ με τίποτα στον ΔΕΔΔΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούσε την ΔΕΗ και η ΔΕΗ τον ΔΕΔΔΗΕ, έπρεπε να βάλω προισταμένους και διευθυντές από τοπικό κατάστημα και εν τέλει κατάφεραν να φανεί το αίτημα αλλά πέρασε πραγματικά πολύ καιρός.
4: Μια μέρα, κατά της 5 το απόγευμα είχα φύγει από το σπίτι και κάλεσα έναν φίλο για να τα πούμε, όπως του μιλάω βλέπω μια κλήση από κινητό και εξηγώ στον φίλο ότι με παίρνει κάποιος κάτσε να δω για τι πρόκειτε και σε ξανά παίρνω, παίρνω τον αριθμό που με κάλεσε το πολύ σε 1.5 λεπτό και ήταν τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ ο οποιός μου είπε έχει έρθει για την μέτρηση αλλά δεν μπόρεσε να την κάνει γιατί υπάρχει αμάξι μπρόστα και ότι έφυγε, του κάνω ρε φίλε σε 1.5 λεπτό έφυγες? μας δουλέυεις? γιατί δεν με ειδοποιήσες πιο νωρίς ότι θα ερθείς? μόλις σήμερα μίλησα με ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι δεν νομίζουν θα στείλουν τεχνικό σήμερα λόγο φόρτου και μου τον στέλνουν κατά της 5 και μάλιστα η τεχνικοί στο πρακτορείο Ρόδου δουλέυουν μέχρι της 5. Μου κάνει κύριε δεν ξερώ, εμείς έτσι γρήγορα λειτουργούμε, μιλήστε με το πρακτορείο για οτιδήποτε.
προφανώς πρόκειτε για το 4 και τον τεχνικό ΔΕΔΔΗΕ που ήρθε να κάνει μέτρηση και δεν μπόρεσε, εμένα τι με κόφτει? ίσα ίσα είχα ενημέρωση ότι δύσκολα θα μου στείλουνε σήμερα τεχνικό λόγω φόρτου εργασίας και μάλιστα μιλούσα κάθε μέρα με τον ΔΕΔΔΗΕ για να μάθω πότε θα στείλουν τεχνικό αλλά έπερνα πάντα αρνητική απάντηση
ΚΑΙ ΤΩΡΑ με χρεώσανε αυτό το πράγμα??, έλεος πια πραγματικά τόση ταλαιπωρία για να αλλάξεις έναν πάροχο και ακόμα γίνονται βλακείες. Απίστευτο.
-
31-10-21, 00:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8632
-
31-10-21, 00:20 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8633
-
31-10-21, 00:30 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8634
πιστεύω καλύτερα να πάρει γραπτώς οτι δε χρεώνουν ρήτρα στο ΚΟΤ (μου φαίνεται ποιο εύκολο για καταγγελία)
δύσκολη φάση πάντως
- - - Updated - - -
μην ασχολείσαι , απο αυτά που έγραψε καταλαβαίνει κάποιος αρκετά
- - - Updated - - -
προγράμματα με ρήτρα σε ΚΟΤ είναι
[(αρχική τιμή μείον ΚΟΤ) μειον έκπτωση συνέπειας] συν ρήτρα μείον επιδότηση
[Χ]+0,19-0,08
Χ+0,11 καπέλο
Εκτός αν γίνει ψαλίδι 50% στη ρήτρα και συνέχιση της επιδότησης στα 0,08 τουλάχιστον
-
31-10-21, 14:32 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8635
Τίμια δεν είναι καμιά εταιρία..
Ιδίως η ΔΕΗ αν σκεφτούμε πιο παλιά πως κυριολεκτικά μας έπινε το αίμα με το καλαμάκι..
Έχω πολλά να θυμάμαι από τότε που ήταν μονοπώλιο.. Το ίδιο και από τον ΟΤΕ, αν κ είναι άλλη περίπτωση η μία με την άλλη.. Αλλά τότε είχαν από κοινού το πώς μας έπιναν το αίμα με το καλαμάκι..
Από την άλλη δεν θα ευχομουν και την εξαφάνιση της γιατί λένε ότι έπαιζε το ρόλο του ρυθμιστή..
Αυτό τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα.. Τώρα που ιδιωτικοποιηθηκε δεν ξέρω τι ρόλο θα παίξει..
Από την άλλη επίσης δεν είναι ψέμα ότι αρκετοί κέρδισαν χρήματα σε εναλλακτικούς, όπως και το ότι αρκετοί επιστρέφουν πίσω στη ΔΕΗ τρέχοντας τώρα..
Προσωπικά δεν έφυγα ποτέ από ΔΕΗ, αν και το έψαξα αρκετές φορές, λίγο η αίσθηση σιγουριάς στη ΔΕΗ και από την άλλη το κέρδος που μου έβγαζαν οι διάφορες σελίδες ήταν μονοψήφιο το μήνα, οπότε και εκρινα ότι δεν αξίζει.. Με πολύ σκέψη πριν μήνες ενεργοποίησα και τα νέα τους πακέτα, προσωπικά δεν έβλεπα κάποιο όφελος τότε και επίσης δεν ήθελα τη δέσμευση.. Τελικά όπως είπα τα έβαλα.. Πράγμα που όπως φάνηκε ότι σωστά έπραξα..
Αυτά...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 31-10-21 στις 14:38.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
31-10-21, 14:38 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8636
Σε εποχή μονοπωλίων
Δεν σου έπιναν οι εταιρείες το αίμα.
Οι πολιτικοί στο έπιναν που είχαν την διοίκηση σε όλα.
Ακόμα και στα σπίρτα ..
ΥΓ
Παλιό σύνθημα σε τοίχο.
Μην χτυπάτε τα κουνούπια.
Οι τράπεζες σας πίνουν το αίμα.
ΥΓ2
Εαν πιστεύεις ότι οι τηλεπικοινωνίες είναι καρτέλ.
Ποιός το επιτρέπει ?" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
31-10-21, 14:43 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8637-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
31-10-21, 16:35 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8638
Καλησπερα.. Να παρεις τηλεφωνο στον Δεδδηε για να δεις απο που ειναι η χρεωση αυτη...Απο που προκυπτει. να ρωτησεις...
https://www.helapco.gr/ims/file/Hype...FEK1463-13.pdf
Να μεριμνούν ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκο
πτη πρόσβαση του Διαχειριστή του Δικτύου στον με
τρητή και η εύκολη ανάγνωση των ενδείξεών του
-
01-11-21, 11:24 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8639
Καλημέρα.. θά ήθελα λίγο την βοήθεια σάς ώστε να επιλέξω νέο πάροχο.. είμαι στην Nova energy..
Ή κατανάλωση μου τό τετράμηνο είναι 2000kwh
Όι πίνακες είναι λίγο πολύπλοκοι για κάποιον πού δέν ασχολείται Με αυτά..
Έτσι χοντρικά αυτό πού έπιασα είναι ότι είναι κάτι σαν μετοχή.. κάτι που είναι ως καλύτερη προσφορά τώρα αύριο μπορεί νά μήν είναι.. ανάλογα τά όρια τού κάθε παρόχου..
Αυτή την στιγμή ποιος τρέχει την καλύτερη προσφορά?
Σκεφτόμουν τό maxi 50..
Βλέπω κάποιος άλλος έγραψε ΔΕΗ my home online..
Κάποιον άλλον πάροχο?
Εννοείται εξόφληση Με πάγια εντολή..
Ευχαριστω Πόλυ για τόν χρόνο σάς..
-
01-11-21, 11:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8640
ΔΕΗ my home online
Για την κατανάλωσή σου, με μπακαλίστικους υπολογισμούς..
ΔΕΗ myhome enter & ΔΕΗ myhome enter Plus είναι ακριβότερα κατά 2 και 4 ευρώ το μήνα αντίστοιχα
Ο επόμενος φτηνότερος είναι ακριβότερος κατά 20+ ευρώ το μήνα
Κατέβασε το excel από την υπογραφή του @Korakios --> https://www.adslgr.com/forum/threads...38#post7148138Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ChriZ : 01-11-21 στις 11:36.
Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
Bookmarks